Home » , , » Συριζέικο σφουγγάρι για την Γιάννα Αγγελοπούλου

Συριζέικο σφουγγάρι για την Γιάννα Αγγελοπούλου

Από giorgis , Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 | 7:10 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Δεν έχουμε ιδέα ποιο είναι το ίδρυμα Clinton, «Clinton Global Initiative Mediterranean» (CGI), και με ποια ιδιότητα παίρνει την πρωτοβουλία η Γιάννα Αγγελοπούλου  να το φιλοξενήσει στην Αθήνα τον Ιούνη του 2015.

Απ’ την ιστοσελίδα όμως left μαθαίνουμε για συνάντηση που είχαν γ’ αυτό το θέμα Γιάννα Αγγελοπούλου και Αλέξης Τσίπρας.

«Η κα Αγγελοπούλου προσκάλεσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Συνέδριο και τον ενημέρωσε για το περιεχόμενό του το οποίο στοχεύει να δώσει την ευκαιρία σε ηγέτες να συναντηθούν και να αναζητήσουν λύσεις στα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού την ευχαρίστησε για την πρόσκληση, ανέφερε ότι το Συνέδριο μπορεί να αναδείξει τις σημαντικές δυνατότητες μιας χώρας και ενός λαού που τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί τα αποτελέσματα μιας ατελέσφορης πολιτικής λιτότητας που διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες», διαβάζουμε στο σχετικό ρεπορτάζ.

Ελα όμως που εμείς θυμόμαστε καταγγελίες μιας σειρά στελεχών για την Γιάννα Αγγελοπούλου τότε που είχε αναλάβει την οργάνωση της Ολυμπιάδας του 2004. Ολοι αυτοί τότε κατακεραύνωναν την Γ. Αγγελοπούλου για τις απίστευτες σπατάλες, τις «ύποπτες» αναθέσεις, τη χλιδή των ταξιδιών και των δεξιώσεων και τις ανεξέλεγκτες προσλήψεις «κολλητών»  με τους αστρονομικούς μισθούς. 

Eπεσε σφουγγάρι σε όλα αυτά και τώρα ο Τσίπρα … την ευχαριστεί για την πρόσκληση 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2014 στις 9:04 μ.μ.

Πολυ λογικο ηρθε η ωρα του οπορτουνισμου για αυτο

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2014 στις 10:56 μ.μ.

9.04
για να υπαρχουν οπορτουνιστες πρεπει να υπαρχουν και επαναστατες. ετσι λεει η διαλεκτικη. ο μαιλης ειναι επαναστατης; αν πεις ναι εχασες!!!!

Ανώνυμος
11 Νοεμβρίου 2014 στις 12:19 π.μ.

Η αληθεια ειναι οτι το,χουμε προβλημα! Αραγε ποια στιγμη ζουμε; Του οπορτουνισμου,της επαναστασης,η, της αναπαραστασης που λεει και ο Celin,o φιλος μου! Ειμαστε σε φαση διαλεκτικη,η,σε φαση............αντε βραδυατικα μην ξεκινησω!!

Ανώνυμος
11 Νοεμβρίου 2014 στις 11:11 π.μ.

10:56
Ουτε οπορτουνιστης δεν ξερεις τι θα πει κ μαλιστα χρησιμοποιεις τον τροπο της διαλεκτικης. Καλα αφου δεν θες να λεγεσαι οπορτουνιστης μαθε οτι εισαι ορντινατσα και δουλικο του καθε πλουτοκρατη. Αντε τωρα ξεφτιλα να δωσεις ρεσιταλ στους βιομηχανους.

Comandante Che Gue Gianna
11 Νοεμβρίου 2014 στις 4:49 μ.μ.

@9.04

Οχι ο μαιλης δεν ειναι τιποτα,η γιαννα ειναι η επαναστατρια και το ιδρυμα clinton ειναι η θεωρητικη λεσχη του μαρξισμου που " μπορεί να αναδείξει τις σημαντικές δυνατότητες μιας χώρας και ενός λαού.."οπως ειπε ο Αλεξης.Αμα βαλεις και το βατικανο που ειναι ''οι προστατες των φτωχων"και τη μαριαννα τη λατση (αλλη πασιοναρια αυτη) το πατε βουρ για ΣΟΒΙΕΤ. Φτανει να φυσηξει λιγος ουριος ανεμος οπως του Ολαντ.Αλλα στην αστικη θεωρηση ειστε και πολυ μπροστα κι απ τους αστους.Πρωτοι εσεις-και πολυ πριν τους γαλλους-δια στοματος Αλεξη απο το τεξας μιλησατε για κουπονια.Για κουπονια σιτισης κιολας...Γιατι η δημοσιονομικη πολιτικη του Ομπαμα (αμα ο παπας ειναι ο προστατης των φτωχων, ε ο ομπαμα ειναι κατι μεταξυ μ.λουθερ κινγκ,μαλκολμ x και μαντελα) σπερνει..

Η γιαννα κυριοι,η comandante che gue gianna...

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΛΟΥΜΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΙ !

Ανώνυμος
11 Νοεμβρίου 2014 στις 9:53 μ.μ.

Πολλές φορές ο οπορτουνισμός μοιάζει χαριτωμένος ίσως και αστείος, αυτή δεν είναι μία από αυτές, αυτή είναι μία από τις στιγμές που ένα έγκλημα συντελείται στο φώς. Το φώς αυτό είναι τόσο εκτυφλωτικό που μπερδεύει θύτες με θύματα, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να γυρίσει το βλέμμα γιατί τότε θα πάρει πάνω του λίγο από το αίμα τόσο ώστε να γυρίσει μετά πίσω στη τρύπα του με όλα τα ενοχικά σύνδρομα του "μαζί τα φάγαμε" αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι τα ψίχουλα από το τραπέζι, που όπως νομίζουν οι φίλοι συριζαίοι θα μοιράσει ο Τσίπρας, αλλά οι ίδιες τους οι σάρκες. Δεν λέω σε κανέναν από τους γοητευμένους να μην ψηφίσουν Τσίπρα, δεν λέω ότι εγώ δεν θέλω να φύγει αυτή η κυβέρνηση αλλά να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, εγώ ως αντικαπιταλιστής που δεν κατάφερα να αναδείξω στους συμπολίτες μου τις αδυναμίες του εχθρού και οι συριζαίοι που αγοράζουν χρόνο κυλώντας την καταπίεση και τη δυστυχία σε ακόμα περισσότερες νέες γενιές μεταθέτοντας μια μάχη που έτσι κι αλλιώς θα δοθεί.

Ανώνυμος
14 Νοεμβρίου 2014 στις 10:17 μ.μ.

ως αντικαπιταλιστής που δεν κατάφερα να αναδείξω στους συμπολίτες μου τις αδυναμίες του εχθρού!!
καλα το ειπες 40 χρονια μετα τη μεταπολιτευση! φαντασιωνες οτι εισαι επαναστατης. ξερεις γιατι; μπορει να εκλινες σε ολες τις πτωσεις καθε μερα τον αντικαπιταλισμο (οπως κανει τωρα το κκε) αλλα τα επιδικα της καθε εποχης δεν τα κατανοουσες. και το επιδικο αυτη τη στιγμη ειναι να φυγουν νδ-πασοκ τωρα. οχι αυριο. οχι να τα μασας. γιατι ξερεις κατι; ο ανεργος 5 χρονια δεν εχει τιποτα να χασει. πηγαινε να τον πεισεις εσυ με το κκε οτι οτι ο καθε τσιπρας δεν βαζει θεμα του νατο και δεν ειναι αρκετα κομμουνιστης. θα σε σιχτιρισει κανονικα.

Ανώνυμος
14 Νοεμβρίου 2014 στις 11:25 μ.μ.

Βρε παιδια μια χαρη. Τ ο διαβασαμε το ξαναδιαβασαμε ,φτανει. Κατεβαστε το να μην βλεπουμε και την φατσα της,γιατι μια αναγουλα την φερνει η μανδαμα!! Εδω χασαμε καν και καν ωραιες αναρτησεις σας,επειδη δεν τις προλαβαμε!! Μην την βλεπουμε και φατσα καρτα καθε μερα,την αχαρη!!

Ανώνυμος
15 Νοεμβρίου 2014 στις 2:53 μ.μ.

11.25
εχεις δικιο. προτεινω μονιμη αναρτηση τη φατσα του μαιλη διπλα στο βελουχιωτη!!! ρε ουστ απο δω

Ανώνυμος
15 Νοεμβρίου 2014 στις 3:19 μ.μ.

14 Νοεμβρίου 2014 - 10:17 μ.μ
Ρε μόρτη ούτε 40 χρονών είμαι ούτε ΚΚΕ. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έφυγαν και ήρθαν καμιά δεκαριά φορές τα τελευταία 40 χρόνια, οι ίδιοι που σε σιχτίριζαν προεκλογικά ήταν οι ίδιοι που μετά ορκίζονταν ότι δεν θα το ξανακάνουν. Δηλαδή τι θα κερδίσει έτσι εύκολα ο 5 χρόνια άνεργος αν βγει ο Τσίπρας; θα βάλει μέσον να τον προσλάβει η Γιάννα; Η αναφορά με αυτό τον τρόπο στους μακροχρόνια άνεργους είναι βαθιά ρατσιστική, όλοι οι άνθρωποι έχουν τις ίδιες ανάγκες και τα ίδια δικαιώματα για μόνιμη και σταθερή δουλειά με αξιοπρεπή μισθό και δικαιώματα, η εικόνα ότι το μόνο για το οποίο νοιάζεται είναι μια άμεση άλλα απολύτως πρόσκαιρη ανακούφιση τελικά πόσο απέχει από τις επιχειρήσεις εξαγοράς συνειδήσεων που έστηναν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια. Όσο για τα επίδικα της εποχής δεν είναι ποτέ η παρουσίαση μιας εύκολης λύσης τύπου φύγε εσύ-έλα εσύ αλλά αυτό που απαντά στις άμεσες λαϊκές ανάγκες, διαγραφή χρέους και όλα όσα συνεπάγεται, η ίδια συνθηματολογία που ανέδειξε το ΣΥΡΙΖΑ και δεν είμαι σίγουρος ποιος θα με σιχτιρίσει αν πω ότι ο Τσίπρας δεν είναι αρκετά κομμουνιστής (δεν μου είχει περάσει από το μυαλό κάτι τέτοιο) αλλά αν πω ότι θα τα βάλλει με τα εγχώρια και διεθνή συμφέροντα που έφεραν ως εδώ είμαι σίγουρος ότι θα γελάσει πολύς κόσμος.

Ανώνυμος
16 Νοεμβρίου 2014 στις 2:35 π.μ.

Καθε φορα (ειμαι η 11.25 των 14.11 και απαντω στον 2.53) που καποιο σχολιο δεν ειναι της αρεσκειας καποιων κομματικων,παρατηρω.οτι δεν το'χουν και τιποτα δυσκολο να σικτιρισουν,εται ,για πλακα!! Τωρα το "ουστ απο εδω" μπορεις να μου εξηγησεις,τι δουλια εχει; Ηρθα σπιτι σου,να σου παραπονεθω; Με διωχνεις απο το τσαρδι σου; Εισαι καρακολι της Γιαννας και φυλας το αφεντικο σου;Νομιζεις,ειναι δυσκολο πραγμα ,αυτου του ειδους τα ξεφωνηματα,οποταν ξεχωριζει το σχολιο σου,και η εφευρετικοτητα σου; Φιλε,με το συμπαθιο κι'ολας μαζεψου,και εσυ και οι φαντασιωεις σου,και με αυτο το βρισιδι ,μονο ποσο λιγος εισαι υπογραμιζεις!! Ουτε οι Μαιληδες με κοβουν ,ουτε και η ιδεολογια σου,ουτε και ο φασισμος σου. Ε λευθερη ειμαι ,ανενταχτη ευτυχως,και μην σου πω τι σας εχω,εσας τα κοκορακια. Οοχι ουστ δεν θα ακουσεις ποτε απο εμενα!! Εγω καλο βραδυ ,θα σου ευχηθω!! Ναι,και η Γιαννα μου προκαλει αναγουλα,και καποια αλλα βλαχογιαπικα στυλακια!!

Ανώνυμος
16 Νοεμβρίου 2014 στις 1:58 μ.μ.

3.19
εγω σε ρωτησα τι εχει να ασει ο ανεργος; δεν απαντησες. το γυρισες μετα στο τι εχει να κερδισει.
νομοθετικη ρυθμιση για επαναφορα του βασικου μισθου στα 751. αν βρει εργασια ο νομος θα λεει 751. αφορολογητο εισοδημα 12.000 ευρω κ.α
σου φαινονται λιγα αυτα; αντιπροτεινε εσυ τα πολλα αλλα να εξηγεις στον κοσμο ποιος θα τα κανει αυτα ειναι τα επιδικα σημερα

εσυ τι θα του απαντησεις; διαγραφη του χρεους; ποτε θα γινει αυτο; με ποιους όρους; λαικη εξουσια δε φαινεται στον οριζοντα. στο κατω κατω κατω το λεει και ο τσιπρας αυτο
υγ. απο που προκυπτει οτι υπαρχει μιας εύκολη λύση τύπου φύγε εσύ-έλα εσύ. εγω βλεπω μια κυβερνησει που προσπαθει με εγληματικα κολπα να μεινει στην εξουσια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger