Home » , » Εχει η Ελλάδα «αριστερό» ηγέτη όχι «παίξε – γέλασε»

Εχει η Ελλάδα «αριστερό» ηγέτη όχι «παίξε – γέλασε»

Από giorgis , Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 | 6:52 μ.μ.

Του Γ.Γ.

 Όταν πριν μερικές μέρες διάβαζα στην επίσημη ιστοσελίδα του Σύριζα όλη την τοποθέτηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στον ΣΕΒ και στους εκπροσώπους των ντόπιων καπιταλιστών, είχα κάνει μια ανάρτηση που την τιτλοφορούσα. «Ο Τσίπρας, ο ΣΕΒ και οι "δύσκολοι καιροί"».

Διαβάζοντας όμως σήμερα σε Κυριακάτικη φυλλάδα το σχετικό ρεπορτάζ – το υπογράφει ο Παναγιώτης Μπουσμπουρέλης στο «Πρώτο Θέμα»- μου δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι εκτός από τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε έχουν έρθει και τα ύστερα του κόσμου, που θα έλεγε και ο Ν. Καζαντάκης.

Αντε τώρα να συνειδητοποιήσεις ότι «Ο ΣΕΒ της νέας εποχής  θα καταστεί  ο μαχητικός και προοδευτικός φορέας που θα πιέσει για έξοδο από την κρίση» και ότι η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στους εκπροσώπους των βιομηχάνων ενθουσίασε τους εκπροσώπους της ντόπιας πλουτοκρατίας αφού «εντυπωσίασε με την στόχευση μείωσης του ενεργειακού κόστους, τη ρευστότητα και την ανταγωνιστικότητα».

Εχει η Ελλάδα «αριστερό» ηγέτη όχι «παίξε – γέλασε»
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2014 στις 9:56 π.μ.

Θα μας θυμίσεις γιατί πριν 8 μέρες (στο Β' γύρο) έπρεπε να ψηφίσουμε τους "αριστερούς" υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ και γιατί ήμαστε "σεχταριστές" κτλ.; Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει τις επιλογές του, εμείς (οι ανένταχτοι πολίτες που έχουμε κάνει "άλλες" επιλογές) τί έπρεπε να παραστήσουμε; Το αριστερό άλλοθι των συνομιλητών του ΣΕΒ;

ΥΓ: Σε παραπέμπω στους τραμπουκισμούς στη Ν.Φιλαδέλφεια ελέω ΣΥΡΙΖΑ και Δούρου, στην προαναγγελία Μεϊκόπουλου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, για συνεργασία με Μπέο και στις μετεκλογικές δηλώσεις Μίχου για μη κλείσιμο των μεταλλείων... Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις απαρνήση με!

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2014 στις 7:51 μ.μ.

αρα σου ειναι αδιαφορο αν στον κρατικο μηχανισμο ενος μεγαλου δημου υπαρχει ενας ανθρωπος της νυχτας και των στημενων που στην ουσια προσομοιαζει με την πρακτικη χρυσαυγιτη . αν η πολιτικη σκεψη σου ειναι αυτη ανενταχτε πολιτη συνεχισε με αυτη. εσυ θατην βρεις μπροστα σου και δυστυχως και αλλος απλος κοσμος.
τωρα για δηλωσεις βουλευτων συριζα δεν σε ενδιαφερουν. το καθηκον σου το κανες

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2014 στις 8:36 μ.μ.

Εμένα μου είναι αδιάφορο; Ο Μεϊκόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) λέει ότι θα συνεργαστεί με τον Μπεό!
Εγώ στηρίζω όσους Βολιώτες τον πολεμούν και θα του κάνουν τη δημαρχία δύσκολη. Προφανώς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία... Ελπίζω ο λαός που στήριξε το ΣΥΡΙΖΑ να χειραφετηθεί λίαν συντόμως και να κάνει αυτό που πρέπει.

Ο 9:56 π.μ.

κομιξ
2 Ιουνίου 2014 στις 9:31 μ.μ.

Έχεις ένα αφεντικό, με μπράβους και σία. Κάνεις απεργία, και το αφεντικό σε φοβίζει με τους μπράβους του και σία. Και συ πας με το αφεντικό γι να μη φας καρπαζιες απ τους μπράβους του και σία γιατί δεν σ'αφήνουν αδιάφορο οι καρπαζιες... έλεος

Ανώνυμος
5 Ιουνίου 2014 στις 5:10 μ.μ.

εχεις αστικη δημοκρατια και χουντα. τι διαλεξεις; κκεδες εχετε και διλληματα τετοιου ειδους;

Ανώνυμος
7 Ιουνίου 2014 στις 7:09 μ.μ.

|Τις χούντες όπως και τους ναζί οι αστικές δημοκρατίες τους ενισχύουν. Κι όταν τους χρειάζονται τους βγάζουν μπροστά. Φαίνεται άλλωστε κι απ' τα βιντεάκια των ναζί χρυσαυγιτών ότι μια χαρά συνομιλούσαν με τους συστημικούς. Και μια χαρά ψήφισαν μαζί με τους αστούς δημοκράτες τις φοροαπαλλαγές των κοινών τους αφεντικών των εφοπλιστών και μεγαλοξενοδόχων και βιομηχάνων. ΄Οπως μια χαρά παίζουν οι χουντικοί και τραμπούκοι χρυσαυγίτες το ρόλο του μακριού χεριού της καταστολής όταν τους χρειάζεται η αστική δημοκρατία. Δέστε στις καθαρίστριες. Τη μια μέρα τις έδειραν τα ματ (αστική δημοκρατία) και την άλλη μέρα τις φοβέρισαν οι χρυσαυγίτες(ναζί). ΄Ετσι είναι. Το ένα χέρι (αστική δημοκρατία) νίβει το άλλο (ναζί) και τα δυο το σύστημα( πλούσιοι). Τι δεν καταλαβαίνετε απ' αυτά; ΄Ολα τα καταλαβαίνετε. Αλλά κάνετε τον ψόφιο κοριό παπαγαλάκια. Μόνο που δεν ξέρετε να τον κανετε καλά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger