Home » » Μπαλτάκος και Κασιδιάρης, στήνουν την "σοβαρή" Χρυσή Αυγή, απομονώνοντας τον Μιχαλολιάκο

Μπαλτάκος και Κασιδιάρης, στήνουν την "σοβαρή" Χρυσή Αυγή, απομονώνοντας τον Μιχαλολιάκο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 | 4:54 μ.μ.

Ας κρατήσουμε την πληροφορία που δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής» σύμφωνα με την οποία Μπαλτάκος και Κασιδιάρης βρίσκονται σε συνεχή επαφή για να δημιουργήσουν την «σοβαρή» Χρυσή Αυγή, ένα καινούργιο ακροδεξιό κόμμα που θα εμφανιστεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το προφυλακισμένο πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου έχει διαφοροποιηθεί από τον «πολιτικό πατέρα» του («Εκτός του νέου σχήματος θα τεθεί ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος», αναφέρεται χαρακτηριστικά) και διατηρεί τον δικό του «στρατό» στις οργανώσεις του κόμματος.
Από την πλευρά του ο πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου έχει προσβάσεις στο εκκλησιαστικό ποίμνιο και σε στελέχη των ενόπλων δυνάμεων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προς την κατεύθυνση της δημιουργίας νέου κόμματος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Βασίλη Καρπερνάρο και τον στρατηγό εν αποστρατεία Φραγκούλη Φράγκο. 

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι Μπαλτάκος και Κασιδιάρης βιάζονται να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους, γιατί θεωρούν ότι οι επόμενες βουλευτικές εκλογές θα γίνουν τον Μάρτη (λόγω αδυναμίας εκλογής νέου προέδρου Δημοκρατίας) και θέλουν να είναι έτοιμοι έτσι ώστε να είναι παρόν στην εκλογική αναμέτρηση.




Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger