Home » , » Δούρου: δεν υποσχεθήκαμε πελατειακές προσλήψεις. Επανεξετάζεται η σύμβαση με τον εργολάβο καθαριότητας

Δούρου: δεν υποσχεθήκαμε πελατειακές προσλήψεις. Επανεξετάζεται η σύμβαση με τον εργολάβο καθαριότητας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 | 10:43 π.μ.

Πηγή: vathikokino.gr

Αποκαθιστά την αλήθεια σχετικά με την ανύπαρκτη προεκλογική υπόσχεση για πρόσληψη των απολυμένων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών στην Περιφέρεια Αττικής, η Ρένα Δούρου. Εντούτοις, αναγνωρίζει ότι οι υπηρεσίες καθαριότητας έχουν δοθεί σε ιδιώτη εργολάβο, λέγοντας, όμως, ότι η σύμβαση αυτή, όπως και οι άλλες της προηγούμενης περιφερειακής αρχής, θα επανεξεταστεί.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Ρένα Δούρου τόνισε ότι προεκλογικά δεν είχε τάξει κάτι και πως η ίδια και η παράταξή της βρίσκονται στον αντίποδα της λογικής του βολέματος ημετέρων:

«Συμπαραστέκομαι στον αγώνα των καθαριστριών. Θα ήταν όμως λαϊκισμός και υιοθέτηση πελατειακής λογικής να τις προσλάβουμε στην Περιφέρεια Αττικής. Ρωτήστε, όμως, και τις ίδιες και θα σας πουν ότι διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους στις θέσεις από τις οποίες παρανόμως απολύθηκαν».

Η ίδια επισήμανε ότι η εν λόγω σύμβαση της Περιφέρειας Αττικής με ιδιωτική εταιρία καθαρισμού έχει καταρτιστεί τον περασμένο Μάρτιο και επανεξετάζεται, όπως και όλες οι συμβάσεις της προηγούμενης διοίκησης της Περιφέρειας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

27 Οκτωβρίου 2014 στις 12:06 μ.μ.

Η ουσια ειναι οτι αναθεσε την καθαριοτητα σε Ιδιωτες κατι που δεν υπηρχε στο προεκλογικο της προγραμμα, απο δικαιολογιες αλλο τιποτα!!!! αληθεια για ποσα χρονια ειναι η συμβαση και τι ακριβως θα επαναεξεταση η Δουρου!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger