Home » , » Τζημεριές … όπως λέμε παπαριές (Βίντεο)

Τζημεριές … όπως λέμε παπαριές (Βίντεο)

Από giorgis , Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 | 8:00 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Χάσιμο χρόνου θα ήταν να σχολιάσεις τις αρλούμπες Πάγκαλου – Τζήμερου που έγιναν μετά την ορκωμοσία της Ρένας Δούρου και των περιφερικών συμβούλων που πρόσκεινται σε κόμματα της αντιπολίτευσης.

Πάντως ο Τζήμερος, εκτός από οργή   -όπως τότε που σκύλεψε στην μνήμη των παιδιών που κάηκαν από μαγκάλι στη Λάρισα- κάποιες φορές βγάζει και γέλιο με τις εκτιμήσεις του και τις προτάσεις του. Όπως π.χ τότε που ζήτησε μα γίνουν τα ζάρια στο τάβλι από καουτσούκ για να μην τον ενοχλεί ο θόρυβος του, και σήμερα με τα όσα ακατάληπτα δήλωσε μετά τις ορκωμοσίες.

Πάντως να σημειώσουμε ότι ο τύπος είναι ένας αεριτζής που παριστάνει τον διαφημιστή βγάζοντας το παντεσπάνι του  έχοντας στο πελατολόγιό του δεκάδες κρατικές επιχειρήσεις, πιθανολογούμε ανταμοιβή του συστήματος για τις υπηρεσίες που του προσφέρει.


Διαβάστε επίσης
Ο Τζήμερος ξαναχτυπά! (δις)

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
28 Αυγούστου 2014 στις 8:51 μ.μ.

Όταν έχεις πολιτικές διαφωνίες και κάνεις αντιπαράθεση με κάποιον αντίπαλο, καλό θα είναι να έχεις σοβαρά επιχειρήματα για να στηρίζεις αυτά που πρεσβεύεις. Σχόλια ρατσιστικά, ομοφοβικά, όχι μόνο δεν πλήττουν τον αντίπαλο αλλά δείχνουν από τη μια αδυναμία, πολιτική ένδεια κι από την άλλη προκαλούν αγανάκτηση σ' εκείνους που είναι αναποφάσιστοι κάνοντας μάλλον συμπαθή αυτόν που δέχεται τέτοιου είδους ύβρεις.
Το λέω φυσικά για τα σχόλια του Ν. Νικολόπουλου προς τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, προέδρου του Δημοκρατικού κόμματος. Δεν είναι πρώτη φορά που ο πρώην νεοδημοκράτης και νυν πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος την πατάει. Θα περίμενα να μην επαναλάμβανε τόσο χοντρό λάθος όπως εκείνο που είχε κάνει κάποτε με τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ τον κ. Φούρα. Δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμο video που είχε φτιάξει το ΠΑΣΟΚ με τον κ. Νικολόπουλο να ασχημονεί χωρίς όμως να έχει κανένα ουσιαστικό επιχείρημα. Εκεί πάντως δεν αναφέρθηκε στα σεξουαλικά. Το αποτέλεσμα όμως τότε ήταν να εκλεγεί ο κ. Φούρας δήμαρχος Πατρών αν και στον α' γύρο τα είχε πάει άσχημα κι οι νεοδημοκράτες μετά να πνέουν μένεα κατά του βουλευτή τους.
Με την ΕΕ και τους εκπροσώπους της έχουμε ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ διαφορές. Είμαστε επικριτικοί για αυτά που οι καπιταλιστές κάνουν στους λαούς τους. Είμαστε αντίπαλοι αλλά δεν είμαστε -πως να το πω κομψά- αφελείς κουτσομπόληδες. Τα επιχειρήματα μας είναι πολιτικά, έχουν σκοπό την περίσκεψη όσων μας ακούν. Φυσικά λοιπόν είμαστε πολιτικά αντίθετοι με τον κ. Ξαβιέ Μπετέλ.
Όμως για να γίνει μια τέτοια ουσιαστική αντιπαράθεση πρέπει να έχεις πολιτική. Πρέπει να έχεις δίκιο. Πρέπει να διαφέρεις ουσιαστικά και να προσφέρεις κάτι πολύ καλύτερο, μια κοινωνία ισότητας, αταξική, ειρηνική κλπ. Αυτά δεν μπορεί να τα προσφέρει η δεξιά. Κι ασχημονεί.
Δεν τον ενδιαφέρει το δεξιό βουλευτή η κατακραυγή των πολλών ακόμα και ξένων που είδαν το σχόλιο. Δεν τον ενδιαφέρει ότι έτσι επιχειρεί αποπροσανατολισμό από τα χαράτσια. Τέλος δεν τον απασχολεί ότι ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια είναι νερό στο μύλο του ναζισμού. Να υποθέσω ότι "δίνει εξετάσεις" για μεγαλύτερο ακροδεξιό κόμμα; Ή μήπως προβοκάτσια ώστε να γίνουν συμπαθείς κάποιοι και να ασχοληθούμε μ' αυτό, δηλαδή εξετάσεις "επιστροφής στο μαντρί"; Θα ήμουν ιδιαίτερα καχύποπτος, αν δεν ήξερα, ότι αυτά που λέει τα λένε οι φανατικοί κάθε θρησκείας.
Είναι σίγουρο όμως ότι αυτό που ήθελε ο πρόεδρος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών, το πέτυχε. Οι "θεούσες" πήραν το μήνυμα: "Καλά τα 'πε στον ομοφυλόφιλο" λένε οι ανεγκέφαλοι φανατικοί. Μόνο που ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου κι η ΝΔ μαζί με τα δεκανίκια της και όσα κόμματα - κομμάτια βγήκαν από αυτή στηρίζουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ. Ο πονηρός Αχαιός προσπάθησε να βγάλει τον εαυτό του απ' έξω. Μάταιος κόπος.
Τέλος, τι σημασία έχει ο σεξουαλικός προσανατολισμός του καθενός στην πολιτική; Ο Άκης ήταν έντιμος επειδή ήταν παντρεμένος με γυναίκα; Είναι αυτό λογική; Ο Χίτλερ είχε σφάξει -μεταξύ άλλων- τους ομοφυλόφιλους. Αυτό τον έκανε "καλό"; Δηλαδή, όταν κάποιος ψηφίζει άδικους νόμους και χαράτσια είναι επειδή είναι gay, ή μήπως επειδή είναι καπιταλιστικό παλιοτόμαρο - δοσίλογος τσανακογλείφτης; Η ομοφοβία δείχνει παράλογο μίσος και φόβο είναι δε τόσο καταδικαστέα όσο οι άδικες πολιτικές. Για τον ψεύτη και τον κλέφτη πολιτικό ανησυχώ όχι για το ποιός κοιμάται με ποιόν.
ΥΓ: Ειρωνεία είναι ότι το μεγαλύτερο κόμμα του Λουξεμβούργου λέγεται Χριστιανικό! Με ποιόν "χριστιανό" συμφωνούν άραγε οι κάτοικοι του κράτους αυτού; mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger