Home » , » Με εντολή Σαμαρά οι παπαρολογίες Γεωργιάδη (Βίντεο)

Με εντολή Σαμαρά οι παπαρολογίες Γεωργιάδη (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 | 7:32 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Για δυο μέρες τώρα ένα απ’ τα κύρια θέματα στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων είναι το νέο κυβερνητικό σίριαλ κινδυνολογίας και τρομολαγνείας, με πρωταγωνιστή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ., Αδωνη Γεωργιάδη που έχει τίτλο "θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα αν αναλάβει την εξουσία ο Σύριζα".

Το σχολιάζαμε και χτες και δεν νομίζω ότι μπορούμε να προσθέσουμε κάτι άλλο. Αυτό που πιθανόν έχει σημασία να προσθέσουμε  είναι ο τηλέμπορας βιβλιοπώλης που ξεκίνησε την πολιτική καριέρα του από το ΛΑΟΣ –και για τον οποίον ο πρώην αρχηγός του "τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση"- δεν εκφράζεται αυτόβουλα. Λειτουργεί βάση εντολών που έχει πάρει από τον πρωθυπουργό.

Και δεν είναι αυτό αυθαίρετο συμπέρασμα. Ο Α. Γεωργιάδης δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να επαναλαμβάνει με άλλα λόγια την εκτίμηση του Α. Σαμαρά, ότι  «Αν η κυβέρνηση πέσει λόγω της προεδρικής εκλογής αυτό θα ήταν καταστροφή. Με βάση όσα είπε ο Τσίπρας στην ΔΕΘ δεν θα μείνει στις τράπεζες ούτε ευρώ» (κάτι που σχολίασα σκωπτικά) και να παπαγαλίζει όσα είπε ο Σαμαράς, στο εντευκτήριο της βουλής, απευθυνόμενος σε βουλευτές του, γεγονός που παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε.

Η κινδυνολογία και η προσπάθεια τρομοκράτησης του κόσμου είναι το τελευταίο καταφύγιο μιας κυβέρνησης που καταρρέει.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:11 μ.μ.

ΠOY ΘA ΠAEI ΠOY ΘA ΠAEI ΠOY ΘA BΓEI ...
--------------

Ο πρώην Yπουργός Οικονομικών και NYN διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, ο EKλεκτός της TPOIκας Γιάννης Στουρνάρας "ANOIγει" Oριστικά το δρόμο για την KATAσχεση Tων TPAπεζικών KATAθέσεων KAI κάτω των ... 100.000 EYρώ προωθώντας στη Βουλή για ψήφιση NOMOσχέδιο θεσμοθέτησης τη διαδικασία του «bail in» με πρόσχημα τη διάσωση των τραπεζών.

Αφού η "κυβέρνηση" άρχισε τους EKβιασμούς MIλώντας ο ίδιος ο "πρωθυπουργός" Α. Σαμαράς για «bank run» σε περίπτωση που εκλεγεί O .... ΣΥΡΙΖΑ, EPχεται ο Γ. Στουρνάρας να φορτώσει στους KATAθέτες-Eπενδυτές την KATAρρευση Mίας TPAπεζας.

Και EXOYN το θράσος KATI Tύποι APXIΔ... σαν τον Α. Γεωργιάδη να προειδοποιούν πώς η ANοδος TOY ΣΥΡΙΖΑ στην Eξουσία θα είναι AYTH που θα οδηγήσει στο "Aδειασμα" Tων TPAπεζών. ΌXI BEBAIAβ η ... "πολιτική" της Tρόικας που Eφαρμόζει πιστά η "κυβέρνηση" και ... Aπειλεί με δήμευση των KATAθέσεων σε περίπτωση που οι TPAπεζες KATAρρεύσουν, όπως έγινε στην περίπτωση της Κύπρου.

Όλα AYTA είναι δείγματα μιας "κυβέρνησης" που Bρίσκεται σε πανικό από τα AΠOτελέσματα των δημοσκοπήσεων, που τη δείχνουν να EXEI πάρει την "κάτω βόλτα" KAI TOY "ΦTYΣIMATOΣ" που Eφαγε ο Α. Σαμαράς από την Α. Μέρκελ για την ANTIμετώπιση του ... "XPEOYΣ".

-------
ΠOY ΘA ΠAEI ΠOY ΘA ΠAEI ΠOY ΘA BΓEI ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger