Home » , » Περίανδρος για την δολοφονική επίθεση σε Δ. Κουσουρή: Την εντολή την έδωσε ο Μιχαλολιάκος. Ο Παναγιώταρος ήταν μαζί μου

Περίανδρος για την δολοφονική επίθεση σε Δ. Κουσουρή: Την εντολή την έδωσε ο Μιχαλολιάκος. Ο Παναγιώταρος ήταν μαζί μου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 | 8:05 π.μ.

Μέχρι την δίκη και κατά την διάρκεια της έχουμε να μάθουμε ακόμα πολλά για την εγκληματική δράση του ναζιστικού μορφώματος του Μιχαλολιάκου. Σήμερα με δημοσίευμα στο "Εθνος" που υπογράφουν η Μαρία Ψαρά και ο Λευτέρης Μπιντέλας έρχεται εκτός των άλλων στο φως διάλογος στον οποίον ο άλλοτε "Νο2" της Χ.Α  Δ. Ανδρουτσόπουλος αποκαλύπτει ότι ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χ.Α του είχε δώσει εντολή για την δολοφονική επίθεση στον Δ. Κουσουρή, ενώ στην εγκληματική ομάδα του συμμετείχε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος.
Παραθέτουμε όλο το σχετικό δημοσίευμα:

ΜΕ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ

«Δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα... Με τρέμουν... Αν ανοίξω το στόμα μου για τα επεισόδια του '98 στέλνω φυλακή τον Παναγιώταρο για φυσικό αυτουργό και τον Μιχαλολιάκο για ηθικό αυτουργό...».

Τα λόγια αυτά που αφορούν την αιματηρή επίθεση που είχε δεχθεί από φάλαγγα χρυσαυγιτών ο τότε φοιτητής Δημήτρης Κουσουρής ανήκουν στον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο, κατά κόσμον Περίανδρο, πάλαι ποτέ νούμερο 2 της Χρυσής Αυγής και δεξί χέρι του αρχηγού της. Πρόκειται για απόσπασμα από έναν διάλογο που πραγματοποιείται λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ενώ ήδη η έρευνα για τα στελέχη και τα μέλη της ΧΑ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Εκείνο το διάστημα η Διεύθυνση Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατική) της ΕΛ.ΑΣ έχει λάβει τις απαραίτητες άδειες άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου για άτομα που σχετίζονται με τη ΧΑ. Κάποια από τα τηλεφωνήματα που καταγράφονται αφορούν τον Περίανδρο και τις συνομιλίες που έχει ο ίδιος με αγνώστους ως προς τη δικογραφία. Σε αυτές μιλάει εκτενώς για τον Παναγιώταρο και τον Μιχαλολιάκο, ο οποίος αναφέρεται ως «Κάτμαν» ή «Κατέλης» από τα πάλαι ποτέ «Παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια. Οι διάλογοι αυτοί ως ηχητικά ντοκουμέντα συμπεριλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία που συνέταξαν οι ανακρίτριες Κλάπα - Δημητροπούλου, παρότι ούτε ο Ανδρουτσόπουλος ούτε οι συνομιλητές του δεν βρίσκονται ανάμεσα στους κατηγορούμενους της υπόθεσης.

Τα γεγονότα του 1998. Στους διαλόγους αυτούς ο Περίανδρος αναφέρεται συχνά στα γεγονότα του Ιουνίου του 1998, όταν ομάδα χρυσαυγιτών είχε επιτεθεί εναντίον των τότε φοιτητών Δημήτρη Κουσουρή και Ηλία Φωτιάδη, όπως και κατά του εκπαιδευτικού Γιάννη Καραμπατσόλη. Η επίθεση είχε στόχο τον Δ. Κουσουρή, μέλος τότε της συντονιστικής επιτροπής κατάληψης της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ και μέλος της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Βασικός κατηγορούμενος υπήρξε ο Ανδρουτσόπουλος, ο οποίος μέχρι το 2005 διέφευγε τη σύλληψη. Τελικά παραδόθηκε στις Αρχές τον Σεπτέμβριο του 2006 καταδικάστηκε ομόφωνα για τις τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε 21 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή. Και μπορεί μέλη της ΧΑ να βρέθηκαν στο πλευρό του, ωστόσο η επίσημη ηγεσία της οργάνωσης έλαμψε διά της απουσίας της.

Τρία χρόνια μετά το Εφετείο άλλαξε το κατηγορητήριο σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και η ποινή του μειώθηκε στα 12 χρόνια. Τότε πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής τον κατηγόρησαν ότι συνεργάστηκε με τις Αρχές προκειμένου να πέσει «στα μαλακά». Λίγο αργότερα αποφυλακίστηκε έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του.

Ανάμεσα σε αυτούς που τον κατηγόρησαν για «προδότη» ήταν και ο Ηλίας Παναγιώταρος. Μάλιστα σε τηλεοπτική του εμφάνιση, όταν ρωτήθηκε πώς σχολιάζει την απαξίωση του Περίανδρου προς τη ΧΑ, είχε αναφέρει ότι έκανε αλισβερίσι με τους δικαστές για να του μειώσουν την ποινή.
«Ντροπή τους, ειδικά για τον αχάριστο Παναγιώταρο, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι έγινε στο επεισόδιο του 1998», είχε δηλώσει τότε στον κύκλο του ο Περίανδρος, ο οποίος μάλιστα φέρεται να είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον χρυσαυγίτη βουλευτή. Είχε δηλώσει επίσης πως «αν ανοίξω το στόμα μου θα διαλυθεί η Χρυσή Αυγή».

Αποκαλύπτει ονόματα. Στο ίδιο πνεύμα κινείται ο Ανδρουτσόπουλος και στους καταγεγραμμένους διαλόγους που αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής». Μόνο που στις συνομιλίες αυτές ο Περίανδρος δεν μασάει τα λόγια του και μιλάει με ονόματα:

«Δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα (σ.σ.: οι χρυσαυγίτες). Με τρέμουν. Και δεν με τρέμουν επειδή μπορώ να τους γαμ... με τα χέρια και όχι μόνο. Εχω και τον νόμο στα χέρια μου. Αν ανοίξω το στόμα μου στέλνω φυλακή τον Παναγιώταρο για φυσικό αυτουργό για τα επεισόδια του '98 και ηθικό αυτουργό στέλνω φυλακή τον Μιχαλολιάκο», λέει στον συνομιλητή του με το όνομα Αστέριος.

Ο Περίανδρος όμως προχωρά σε ακόμη μία κρίσιμη διαπίστωση: «Η υπόθεσή μου εμένα τελειώνει 2018. Εγώ καταδικάστηκα ότι έκανα μία βίαιη έκνομη ενέργεια με άλλα 10 άτομα. Ποιοι είναι τα άλλα 10 άτομα; Από τη στιγμή που υπάρχει τελεσίδικη απόφαση, αυτοί τους οποίους εγώ θα ισχυριστώ ότι το έκαναν πάνε φυλακή. Τέλος. Αν πω λοιπόν την αλήθεια ότι ένας από αυτούς ήταν ο Παναγιώταρος και ότι εμένα με έβαλε ο Μιχαλολιάκος να το κάνω, ειδικά αυτήν την περίοδο, τώρα που καίγεται ο κ... τους, τελειώνουν αυτοί».

Οπως σημειώνει, ο Περίανδρος δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να κατονομάσει τα υπόλοιπα μέλη του Τάγματος Εφόδου του 1998. Για τον λόγο αυτόν επισημαίνει: «Καταρχήν μόνος του μπορεί ο εισαγγελέας και ο ανακριτής να ζητήσουν να ανοίξει η υπόθεση του ’98. Εκκρεμεί φίλε, δεν έχει τελειώσει. Αυτό το ξέρει η Χρυσή (σ.σ: Αυγή)», σημειώνει με νόημα.

Μέσα από τα λόγια του Περίανδρου επιβεβαιώνονται για ακόμη μία φορά οι πρακτικές της ΧΑ, που... παραμένουν αναλλοίωτες όλα τα χρόνια: όποιο μέλος βρεθεί κατηγορούμενο για εγκληματική πράξη, η στάση του ναζιστικού μορφώματος είναι «δεν σε ξέρω, δεν σε είδα», όπως επιχειρήθηκε και στην περίπτωση του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά. Επίσης, εκείνος που τελικά θα μιλήσει κατά της ΧΑ γίνεται «προδότης». Τέλος, όπως αποδεικνύεται και από τη δολοφονική επίθεση κατά του Δ. Κουσουρή, τα Τάγματα Εφόδου της ΧΑ λειτουργούσαν -τουλάχιστον- από το 1998.

Στις τηλεφωνικές συνομιλίες του Περίανδρου που κατεγράφησαν από τις διωκτικές Αρχές αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα για το ένοχο παρελθόν του αρχηγού της ΧΑ και των υψηλόβαθμων στελεχών της. Πριν γίνει μισητό πρόσωπο για τον Νίκο Μιχαλολιάκο, υπήρξε ο πιο στενός συνεργάτης του, δεύτερος τη τάξει στο ναζιστικό μόρφωμα.

Ακόμα και σήμερα οι χρυσαυγίτες τον θαυμάζουν και πολλοί εξ αυτών έχουν κρατήσει επαφή μαζί του, τον ενημερώνουν για τα εσωτερικά της ΧΑ και ενίοτε του ζητούν να επιστρέφει για να αναλάβει την οργάνωση.

Αναμφισβήτητα είναι ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν τα πιο σκοτεινά μυστικά της Χρυσής Αυγής, τα οποία έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας. Το «Εθνος της Κυριακής» αποκαλύπτει ότι η «εκπαιδευτική τάξη Πρωτεσίλαος», που ίδρυσε τη δεκαετία του '90 ο Περίανδρος, αποτέλεσε το πρώτο τάγμα εφόδου της ναζιστικής οργάνωσης. Είχε στελεχωθεί από πρώην στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων, που ήταν εξοπλισμένοι με κοντόκαννες καραμπίνες και αναλάμβαναν... ειδικές αποστολές.

«Πριν ακόμα πάω φαντάρος, είχα μία ομάδα, τον Πρωτεσίλαο, ευτυχώς που έχουν φύγει οι φωτογραφίες, τώρα θα είχαμε άλλα προβλήματα. Είχα φοβερό υλικό. Δεν είναι τα κομάντο τα πραγματικά που αναφέρεις εσύ, είναι και τα κομάντο μέσα στη Χρυσή Αυγή που είχα φτιάξει εγώ τη δεκαετία τη δεκαετία του ’80 και του ’90. Οι οποίοι ήταν ουγκ φίλε. Γιατί ήταν παιδιά, από τις ομάδες στρατού που έχουμε περάσει τώρα εμείς ήδη, κατάλαβες; Είχα πάρει έτοιμους ανθρώπους, δεν τους έφτιαχνα εγώ εξαρχής. Και πάνω σ’ αυτούς δουλεύαμε συγκεκριμένα πράγματα.

Τώρα να τα λέω στα τηλέφωνα, τα ξέρανε οι υπηρεσίες. Και ήμασταν πολύ λιγότεροι, αλλά γαμ... και δέρναμε. Οχτώ με δέκα άτομα. Πηγαίναμε στα βουνά, κάναμε καταρριχήσεις, είχαμε κοντόκαννες, κάναμε πράγματα σε εποχές πολύ απαγορευμένες, όχι της μόδας. Πολύ δυνατά».

Η παραπάνω συνομιλία κατεγράφη από το «βαλιτσάκι» της Αντιτρομοκρατικής, λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα. Ο Περίανδρος σχολιάζει με φιλικό του πρόσωπο τις αποκαλύψεις για τα τάγματα εφόδου και συγκεκριμένα της Τ.Ο. Νίκαιας, λέγοντας χαρακτηριστικά «αυτά τα έχουν αντιγράψει από μένα».

Στη συνέχεια αποκαλύπτεται ότι επί των ημερών του δρούσε η δική του ομάδα που εκπαιδευόταν στα βουνά και ήταν εφοδιασμένη με κοντόκαννες καραμπίνες. Και όπως αποδείχθηκε περίπου 20 χρόνια μετά, δεν είχε αλλάξει τίποτε από τότε.

Η Χρυσή Αυγή διοργάνωνε εθνικιστικές κατασκηνώσεις σε βουνά και καταρράκτες (Νέδα, λίμνη Πλαστήρα, φράγμα Φενεού) και βρέθηκε σημαντικός αριθμός τροποποιημένων καραμπινών, με τις οποίες Ηλ. Κασιδιάρης, Ν. Μιχαλολιάκος, I. Λαγός σκόπευαν κατά το πόρισμα Ντογιάκου να εφοδιάσουν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Σχολιάζοντας τις αναφορές για δίωξη της ΧΑ ως εγκληματικής οργάνωσης, ο Περίανδρος λέει στον συνομιλητή του: «Αμα γίνει αυτό, θα δεις πολύ κόσμο στη φυλακή φίλε».

«Είναι σκουπίδια». Και συνεχίζει λέγοντας «η έπαρση και η αλαζονεία δημιουργούν ύβρη και επιφέρουν τη Θεία Δίκη. Βρέθηκαν όλοι αυτοί οι ασήμαντοι σε μία θέση που δεν αντικατόπτριζε σε καμία περίπτωση της πραγματικές τους ικανότητες, αλλά και ούτε τις δυνάμεις τους, γιατί μπορεί να μην είσαι ικανός, αλλά να έχεις δύναμη. Δεν είναι ούτε αυτό. Είναι σκουπίδια. Είναι κότες. Ενα εκατομμύριο εν δυνάμει ψηφοφόροι και μπήκαν τα ΜΑΤ σε όλα τα γραφεία τους και δεν βρέθηκε ένας να τους σταματήσει, μία καθιστική διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία τους. Ολα για τη μαρμίτα, για το χρήμα. Εσύ ξέρεις τον Παναγιώταρο και απ’ αυτόν μπορείς να καταλάβεις τι είναι οι υπόλοιποι».

Οσο για τον δολοφόνο του Φύσσα, Γ. Ρουπακιά, τον αποκαλεί γενίτσαρο. «Ο άλλος πρώην ακροαριστερός, 45 χρονών έγινε χρυσαυγίτης για τα μεροκάματα, για να παίρνει χαρτζιλίκια και μαχαίρωσε για ψύλλου πήδημα, χωρίς να ξέρει τι σημαίνει αυτό. Ο γενιτσαρισμός σε όλο του το μεγαλείο». Για να πάρει την απάντηση από τον φίλο του: «Ο μάγκας αυτός που πέθανε, έχει αρχ... Εκατσε μόνος του με 30 άτομα απέναντι και όταν οι τρεις πέρασαν από απέναντι, φίλε έκατσε και μάλωνε μαζί τους.

Και όταν κατέβηκε ο άλλος κάτω, αυτή η κουράδα ο λαϊκός, μάλωσε και μαζί του και έφαγε τις μαχαιριές. Δηλαδή είχε απέναντι του 30 άτομα, τρεις του ήρθανε και είπε στους δικούς του και την κοπέλα του "φύγετε"».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνομιλία στην οποία αναφέρεται ότι ο Περίανδρος έχει πολλά ντοκουμέντα που θα βάλουν τον Κατέλη φυλακή (ο.ο.: νοηματικά προκύπτει ότι εννοεί τον Μιχαλολιάκο) και έχει καταχωρισθεί στη δικογραφία ως «Zl_33876882.wav».

Γιάννης: Μου λέει ο Αντώνης τι θα κάνει, θα κατεβάσει κόμμα. Ο Αντώνης; Να κατεβάσει κόμμα;
Με τίποτα.

Περίανδρος: Σας γράφει στα αρχ... του ο Αντώνης, πες του.

Γ. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με αυτά τα πράγματα ο Αντώνης. Εχει τελειώσει με αυτά.
Ο μόνος σκοπός που έχει ο Αντώνης αυτή τη στιγμή είναι να βάλει τον Κατέλη φυλακή. Και θα τον βάλει, γιατί έχει πολλά χαρτιά και ντοκουμέντα.

Με σβάστικες, με περιβραχιόνια και όλα αυτά που μου είπες να του πω. Λοιπόν, το μόνο που τον νοιάζει είναι οι ρουφιάνοι που τον έχουν δώσει για πράγμα που δεν έπραξε ποτέ να πάνε φυλακή.

Π. Τρόμαξε εκεί, Γιάννη;

Γ. Μαλ... δεν ήξερε τι να πει.
...........

Ο Περίανδρος επανέρχεται στην «υπόθεση Κουσουρή» και σε άλλη συνομιλία και μολονότι λέει πως δεν θέλει από δική του πρωτοβουλία να ξανανοίξει ο φάκελος, φαίνεται πως το επιθυμεί πολύ.
.......

Αγνωστος: Στον Ελεύθερο Κόσμο στηρίζουν ΧΑ. Αυτοί οι Ζαφειρόπουλοι.

Περίανδρος: Εκεί θέλανε να πάνε. Σου πω εγώ γιατί φίλε. Γιατί αν ανοίξει η υπόθεση του ’98 πάει ο Ζαφειρόπουλος φυλακή.
Δεν κατάλαβες γιατί; Τα ’χουνε βρει αυτοί μεταξύ τους. Ο Περίανδρος θα μας βάλει φυλακή και τέτοια.
Δεν ξέρεις; Τα ’χουνε πει αυτοί.

Α.: Καραγκιόζηδες.

Π.: Και λέω, μήπως να πάει και ο Ζαφειρόπουλος; Να δει το έργο;
Το μουν... Να γίνει από την Εισαγγελία αυτή η έρευνα, να μη γίνει από κάρφωμα δικό μου. Στο κάτω κάτω συνεντεύξεις έχουν γίνει.

Οταν ο Κουσουμβρής έβγαζε τα άπλυτα της οργάνωσης στην φόρα.

Ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ δεν είναι το πρώτο, ούτε το μόνο πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής που βγάζει τα άπλυτα του φασιστικού μορφώματος στη... φόρα. Στο βιβλίο του με τίτλο «Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής», ο Χάρης Κουσουμβρής δημοσίευσε άγνωστες και σκοτεινές πλευρές της δράσης της ΧΑ αλλά και του αρχηγού της, Νίκου Μιχαλολιάκου, που σήμερα πλέον επιβεβαιώνονται.

Ο X. Κουσουμβρής υπήρξε το Νο3 της ΧΑ, όταν ο Περίανδρος ήταν ο υπαρχηγός της. Μάλιστα και το δικό του όνομα σχετίστηκε με την επίθεση σε βάρος του Δ. Κουσουρή του 1998. Ο Χάρης Κουσουμβρής αποχώρησε τελικά το 2002 από τη ΧΑ, όταν συνειδητοποίησε ότι η οργάνωση απαιτούσε πλήρη υποταγή στον «αρχηγό» και «έθετε πολλές φορές σε αμφισβήτηση τις βασικές μου αρχές: πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια», όπως σημειώνει στο βιβλίο του που εξέδωσε λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του.

Συνέπεια της δημοσιοποίησης των στοιχείων για τη ναζιστική οργάνωση ήταν ότι τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του σχεδόν εκδιώχθηκαν. Αναγκάστηκε να κλείσει το βιβλιοπωλείο που διατηρούσε, όταν κατάλαβε ότι τα παιδιά του κινδυνεύουν, και αμέσως μετά μετακόμισε στην επαρχία, αλλάζοντας όλα τα τηλέφωνά του για να... εξαφανιστεί. Πέρα από τη «γερμανόπληκτη ιδεολογία» που καταλογίζει στον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο Κουσουμβρής στηλιτεύει τη διγλωσσία της ΧΑ και περιγράφει ανάγλυφα και τον ρόλο του αρχηγού στην οργάνωση.

«Ο "αρχηγός" ήταν το υπέρτατο ον για εμάς. Ο λόγος του, διαταγή. Αυτό απαιτούσε και από εμάς. Τυφλή υποταγή. Αν κάποιος τον αμφισβητούσε, αναλαμβάναμε εμείς, τα πρωτοπαλίκαρά του, να τον συνετίσουμε με κάθε είδους εκφοβισμό. Δυστυχώς έχω αναγκαστεί να χειροδικήσω εναντίον φίλων μου επειδή αμφισβήτησαν τα λεγόμενα του», δηλώνει ο X. Κουσουμβρής. Ο συγγραφέας παραδέχεται ότι ήταν απολύτως πειθαρχημένος στις «ορέξεις» του «αρχηγού», όπως γράφει, και απολύτως εμποτισμένος με το μίσος κατά των αριστεριστών και των μεταναστών. Ο ίδιος είχε συμμετάσχει σε καβγάδες με τους «άλλους» και μάλιστα είχε υποστεί τις συνέπειες.

Η ομολογία του Κουσουμβρή θυμίζει πολύ τις πρόσφατες καταθέσεις των μαρτύρων ενώπιον των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και την πρόταση του εισαγγελέα I. Ντογιάκου.

«Καρφώματα». Καθώς ανέβαινε στην ιεραρχία της ΧΑ -έγινε ταμίας κάποια στιγμή-αντελήφθη ότι ο «αρχηγός» δεν θα ανεχθεί κανέναν ανταγωνιστή. Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα δικαιολογεί και την
εμπλοκή του Περίανδρου στη δολοφονική επίθεση του Δηήτρη Κουσουρή το 1998 στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Επιβεβαιώνοντας πλήρως τον Περίανδρο, ο συγγραφέας επισημαίνει επίσης τα «καρφώματα» που υπέστη ο Ανδρουτσόπουλος -όπως και ο ίδιος- από μέλη της Χρυσής Αυγής. Η συνειδητοποίηση της στάσης αυτής της ηγεσίας της XA, σε συνδυασμό με mv ιδεολογία της οργάνωσης που είχε ξεφύγει από τον εθνικοσοσιαλισμό, έκανε τον Κουσουμβρή να αποχωρήσει.

Στο βιβλίο δεν χάνει την ευκαιρία να κατηγορήσει τον Ν. Μιχαλολιάκο για οικογενειοκρατία -ήδη από τότε!- στη ΧΑ, αλλά και να αποκαλύψει χρηματοδότες του μορφώματος. «Ως ταμίας της Χρυσής Αυγής είχα τη δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο ταμείο δεν είχαμε ποτέ περισσότερα από 300-400 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά δεν συντηρείται οργάνωση.

Ποιος την ενίσχυε, δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος... Απ’ ό,τι εμμέσως μας έδωσε να καταλάβουμε ο ίδιος ο διαβόητος "αρχηγός" της Χρυσής Αυγής, "αρπαχτές" γινόντουσαν από όλους τους κομματικούς χώρους καταπώς συνέφερε τα δύο μεγάλα κόμματα», αναφέρει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger