Home » , » Σφοδρή αντιπαράθεση Κανέλλη - Μηλιού (Βίντεο)

Σφοδρή αντιπαράθεση Κανέλλη - Μηλιού (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 | 12:56 π.μ.

Σφοδρή αντιπαράθεση υπήρξε μεταξύ της συνεργαζόμενης με το ΚΚΕ, βουλευτίνας Λιάνα Κανέλλη και του στελέχους του Σύριζα Γιάννη Μηλιού στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου η οποία είχε θέμα τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-τρόικας.
(Σχετικό καυστικό σχόλιοτου Στάθη στην εφημερίδα  Realnews).

Η Λιάνα Κανέλλη άσκησε ευρύτερη κριτική στην πολιτική του Σύριζα, με τον Μηλιό να επικαλείται ότι τα λεγόμενα της Κανέλλη ταυτίζονται με την κυβερνητική προπαγάνδα.

Παραθέτουμε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.

Σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης - τρόικας, το Γραφείο Τύπου τη ς ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:
«Ο νέος σφαγιασμός του εισοδήματος και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων του λαού αποδεικνύει ότι όταν μια κυβέρνηση αποδέχεται τα μνημόνια διαρκείας της ΕΕ, αναγνωρίζει το χρέος και υπηρετεί την καπιταλιστική ανάκαμψη, όχι μόνο θα δίνει ψεύτικες υποσχέσεις για ανακούφιση, αλλά και θα παίρνει συνεχώς νέα αντιλαϊκά μέτρα».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 47 σχόλια

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:28 π.μ.

Καλά, να βγαλουμε συμπεράσματα αλλά η χάβρα είναι θλιβερή.

2 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:19 π.μ.

Η Λιανα σήμερα ξεβράκωσε τη βρωμερη σοσιαλδημοκρατια του κερατα σε απευθείας μετάδοση.
Απο δω και πέρα μόνο συνειδητός απατεώνας μπορεί να λεει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι κόμμα των τοκογλυφων.

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:25 π.μ.

Ναι! Σε μια χώρα οικονομικά και γεωπολιτικά στριμωγμένη,σε ενα κόσμο όπου λαοί βομβαρδίζονται και δεν αντιδρά κανένας ενώ δε το αναφέρουν ούτε καν στα ψιλά των κωλοφυλλάδων τους.Το ΚΚΕ με μπροστάρισσα τη Κανέλλη απο το Ψυχικό θα πάρει στα χέρια του τα μέσα παραγωγής και θα εγκαθίδρυση λαϊκή δημοκρατία μαζί με το λαό (του καναπέ ) ενω οι τριγύρω καπιταλιστές σε έκσταση θα χειροκροτούν
Δηλαδή οι θέσεις των Συριζαίων είναι ουτοπιστικές και ψηφοθηρικές ενώ αντίθετα του ΚΚΕ απολύτως εφαρμόσιμες
Μάλιστα! αυτό είναι που ονομάζεται υπαρκτός σουρεαλισμός

2 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:33 π.μ.

3:25
Οι θέσεις των Συριζαιων ειναι και εις το βάθος πόλεμος.

Πίτα - ΠΑΝ
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:28 π.μ.

@Τώνια 3:19πμ (αλήθεια τι κάνεις τόσο αργά μόνη σου μπροστά στα πληκτρολόγια Τώνια?)

To μόνο που έκανε η Λιάνα ήταν να επαναλάβει ΟΛΑ τα αντι-Συριζα επιχειρήματα της Κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου.

ΟΛΑ όμως!

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:41 π.μ.

Αρα με λιγα λογια μας λες οτι ειναι ουτοπικο,ανεφικτο και σουρεαλιστικο να σηκωσει καποτε κεφαλι και να παρει οσα του ανηκουν στα χερια του. Μας λες οτι αν κουνησουμε απο το μαντρι θα μας φαει ο λυκος και κανεις δε θα ασχοληθει.
Περα απο το οτι η ιδια η ιστορικη πραγματικοτητα εχει διαψευσει αυτη την ηττοπαθη λογικη, υπαρχει ακομα ενα ζητημα.
Τι διαφορετικο απο σενα λεει η κυβερνηση , η ΕΕ και το κεφαλαιο σημερα στο λαο?
Το ΚΚΕ λεει οτι ο ανθρωπινος καπιταλισμος ειναι ανεφαρμοστος και αυτο εχει αποδειχτει. Απο αυτη τη σκοπια επιτιθεται στο ΣΥΡΙΖΑ που εν γνωση του δουλευει τον κοσμο.

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:54 π.μ.

Ανώνυμε 3.25
Εσύ που δεν διακατέχεσαι από υπαρκτό σουρεαλισμό, θα κάνεις την "επανάσταση" από το σίτι του Λονδίνου ή μήπως από το Κόμο της Ιταλίας? Εμπρός του κόσμου επαναστάτες, να κάνουμε την εγκαθίδρυση της "λαικής δημοκρατίας" από το σίτι του Λονδίνου με τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστάδες.!!!!!Και μετά βούρ για το ΤΕΧΑΣ να κηρύξουμε την "επανάσταση" με τα παραμάγαζα του αμερικάνικου κεφαλαίου!!!!! Μανώλης

ώπα, φέτα
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:59 π.μ.

χαχαχα...ακούγοντας κανείς την Κανέλλη θα νόμιζε ότι το ΚΚΕ θέλει τώρα, αύριο το πρωί την έξοδο από την ΕΕ. Ευτυχώς που βάλατε σε άλλο θέμα και το βίντεο με το Δελαστίκ όπου η ιδεολογική υπεύθυνος του ΚΚΕ μας λέει "ΟΧΙ μόνο έξω από την ΕΕ, το ΚΚΕ λέει και το πως έξω, γιατί έξω και προς τα που έξω"

Εκεί είναι η πουστίτσα του κόμματος κνιτάκια. Γιατί όταν μπαίνει το "πως έξω" τότε γίνεται ΜΕΣΑ στην ΕΕ. Κι όχι μόνο μέσα στην ΕΕ, αλλά όπως λέει και η φιλενάδα της ιδεολογικής υπεύθυνου Λιάνας (η Παπαρήγα) "θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ μία έξοδος από το ευρώ σήμερα". (http://www.enet.gr/?id=279877)

Έξω από την ΕΕ αλλά...μέσα από την ΕΕ.
Πολύ σουρεαλιστική η γραμμή του κόμματος Λιάνα μου, για να διαχωριστείτε από την Λεπέν βεβαίως βεβαίως.....

2 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:25 π.μ.

10:28

Ναι κάνε με και Τωνια, γιατι οχι;
Εδώ βαφτίζετε "´αριστερα" τη βρωμερη σοσιαλδημοκρια τελευταίο χαρτί των τοκογλυφων πριν το φασισμο, βάφτισε με Τωνια.

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:49 μ.μ.

Πιτα-Παν

Η Λίανα κατηγόρησε τον μηλίο αλλά και τον συριζα συνολικά για τις συνδιαλαγές με τα κοροράκια και τους γύπες των αγορών όπως τους ονόμαζαν οι ίδιοι, για υπηρέτες της λυκκοσυμαχίας της εε και της συμμορίας του νατο και για τις υποσχέσεις με τα ψίχουλα που τάζουν στον λαό για να τον υποτάξουν στα λίγα, μειώνοντας τις απαιτήσεις του για την κάλυψη των πραγματικών ανάγκών του και για ανάκτησή του συνόλου των κατακτήσεων και των δικαιωμάτων που απώλεσε με σοκαριστικούς ρυθμούς τον καιρό του μνημονίου και να μην παλέψει και αντισταθεί άυριο ενάντια στην παρόμια μιζέρια που ετοιμάζουν να τον κρατήσουν και οι επώμενοι χαλίφιδες.Τι απο όλα αυτά αποτελεί αντισυριζα επιχειρήματα της συγκυβέρνησης;Και τι απαντά σε αυτά ο συριζα;Αλλά έτσι δημιουργούσατε 40 χρόνια βερωμοπασοκοι τεχνική πόλωση και κάλπικη αντιπαράθεση πάνω σε ψέυτικα διλήμματα για να αποκρύψετε την στρατηγική σύμπλευση σας με την νδ, ενα έργο που το βλέπουμε ξαναζεσταμένο να εξελίσσεται με ακριβώς τους ίδιους όρους σήμερα ανάμεσα στο νέο δικομματισμό τον συριζα και την νδ όπου όσο συμφωνούν στα κύρια και στα ουσιαστικά τόσο οξύνετε τον μεταξύ σας η κόντρα και ο σκυλοκαυγάς στα ήσσονος και δευτερέυοντα ζητήματα.

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:14 μ.μ.

Καντε εσεις μετωπο με τη Λεπεν και αυτη εξω λεει. Και ο Φαρατζ εξω λεει.
Εξω απο ΕΕ αλλα μεσα σε αλλη ενωση πχ Brics?
Μην κανετε τοσο επανασταση ρε παιδια.
Αυτοι που λενε εξω απο ευρω ή και ΕΕ αλλα προς θεου μην πειραξουμε τα μεσα παραγωγης και πληγωθουν οι αστοι, δεν κανουν πουστιτσες. Κανουν πουστιες χοντρες...

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:18 μ.μ.

10:59

Για έξοδο απο την ΕΕ μιλάει ο καμερον και η λεπεν.Αλλο πρωτάσει το ΚΚΕ σε άλλη κετέυθυνση και προφανός άλλο οι εκλεκτοί του διάφορων τμημάτων του κεφαλαίου σε Αγγλία και Γαλλία.Εξοδος χωρίς διαγραφή του χρέους και κυρίος χωρίς κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και ανατροπής της αστικής εξουσίας μπορεί κάλιστα να αποτελέσει και μια εναλλακτική επιλογή αν αυτή αποδειχθεί συμφέρουσα για το ντόπιο σύστημα.Τίποτα απολύτος δεν θα αλλάξει ουσιαστικά για την μοίρα του Ελληνικού λαού και της εργατικής τάξης εαν δεν απαλλαγεί οριστικά απο τους δυνάστες και καταπιεστες του είτε βρίσκεται εντός της ΕΕ ή εκτός.Αλλά αυτά είναι δυσκολες έννοιες για να ερμηνευτούν απο τους εξ ορισμού ορικισμένους υπηρέτες και γλύφτες των καπιταλιστών του συριζα.

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:20 μ.μ.

10.59 Μονομερης διαγραφη του χρεους Εξοδος απο Ε.Ε Κοινωνικοποιηση των μεσων παραγωγης Κεντρικος σχεδιασμος Εργατικος Ελεγχος. Αλλιως φευγεις απο την Ε.Ε και μπαινεις στην Τ.Ε και παθαινεις οτι οι Ουκρανοι. Πες μας τωρα που πονας Πονηριδη

βερωμοπασοκος
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:28 μ.μ.

@12:49
Έγραψες 12 γραμμές και 188 λέξεις ΣΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!
Σε απλά Ελληνικά βρίσκεσαι σε Παραλήρημα διπολικής διαταραχής.

Να πας σε γιατρό. Το επόμενο βήμα είναι η σχιζοφρένεια.

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:32 μ.μ.

2:20
Και αυτό που λες τώρα εσύ είναι ρεαλιστικότερο από αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ......

Πες μας τωρα εσύ που πονας κουτο-Πονηριδη, πρώην "Τώνια", πρώην "antonxxxx"



Φιλική συμβουλή: Βάζε όλους τους τόνους και προσπάθησε να κρύψεις τη δυσλεξία. Καρφώνεσαι.....

ώπα, φέτα
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:04 μ.μ.

"Μονομερης διαγραφη του χρεους Εξοδος απο Ε.Ε Κοινωνικοποιηση των μεσων παραγωγης Κεντρικος σχεδιασμος Εργατικος Ελεγχος."
Χαχαχα...φιλαράκο έχετε μπερδέψει την πολιτική γραμμή με την συνταγή για παστίτσιο.

Πάντως ομολογώ ότι αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί η απάτη του αιώνα (βάζω και τον 20ό μέσα): Ένα κόμμα που θέλει να είναι μέσα στην ΕΕ και λέει ότι αν βγούμε θα είναι καταστροφικό, να έχει πείσει όλο τον κόσμο ότι είναι αντιΕΕ! Και μάλιστα να κατηγορεί και τους άλλους για...φιλοΕΕ!!

Όμως έτσι κι αλλιώς ποιός δίνει λογαριασμό σ' αυτή τη μπανανία, που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα;

2 Δεκεμβρίου 2014 στις 7:43 μ.μ.

Θέλω να βλεπω τι θα γράφουν οι βρωμοπασοκοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και οι κολαούζοι του, οταν τα ´αριστερα ΜΑΤ θα τσακίζουν το λαο σε λίγους μήνες.

Καραγκιοζηδες της κουτάλας

2 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:33 μ.μ.

Τι πίνει και δε μας δίνει η Κανέλλη; Ληγμένα;

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:52 π.μ.

Απο το προσωπικό σου δράμα φερόμενος εκκίνησες.Αλλά η σχοζοφρένεια της κυβερνητικής κουτάλας που έχει κυριέυσει τους σιριζέους γλύφτες και υπηρέτες του κεφαλαίου δεν σου επιτρέπει να απαντάς στην ουσία των σχολίων.Η πασοκίλα εχει διεισδήσει σε κάθε σας κύτταρο

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:25 π.μ.

Γίνεται λαική εξουσία μέσα στην ΕΕ;;Γίνεται λαική εξουσία απλώς με αποδέυσμεση απο την λυκοσυμμαχία όπως μονάχα ζητούν λεπέν και κάμερον χωρίς την συντριβή των καπιταλιστών μέσα στην χώρα:Για αυτούς που προσκηνούν το κεφάλαιο την ΕΕ το ΝΑΤΟ αλλά αυτοχαρακτηρίζονται και αριστεροί γίνεται.Εδω οι άλλοι οι πασόκοι μας έλεγαν 40 χρόνια οτι είναι σοσιαλιστές.Τουλάχιστον αυτοί στην αρχή μίλαγαν για έξοδο απο την ονε και το νατο και αναφέρονταν στην προοπτική του σοσιαλισμού.Το νεο πασοκ όμως ο συριζας ως πλήρος υποταγμένο στο σύστημα κομματικό μόρφωμα ούτε ως αναφορά δεν τολμά να το προφέρει. Εάν η έξοδος δεν πραγματοποιηθεί με ταυτόχρονή ανατροπή των καπιταλιστών αφεντικών σας συριζόπουλα τότε για τον λαό θα είναι μια απο τα ίδια.Το αδιαίρετο τρίπτυχο για έξοδο απο την εε μονομερής διαγραφής ΟΛΟΥ του χρέους και το κυριότερο λαική εξουσία με κοινωνικοποίηση του πλούτου και των μέσων παραγωγής αποτελεί διαχρονική και πάγια θέση του ΚΚΕ.Για αυτό φρόντισε τουλάχιστον να γνωρίζεις την θέση του κάθε κόμματος πριν προβαίνεις σε κριτική όπως κάνει ο κάθε στοιχειωδός αξιοπρεπής άνθρωπος. Για μην φαίνεσαι φτηνός γελίος και αστείος το λέω.

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:11 π.μ.

ΚΚΕ μ-λ;
Ή μ-λ ΚΚΕ;
Ή σκέτο …
μουγκανίζω το μυαλουδάκι μου;

ΠΑΝ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ
3 Δεκεμβρίου 2014 στις 7:28 π.μ.

Το πιό σύντομο ανέκδοτο.
Το κκε είναι ενάντια στην Ε.Ε!!!!.

Οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ μασάνε τις αποζημιώσεις της τρισκατάρατης Ε.Ε.και οι κομμουνισταράδες δήμαρχοί του ροκανίζουν τα ΕΣΠΑ της σιχαμένης Ε.Ε.που το ΚΚΕ βρίσκεται....στα μαχαίρια και της κρατάει...μούτρα.
Διαδηλώσεις κατσαρόλας απο την πρώτη μέρα με την Λιάνα τον Μπαλτάκο και τον Αδωνη να δίνουν τον ρυθμό για την επανάσταση την λαική εξουσία και τον σοσιαλισμό.
Βρεμένη σανίδα.Σας την ετοιμάζει ο λαός χειρότερα απο το 2012.

βερωμοπασοκος
3 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:15 π.μ.

@Τώνιαxxx 7:43

Τι θα λέμε όταν "τα ´αριστερα ΜΑΤ θα τσακίζουν το λαο σε λίγους μήνες"???

Θα λέμε ό,τι ακριβώς λέγαμε όταν ο Κρατικός Μηχανισμός ασκεί κρατική βία κατά της εργατικής τάξης.
Θα λέμε ό,τι ακριβώς λέγαμε όταν τα Σοβιετικά ΜΑΤ τσάκιζαν και δολοφονούσαν τους εργάτες στην ΕΣΣΔ
http://en.wikipedia.org/wiki/Novocherkassk_massacre

Ενώ εσύ τι λες για αυτά??
Άσε ξέρω, ξέρω.... Δεν ήταν εργάτες αυτοί ήταν "βρωμιάρηδες σοσιαλφασίστες και βρωμοΠασόκοι".......

ώπα, φέτα
3 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:25 π.μ.

Ώπα ρε μεγάλε! Είναι και διαχρονική και πάγια αυτή η θέση;
Βλέπω την ξέρεις καλά την ιστορία του ΚΚΕ...

Ποιούς πας να κοροϊδέψεις αστέρι μου; Τι νομίζεις, ότι έχεις να κάνεις με τίποτα 15χρονα που ακούνε ΚΝΕ και νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με επαναστάτες;
Α, και μη σ' νοιάζει για μένα, τα χάλια σου να κοιτάς που έχεις φλομώσει τον κόσμο (σου) με ψέματα.
"ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ" η έξοδος από το ευρώ μεγάλε, κοίτα λίγο και τι λένε οι ΓΓ σου πριν έρθεις να κάνεις και διαδικτυακά μαθήματα.

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:33 μ.μ.

Καλως τον Βοριδη. Εθαψες το τσεκουρι και επιασες το pc?

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:36 μ.μ.

7.28 Ολα τα επαγγελματικα στελεχη του ΚΚΕ εχουνε μισθο 800 Ευρω και τα υπολοιπα χρηματα πανε στο ταμειο του κομματος για την προπαγανδα. Αν εχεις την εντυπωση οτι θα σφαζεται τον λαο και θα κρυβεστε πισω απο δηθεν κατσαρο λες. Απο την πρωτη μερα στον δρομο οπως παντα εναντια στον καπιταλισμο.Οσο για την βρεγμενη σανιδα που θελετε συμφωνω. Οσο για εμας τη σε νοιαζει τοσο το καλυτερο για εσας. Η καισαρινη σου στελνει χαιρετισματα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 11.25 Εξοδος απο την Ε.Ε μονο με Εργατικη Λαικη Εξουσια Αλλιως πας με την Ρωσια και την Τ.Ε που ειναι το ιδιο

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:37 μ.μ.

Αλλος παιρνει τα δις απο την ΕΕ μεσω του ΚΕΑ... Τα χεις μπερδεψει...
Ο λαος σιγουρα δεν ξερεις τι ετοιμαζει εσυ μικροαστουλη.
Παντως εσυ ετοιμαζε τα ελικοπτερα...

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:06 μ.μ.

Tωνιαχχχχ
Προς το παρόν τα ΜΑΤ τσακίζουν τον λαό εδώ και τώρα.Τον τσακίζουν εδώ και πολλά-πολλά χρόνια και εσύ δεν τα έχεις δεί ούτε στον ύπνο σου.Γιατί στις λιτανείες του ΚΚΕ τα ΜΑΤ συνεργάζονται αρμονικά με τα ΚΝΑΤ του ΚΚΕ για να χαφιεδίζουν αγωνιστές και να τσακίζουν τον λαό. Αυτά τα ΜΑΤ δεν ενοχλούν το ΚΚΕ γιατί είναι τα ΜΑΤ του Σαμαρά του Μπαλτάκου και του Γεωργιάδη.
Αν αγωνιάς για την τύχη των ΜΑΤ πρέπει να σου πούμε πως το πιθανότερο είναι να καταργηθούν μαζί με τα ΚΝΑΤ του Περισσού.
Υπάρχει ένα ζήτημα εδώ.Δεν είναι ξεκάθαρο αν το ΚΚΕ λυπηθεί περισσότερο απο την κατάργηση των ΜΑΤ ή την κατάργηση των ΚΝΑΤ.
Οπως και να έχει το θέμα απο εμάς πάντως έχεις την αμέριστη συμπαράσταση για το κακό που θα σας βρεί απο την κατάργηση των ΜΑΤ και ΚΝΑΤ.
Μια καλή ιδέα είναι να ξαναστήσετε την περιβόητη ΟΠΛΑ ή την ΥΤΟ του Μπούλκες.Τώρα που θα ξεμείνετε απο ΜΑΤ και ΚΝΑΤ.

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:31 μ.μ.

"Μια καλή ιδέα είναι να ξαναστήσετε την περιβόητη ΟΠΛΑ"

Προσεχε τις ιδεες σου...Εννιοτε μπορει να γινουν δεκτες απο το ΚΚΕ.
Αν τωρα κλαιγεσαι για ΚΝΑΤ που το πολυ να εχεις φαει καμια φαπα και αυτο επειδη εσυ θα προκαλεσες καθως σε κοβω για μαγκιορο, σκεψου να υπηρχε η ΟΠΛΑ... Θα χες βγαλει διαβατηριο για Τεξας ή Κομο...!!!

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:16 μ.μ.

6.31
Εδώ σου ταιριάζει το σχόλιο του 2.33:
"Καλως τον Βοριδη. Εθαψες το τσεκουρι και επιασες το pc? "

Απειλούν λοιπόν τα βόδια του ψευτο ΚΚΕ με βια, ξύλο και με ΟΠΛΑ!!!!

Ντροπή σε αυτούς που κατάντησαν το ΚΚΕ κώμμα λούμπεν -χουλιγκάνων-νεοφασιστών.
Πιο ΦΑΣΙΣΤΑΣ από σημερινός οπαδός του ΚΚΕ, πεθαίνεις.

3 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:34 μ.μ.

3:06
Είσαι τόσο βρωμοπασοκος που φυσικά δεν έχεις ιδέα τι γινεται στον πραγματικό κόσμο.
Αν είχες θα γνώριζες φασιστακο οτι μέχρι στιγμής στελέχη του ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ έχουν συνολικά 38 χρονια εκδικαςμενες ποινές στην πλάτη τους.

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:10 π.μ.

Μη χτυπιεσαι πασοκε. ΟΠΛΑ ζητησες και περι ΟΠΛΑ σου απαντησα.
Εξαλλου η ΟΠΛΑ που ηταν το τιμωρο χερι του λαου μας και τμημα του ηρωικου ΕΑΜ, σκοτωνε μονο χαφιεδες,δοσιλογους,μαυραγοριτες και φασιστες. Αν δεν εισαι τιποτα απο τα παραπανω γιατι φοβασαι?

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:52 π.μ.

Παρακαλούνται οι κατάδικοι του ΠΑΜΕ να σπάσουν τη σιωπή τους και να παρέμβουν από τις φυλακές υψίστης Ασφαλείας όπου κρατούνται κηρύσσοντας αγώνα μέχρι τελικής επικράτησης. Το Κόμμα όμως τι κάνει; Γιατί τους αφήνει στη φυλακή; Δηλαδή από τη μία μεριά, το Κόμμα παίρνει κρατική επιχορήγηση και οι βουλευτές του μισθό από το κράτος και από την άλλη το Κόμμα αφήνει τα μέλη του να σαπίσουν στις φυλακές; Περίεργα πράγματα

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:20 π.μ.

@Τώνιαχχχχ 10.34
Μπράβο ρε φιλενάδα.Φαντάζομαι πως και εσύ σαν μέγας επαναστάτης θα είσαι τουλάχιστον 38 χρόνια καταδικασμένος.
Για τους σημερινούς ήρωες του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ τα αστικά δικαστήρια δουλεύουν στο φούλ για να καταδικάζουν τους αγωνιστές της πορδής.
Οι φυλακές τύπου Γ είναι φίσκα απο ΚΚΕδες .Οπως ο Ρωμανός.
Στην επανάσταση του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ την 1 Νοέβρη στο Σύνταγμα οι προσαγωγές ξεπέρασαν τις 38.000 και οι συλλήψεις ξεπέρασαν τα 38 εκατομμύρια.
Με τέτοια επίθεση που δέχεται το κώμα απο το αστικό καθεστώς μόνο η ΟΠΛΑ θα το σώσει.
Βούρ κομμουνισταράδες μου για την νεκρανάσταση της ΟΠΛΑ,όπως νεκραναστήσατε τον Στάλιν και τον σταλινισμό.Παλιά σας τέχνη κόσκινο.

Υ.Γ.Πολύ σας χάρηκα που συμμετήχατε πρώτοι και καλύτεροι στο συλλαλητήριο για τον Ρωμανό.Τι πάθος,τι φλόγα τι αγωνιστικότητα ήταν αυτή ρε φιλενάδα?.
Υ.Γ1 Ωραίο αυτό το ''δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο''.Σωστα.Αν δεν ξέρει το ΚΚΕ τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο που είναι κλεισμένο στο γιάλινο κλουβί,ποιός θα ξέρει τότε?
Τα θέλετε ή σας ξεφεύγουν αυτά που λέτε μωρέ?

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:55 μ.μ.

"Εννιοτε μπορει να γινουν δεκτες απο το ΚΚΕ"

χαχα...καλά, άμα εσείς στήσετε ΟΠΛΑ εγώ θα γίνω πιγκουίνος.
Άσε ρε που χέζεστε για πολύ λιγότερα, θα στήσετε και την ΟΠΛΑ, σαμιαμίδια.

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:41 μ.μ.

Μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου αν νομιζεις οτι μονο μια ΟΠΛΑ θα σε εκανε καλα....

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:43 μ.μ.

Σταλιν, ΟΠΛΑ κλπ
Σε εχουν στοιχιωσει καποια πραγματα πασοκε ε?

ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
4 Δεκεμβρίου 2014 στις 7:56 μ.μ.

Κατόπιν παρεκλήσεων αναγνωστών της στήλης νοιώθουμε την υποχρέωση να πάρουμε θέση στο καυτό ζήτημα του Ρωμανού.

Παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις απο τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και τα λευκά κελιά της πτέρυγας Γ όπου είμαστε έγκλειστοι μετά τις διώξεις του αστικού καθεστώτος.Εμείς οι κατάδικοι αγωνιστές του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ,και αφού δεχόμαστε στο πετσί μας όλη την μανία του καπιταλισμού,και όλο το μίσος της αστικής τάξης σαν συνεπείς ταξικοί κατάδικοι,αποφασίζουμε τα κάτωθι:
Συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στον Ρωμανό σαν αλληλέγγυοι κατάδικοι,και κηρύσουμε αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως με νοκ-άουτ.
Ξεκινάμε άμεσα απεργία δίψας.Δεν πίνουμε ΞΙΔΙ και λοιπά όξινα υγρά που ανεβάζουν την οξύτητα του PH που ως γνωστόν καταστρέφει την επιδερμίδα των έγκλειστων αγωνιστών.
Αρχίζουμε απεργεία πείνας και λιγούρας.Δεν τρώμε ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΕΣ και γενικώς καθ'όλην την απεργία αποφεύγουμε κάθε είδος σούπας που ως γνωστόν φέρνει κόψιμο και κατεβάζει γάλα.
Κηρύσσουμε αποχή απο φούμες και τούφες.Δεν φουμάρουμε σε κλειστούς χώρους διότι δημιουργούνται επικίνδυνα ΦΟΥΜΑΡΑ και δεν τουφάρουμε για να μην μας πιάσει ο ταξικός εχθρός στον ύπνο.
Αποφασίζουμε:.Στο εξής να αποποιηθούμε τα χρήματα που μας χορηγεί το κώμα σαν αγωνιστές κατάδικοι με αυξημένες ανάγκες.Διαθέτουμε στο εξής την κρατική βεβαίως επιχορήγηση τις αποζημιώσεις βουλευτών και ευρωβουλευτών και τα ΕΣΠΑ των δημάρχων του κώματος για την ενίσχυση του αναρχικού και αντιεξουαστικού κινήματος,την Ενωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και το οικολογικό κόμμα του Βεργή.
Εντός των προσεχών ημερών θα διοργανώσουμε διαδήλωση-συλλαλητήριο για συμπαράσταση του Ρωμανού στο προαύλιο της φυλακής υψίστης ασφαλείας κατά τα πρότυπα του συγκλονιστικού συλλαλητηρίου του κώματος την 1 Νοεμβρίου που έκανε το σύστημα να τρέμει και το ΔΝΤ να χεστεί απο τον φόβο του.Το ΝΑΤΟ αντέχει ακόμα,αλλά με ένα ακόμα συλλαλητήριο και αυτού τα ψωμιά του είναι λίγα.

Θα προτιμήσουμε να σαπίσουμε στην φυλακή παρά να μας κατηγορήσουν οι οπορτουνιστές και συνοδοιπόροι τους εχθροί του κώματος για μικροκομματικές σκοπιπόμητες.

Ζήτω οι κατάδικοι του ΠΑΜΕ.
Ζήτωσαν οι ευρωβουλευτές μας.
Λευτεριά στα ΕΣΠΑ.

Το παρόν θα δημοσιευθεί σε όλα τα έντυπα του κώματος.Επίσης θα ανακοινωθεί απο τον Ντερμπεντέρη σε διακαναλική μετάδοση με καλεσμένη την Λιάνα στα δελτία των οκτώ για να μάθει όλη η εργατιά τι σημαίνει αυτοθυσία απο τους κατάδικους του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ.

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:00 μ.μ.

Στα ΟΠΛΑ!!!!!
Μας την πέσαν οι οχτροί του κώματος

ΚΚΕδοφρένεια
4 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:55 μ.μ.

Κάνετε πλάκα εσείς, αλλά το ΚΚΕ δεν αστειεύεται!

Οι χιλιάδες κατάδικοι του ΠΑΜΕ στις φυλακές ασφαλείας ξεκίνησαν την αποχή από το συσσίτιο, ενώ δεν δέχονται να παρακολουθήσουν ξανά "Ανατροπή" στο mega και "Ενικό" στο Star ακόμα και αν συμμετέχει η Λιάνα.
Το ΚΚΕ είναι έτοιμο για ένοπλη πάλη γι αυτό επανιδρύει την ΟΠΛΑ.
Η επανάσταση είναι προ των πυλών και θα πέσουν πολλά κεφάλια οπορτουνιστών που ως γνωστόν είναι οι ταξικοί αντίπαλοι.

Καθίκια Συριζαίοι, Ανταρσιανοί, Αναρχοάπλυτοι και γενικά βρωμιάρηδες Αριστεροί, το ΚΚΕ θα σας τσακίσει γιατί πάντα κινείται με πρόταγμα το ταξικό κριτήριο πάνω απ' όλα!!!

Ανώνυμος
5 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:59 π.μ.

"μονο μια ΟΠΛΑ θα σε εκανε καλα"

Το πρόβλημα είναι ότι εσύ νομίζεις ότι χρειάζεσαι την οπλα για να απειλήσεις τους "οπορτουνιστές".
Μ' αυτό τον τρόπο όμως πετυχαίνεις 2 πράγματα:
1. Ρεζιλεύεις το πρώτο αντάρτικο πόλης παγκοσμίως.
2. Προκαλείς άφθονο γέλιο μέσα στον οπορτουνισμό.

Οι άνθρωποι που τα έχουν πουλήσει όλα μη τυχόν και τους στείλουν πάλι ξερονήσια οι αστοί, θα (ξανα)στήσουν και την οπλα!
Βρε κοιτάξτε να μην μυρίζει η πάνα σας από χιλιόμετρα κι αφήστε τις απειλές.

Ανώνυμος
5 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:38 μ.μ.

Χαχαχα τελικα πρεπει να σε χτυπησαν κνιτες στο κεφαλι καποια στιγμη....Μεγαλη η βλαβη σου...

Υγ. Ουτε δεξια ουτε αριστερα. Ο μονος δρομος ειναι πισω απ' τα παιδια!

Ανώνυμος
5 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:16 μ.μ.

Μπα, μάλλον το αντίθετο ανωνυμούλη 4.38 :)

Ανώνυμος
5 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:37 μ.μ.

Σιγά μη σκίσεις κανα καλτσον της Παπαρήγας 10:16

Ανώνυμος
6 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:58 π.μ.

4.38
Χτυπάνε κεφάλια οι κνίτες?Δεν το πιστεύω!!!
Συκοφαντία και προβοκάτσια θα είναι.
Οι κνίτες είναι Αρσακειάδες.Είναι χριστιανόπουλα που ποτέ δεν χρησιμοποιούν βία και ρόπαλα.
Τους έχει κάνει η Λιάνα...θεούσες και ολημερίς σταυροκοπιούνται για την σωτηρία της ψυχής τους.

Ανώνυμος
6 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:57 π.μ.

Αμ έλα που το έσκισα...

Ανώνυμος
6 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:01 π.μ.

...όχι μόνος φυσικά, είναι δύσκολο καλσόν άμα είσαι μόνος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger