Home » , » Πάτρα: 17χρονη νοσηλεύτηκε λόγω ασιτίας

Πάτρα: 17χρονη νοσηλεύτηκε λόγω ασιτίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 | 9:30 μ.μ.

Πηγή: vathikokkino,gr

Κι όμως συνέβη κι αυτό! Στην Ελλάδα της Ε.Ε., σε μια χώρα όπου μια κοινωνική μειονότητα αξιοποιεί τη δυστυχία ενός ολόκληρου λαού για να συσσωρεύει πλούτο, ένα 17χρονο κορίτσι νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας λόγω ασιτίας!…

Τις ίδιες μέρες που γυναίκα βουλευτής της Ν.Δ. εξέφραζε τη δυσφορία της για τις φτηνές τσάντες συναδέλφων της στη Βουλή. Τις ίδιες μέρες που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντιόταν με μια από τις πιο μισητές εκπροσώπους της τάξης που ζει από τη δυστυχία της κοινωνικής πλειονότητας.

Τις ίδιες αυτές μέρες τη διατροφή ενός 17χρονου κοριτσιού, που έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο λόγω πείνας, αναλάμβανε ένα συνοικιακό ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο. Για να δείξει πως η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί εντελώς από ετούτο τον λαό.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
13 Νοεμβρίου 2014 στις 9:22 π.μ.

Λές η λιποθυμία να οφείλεται στην ανθρωπιστική κρίση;
α μπά! αφου η Αλέκα είπε πως δεν υπάρχει ανθρωπιστική κρίση.
Την Αλέκα πιστεύουμε και όχι το κάθε θρασίμι μαθήτρια που λιποθυμάει για να σπάσει πλάκα.

Ανώνυμος
13 Νοεμβρίου 2014 στις 3:22 μ.μ.

Δεν ανοίγει το Παράρτημα του Πανεπιστημίου ο Πελετίδης!!!.

Στην Πάτρα που λιποθυμούν μαθητές απο την ανθρωπιστική κρίση,ο δήμαρχος του ΚΚΕ Πελετίδης,αρνείται να ανοίξει έστω για το τριήμερο της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το Παράρτημα που αποτέλεσε το σημείο αναφοράς της αντίστασης των φοιτητών στην χούντα των συνταγματαρχών.
Επικαλούμενος ο Πελετίδης την αστεία δικαιολογεία οτι το κτήριο χρειάζεται επισκευές,το Παράρτημα θα παραμείνει και εφέτος κλειστό.Βέβαια ο Πελετίδης είχε όλο τον χρόνο στους δύο μήνες και πλέον που είναι δήμαρχος,να προβεί στις αναγκαίες επισκευές ώστε το κτήριο να ανοίξει έστω το τριήμερο.Δεν έκανε τίποτα ο Πελετίδης και απο πάνω θα έχει το θράσος την Δευτέρα να καταθέσει μαζί με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στεφάνι μπροστά στην ΚΛΕΙΣΤΗ πόρτα του Παραρτήματος σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας και ψεύτικης αγωνιστικότητας.Φυσικά ο Πελετίδης όταν στην Ελλάδα ξεσηκώνονταν και μάτωναν οι φοιτητές,αυτός σπούδαζε στην Ιταλία και το κόμμα του κατηγορούσε τους φοιτητές σαν προβοκάτορες του Ρουφογάλη.
Συνεπώς η στάση του είναι η αναμενόμενη και σε αντιστοιχία με την στάση του ΚΚΕ απέναντι στους φοιτητές στην νεολαία και στους εργαζόμενους.

Αν λάβουμε υπόψιν την σημερινή στάση της αστυνομίας στο ΕΚΠ και την πρωτοφανή κινητοποίηση που ετοιμάζει για την 17η Νοέμβρη,είναι παραπάνω απο σίγουρο πως και αυτήν την φορά η κυβέρνηση μέσω των ΜΑΤ θα χτυπήσει για εκφοβισμό και τρομοκράτηση την πορεία της νεολαίας και των πολιτών της Πάτρας που θα διαδηλώσουν για την επέτειο,όπως έκανε και στην τελευταία κινητοποίηση όταν έπνιξε την πόλη στα χημικά και στα δακρυγόνα.
Τότε ο ''κομμουνιστής''δήμαρχος Πελετίδης ήταν προκλητικά απών αφήνοντας στο έλεος των ΜΑΤ την πόλη και τους κατοίκους της.Πολλοί απο αυτούς τον είχαν ψηφίσει στις τελευταίες εκλογές,νομίζοντας πως αυτός θα διέφερε απο τους προκατόχους του.

Η μέχρι τώρα στάση του Πελετίδη δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας πως ο δήμαρχος αυτήν την φορά θα παρευρίσκεται με τον λαό και για τον λαό.
Το πολύ πολύ να κάνει νωρίτερα μια ανώδυνη βολτούλα,σαν τους συνηθισμένους περιπάτους-λιτανείες με το ΚΚΕ,και μετά να εξαφανιστεί εντελώς.
Αλλωστε στις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ όπως στο πανηγυράκι του ΠΑΜ/ΚΚΕ στο Σύνταγμα η αστυνομία εκείνη την ημέρα παίρνει όλη...ρεπό!!.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger