Home » , » Στην επιφάνεια τα «άπλυτα» του ΠΑΣΟΚ απόρροια εσωτερικής διαμάχης;

Στην επιφάνεια τα «άπλυτα» του ΠΑΣΟΚ απόρροια εσωτερικής διαμάχης;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015 | 9:52 μ.μ.

Σίγουρα θα ζήσουμε πρωτοφανείς σκηνές με τον εμφύλιο που θα προκύψει από τα δυο αποκόμματα (Γ. Παπανδρέου-Βενιζέλου) που μέχρι σήμερα στεγάζονται στο ΠΑΣΟΚ.
Όπως ακούσαμε από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, πιθανόν αύριο ο Γιώργος Παπανδρέου καταθέτει στον Αρειο Πάγο το σήμα και το όνομα του κόμματος του και το Σάββατο σε ανοιχτή εκδήλωση θα παρουσιάζει τον πολιτικό σχηματισμό του με τον οποίο θα πάρει μέρος στις εκλογές, στις 25 Γενάρη.

Μπορούμε με σχετική βεβαιότητα να ισχυριστούμε ότι θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά «άπλυτα» σης «σοσιαλιστικής» συνιστώσας της ακροδεξιάς κυβέρνησης που θα έχουν  οσμή οικονομικών σκανδάλων στα οποία θα εμπλέκονται Παπανδρέου και Βενιζέλος.
Ο πρώτος για την οικονομική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν πρόεδρος του καθώς και την εμπλοκή του σε «περίεργες»  χρηματοδοτήσεις σε ΜΚΟ, στις οποίες συμμετείχαν και άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, ο δεύτερος για τους χειρισμούς του στην λίστα Λαγκάρντ  και για τις προβληματικές συμφωνίες δισεκατομμυρίων ευρώ, που έχει υπογράψει, μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και γερμανικών πολυεθνικών που μοσχοπουλούν υποβρύχια.

Πλάκα θα έχει μετά απ’  αυτή την εξέλιξη το κόμμα Βενιζέλου να μην έχει κοινοβουλευτική αντιπροσώπευση, ο ίδιος να στερηθεί την βουλευτική ασυλία και να αναγκαστεί να λογοδοτήσει για τα πεπραγμένα του.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
2 Ιανουαρίου 2015 στις 12:05 π.μ.

Αυτά τα καθάρματα, ειδικά του ΠΑΣΟΚ, είναι αδιανόητο να μην λογοδοτήσουν. Και δεν εννοώ μόνον Ειδικό Δικαστήριο και φυλακές, εννοώ κυρίως δημεύσεις περιουσιών των ιδίων και των άμεσων συγγενών τους που είναι συνεργοί τους και κλεπταποδόχοι. Πέραν του ότι θα ικανοποιήσει το λαό να βλέπει Λοβέρδους, Βενιζέλους, Παπανδρέου, Κουκουλόπουλους κλπ να οδηγούνται άφραγκοι, περιφρονημένοι και σιδεροδέσμιοι στα κάγκελα θα δώσει και το μήνυμα σε ξένους και αγορές ότι στην Ελλάδα τα πράγμα αγριεύουν, εκτός του ότι θα δώσει πολιτικό χρόνο στη νέα κυβέρνηση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger