Home » , » Βρώμικο παιχνίδι της ΝΔ. προς το ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ

Βρώμικο παιχνίδι της ΝΔ. προς το ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 | 9:09 μ.μ.

Γράφει ο mistos175.

Βρώμικο παιχνίδι της ΝΔ προς το ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ. Τον τελευταίο καιρό θα παρατηρήσατε διάφορες φήμες κυρίως για συγκρότηση ψηφοδελτίων, όπου ονόματα λέγονται, για να διαψευστούν έπειτα, υποψήφιοι δήθεν πηγαινοέρχονται και παρόμοια. Σχεδόν όλα τα ψέματα στοχεύουν κόμματα της Αριστεράς. Πρόσφατο παράδειγμα η κυρία Μακρή που φαίνεται να είπε στο

Πρώτο Ψέμα "Μου πρότειναν να είμαι υποψήφια στη μονοεδρική των Γρεβενών και όχι στην Κοζάνη, όπου είναι η βάση μου και εκλέγομαι" πράγμα που διαψεύστηκε φυσικά από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και η ίδια φάνηκε από την ανακοίνωση της ότι δεν γνώριζε τίποτα "Για να φας πόρτα πρέπει να την χτυπήσεις. Δεν χτύπησα κανενός την πόρτα επομένως σταματήστε την παραπληροφόρηση". (Ραχήλ Μακρή). Πιστεύω και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τη βουλευτή.

Πίσω από όλη αυτή την παραπληροφόρηση είναι η ΝΔ. Ο σκοπός είναι προφανής: Ο αποπροσανατολισμός και η γκρίνια στην αντιπολίτευση. Δήθεν "αποκλειστικότητες και πληροφορίες" που είναι αποκυήματα νοσηρής ακροδεξιάς φαντασίας. Θα ακούσουμε ως τις 25 το βράδυ πολλά. Ψέματα τόσο απίθανα και τόσο κακοήθη που μόνο ο λειψός νους ενός Σαμαρά μπορεί να βγάλει.

Ψυχραιμία και μην πιστεύετε παραμύθια. Αν τα λεγόμενα δεν επιβεβαιωθούν απόλυτα από τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται, ή δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι είναι αληθινά, αγνοήστε τα. Απλά η ΝΔ άλλαξε και επιμήκυνε την Πρωταπριλιά.

Τώρα τα κριτήρια που θα ψηφίσει ο κόσμος θα είναι πολιτικά. Θα βαρύνει στην απόφαση μας το αν έχουμε ή όχι δουλειά, αν φτάνουν τα χρήματα από τη δουλειά ή τη σύνταξη μας, η ποιότητα των υπηρεσιών, το ασφαλιστικό, οι φόροι, η συνέπεια και η αξιοπιστία των υποψηφίων, οι πολιτικές που εφαρμόζουν κοκ. Σίγουρα το αν η τάδε υποψήφια έχει μακριά ή κοντά πόδια, ξανθά ή μελαχρινά μαλλιά, δεν θα επηρεάσει παρά μόνο ελάχιστα λιγούρια. Δεν ψάχνουμε για νύφη ή γαμπρό, για πρόγραμμα ψάχνουμε. Και όταν κάνουν τέτοια κόλπα κάποιοι δεξιοί γελοιοποιούνται οι ίδιοι και αποκαλύπτουν τον πανικό τους παραδεχόμενοι την ιδεολογική τους φτώχεια.

Υπάρχουν αξιόπιστα blog της Αριστεράς που θα σας πουν την αλήθεια. Αν κλείσεις τα αυτιά στις δεξιές σειρήνες και τα troll θα γλιτώσεις τον ψυχίατρο, που σκοπεύουν να μας στείλουν. Υπομονή, λίγες μέρες μείνανε. Μετά θα καταπιούν τη γλώσσα τους, θα τους τρελάνουμε εμείς.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2015 στις 9:46 μ.μ.

Δεν υπαρχει καμμια αριστερα οπορτουνα μη πουλας παραμυθια στον ευατο σου

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2015 στις 10:10 μ.μ.

Πάρε δρόμο ρε.
Άλλο ένα χαζοντάμαρο είσαι που μπερδεύει την Αριστερά με τον κομμουνιστικό σεχταρισμό.. Που ανοίκεις; Στην Ορθόδοξη Σταλινική Εκκλησία;
Γίδι..

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2015 στις 10:58 μ.μ.

Το βρώμικο παιχνίδι και την παραπληροφόρηση για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ την βλέπουμε.
Στο ΚΚΕ που την είδατε;Δεν τους ενόχλησε κανείς.
Δεν έγραψε το Πρώτο Ψέμα τίποτα.Ούτε το MEGA παραπληροφόρησε για το ΚΚΕ.Ισα-ίσα που είναι πολύ προσεκτικοί και γλυκομίλητοι με το ΚΚΕ.

Ανώνυμος
9 Ιανουαρίου 2015 στις 11:47 μ.μ.

Ρε βλάκα ΠΑΝ, βούλωστο πια. Βρωμίζεις κάθε ανάρτηση με τη βλακεία σου. Όταν θα είσαι εξωκοινοβουλευτικός, να δούμε τα κουράγια σου

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2015 στις 11:36 π.μ.

Ειλικρινα εσυ τωρα το παιζεις ΚΚΕ?
Εγω ειμαι φιλος του ΚΚΕ και σου λεω ευθεως οτι δεν ξεγελας κανεναν.
Καταρχην ο mitsos175 ειναι φιλος του ΚΚΕ δηλωμενος οποτε ποια οπορτουνα και βλακειες λες?
Η αριστερα οντως για μενα εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα αλλα δεν μπορω να αφαιρεσω το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμου σε κανεναν. Κοψε λοιπον το παραμυθι γιατι κανενας πλεον δεν ψαρωνει. Δυστυχως το μπλογκ εχει γεμισει τρολ. Για μενα αν οι διαχειριστες θελουν να αρχισει ποτε να γινεται κουβεντα εδω μεσα θα πρεπει να βαλουν κανονες. Πχ. Εκτος θεματος, με βρισιες ή εριστικα σχολια να κοβωνται. Οπως και οσοι γραφουν να εχουν ψευδονυμο.
Ειδικα απο τη στιγμη που ολοι ξερουμε οτι η ΧΑ εχει μηχανισο που τρολαρει παντου στο φουλ θα πρεπει οι διαχειριστες να παρουν τα μετρα τους.

Τζουκασβιλι

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2015 στις 11:38 π.μ.

Το ΚΚΕ ειναι παντα εξω απο τη μποχα και τα αλισβερισια για να κανει μεταγραφες λαμογιων στα ψηφοδελτια του. Γι'αυτο και δεν ασχολουνται μαζι του οι Τατιανες της πολιτικης.

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2015 στις 12:19 μ.μ.

ΓΙΑ ΑΔΑΕΙΣ
ΣΥΝ: Δεν καταψήφισε την «Πράσινη Βίβλο»
Στις 11 Ιουλίου 2007 εγκρίθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η έκθεση για τη λεγόμενη «Πράσινη Βίβλο». Υπενθυμίζουμε ότι η έκθεση, μεταξύ των άλλων, χαιρέτιζε την έναρξη του διαλόγου για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο Εργατικό Δίκαιο, ώστε να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της Στρατηγικής της Λισσαβόνας!
Στην ψηφοφορία, οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν υπέρ, οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ κατά και οι ευρωβουλευτές του ΣΥΝ και του ΛΑΟΣ δήλωσαν αποχή.

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2015 στις 4:46 μ.μ.

11.47 Αν ητανε ετσι δεν θα σε ενοχλουσε. Αρα για να το λες καπου πονας. Κουραγιο λοιπον αριστερα δεν υπαρχει ταξεις υπαρχουνε

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2015 στις 8:43 μ.μ.

Μην πειράζετε τον ΠΑΝ.
Του ενοχλείτε τις τάξεις.

Κάντε κουράγιο αδέλφια.Θα τον υποστούμε μέχρι τις εκλογές.
Απο την σφαλιάρα που θα φάει στις εκλογές,θα φτιάξει το μυαλό του και θα ησυχάσει.

Ανώνυμος
15 Ιανουαρίου 2015 στις 10:24 μ.μ.

http://www.koutipandoras.gr/article/131274/o-kosmos-hei-toympano-ta-akrodexia-diadiktyaka-trolls-kai-blogs-stin-ypiresia-tis-nd

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger