Home » , , » Μπραβιλίκια, μαφίες, ναρκωτικά, δουλειές της νύχτας εν γνώσει της ΕΛΑΣ η δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής

Μπραβιλίκια, μαφίες, ναρκωτικά, δουλειές της νύχτας εν γνώσει της ΕΛΑΣ η δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Αυγούστου 2014 | 10:47 μ.μ.



Νέα συγκλονιστικά στοιχεία από την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος μελών της ναζιστικής Χρυσής Αυγής φέρνει στην δημοσιότητα δημοσίευμα της εφημερίδας Real News. Σύμφωνα με το δημοσίευμα δυο άτομα τα οποία φέρονται να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για την οργάνωση του Μιχαλολιάκου «κελάηδησαν» κατά την ανάκρισή τους και καίνε τους πρώην ομοϊδεάτες τους με τις καταθέσεις που έδωσαν στις ανακρίτριες.

Τα πρώην μέλη της Χ.Α κατάγγειλαν ότι , «όλα τα στελέχη-οργανωμένα επίσημα μέλη του Κόμματος του Μιχαλολιάκου που αποτελούνε τον "σκληρό πυρήνα" είναι μπλεγμένα σε ιστορίες με υπόκοσμο, μπραβιλίκια, μαφίες ναρκωτικά, δουλειές της νύχτας εν γνώσει της ΕΛΑΣ, η οποία κάνει τα στραβά μάτια αν και γνωρίζει τα πάντα, γιατί πέφτει μοιρασιά σε χρήμα και πληροφορίες... 

Ποιος δεν γνωρίζει τον διαμερισματικό σύμβουλο του Μιχαλολιάκου στην Αθήνα, Χ.Α., που επίσημα είναι σωματέμπορος και ιδιοκτήτης πορνείων στην οδό Φυλής Ποιος δεν ξέρει τον Μ. τον λιμενικό από τον Πειραιά, που βγάζει στο κλαρί στο λιμάνι γυναίκες Στην Κρήτη ο αρχιμπράβος-αρχινονός Σ.Κ. με τα εκεί "παλικάρια" του πουλάει πρέζα και προστασία στα μαγαζιά, μαζί και αναβολικά στο γυμναστήριό του. Την ίδια δουλειά κάνει και ο Κ. στην Πάτρα, μαζί με τον Χ.Ρ. που οπλοφορεί παράνομα και τον Γ.Σ., γνωστό πρεζέμπορα και "βαποράκι" των κατασχεμένων της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών. Από κοντά και τα μπατσάκια Τ., Κ., Α., και άλλα "αστεράκια" της ΕΛΑΣ, μαζί με τον Κ., τον Ι.Σ. και άλλους μπράβους του υποκόσμου και της νύχτας».


Στη δικογραφία, που πλέον βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος έως τις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχει έτοιμη την πρότασή του προς το Δικαστικό Συμβούλιο, εμπεριέχονται και τα στοιχεία από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της Ουρανίας Μιχαλολιάκου. Μεταξύ των φωτογραφιών που βρέθηκαν αποθηκευμένες είναι και αυτή που δείχνει την κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής να ποζάρει στον φακό χαιρετώντας ναζιστικά. Μία φωτογραφία που φαίνεται να έχει τραβηχτεί στη Μάνη το καλοκαίρι του 2010.

Στο αρχείο της η Ουρ. Μιχαλολιάκου διατηρούσε κι άλλες φωτογραφίες με μέλη που χαιρετούν ναζιστικά, πορείες της Χρυσής Αυγής όπου τα μέλη φορούν κράνη και κρατούν ρόπαλα, ενώ, σύμφωνα μετιςπαρατηρήσειςτων πραγματογνωμόνων,οχρήστηςχρησιμοηοιού-σε την ονομασία «psycho killer», δηλαδή ψυχοπαθής δολοφόνος...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2014 στις 11:31 μ.μ.

Τους έχει πιάσει και μια λύσσα για την επιστολή του Γλέζου επειδή μιλάει για την ήττα του ναζισμού στο Β' Π.Π (μεταξύ άλλων). Τσούζει ακόμα το Στάλινγκραντ, το Λένινγκραντ, η Μόσχα, το Κουρσκ, το Βερολίνο. Θέλει το ναζάκι να κρυφθεί κι ο πόνος δεν τ' αφήξει. Πάντα τέτοια Μανώλη.
Στο μεταξύ δεν μπορώ να μην επαναλάβω την υποκρισία των καναλιών. Όταν τα λέγαμε από τα site μας, μας έλεγαν άλλα, περί σοβαρής χρυσής αυγής και τέτοια. Τώρα τ' ανακάλυψαν όλα. Και για μην ξεχνιόμαστε, ήταν ο αγώνας του κόσμου που ανάγκασε το σύστημα να μαζέψει, έστω και λίγο τα φασιστόμουτρα. Αλλιώς ο Μπαλτάκος θα έβρισκε τους "σοβαρούς" που έψαχνε ο σαμαράς. mitsos175.

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2014 στις 12:22 π.μ.

@ 11:31 μ.μ
Nαι, σωστά τα είπε ο Γλέζος για εκείνη την εποχή στο γράμμα του προς τον "τότε σύντροφο και σημερινό κύριο Πούτιν." Αλλά ο κ. Γλέζος έστειλε και κανένα γράμμα προς την Κομισιον ώστε να διαμαρτυρηθεί για την υποστήριξη της ΕΕ προς τους ναζί του Κιέβου; Δεν έχω μάθει τιποτα. ΄Οχι τίποτα αλλο ο αρχηγός του δήλωσε πριν τις εκλογές ότι η Ελλάδα ανήκει ψυχή τε και σώματι στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2014 στις 12:27 π.μ.

@ 11:31 μ.μ
Kι εύχομαι αυτή η αισιοδοξία σου για την αρχή του τέλους της χρυσής αυγής να είναι σωστή. Γιατί πολύ φοβάμαι ότι όλο το σύστημα και φυσικά η ΝΔ μας δουλεύουν και θα δούμε τους χρυσαυγίτες να αθωώνονται πανηγυρικά. Οχι γιατί δεν είναι δολοφόνοι ή γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία γι' αυτό, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Βούτσης, αλλά γιατί το σύστημα τους χρειάζεται και δε θα τους θυσιάσει έτσι εύκολα. Μακάρι να βγεις εσύ αληθινός.

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2014 στις 11:07 π.μ.

η χρυση αυγη θα χρησιμοποιηθεί κατα κορον στο μελλον απο την ντοπια ολιγαρχια και το συστημα της και εξωτερικους παράγοντες..ειδικά με μια ασταθεις κυβερνηση συ.ρι.ζα που ερχετε..και οποιος δεν το βλεπει αυτο απλα εθελοτυφλη..το συστημα εχει βαλει στο στοχαστρο τη χρυση αυγη μονο για να..απομακρύνει απο τα μεγαλα ποσοστα..που τις δινουνε κλασικοι ελληναραδες κυρ παντελιδες..αγανακτησμενοι( πρωην πασοκια και νδ)που μη σκεφτομενοι λογικα δινουνε την ψηφο τους σε πατριδοκαπηλους σωματεμπορους και πρεζεμπορους και καρφια της ασφαλεια..με τη λογικη ηλιθιου..να μπουνε οι ναζι στη βουλη για να αρχησουνε να τους δερνουνε εκει μεσα..εννοωντας τους πρωην εκλεχτους τους του πασοκ και της νδ που ψηφιζαν τοσα χρονια και εγλυφαν για ενα ρουσφετη για μια θεσουλα..να ειστε σιγουροι οτι δεν εχουνε κανενα ενδιασμο να στισουνε στο μελλον ενα ελληνικοτατο euromaidαν sto elladistan..για να συνετησουνε η να απομακρυνουνε την κυβερνηση συ.ρι.ζα απο κακιες σκεψης..για τα συμφροντα του το κανουνε στη βενεζουελα το κανουνε στη ουκρανια θα το κανουνε εδω αν χρειαστει μπορει αρχηγος της νδ να μην ειναι σαμαρας και της χρυσης αυγης ο μιχαλονιακος ..αλλα παιζει πχ να δουμε την ντορα με το κασιδιαρη σε πατριωτικες συμμαχιες εναντη των κακων κουμμουνιστων που θελουνε το κακο των ολιγαρχων σορρυ του εθνους ηθελα να γραψω,,ο μονος τροπος για να μην γινει αυτο η ακομα χειροτερα να μην γινει το συριζα και η κυβερνηση του ενα μαιμουδιζουν -πασοκ που μαγειρευουνε οι μπομπολεοι με συμετοχη στη κυβερνηση του συριζα που ερχετε πολιτικων σκουπιδιων οπως δημαρ και ποταμι.....ειναι συμμαχια συριζα -κκε-ανταρσυα και αλλον δυναμεων που θα εχουνε αποφαση οτι για το καλο του λαου ειναι καιρος να αφησουνε αυτα που τους χωριζουνε και να κοιταξουνε αυτα που τους εννωνουν για τι ο λαος αυτο θελει μια φιλολαικη αριστερη κυβερνηση που θα πει φτανει πια σε ξενους και ντοπιους νεοφιλελευθερους φασιστες
ανορθογραφος

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2014 στις 12:35 μ.μ.

Το ΚΚΕ έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες και τα ψέλνει μια χαρά στην ΕΕ. Σε αυτό το θέμα νομίζω ότι κι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται παρόμοια. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά επίσης. Φυσικά και οι σύντροφοι Αναρχικοί που δίνουν εξαιρετικούς αγώνες. Η πλειοψηφία των εργαζόμενων - άνεργων συνταξιούχων άλλωστε έχει σχηματίσει γνώμη για το ποιός φταίει και τι γίνεται έξω κι εδώ.
Πολύ σωστή παρατήρηση για την αθώωση της ΧΑ. Πιστεύω ότι κανένα αστικό δικαστήριο δεν θα πάρει αποφάσεις που είναι αντίθετες με τα συμφέροντα του συστήματος. Βλέπε καθαρίστριες - συνταξιούχοι - μισθωτοί (ΣΤΕ) κλπ. Αλίμονο μας, αν περιμένουμε από το αστικό κράτος.
Είναι όμως ο κόσμος που έχει απομονώσει τη συμμορία, που έχει -ως ένα βαθμό- καταλάβει τι παίζεται. Τα ποσοστά της ΧΑ είναι αποτέλεσμα διάλυσης της άλλης φασιστικής συμμορίας, της νέας δικτατορίας (ΝΔ). Γιατί "φύτρωσαν" ξαφνικά ή έγιναν φασίστες αρκετές χιλιάδες ψηφοφόροι; Όχι, οι "χουντόφρονες" ήταν μέσα στη ΝΔ, μάλιστα ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της, αλλά δεν εκδηλώνονταν, γιατί η γαλάζια λαίλαπα ήθελε τους "κεντρώους" τους "αναποφάσιστους" κλπ, κλπ. Γιατί τις διώξεις από την εποχή ακόμα της ΕΡΕ, ποιοί τις έκαναν; Δημοκράτες; Μετά τη χούντα Παπαδόπουλου οι ευνοημένοι της επταετίας πήγαν ΝΔ (και κάποιοι μετά ΠΑΣΟΚ).
Από αυτή την έννοια είναι απλά ανακατανομή μέσα στην δεξιά τα ποσοστά της ΧΑ κι όσο η νδ βάζει χαράτσια, τόσο μέρος της θα πηγαίνει αλλού, μοιραία δε κάποιοι στο χώρο που νιώθουν πιο "άνετα". Ο Μπαλτάκος, Ο Κρανιδιώτης, ο Βορίδης, ο Ψωμιάδης το λένε ανοικτά ποιός είναι ο συγγενικός χώρος της νδ. Ο σαμαράς κάνει, ότι ακριβώς θα έκανε ο Μιχαλολιάκος στο θέμα των μεταναστών. Έχει την ίδια ιδεολογία, έχει ως και την ίδια φρασεολογία. Άσχετα αν για άλλους λόγους (για τη δική επιβίωση) έβγαλε τα άπλυτά τους.
Η αισιοδοξία μου όμως πηγάζει από τον κόσμο. Η συντριπτική πλειοψηφία που ποτέ δεν ήταν ναζί. Που θα καταδικάσει σύσσωμη τη δεξιά πολύ σύντομα.
Για την υπόθεση θα πω τούτο: Μην περιμένουμε δίκη σύντομα. Αν τα βρουν κι αθωωθεί η συμμορία, που είναι ένοχη για πολύ περισσότερα απ' όσα την κατηγορούν, η ΝΔ θα μετακομίσει σύσσωμη στη ΧΑ. Ο σαμαράς θα δεχθεί επικρίσεις από παντού. Περιττό να πω πως κάτι τόσο προκλητικό θα μας γεμίσει τέτοια αγανάκτηση, που δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει... Κι είναι σίγουρο ότι το σύστημα χρειάζεται ακόμα τη ΧΑ με αυτή τη μορφή.
Αν πάλι καταδικαστούν, κι αυτό εξαρτάται ΜΟΝΟ από τις κινητοποιήσεις της Αριστεράς και των υπόλοιπων αντι-ναζί, γιατί τα στοιχεία υπάρχουν, ολόκληρη η δεξιά θα δεχθεί ένα καίριο χτύπημα στον πυρήνα της. Μαζί με το ναζισμό θα χτυπηθεί ο ρατσισμός, η πατριδοκαπηλία, κοντολογίς θα τους "ξεδοντιάσουμε" για αρκετό καιρό. Αλλά δεν περιμένω από το σύστημα να βγάλει τα μάτια του. Θα τρενάρει την υπόθεση μέχρι και τις άλλες εκλογές προτιμώντας να γίνει η δίκη με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρά να προχωρήσει η ίδια ΝΔ στον "αφοπλισμό" των παρακρατικών παιδιών της. Όπως όμως και να χει ο χρόνος είναι για άλλη μια φορά εναντίον τους. mitsos175.

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2014 στις 1:22 μ.μ.

Παιδιά, αυτή η φωτογραφία δεν είναι ενοχοποιητικό στοιχείο. Στην Ελλάδα το να είσαι ναζί δεν είναι παράνομο. Για την επισημη πολιτεία εννοώ. ΄Αλλο αν στις συνειδήσεις των περισσότερων πολιτών- ευτυχώς να λέμε- είναι καταδικαστέο.
Κι έρχομαι εδώ να θυμηθώ ότι μόνο στις πρώην σοσιαλιστικές χώρες ήταν παράνομο να μιλάς υπέρ του φασισμού και του πολέμου. Και καταδικαζόσουν για αυτό. Πουθενά αλλού. Κάτι το οποίο το καυτηριάζαμε εμείς οι δυτικοί .... ελεύθεροι πολιτισμοί. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί κι εγώ το καταδίκαζα. Πόσο δικιο είχαν όμως.....

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2014 στις 7:35 μ.μ.

11 Αυγούστου 2014 - 11:07 π.μ.
To KKE έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και μην το ανακατεύετε σε κυβερνήσεις αστικες, παιδιά. Σε τι να ταβρει με το Σύριζα; Στο αν θα δέχεται να υπάρχει εκμετάλλευση μόνο απ' τους "υγιείς" επιχειρηματίες; Στο αν θα είναι τη μια μέρα μέσα στην ΕΕ και την άλλη απ' έξω; Στο αν θα συμφωνεί με τους βομβαρδισμούς στη Γάζα απ' τους Ισραηλινούς-τα καλά παιδιά του ΝΑΤΟ- γιατί δήθεν η Χαμάς κάνει τα ίδια; Αυτό ψήφισαν οι κυριοι συριζαίοι με το ΚΕΑ στην ευρωβουλή. Μαζί με το λαϊκό κομμα. Η μόνη που δεν το ψήφισε είναι η Σακοράφα. Σε τι να τα βρει με το Σύριζα; Στα χαμογελάκια με τον Δασκαλόπουλο ή με τους ιερομόναχους στο Αγιο ΄Ορος που τον ευχαριστούσαν για την μεσολάβησή του για την ευνοϊκή διευθέτηση των φορολογικών τους θεμάτων; Σε τι να τα βρει με το Σύριζα; Στα εργασιακά που ο ίδιος ο Τσίπρας μας είπε προεκλογικά ότι οι ευνοϊκές διευθετήσεις για τους εργαζόμενους θα έρθουν αν το αντέχει η οικονομία, αν οι εργοδότες το δεχτούν κι αυτοί, αν η γιαγιά μας θα έχει καρούλια στα πόδια; Σε τι να τα βρει με το Σύριζα όταν ο Σύριζα δεν ψήφισε ούτε καν τις προτάσεις για τους άνεργους που έκανε το ΚΚΕ στη βουλή;
΄Οχι, φίλε, το ΚΚΕ να το αφησετε στην άκρη. Δε θα δεχτούμε το κόμμα μας να γίνει ουρά του Σύριζα και του κάθε λιμοκοντόρου. ΄Εχουν ξεκαθαριστεί αυτά στο συνέδριό μας κι έχει τελειώσει το θέμα. Κι άλλωστε εμείς που το ψηφίσαμε του δώσαμε αυτή την εντολή. Να μην ξεπουληθεί για κυβερνητικές καρέκλες που τίποτα δε θα προσφέρουν στο κίνημα και στο λαό.
΄Εχετε όμως κόμματα για να συνεργαστείτε. Την Ανταρσύα όπως ανέφερες κι εσύ. Κι όχι μόνο. Υπάρχουν και άλλα εξωκοινοβουλευτικά αριστερά κόμματα που πετάνε τη σκούφια τους για να γίνουν κοινοβουλευτικά. ΄Εστω και δια της πλαγίας οδού.
Υπάρχει η Δημαρ. Απ' το σύριζα ξεκοπηκε με το καλό να συγκολληθεί πάλι. Υπάρχουν κι οι μετανοημένες παρθένες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ όπως έδωσε να καταλάβουμε κι ο Γλέζος. Υπάρχουν κι οι Ανελ. ΄Ενα σωρό κόμματα.
Μη νομίζεις ότι με την ηγεσία του Σύριζα τους χωρίζει άβυσσος. Κάθε άλλο.

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2014 στις 8:12 μ.μ.

@12:35 μ.μ.
To KKE την έκανε την κίνηση αλλά για το Σύριζα εγώ τουλάχιστον δεν άκουσα τίποτα. Μπορεί όμως να μην ξέρω εγώ. Πάντως και τον Παπαδημούλη που άκουσα την δήλωσή του πριν λίγο στην τηλεόραση γενική κι αόριστη ήταν για το θέμα των ροδακινοπαραγωγών. Κι όχι για τους ναζί του Κιέβου και τη στήριξή τους απ' την ΕΕ δεν άκουσα τιποτα να λέει. Αλλά το ξαναλέω. Μπορεί εγώ να μην το ξέρω.
Για τα υπολοιπα που λες για τη χρυσή αυγή το ξαναλέω. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΣΎ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ. Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΚΙ ΟΧΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΜΈΣΑ.
Και κάτι άλλο Δυστυχώς δεν βρίσκονταν μέσα στη ΝΔ μονο οι χρυσαυγίτες. Βρίσκονταν και μέσα στο Πασόκ. Οι αυριανιστές τι ήταν;

Ανώνυμος
12 Αυγούστου 2014 στις 12:28 π.μ.

Τα μπουρδελα δεν απαγορευονται αν πληρουν προυποθεσεις.
Αλλο η πορνεια αλλο η καταναγκαστικη πορνεια.
Εδω η κυρια εκπροσωπος του αναρχισμου
υπηρξε πορνη.
Στην Κουβα ειναι κρατικα και νομιμα.

Ανώνυμος
12 Αυγούστου 2014 στις 7:28 π.μ.

12.28
Και οι κρετινοι ναζι δεν απαγορεύονται στον καπιταλισμό. Φτάνει να ξέρουν να δολοφονούν ΄Ελληνες και ξένους εργάτες κι όσους αντιστέκονται στα αφεντικά τους εφοπλιστές, βιομήχανους και δε συμμαζεύεται. Ποια εκπρόσωπος του αναρχισμού υπήρξε πόρνη; Και σε ποιο σημείο της Κούβας είναι κρατικά και νόμιμα; Στο Γκουαντάναμο; Πάλι Μάστορα διάβαζες σήμερα; Για να φτιαχτείς;

Ανώνυμος
12 Αυγούστου 2014 στις 8:10 μ.μ.

@12 Αυγούστου 2014 - 12:28 π.μ.
Ρε φίλε ποιος σου είπε ότι μια γυναίκα ή ένας άντρας βγαίνει σε πορνεία γιατί γουστάρει; Πού την είδες την καταναγκαστική και μη καταναγκαστική πορνεία; Μόνο καταναγκαστική πορνεία υπάρχει.

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2014 στις 8:11 π.μ.

Δεν είναι να απορείς λοιπόν που η χρυσή αυγή στις ευρωεκλογές βγήκε πρώτο κόμμα σ' αυτά που ψήφισαν οι φυλακισμένοι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger