Home » , » Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα οι μπάτσοι - Αν θέλουν να κουκουλώσουν μια υπόθεση κάνουν ΕΔΕ. (2 Βίντεο)

Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα οι μπάτσοι - Αν θέλουν να κουκουλώσουν μια υπόθεση κάνουν ΕΔΕ. (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 | 9:08 μ.μ.

Να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα προσπάθησαν οι μπάτσοι, διά στόματος της «κυρίας στρατηγού» -κατά κόσμο Μίνας Καραμήτρου- στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  Mega για την χθεσινή τους εισβολή σε περίπτερο της πλατείας Εξαρχείων όπου ξυλοκόπησαν τον εργαζόμενο που υπήρχε εκεί και έκλεψαν μπουκάλια με νερό.

Και επειδή στο δελτίο του Mega δεν ήταν δυνατόν να προσπεράσουν το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και στο οποίο εμφανίζονται μπάτσοι να ξυλοκοπούν βάναυσα υπάλληλο περιπτέρου και να κλέβουν μπουκάλια με νερό, ανέθεσαν στην Καραμήτρου να μας παρουσιάσει το παραμύθι, μπατσάδικης έκδοσης, σύμφωνα με το οποίο οι αστυνομικοί προκλήθηκαν από την αντίδραση του υπαλλήλου του περιπτέρου να μην κάνει δεκτά τα 20 ευρώ που του έδωσαν για να αγοράσουν μια κούτα με μπουκάλια νερό, και αυτό ήταν το έναυσμα των τραμπουκικών ενεργειών τους.

Αυτό που πρέπει επίσης να επισημάνουμε είναι η ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ που μας λέει ότι «αστυνομικοί που εμπλέκονται σε περιστατικά αδικαιολόγητης και ακραίας βίας θα τιμωρηθούν παραδειγματικά», Κι αφού λοιπόν ανέθεσαν στο τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ «κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση» … μείναμε ήσυχοι.


Mega: Ε, όχι να δέρνουν οι μπάτσοι και άτομα του δημοσιοκαφρικού σιναφιού


 Παραθέτουμε απόσπασμα από περασμένη ανάρτησή μας
  
Αν θέλουν δηλαδή να κουκουλώσουν μια υπόθεση οι μπάτσοι κάνουν ΕΔΕ.

Τώρα πιάσαμε τα λεφτά μας!!! Ξέρουμε που καταλήγουν τέτοιες ΕΔΕ. Άλλωστε το λένε και τα δικά τους στοιχεία. Η περίπτωση του σώματος «Εσωτερικών υποθέσεων» (ένα τμήμα που συγκροτήθηκε υποτίθεται από «αδιάφθορους» μπάτσους για να ελέγξει τάχα τις καταγγελίες σε βάρος συναδέλφων τους) είναι χαρακτηριστική. Στα χρόνια της λειτουργίας του έλαβε 5.184 καταγγελίες με υποθέσεις για μπάτσους που εκβίαζαν, βιαιοπράγησαν, ήταν αναμειγμένη σε ιστορίες διακίνησης ναρκωτικών κ.λ.π. Το αποτέλεσμα ήταν μόνο στους 76 να αποδώσουν ευθύνες. Και αυτοί τιμωρήθηκαν με ποινές χάδι (ελάχιστες χρηματικές ποινές, κάποιες μέρες αργίας)
Προσχηματικές περιπτώσεις τιμωρίας μπάτσων απλώς και μόνο  για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους σ’ αυτό το σώμα οι μπάτσοι που αμείβονται περισσότερο απ’ τα άλλα μπατσογούρουνα.

 Αν θέλουν δηλαδή να κουκουλώσουν μια υπόθεση κάνουν ΕΔΕ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2014 στις 9:24 μ.μ.

Εδω ,βγαλανε λαδι ,και τον αλλο τον αληταμπουρα,που επεσε με την ,ηχανη πανω στην κ.Κουτσουμπα,θα σκεφτουν τωρα πως θα τα μπαλωσουν;
Παιδια,ετσι θα παμε μεχρι τελους. Δεν μπορω φυσικα να γνωριζω,πως θα γραφτει το τελος,μα να το βαλουμε καλα στο μυαλο μας. Τα πραγματα δεν πανε καλα!Ουτε απο τα κυβερνητικα σκυλια,αλλα ουτε και απο τους ποθουντες την εξουσια!! Κουβεντα δεν λεει,για το τι θα κανει,ο Αλεξης,με τα θεματα δικαιοσυνης!! Εχουμε ,ποσους πολιτικους κρατουμενους!! Εχουμε,παιδια που φτυνουν αιμα μεσα στις φυλάκες,να αντεξουν! Εχουμε τους απ'εξω τρεχουν και δεν σωνουν,οτι μπορουν κανουν ,για να βοηθησουν......Δεν γινεται ετσι!! Και απο πανω τα χαζονταμαρα να χτυπανε!! Λιγη καλυτερη οργανωση;;

19 Νοεμβρίου 2014 στις 9:57 π.μ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
Συνδικαλιστής αστυνομικός: Επρεπε να συλλάβουν τον περιπτερά που δεν πήρε τα λεφτά
Οι αστυνομικοι που συμμετείχαν στο πρωτοφανές επεισόδιο στα Εξάρχεια με τον ξυλοδαρμό περιπτεριούχου όταν τους κατηγόρησε ότι του κλέβουν τα νερά ζήτησαν τη σύλληψή του επειδή δεν πήρε τα χρήματα που υποστηρίζουν ότι του άφησαν.
Αυτό αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών Σταύρος Μπαλάσκας προσθέτοντας ότι αυτό προβλέπει κανονικά ο νόμος αλλά ο επικεφαλής της διμοιρίας δεν το έκανε.
Σύμφωνα με τον κύριο Μπαλάσκα που επικαλέστηκε μαρτυρίες συναδέλφων του «έβγαλαν χρήματα και τα άφησαν στο περίπτερο αλλά ο ιδιοκτήτης δεν θέλησε να τα πάρει».
Ο κύριος Μπαλάσκας χαρακτήρισε λάθος την αντίδραση των αστυνομικών υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να φύγουν από το σημείο όταν συνάντησαν την άρνηση αυτή αν και προσέθεσε ότι ήταν και λάθος του περιπτερά που δεν πήρε τα χρήματα που του άφησαν.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113391378

19 Νοεμβρίου 2014 στις 10:41 π.μ.

Προκλητικός ο Άδωνης Γεωργιάδης για άλλη μια φορά υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί δίψαγαν και «ο περιπτεράς φταίει που τους πούλησε τσαμπουκά». «Τον περιπτερά πρέπει να συλλάβουν» είπε. «Αν τους έδινε ο περιπτεράς 5 μπουκάλια νερό τι θα γινόταν δηλαδή;»

Ο αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Στ. Μπαλάσκας υποστήριξε ότι: «Σε καμία περίπτωση, ούτε τσαμπουκά, ούτε κλοπή έχουμε» υπερασπιζόμενος απόλυτα τους αστυνομικούς των ΜΑΤ κατά την επέμβαση της αστυνομίας στα Εξάρχεια. Ο ισχυρισμός της αστυνομίας από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το video και διατάχθηκε η ΕΔΕ είναι ότι άφησαν 20 ευρώ που όμως όπως φαίνεται στο video δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

http://www.avgi.gr/article/4911808/proklisi-adoni-eprepe-na-sullaboun-ton-periptera-video-

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger