Home » , » Εντοπίστηκαν οι επίδοξοι Ρουπακιάδες του διαδικτύου

Εντοπίστηκαν οι επίδοξοι Ρουπακιάδες του διαδικτύου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 | 3:46 μ.μ.

Στις 26 Σεπτέμβρη είχαμε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε «Φιλοχρυσαυγίτικο φόρουμ καλεί τους "συναγωνιστές" του να μαχαιρώσουν αντιφασίστες». Αναφερόμαστε στο ότι για χρόνια  υπάρχει στο διαδίκτυο ένα φιλοχρυσαυγίτικο φόρουμ που απροκάλυπτα γράφει ότι «στοχοποιεί αναρχοάπλυτους», -εννοώντας αναρχικούς και αντιφασίστες-,  δημοσιεύει στοιχεία και φωτογραφίες τους καλώντας τους αναγνώστες τους να τους δολοφονήσουν, χωρίς η «περίφημη» υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να κάνει το παραμικρό. Ακολούθησαν αναδημοσιεύσεις της ανάρτησής μας και σχετικό άρθρο της «Αυγής».

Τελικά όπως μαθαίνουμε από δημοσίευμα «ξύπνησε» μετά από χρόνια η υπηρεσία του Σφακιανάκη και εντόπισε τέσσερις ακροδεξιούς  στους οποίους αποδίδονται  βαρύτατες κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που μέσω του διαδικτύου στοχοποιούσε ανυποψίαστους πολίτες και προέτρεπε σε εγκληματικές πράξεις εις βάρος τους.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει άλλες λεπτομέρειες γνωστές. Ούτε αν έχουν συλληφθεί αυτοί που προέτρεπαν τους ομοϊδεάτες τους σε δολοφονικές επιθέσεις εναντίον «αριστερών» και «αναρχικών», ούτε φωτογραφίες και τα στοιχεία τους δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger