Home » , » Θέλουμε το Ζέπο

Θέλουμε το Ζέπο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 | 7:10 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175.
Μας ρωτάει ο Σαμαράς: Ποιόν θέλετε για καπετάνιο; Τον καπεταν Ανδρέα Ζέπο. Γιατί ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Ο Αντώνης ψαρεύει σε αίθουσες και προσπαθεί να πιάσει κάποιο "χάνο" μπας και πάρει πάνω από 20%. Χλωμό, τα ψάρια έξω από το νερό ψοφάνε. Κι αυτά που έχει η ΝΔ ζέχνουν, γιατί είναι από την εποχή του '50.

Αντίθετα όταν καλάρει ο Ζέπος, βγάζει καλαμάρια. Θα έχουμε τουλάχιστο να τρώμε.
Όχι σαν μερικούς καπετάνιους του γλυκού νερού που βούλιαξαν τη χώρα. Όχι το "ΧΟΡΑ" τη χώρα, την Ελλάδα. Την πήγαν στο πάτο, τη χρεοκόπησαν. Μας πέταξαν στη θάλασσα του Ευρώ με τους ανθρωποφάγους καρχαρίες, να βολοδέρνουμε παγωμένοι κι άνεργοι.

Κι έρχεται από κοντά ο ΣΥΡΙΖΑ με την Τράτα του να μας σώσει. Εσένα Αλέξη ποιός θα σε σώσει από τον τυφώνα Μέρκελ; Που πας κατευθείαν πάνω της; Πολύ δεξιά γέρνεις, έχει ξέρες από κει δεν είδες τι έπαθαν οι άλλοι;

Ο Βενιζέλος για παράδειγμα, που πήρε το κότερο του ΠΑΣΟΚ και το έκανε υποβρύχιο. Βαγγέλη, τα ψάρια δεν πετάνε στον ουρανό, εσύ είσαι στον βυθό. Ο Γιωργάκης αφού άνοιξε τρύπα και βούλιαξε το πλοίο του μπαμπά του κάνει καραβάκια από χαρτί και λέει στο πλήρωμα να μπούνε μέσα! Βρε Γιώργο, πάρε το κανό και σάλπαρε για Αμερική μεριά, δε σε σηκώνει το κλίμα εδώ. Χαζός - χαζός αλλά θα τις φας στο τέλος, να το θυμάσαι.

Πήρε το βαπόρι που λες ο Σαμαράς και το κάνε ναυάγιο. Εδώ μια βαρκούλα είχε την Πολιτική Άνοιξη και δεν ήξερε να τραβά ούτε κουπί. Έρμαιο όπου φύσαγε ο άνεμος πήγαινε είτε κατά ΠΑΣΟΚ είτε κατά ΝΔ μεριά. Ώσπου την έριξε στα βράχια. Δίνεις μετά στον ανίκανο το τιμόνι της χώρας; Εντάξει ρε Αντώνη ναυαγήσαμε εξ αιτίας σου, τι θες τώρα; Έπρεπε να σε πετάξουμε πιο πριν στα βαθειά με μια Βούλτεψη στο λαιμό. Τι είναι η Βούλτεψη; Κοτρόνα.

Τουλάχιστο βούλιαξε και το πειρατικό της Νέας Δημοπρασίας, Τιτανικό την έκανε. Ουδέν κακό αμιγές καλού. Και συνεχίζει την κατάδυση. 20 μονάδες και πιο κάτω. Θα βρει τα απομεινάρια του Φώτη σε λίγο στον πάτο της θάλασσας. Εκεί που χύνονται τα απόβλητα του Ποταμού. Που πήγαν για νερό μερικοί κι έπαθαν δηλητηρίαση από τα χημικά των ΜΑΤ και του Μπόμπολα. Ευτυχώς η στάθμη του είναι πολύ χαμηλή και θα ξεραθεί γρήγορα.

Για τη στεριά εμείς θα θέλαμε τους καπεταναίους του ΕΛΑΣ. Αυτούς που έδωσαν το αίμα τους, τη ζωή τους που αγωνίστηκαν κατά των Ναζί. Που δεν προσκύνησαν και δε φοβήθηκαν. Τέτοιους καπετάνιους θέλουμε, αυτοί μας λείπουν. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2015 στις 9:58 μ.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=s64HYrJq7oU&x-yt-ts=1421914687&x-yt-cl=84503534

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger