Home » , » Π. Καμένος: Εκβιασμοί και "προσφορές" σε βουλευτές για να ψηφίσουν πρόεδρο δημοκρατίας.

Π. Καμένος: Εκβιασμοί και "προσφορές" σε βουλευτές για να ψηφίσουν πρόεδρο δημοκρατίας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 | 11:46 π.μ.

Σίγουρα δεν πρέπει να παίρνουμε μετρητής τα λεγόμενα του Π. Καμμένου. Θεωρούμε όμως σκόπιμο να αναφέρουμε τα σοβαρά υπονοούμενα που άφησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου και τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες. 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σχολιάζοντας τις διεργασίες που γίνονται για την εκλογή προέδρου δημοκρατίας εκτίμησε ότι ζούμε μέρες του 1965 λέγοντας κατά λήξη: «Γίνονται πιέσεις στους ανεξάρτητους βουλευτές και όχι μόνο, με πολλά μέσα τα οποία είναι και παράνομα, εκτός της δημοκρατικής λογικής και εκτός του Συντάγματος. 
Πιέσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με εκβιασμούς, είτε με προσφορές, είτε με τρόπους οι οποίοι δεν είναι ούτε νόμιμοι, ούτε αποδεκτοί από μια δημοκρατική χώρα».

Σε παρέμβαση του δημοσιογράφου ότι προς το παρόν δεν έχει αποδειχθεί κάτι σχετικό, ο επικεφαλείς των ΑΝΕΛ, αφήνοντας να διαφανή ότι γνωρίζει γεγονότα για τα οποία εμείς έχουμε άγνοια δήλωσε «αφήστε να δούμε. Υπάρχουν υποθέσεις εκτός από την περίπτωση Ξουλίδου οι οποίες τρέχουνε».

Γνωρίζει άραγε κάτι περισσότερο ο Π. Καμένος ή πέταξε ένα πυροτέχνημα;  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
10 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:11 μ.μ.

Πυροτεχνηματα στην θεατρικη παρασταση με τους Χαλιφηδες. Παιζοντας ξεκαθαρα το παιχνιδι του συριζα συνεχιζεται αυτη η αθλιοτητα. Την στιγμη που ανοιγει παλι το Ασφαλιστικο νεα μετρα ερχονται για ολες τις χωρες τις Ε.Ε.. Αφηνουμε πισω ολη αυτη την αθλιοτητα παλευουμε κατω απο την δικη μας ταξικη σημαια για την ανατροπη του καπιταλισμου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger