Home » , » Σε άκρατο πανικό o Βενιζέλος, εκβιάζει και παραληρεί (Βίντεο)

Σε άκρατο πανικό o Βενιζέλος, εκβιάζει και παραληρεί (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 10 Μαΐου 2014 | 3:09 μ.μ.

Σε άκρατο πανικό ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, επιδίδεται σε εκβιασμούς και παραληρήματα μήπως και σώσει το πολιτικό του σαρκίο και πάνω απ’ όλα αποφύγει να κάνει συντροφιά στον Ακη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Θυμάστε, φανταζόμαστε, με τι θέρμη είχε υπερασπιστεί ο Βενιζέλος, τον Τσοχατζόπουλο. Όπως ανέφερε περασμένη ανάρτηση μας, όταν η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, το 2005, είχε φτάσει πολύ κοντά στον Άκη Τσοχατζόπουλο, εντοπίζοντας τραπεζικούς λογαριασμούς της Drumilam offshore εταιρίας η οποία ήταν μπλεγμένη και στους ρωσικούς πυραύλους ΤΟr-Μ1, ο Βενιζέλος κατακεραύνωνε τους πάντες, υποστηρίζοντας τον πρώην υπουργό.

Το μεγάλο πανηγύρι στήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2005 στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν εισήχθη προς συζήτηση το πόρισμα της εξεταστικής. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος διέρρηξε τα ιμάτια του για την αθωότητα του Τσοχατζόπουλου. «Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε ως ένα τεράστιο πολιτικό και ενδεχομένως ποινικό σκάνδαλο και σήμερα (25/2/2005) η υπόθεση αυτή έχει εξατμιστεί. (…) Μας λέει η ΝΔ ότι υπάρχει ύποπτη διακίνηση χρημάτων με δήθεν παραλήπτες, οποίοι μπορεί να είναι και πολιτικά πρόσωπα. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως!», έλεγε τότε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και εξηγούσε πως δεν επρόκειτο για αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών, αλλά για αριθμούς τηλεφώνων. «Εγώ πήρα τηλέφωνο και βγήκε ο Σπηλιωτόπουλος» έλεγε τότε ως συνήγορος υπερασπίσεως του Άκη Τσοχατζόπουλου. 


Μακάρι, λοιπόν, οι φόβοι του ότι θα βρεθεί στην φυλακή –σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση Σύριζα- όπως τον ακούμε να λέει στο βίντεο, να γίνουν πραγματικότητα, κάτι που δεν το πιστεύουμε. 
Και μόνο τα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα για την εμπλοκή του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, έπρεπε να τον έχουν καταστήσει υπόδικο

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger