Home » , , » "Στενές σχέσεις" Ρώσων φασιστών με το ναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α

"Στενές σχέσεις" Ρώσων φασιστών με το ναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Απριλίου 2014 | 8:45 μ.μ.

Είχε παραμείνει ένα βασικό ερώτημα από τότε που η δημόσια τηλεόραση (δείτε το βίντεο) σε ρεπορτάζ της είχε αποκαλύψει ότι  η Χρυσή Αυγή μισθοδοτεί 700 επαγγελματικά στελέχη σε όλη την Ελλάδα κάτι που μεταφράζεται ότι πληρώνει απ’ τα ταμεία της το εξωφρενικό ποσό των έξη εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Σήμερα ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Βήματος» δίνει απάντηση ποια μπορεί να είναι η πηγή που τροφοδοτεί με πακτωλό χρημάτων το ναζιστικό μόρφωμα.

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα του  Foreign Affairs που ανέφερε ότι «η Χρυσή Αυγή δεν έκρυψε ποτέ τις στενές σχέσεις με την Ακροδεξιά στη Ρωσία και πιστεύεται ότι λαμβάνει κεφάλαια από την Ρωσία» για να ακολουθήσει το σημερινό ρεπορτάζ από το «Βήμα» που κάνει λόγο για «εκλεκτικές συγγένειες» ρωσικών ιδιωτικών, ακόμα και κρατικών ΜΜΕ, επιχειρηματικών, πολιτικών και εκκλησιαστικών κύκλων με τη Χρυσή Αυγή. Αυτοί οι κύκλοι σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα που αναφέραμε ενισχύουν το ναζιστικό μόρφωμα γιατί «πιστεύουν ότι έχουν να κερδίσουν από μια ισχυρή Χρυσή Αυγή και γ’ αυτό θέλουν την έντονη παρουσία της στην πολιτική ζωή της Ελλάδας»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Απριλίου 2014 στις 11:53 μ.μ.

μήπως το Βημα το ανακάλυψε τώρα με την κρίση στην Ουκρανία;;; Όχι πως είναι μωρές παρθένες οι Ρώσοι, ούτε Μπολσεβίκοι, αλλά ο Γ. Αυγερόπουλος το 08 είχε κάνει ντοκιμαντέρ για την αδελφότητα των Λύκων της Ρωσίας και την ομάδα-κόμμα Σλάβια Σαγιούζ (SS)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger