Home » , » Σαμαράς: Ο Μπαλτάκος τον αποκάλεσε "πούστη", στον Χαϊκάλη έκανε μήνυση

Σαμαράς: Ο Μπαλτάκος τον αποκάλεσε "πούστη", στον Χαϊκάλη έκανε μήνυση

Από giorgis , Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 | 3:23 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Εχουμε να δούμε ακόμα πολλά με την φερόμενη απόπειρα χρηματισμού του Χαϊκάλη, οπότε ας το προσπεράσουμε αυτό και να σταθούμε σε αυτό που ακούσαμε απ’ το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega. Στην μήνυση που κατέθεσε ο πρωθυπουργός σε βάρος του Π. Χαϊκάλη για τα όσα ισχυρίστηκε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ μιλώντας στον Πρετεντέρη. (Παραθέτουμε το σχετικό βίντεο).

Εκεί θέλουμε να σταθούμε σημειώνοντας πρώτα ότι πάλι αδιάβαστοι παρουσιάστηκαν οι ρεπόρτερ του Mega. Δεν είναι η πρώτη φορά που πρωθυπουργός καταθέτει μήνυση σε βάρος πολίτη όπως ισχυρίστηκαν. Είχε προηγηθεί ο Γ. Ράλλης το 1980 καταθέτοντας μήνυση ενάντια στους αδελφούς Κουρή γιατί από την φυλλάδα τους την Αυριανή είχαν ισχυριστεί ότι η γυναίκα του με κυβερνητική παρέμβαση είχε πάρει την αντιπροσωπία  της εταιρείας ενδυμάτων «Lacoste» στην Ελλάδα. (Για την ιστορία τα αδέλφια Κουρή καταδικάστηκαν με τον Γιώργο να την κοπανάει στο εξωτερικό λίγο πριν συλληφθεί και τον Μάκη να φυλακίζεται στον Κορυδαλλό).

Επανερχόμαστε από κει που ξεκινήσαμε. Ο Σαμαράς, λοιπόν, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Π. Χαϊκάλη, ζητώντας άμεσα την παρέμβαση εισαγγελέα γιατί με τα λεγόμενα του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ έφτασε η «Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους».

Και εμείς τώρα ρωτάμε: Δεν έχει περάσει και πάρα πολύς καιρός από τότε που ο προφυλακισμένος Κασιδιάρης είχε δώσει στην δημοσιότητα, σε βίντεο την συνομιλία που είχε με τον Μπαλτάκο. Σ’ αυτήν ακούγεται ο πρώην κολλητός του Σαμαρά πρώην γ.γ. της κυβέρνησης να αποκαλεί τον πρωθυπουργό «μικρόνοα, φοβισμένο, πούστη»
.
Αυτά τα μπινελίκια δεν είναι «συκοφαντία» και «αθλιότητα»;

Γιατί ο Σαμαράς δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πρώην στενού συνεργάτη του;Τι είδους επιλεκτικές ευαισθησίες είναι αυτές που έχει ο πρωθυπουργός;


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
20 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:21 μ.μ.

Η χρυσή αυγή είναι εφεδρεία της ΝΔ. Αυτό με το βίντεο του Μπαλτάκου, το άλλο με τις βρισιές δεν βλάπτουν ουσιαστικά το σαμαρά. Το ένα έκλεινε το μάτι στους ακροδεξιούς και το άλλο ξέπλενε τη ΧΑ για να τους βγάλει έξω και να ψηφίσουν για πρόεδρο. Δεν τον ενδιέφερε η πλειοψηφία στις εκλογές (πολύ περισσότερο η ηθική) αφού ξέρει πως θα συντριβεί. Γι αυτό και οι πρόσφατες "αθωώσεις", τα είχαμε πει πως λειτουργεί η δικαιοσύνη στο αστικό κράτος.
Το ξεβράκωμα με την εξαγορά του χαλάει τα σχέδια. Καρφώθηκε με τη στάση του. Φάνηκε αυτό που έλεγαν όλοι. Ότι ψήνεται νέα αποστασία. Οι δηλώσεις ορισμένων κι οι τούμπες ήταν ένδειξη, το βίντεο που αμέσως έβγαλε "παράνομο" αποτελεί απόδειξη. Δεν μαζεύει 180 δηλαδή χαλάει ο κύριος σκοπός του. Επιπλέον τότε νόμιζε πως είχε ελπίδα και χρόνο να φτιάξει τα πράγματα, τώρα βλέπει την κάλπη κοντά κι έχασε και την ελάχιστη ψυχραιμία που είχε. Οι ευρωεκλογές ήταν τελικά αργό δηλητήριο γι αυτόν. Από κει και μετά τα σχέδια αποτύχαιναν το ένα μετά το άλλο.
Οι αποδοκιμασίες και κυρίως η εξέγερση, που φάνηκε πως ο κόσμος δε χρειάζεται τίποτα άλλο παρά να πιστέψει στον εαυτό του, τον έριξαν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger