Home » » "Υπόθεση χρηματισμού Μιχαλάκη": Ανύπαρκτη για τα ΜΜΕ

"Υπόθεση χρηματισμού Μιχαλάκη": Ανύπαρκτη για τα ΜΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 | 12:27 μ.μ.



Σε περασμένη ανάρτησή μας είχαμε διατυπώσει την άποψη ότι είναι  ακατανόητη, για μας, η αποσιώπηση από αριστερά έντυπα και ιστότοπους του χρηματισμού του πρώην υπουργού Γ. Μιχελάκη από τον προφυλακισμένο επιχειρηματία Α. Πάλλη.
Υπήρξαν δυο σχόλια από αναγνώστες μας, που προφανώς πρόσκεινται στο ΚΚΕ, που εκτιμούσαν ότι σωστά το κόμμα τους, και τα ΜΜΕ που έχει στην διάθεση του υποβάθμισαν το θέμα, και στην παρέμβαση τους αιτιολογούν αυτό το γεγονός.

Το σκεπτικό γιατί άλλες αριστερές συλλογικότητες και έντυπα –«Πριν», «Αυγή», «Δρόμος της Αριστεράς»- προτίμησαν να μην έχουν καμιά αναφορά σ’ αυτό το θέμα, δεν γνωρίζουμε. (Η "Αυγή" μόνο πριν από μήνες είχε μια μικρή αναφορά)

Η διαπίστωση που διατυπώνει ο εκδότης του Hot Doc, Κώστας Βαξεβάνης, σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα tvxs είναι σωστή και περιγράφει στην ουσία τον τρόπο που τα ΜΜΕ αξιολογούν τις ειδήσεις που προβάλλουν:

«Θέλω να αναφερθώ και στον κλάδο μας. Είναι τραγικό να μεταδίδουν είδηση για έναν πορτοφολά που έκλεψε ένα πορτοφόλι με 50 ευρώ και να μη μεταδίδουν την είδηση ότι κάποιος υπουργός κατηγορείται ότι χρηματίστηκε. Και δεν κατηγορείται από ένα περιοδικό αλλά από τον εισαγγελέα. Είναι τραγικό αυτή η είδηση να μην παίζει. Και να σημειώσω για τους συναδέλφους ότι αν ο υπόνομος δεν σου μυρίζει αναρωτήσου μήπως εσύ είσαι το λύμα. Αν φτάσουμε στο σημείο να τα βλέπουμε όλα καλά σε μια χώρα που σαπίζει τότε να αναρωτηθούμε μήπως εμείς είμαστε ένα κομμάτι της σαπίλας».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
14 Οκτωβρίου 2014 στις 3:48 μ.μ.

Ειχα σχολιο προχθες που αναρτηθηκε απο το μπλογκ σας,και μαλιστα ,ανελαβε καποιος απο το ΚΚΕ να με επαναφερει στον ισιο δρομο,δηλαδη μου εξηγησε οτι "ειναι δικη μου η πλανη",να περιμενω να χτυπηθουν προσωπα του συστηματος,και οχι το ιδιο το συστημα.......το "γνωστο" λοιπον συστημα του ΚΚΕ...ημουνα νεα,και γερασα να το ακουω.....ημαρτον!! Το συστημα οπως εγραψα,για μερικους αριστερους,ειναι οπως τις "αγορες" για καποιους αλλους!! Αυλα οντα.......Καλα,τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια!! Οπου να'ναι ,θα βγει και ο αλλος φιλος,να με βρισει "οπορτουνιστρια"!! Και ο καθε Μιχελακης......κανει παρτυ ,φυσικα!! Εε ρε γιναν πολλοι οι προθυμοι,τελικα!! Πολλοι,και για πολλα!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger