Home » » «Η δική μας φωνή δυνατά» αντήχησε στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

«Η δική μας φωνή δυνατά» αντήχησε στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 | 7:15 μ.μ.


«Βούλιαξε» η πλατεία Συντάγματος και οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας από δεκάδες χιλιάδες λαού από όλη την Ελλάδα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και 1.000 σωματείων, Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών, οργανώσεων και φορέων.

Με μία μεγαλειώδη συγκέντρωση χιλιάδες κόσμου από κάθε γωνιά της χώρας έστειλαν μήνυμα αγώνα και διεκδίκησης της ζωής που τους ανήκει, μήνυμα αποφασιστικότητας για μια άλλη κοινωνία, όπου η εργατική τάξη θα απολαμβάνει τον πλούτο που η ίδια παράγει. Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, ήταν ένα συλλαλητήριο που αποτέλεσε ισχυρό ξέσπασμα αγανάκτησης, οργής και διεκδίκησης.

Η συγκέντρωση αποτελεί παρακαταθήκη για τους μελλοντικούς αγώνες, για την ανασυγκρότηση του λαϊκού κινήματος, για την οργάνωση της αντεπίθεσης στην κυρίαρχη πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ και των κομμάτων τους.

Επόμενος μεγάλος σταθμός είναι η πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 27 Νοέμβρη. Να αποτελέσει η συμμετοχή στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ταξικού κινήματος συνέχεια του σημερινού πανελλαδικού συλλαλητηρίου, να αξιοποιηθεί η δυναμική του για την κλιμάκωση της εργατικής - λαϊκής πάλης. Κάθε αναμονή και εφησυχασμός δίνουν χρόνο στον αντίπαλο να οργανώσει καλύτερα την επίθεσή του.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Πιερ Πάολο Λεονάρντι, επικεφαλής της Ένωσης Συνδικάτων Βάσης της Ιταλίας, ο οποίος τόνισε ότι το ευρωπαίκό εργατικό κίνημα με την καθοδήγηση των ταξικών οργανώσεων και της ΠΣΟ, πρέπει να εντείνει τους αγώνες, να αντιπαλέψει την ανεργία, την επίθεση του κεφαλαίου στα διακαιώματα της εργατικής και να θέσει το ζήτημα ρήξης με την ΕΕ.

Ο Νίκος Αγγέλου μέλος της Γραμματείας της ΠΑΣΥ, στον χαιρετισμό του σημείωσε ότι «στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι και φτωχοί αγρότες εργατιά και αγροτιά μια γροθιά για να ανατρέψουμε τις πολιτικές που τσακίζουν τη ζωή μας, και για να έχουμε καλά και φθηνά τρόφιμα και να γεύεται ο λαός μας ελληνικά προϊόντα». Κάλεσε την αγροτιά, να συμμετέχει μαχητικά στους επόμενους αγώνες στα μπλόκα, μαζί με την εργατική τάξη.

Ο Ηλίας Κούκουρας πρόεδρος του Σωματείου των «Τσιμέντων Χαλκίδας», σημείωσε ότι κλείνουν 18 μήνες στο δρόμο του αγώνα. Από τους 238 εργαζόμενους, έμειναν 80 ενώ συνεχίζονται οι απολύσεις. Τόνισε ότι συνεχίζεται ο αγώνας και δεν θα υποχωρήσουν αν δεν ακυρωθούν οι απολύσεις και επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν, ο  Θανάσης Καλαμπαλίκης,μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ, ο Βασίλης Αρτεμίου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμφιαλωμένων Ποτών, ο οποίος μετέφερε τον απεργιακό χαιρετισμό των επί 13 μήνες αγωνιζόμενων εργαζομένων της Coca Cola, ενάντια στην εταιρεία σύμβολο της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, η Μαιρήνη Στεφανίδη, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας και ο  Γιάννης Κονταργύρης εκ μέρους του ΜΑΣ, ο οποίος σημείωσε ότι «εβδομήντα σύλλογοι φοιτητών διαδηλώνουμε, στο πλευρό της εργατικής τάξης των γονιών μας και των αδελφών μας, θέλουμε να σπουδάζουμε χωρίς εμπόδια. Να μορφωνόμαστε ολοκληρωμένα, να θέτουμε τις γνώσεις μας και την επιστήμη στην υπηρεσία του λαού».

Την κεντρική ομιλία στο πανελλαδικό συλλαλητήριο έκανε ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Ανάμεσα στους χαιρετισμούς, ηθοποιοί διάβαζαν κείμενα μέσα από τα οποία ακουγόταν η «δική μας φωνή δυνατά»: Η φωνή του άνεργου πατέρα, η φωνή της γυναίκας που βρέθηκε στο δρόμο με την οικογένειά της, η φωνή του αυτοαπασχολούμενου που τον απειλεί με «ραβασάκι κατάσχεσης» το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών, του μετανάστη από το Αφγανιστάν που βρέθηκε στη χώρα μας για μια καλύτερη ζωή, αφού στην πατρίδα του οι ιμπεριαλιστές διεξάγουν πόλεμο. Ακόμα η φωνή της νέας εργαζόμενης που δουλεύει ατελείωτες ώρες σε μία κερδοφόρα -για τα αφεντικά- επιχείρηση με άγνωστο το μέλλον για τη ζωή της.

Ψηφίσματα

Στο τέλος του συλλαλητηρίου, οι σςυγκεντρωμένοι ενέκριναν δύο ψηφίσματα, ένα για την έκφραση αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ στην εργατική τάξη της Τουρκίας και ένα υπέρ του αιτήματος για την απελευθέρωση των 5 αγωνιστών Κουβανών.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 36 σχόλια

1 Νοεμβρίου 2014 στις 7:32 μ.μ.

διαβάστε επίσης :

Editorial του Δρόμου της Αριστεράς
Σημερινή ανακοίνωση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ)
Σχόλιο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗΣ ΦΡΑΞΙΑΣ

http://eleytheriakifraxia.blogspot.gr/2014/11/blog-post_1.html

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2014 στις 9:45 μ.μ.

Αλήθεια ρε ΚΚΕδες, από πότε τα 1400 ακατέβατα έγιναν 751€;
Πολύ στις εκπτώσεις δεν το ρίξαμε τελευταίως, κοτζαμάν επαναστατικό κόμμα;

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2014 στις 10:28 μ.μ.

Συριζοπουλο αντε να κανεις καμια λευκη νυχτα στη Λειβαδια με την Δημαρχο σου κ αντε να διαγραψεις ομαδικα αλλλους 30. Γενικως αντε να χαρισεις κ κανα εκατ € σε κανεναν επιχειρηματια με την Δουρου

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 12:06 π.μ.

@9:45 μ.μ
Από πότε τα 1400 γίναν 751ευρώ; Απο τότε που εσύ βάζεις τις ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ μισές και κατά πώς σε συμφέρουν. Το ΠΑΜΕ λέει για 751 ευρώ αρχικά με προοπτική μέσα απ' τους αγώνες να αυξηθούν και να φτάσουν εκεί που πρέπει..
Και για του λόγου το αληθές να η προκήρυξη του ΠΑΜΕ για το συλλαλητήριο.
http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/51025/me-entatikoys-rythmoys-i-proetoimasia-toy-panelladikoy-syllalitirioy-toy#/0
΄Οχι ότι δεν το ήξερες ότι το ΠΑΜΕ μιλάει για τα 751 ευρώ ΩΣ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ αλλά τι να κάνεις κι εσύ ρε κακόμοιρο;;; Κάτι έπρεπε να γράψεις ενάντια στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ. Δύσκολοι καιροι για παπαγάλους. Να ζητήσεις αύξηση. Με βάση τα 751 ευρώ.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 12:16 π.μ.

1000 σωματεία, σύλλογοι κτλ. από όλη την Ελλάδα μάζεψαν περίπου 30000 κόσμο. Δηλαδή 30 άτομα ο καθένας!!! Για τα δεδομένα του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ είναι αποτυχία, αν σκεφτεί κάνεις ότι πριν 5-6 χρόνια το ΠΑΜΕ έβγαζε πάνω από 50000 κόσμο σε πανελλήνιο συλλαλητήριο. Αν συνυπολογίσουμε ότι το συλλαλητήριο αυτό έγινε και Σάββατο τότε εκεί στον περισσό κάποιοι πρέπει να φουντάρουν απ την ταράτσα! Περαστικά

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 12:45 π.μ.

9.45
αντιγραφουνε το συριζα!!

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 2:29 π.μ.

Τι να πεις!!! Απίστευτα μεγάλη συγκέντρωση του λαού (1/11/2014), με συμμετοχή 1.000 οργανώσεων, οργανωμένη από το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, την ΜΑΣ, την ΟΓΕ και άλλους μαζικούς φορείς, υποστηριζόμενη από το ΚΚΕ.

Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθός της, ούτε καν οι οργανωτές, που άφησαν χωρίς μεγάφωνα τα πίσω στους δρόμους Πανεπιστημίου, Σταδίου, Ακαδημίας και Β. Σοφίας, μη υπολογίζοντας ότι θα ήταν η μεγαλύτερη μαζική λαϊκή συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων και φυσικά η μεγαλύτερη που οργάνωσαν ποτέ οι ταξικές και οι μαζικές λαϊκές οργανώσεις.

Από κει και πέρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιος οργανώνει το λαό και ποιος αγωνίζεται.

Άγνωστο αν τα κανάλια το δείξουν και τι γραμμή πήραν, να το υποβιβάσουν ή να το πνίξουν. Πάντως δεν καταπίνεται και τόσο εύκολα από την αστική τάξη και τα μέσα της που, αν το αγνοήσουν απλώς θα γίνουν για μια ακόμη φορά αναξιόπιστα και ρεζίλι.


Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 3:28 π.μ.

Το 30χιλ πού το βρήκες; μάλλον θεωρείς αξιόπιστη την ΕΛ.ΑΣ που εκτιμησε αρχικά 20χιλ και αναθεώρησε στις 30. Ξυδι

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 10:29 π.μ.

Καλά τώρα, ήρθαν τα κνιτόπουλα ντοπαρισμένα από την συγκέντρωση και λένε ότι τους κατέβει.

Καταρχάς αν η αστυνομία ανακοίνωσε 30000 να πάτε να κάνετε κανένα τάμα στον Άγιο Αρτέμιο, τον προστάτη της, γιατί πράγματι σας προστατεύει καλά κνίτες. Όσο για τα 751 με...προοπτική αυξήσεων (!!!) ήθελα να ρωτήσω:
Τα 1400 ήταν με προοπτική...μειώσεων? Για να ξέρουμε και την δυναμική δηλαδή, αφού είναι μπαίνει καινούριος παράγοντας στα αιτήματα!!!

Μα ΠΟΣΟ γελοίοι είστε ρε κκέδες;;;;;

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 11:01 π.μ.

@2¨29
Σίγουρα σου φάνηκε μεγάλη η συγκέντρωση αφού ως Κνιτόπουλο δεν έχεις πάει ποτέ σε άλλη.

@3.28
30.000 και πολλές σου είναι

Γελάει ο κόσμος, αν μετά από τόση προετοιμασία, με 900 σωματεία συμμετοχή, με κόσμο που ηρθε από επαρχία, το αποτέλεσμα είναι ΑΥΤΟ:

http://www.youtube.com/watch?v=7P1EgxNL_nw

Μιλάμε για τραγική φόλα......................

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 11:07 π.μ.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αστικού Κράτους να υποστηρίξει το συλλαλητήριο του ΚΚΕ:

1) με απουσία Αστυνομίας, ΜΑΤ, Δέλτα, ΔΙΑΣ
2) με ελεύθερη πρόσβαση στους σταθμούς ΜΕΤΡΟ
και ΚΥΡΙΩΣ
3)με παντελή απουσία προβοκατόρων - παρακρατικών μπαχαλάκηδων,

το συλλαλητήριο του ΚΚΕ ήταν ένα τυπικό συλλαλητήριο με κάποιες χιλιάδες (20-30000) κόσμο.

Τζάμπα το σπρώξιμο από το Κράτος σύντροφοι. Δεν τραβάει το πράμα.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 12:22 μ.μ.

Πρός 2 Νοεμβρίου 2014 - 3:28 π.μ Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί! Χθες έτρεμε το... σύστημα τόσο πολύ από τον περίπατο του κκε που το συλλαλητήριο έγινε χωρίς τον γνωστό φράκτη, χωρίς ΜΑΤ και με το μετρό σε λειτουργία! Σαν να λέμε με... κρατική συναίνεση! 30 νοματαίοι αντιστοιχούσαν σε κάθε σύλλογο/σωματείο κτλ( 1000 συνολικά) που πήρε μέρος. Αλήθεια εκτός από την Ραχήλ κατέβηκαν συντονισμένα και οι ΔΑΚΙΤΕΣ που το στήριξαν; Την επόμενη φορά για να μαζέψετε παραπάνω κόσμο να το κάνετε Κυριακή πρωί μετά την εκκλησία και να βάλετε προσυγκεντρώσεις έξω από κάθε ναό. Θα συμφωνεί και η Λιάνα. Εκτός από ξύδι πιάσε μου και μια χολή ...

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 2:58 μ.μ.

12.06
Το ΠΑΜΕ λέει για 751 ευρώ αρχικά με προοπτική μέσα απ' τους αγώνες να αυξηθούν και να φτάσουν εκεί που πρέπει!!! χα χα πονηρουλη τα ιδια λεει και ο συριζα!! δικο του ειναι το συνθημα. απλα κουτοπονηροι κκεδες καταλαβατε οτι δε σας παιρνει να λετε επαναστατικες μπουρδες για 1400 με 1500000 ανεργους. ηρθατε δευτεροι! κουραγιο! αλλα δε θα τα δωσετε εσεις σαν κκε!! δε σας ενδιαφερει η αστικη κυβερνηση!! ο συριζα θα τα δωσει! εσεις θα κοιτατε!!!

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 3:44 μ.μ.

@ 3:28 π.μ.
Ti να κάνει κι αυτός ο κακομοίρης;;; Τριγυρνάει στα σάιτ και γράφει κάποιες αρλούμπες -αμετροέπειες τις είπαν άλλοι για πιο ευγενικό- μπας και πείσει πρώτα τον εαυτό του και μετά τους άλλους. Οι φωτογραφίες όμως κι όλοι αυτοί που ήρθαν στην συγκέντρωση δείχνουν την αλήθεια. Κι η αλήθεια αυτή τους τσούζει. Δεν πειράζει. Κρατάμε στα θετικά και τον πανικό των αφεντικών και των εκάστοτε κολαούζων τους. ΄Εχει κι αυτό τη σημασία του. Εμείς προχωράμε για την απεργία. ΄Αστους αυτούς να βουρλίζονται.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 4:42 μ.μ.

Αφήστε τους "αριστερούς" να μετρούν .....τα πλήθη, κι εμείς με την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ στο χέρι, εμπρός για την απεργία στις 27/11. Το χθεσινό συλλαλητήριο να γίνει εφαλτήριο ανόδου του ταξικού κινήματος. Οι ίδιοι που τώρα κράζουν, γιατί από κοράκια κρα θα ακούσεις, θα είναι οι ίδιοι, που στις 27/11 η απεργία δεν θα τους φαίνεται και πολύ απεργία.... θα είναι λίγη για τα μέτρα τους και θα ζητάνε διαρκείας, σαν "γνήσιοι αριστεροί" που είναι, ψάχνοντας άλλοθι γιατί και πάλι ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ θα είναι. Οι εξελίξεις που έρχονται και στο εξωτερικό μέτωπο, πρέπει να μας κάνουν να είμαστε σε επιφυλακή μέρα και νύχτα και πρέπει οπωσδήποτε αυτή η λαοθάλασσα η χθεσινή, τώρα να μετατραπεί σε ένα γερό ταξικό κίνημα. Μανώλης

2 Νοεμβρίου 2014 στις 6:31 μ.μ.

Όποιος θεωρεί ότι έχει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα μέσα στο Κίνημα και δυνατότητα να κινητοποιήσει κόσμο σωματείο-σωματείο, πόρτα-πόρτα, γραφείο το γραφείο, ιδού η Ρόδος να το κάνει.....! 30% έχει ο Σύριζα, σε "ανατροπές" θέλει λεκτικά να πάει, συνεπώς θα χρειαστεί άμεσα κόσμο στο πεζοδρόμιο. Ας το κάνει λοιπόν ΤΩΡΑ να δούμε αν θα γεμίσει το πάνω μέρος του δρόμου. Και όποιος θεωρήσει ότι δεν έχει σημασία τι δυνατότητα έχεις να μαζεύεις κόσμο σε σωματεία ακόμα και σε αυτά που δεν τα ελέγχεις οργανωτικά και πολιτικά τότε οφείλει να ψαχτεί. Στη συγκέντρωση χθες υπήρχαν σωματεία, που μοιραζόταν ελεύθερα υλικό από την Εργατική Αλληλεγγύη και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 7:56 μ.μ.

Η αληθεια ειναι μια και ποναει ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ. Το συλλαλητηριο εχθες ειχε κοσμο. Δυστυχως για εσας, τι να κανουμε, αλλα ειχε κοσμο.Αμα μπορειτε καντε κ εσεις. Ετσι κι αλλιως 27% εχετε.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 8:13 μ.μ.

Στην κυρολεξία, προς λύπηση οι εντεταλμένοι των Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, στην απόπειρά τους να συκοφαντήσουν τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.
Αναμενόμενη εξέλιξη βέβαια.
Όταν 100.000 δεν είδαν ούτε πρόκειται να δουν!
Αμόρφωτα υποκείμενα.

Κ.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 8:32 μ.μ.

2 Νοεμβρίου 2014 - 6:31 μ.μ σε ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις. Ας κάνουμε τη σούμα. Στο συλλαλητήριο μαζεύτηκαν εκτός από ΠΑΜΙΤΕΣ και Δακίτες, η Ραχήλ και κάποιοι που μοίραζαν υλικό από την Εργατική Αλληλεγγύη και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Συμπέρασμα πριν από 5-6 χρόνια το ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ του μάζευε το διπλάσιο κόσμο. Ενώ τώρα Σάββατο μέρα, χωρίς μπάτσους και με μετρό ανοιχτό έπεσε στους μισούς!!! Για αυτό σου λέω κάποιοι εκεί στον περισσό πρέπει να ανέβουν στην ταράτσα και να φουντάρουν.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 8:41 μ.μ.

@ 2:58 μ.μ
To ζήτημα δεν είναι αν τα λέει τα ίδια κι ο Συριζα -που δεν τα λεει πια και το ξέρεις πολύ καλά. Το ζήτημα είναι και ποιος αποδεικνύει ότι τα εννοεί. Εχεις να πεις ότι ο σύριζα το αποδεικνύει ότι θέλει να βγάλει τον κόσμο στο δρόμο να παλέψει για αυτά; Γιατί το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ το αποδεικνύουν κάθε μέρα με την υπεύθυνη στάση τους. Γι' αυτό και το εμπιστεύονται πλέον και σωματεία που δεν συμφωνούν απολυτα μαζί του. Και κατέβηκαν μαζί του χτες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τώρα ακολουθούν το ΠΑΜΕ. Αλλα δείχνει ότι κάτι αλλάζει κι ότι άνθρωποι που σκέφτονται καταλαβαίνουν πλέον ότι μια .... αριστερή κυβέρνηση δεν σωζει κανέναν. ΄Οτι πρέπει πλέον να ανασυνταχτεί το κίνημα. Μόνο ένα γερό ταξικό κίνημα μπορεί να ανατρέψει όλα αυτά τα μέτρα που έρχονται εναντίον του λαού μας.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 8:45 μ.μ.

@12:22 μ.μ
Mε την ίδια λογική κι η συγκέντρωση συριζαίων και αντάρσυων το ίδιο απογευμα για το Κομπανί έγινε με κρατική συναίνεση αφού πάλι δεν υπήρχε ο φράκτης, ούτε τα ΜΑΤ ενόχλησαν κανέναν ούτε έκλεισε ο σταθμός. Μόνο που δεν υπήρχε και κόσμος. Οπότε να πουμε ότι αυτή η εκδήλωση είχε την κρατική συναίνεση αλλά δεν είχε τη συναίνεση του κοσμου; Εσύ πες μας.

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
2 Νοεμβρίου 2014 στις 10:45 μ.μ.

Ρε μαγκες τι ασχολειστε με τους πουθεναδες ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΥΣ. Ας απαντησουν γιατι διαγραφουν απλα μελη τους κ δεχονται στις γραμμες τουςΒουδουριδες, Ρουμπατιδες κ.λ.π Ας απαντησουν γιατι στη Λιβαδεια κανουν λευκες νυχτες. Ας απαντησουν γιατι στην περιφερεια ψηφισαν κ χαρισαν εκατ. € σε Μαλισσανιδη, Αλαφουζο και Λατση. Ας απαντησουν για την συναντηση με τον Στουρναρα που δεν θελαν να τον ακουνε. Ας απαντησουν για τον Δημαρχο Βυρωνα που δεν δεχτηκε οι ανεργοι γονεις να μημ πληρωνουν τροφεια εστω.Ας απαντησουν γιατι ο Σταθακης ,υπευθυνος οικονομικων ειπε οτι ως κυβερνηση θα αποπληρωσουν το χρεος των δανειων στο ΔΝΤ και κανει επισημες συναντησεις μαζι του.Ας απαντησουν γιατι ο Αρχηγος τους κανει συναντησεις με τους πλουτοκρατες στο Κομο η με τον Παπα η με την Τροικα. Απαντηστε λοιπον Συριζοπουλα σ αυτα αφου εχετε ξετρυπωσει απο τα λαγουμια σας.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 11:24 μ.μ.

Οι κνίτες χάσανε τον μπούσουλα.Αλλος λέει για 100.000!!!!,άλλος για 30.000 άλλος για 20.000 άλλος για 500.000,άλλος ότι κατεβάσει η κεφάλα του.
Γεγονός είναι πως το ΚΚΕ απέτυχε παταγωδώς.Μετά απο πολύμηνη προετοιμασία και διαφήμιση η παρουσία του στο Σύνταγμα ήταν αποκαρδιωτική.
Αν βλέπανε τις συγκεντρώσεις του 2011,θα παθαίναν εγκεφαλικό.
Αφού το ΚΚΕ δεν κατάφερε να ανατρέψει χθές τον καπιταλισμό,στηρίζει τώρα τις ελπίδες του στην απεργία του Παναγόπουλου.
Κάποια στιγμή θα το πετύχει,που θα πάει.Θές με την απεργία στις 27,θές με την βοήθεια της Μεγαλόχαρης θα τα καταφέρει.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 11:31 μ.μ.

Ρε ΚΚΕδες φαγωθήκατε με την Ραχήλ που τάχα πάει στο ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα που πήγε στην συγκέντρωση του ΚΚΕ πως νοιώθετε ρε μαύροι;
Μα φυσικά όποιος πάει στους οπορτουνιστές είναι κακός και δεξιός και όποιος πάει στο ΚΚΕ είναι καλός ξεχνάμε τι λέγαμε λίγο πρίν και δεν λέμε κουβέντα.
Σταλινισμός και τα μυαλά στα κάγγελα.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 12:58 π.μ.

Να σου πώ. Άλλο ένα συλλαλητήριο που είχε πανελλαδική κινητοποίηση και αφορούσε άμεσα εσωτερικά θέματα και άλλο μία συμβολική συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης σε κάποιο λαό (δεν αφορά άμεσα την εσωτερική πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα). Οπότε Κνιτάκο μου είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Υποτίθεται ότι θα τρέμαν οι καπιταλιστές από τον σαββατιάτικο περίπατο του κκε αλλά ούτε ευρώ δεν ξόδεψαν για την ασφάλεια τους. Να είναι καλά τα ΚΝΑΤ ! Τώρα για την εκδήλωση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ για το Κομπάνι δεν βλέπω το λόγο να χει μπάτσους Ματάδες κτλ αφού ήταν μια εκδήλωση συμπαράστασης και ως τέτοια σε καμιά περίπτωση δεν θα ταν… επικίνδυνη, ώστε να αντιμετωπίσει την κρατική καταστολή. Απλή λογική. .. ακόμη και συ μπορείς να την καταλάβεις. Βέβαια το ότι η... ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος θα γινόταν με τις ευλογίες και την στήριξη των ΔΑΚΙΤΩΝ ξεπερνά όχι μόνο την λογική αλλά και την φαντασία...

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 6:22 π.μ.

@ 11:31 μ.μ
Η κα Ραχήλ μπορεί να πήγε οπου ήθελε με όποιον ήθελε. Εσύ πες μου πότε αναφέρθηκε απ' τα μεγάφωνα της συγκέντρωσης ότι παραβρίσκεται κι η κα Ραχήλ στο συλλαλητήριο; Πότε έδειξε ενδιαφέρον το ΠΑΜΕ για το αν παραβρισκόταν η κα Ραχήλ ή όχι; Για να βγαίνεις και να λες αυτά που λες;;; Ενώ στο σόου την άλλη φορά με την κα Κωνσταντινίδου στην ΕΤ -ξέρεις με τα "βοήθεια βοήθεια μας κυνηγάνε- τότε που είχε ανέβει και στα κάγκελα, ο σύριζα φρόντισε και την έβγαλε πρώτη μουρη πίστα. Δικη σας είναι η κα Ραχήλ συριζαίοι μη φοβάστε δεν σας φεύγει. Οπως δικος σας είναι κι ο κ. Κουβέλης ε;;; Κι ο Βουδούρης κι όλα τα καλά παιδιά.

΄Οσο γι' αυτά που γράφεις στις 12.58 αν εσύ έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι έτσι είναι εισαι ευτυχισμένος.Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ. Το συλλαλητήριο για την ανασυγκρότηση του κινήματος έγινε με την στήριξη των ΔΑΚΙΤΩΝ;;; έλα ρε, ποτε έγινε αυτό και δεν το ήξερα;;; Μήπως βγήκε κι ο πρόεδρος του ΣΕΒ και είπε ότι καλά κάνουν και το κάνουν το συλλαλητήριο;;; Γιατί εγώ ξέρω ότι Τσίπρας και Σαμαράς χεράκι χεράκι πήγαν στο συνέδριο του ΣΕΒ και δώσαν τα διαπιστευτήριά τους. Και καπάκι ο Μητρόπουλος σας μίλησε για αμετροέπειες για αυτά που έλεγε παλιά ο Σύριζα για κατάργηση μνημονίων και κουραφέξαλα. Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΠ΄ΤΟ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ. Φαρισαίοι υποκριτές. Α, και να στο ξαναπώ. Να χαίρεστε και τον Κουβέλη σας. Σας ξανάρχεται σε λίγο. Ο ΑΓΩΝΑΣ -ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ- ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ. Για όλους σας. Και για σας συριζαίοι και για τις ουρές σας.

Enas
3 Νοεμβρίου 2014 στις 9:39 π.μ.

Παρακαλούνται όσοι βρίζουν ή ειρωνεύονται το ΠΑΜΕ ή το ΚΚΕ να δηλώνουν επίσης ποια οργάνωση υποστηρίζουν και μαζί τι ΚΑΛΥΤΕΡΟ έκανε στο μαζικό κίνημα αυτή η οργάνωση που υποστηρίζουν. ΑΛΛΙΩΣ γελιοποιήστε σε τεράστιο βαθμό.
Χαίρεται...

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 3:55 μ.μ.

Χου χου συριζαίοι ή ό,τι άλλο είστε -να μη σας βάζουμε και ταμπέλες- πολύς εκνευρισμός έχει πεσει με το συλλαλητήριο. Σωστά. Πριν να γίνει προσπαθήσατε να το κατηγορήσετε ότι είναι στενά κομματικό. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ. Ακόμη και σωματεία που δεν προσκεινται στο ΠΑΜΕ σας γύρισαν την πλάτη και ήρθαν. Ακόμη και ψηφοφόροι σας σας γύρισαν την πλάτη και ήρθαν. Οχι, μην πάθετε υστερία δεν εννοώ ότι σίγουρα δεν θα σας ψηφίσουν ξανά. Εννοώ ότι οι μάσκες σας έχουν αρχίσει και πέφτουν επικίνδυνα. Κι άμα μάλιστα συνεργαστείτε πάλι με τους συνεργάτες των κυβερνητικών -ναι, ναι, τη Δημάρ λέω- δε θα μπορείτε να σταθείτε πουθενά.
Μετά απ' το συλλαλητήριο προσπαθείτε να το θάψετε ή να διασκεδάσετε τις εντυπώσεις προσπαθώντας να το δείξετε μικρότερο. ΄Αδικα το προσπαθείτε. ΄Οχι γιατί έχει καμιά σημασία το τι λέτε αλλά γιατί η αρχή έγινε. Και ξέρουμε ότι στο χέρι μας είναι να προχωρήσει ακόμη πιο πέρα ώστε να δυναμώνει το ταξικό κίνημα κάθε μέρα και περισσότερο. Προχωράμε λοιπόν με όλο και πιο πολλές δυνάμεις και κουράγια. Εσείς καθίστε εδώ μέσα να γράφετε τον πόνο σας και να ξορκιζετε το κακό ΠΑΜΕ. Προσέξτε μόνο μη σας πιασουν απ' τη μύτη. Γιατί θα σκάσετε.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 8:13 μ.μ.

Παρακαλούνται όσοι ειρωνεύονται το ΠΑΜΕ να σταματήσουν να το ειρωνεύονται και να πιούνε ΞΙΔΙ.
Το ΠΑΜΕ απέδειξε πως δεν είναι μόνο του.Εχει και την ΔΑΚΕ μαζί του και είναι στο χέρι μας ΠΑΜΕ και ΔΑΚΕ αγκαλιασμένοι να φάμε τον ΧΑΛΙΦΗ που μας έφαγε τα ΚΟΥΚΙΑ.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 10:46 μ.μ.

Παρακαλούνται όσοι ειρωνεύονται αυτούς που ειρωνεύονται το ΠΑΜΕ να σταματήσουν να τους ειρωνεύονται γιατί τα νεύρα των συριζαίων είναι σε επικίνδυνο σημείο και μπορεί να δαγκώσουν το πληκτρολογιο κι ό,τι άλλο βρίσκουν μπροστά τους, να σπάσουν τα δόντια τους και να χρειαστουν πολλά χρήματα για να τα επισκευάσουν. Και ποιος θα πληρώσει το δόντι; Μα φυσικά ο λαός όταν ο Σύριζα γίνει κυβέρνηση. ΄Οπως πάλι ο λαός θα πληρώσει το χρέος των πλουσίων όταν ο Σύριζα γίνει κυβέρνηση.

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2014 στις 1:19 π.μ.

Παρακαλούνται όσοι ειρωνεύονται αυτούς που ειρωνεύονται το ΠΑΜΕ/ΚΚΕ να σταματήσουν την ειρωνεία γιατί τα μάτια των ΚΚΕδων γυαλίζουν επικίνδυνα μέσα στα πούλμαν της επιστροφής.
Το γυαλισμένο μάτι και οι αφροί στο στόμα είναι σημάδι λύσσας για την αποτυχία της ΔΑΚΕ στο συνταγμα.
Οι σύντροφοι που γυαλίζει το μάτι τους στα πούλμαν της επιστροφής,να κάνουν αμέσως αντιλυσσικά εμβόλια γιατί αν δαγκώσουν τον ΧΑΛΙΦΗ θα πληρώσει ο λαός τα χρέη των εμβολίων.

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2014 στις 7:17 μ.μ.

ΠΑΜΕ μετα την κομματικη παρελαση τι αλλο θα κανετε μετα; εκτος απο πλατες στο σαμαρα; προσοχη μην πεσει η κυβερνηση! θα κλαιτε

Enas
5 Νοεμβρίου 2014 στις 1:45 μ.μ.

Γιατί αυτοί που εχθρεύεστε το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ δεν λετε μετα τους χαρακτηρισμους σας και ποιον εσεις προτεινετε να στηριχτει; Αν αυτοι ειναι κακοι ποιος ειναι ο καλος για εσας και γιατι; Επισης εαν εχετε την καλοσυνη να πειτε αυτος που εσεις θεωρειτε καλο τι θετικο προσεφερε προσφατα στο μαζικο λαικο κινημα.
Τα επαναλαμβανω αυτα μπας και υπαρξει καποιος που να εχει ψηγματα ντροπης και να μην συνεχιζει να ακυρωνει την επιθεση του. Ουσιαστικα δεν χτυπας τον εχθρο σου που ειναι το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ εαν δεν απαντησεις σε αυτα. That's the point...

Κανένας
7 Νοεμβρίου 2014 στις 2:42 π.μ.

@enas

Κανένας δεν εχθρεύεται το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ εχθρεύεται όλους τους υπόλοιπους

Και κάτι που δεν θα το καταλάβεις, γιατί αν μπορούσες θα ήσουν αλλού: Πολλοί εδώ μέσα δεν είμαστε οπαδοί ομάδων. Μπορεί να μην ψηφίζουμε, μπορεί να ψηφίζουμε, μπορεί αύριο να ψηφίσουμε άλλον. Στις διαδηλώσεις όμως είμαστε μαζί, βοηθάει ο ένας τον άλλον και τον αποκαλεί σύντροφο χωρίς να του ζητάει κομματική ταυτότητα. Έλεος πια με τα κομματόσκυλα-οπαδούς του κόμματος.

Αυτά που είπα θα μπορούσαν να σου εξηγήσουν γιατί το επαναστατικό κόμμα ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ αντί να παίρνει τις ψήφους των εργατών και των ανέργων κοιτάει τις δημοσκοπήσεις μήπως ξεκολλήσει από το 5%

Enas
7 Νοεμβρίου 2014 στις 7:05 μ.μ.

κυρία ή κύριε Κανένα
Πάλι δεν απάντησατε στα απλούστατα ερωτήματα μετά την επίθεση σας και σε εμένα αλλά και στον εχθρό σας. Πράγμα που δείχνει πως δεν έχετε ούτε ψήγματα ντροπής... Ας είναι κανένας άλλος;
Υ.Γ. Το δικό σας επαναστατικό κόμμα πόσο πάνω από 5% έχει; Γιατί εάν δεν έχει ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΤΕ. Αυτό μπορείτε να το καταλάβατε; Μάλλον όχι συνεχίστε...

Κανένας
8 Νοεμβρίου 2014 στις 12:29 π.μ.

@ ένας

Πάλι δεν κατάλαβες. Υπάρχουμε πολλοί που δεν έχουμε δικό μας κόμμα βρέξει χιονίσει. Δεν είμαστε οπαδοί, δεν υποστηρίζουμε άκριτα ό,τι λέει ο καθένας και σκεφτόμαστε και λίγο μόνοι μας. Σήμερα είμαστε εδώ, αύριο αλλού, όπου κρίνουμε καλύτερο. Ούτε βλέπουμε προδότες, ούτε πράκτορες, ούτε ανύπαρκτες επιθέσεις, ούτε βρίζουμε παλιούς συντρόφους επειδή βρεθήκαμε αλλού. Αν θες να πιάσεις οπαδική κουβέντα πάρε τηλέφωνο τον Τσουκαλά του Ολυμπιακού

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger