Home » , , » Η ΑΕΚ δεν θα γίνει το «Κοκκαλιστάν» των μαυραγοριτών και των δωσιλόγων!

Η ΑΕΚ δεν θα γίνει το «Κοκκαλιστάν» των μαυραγοριτών και των δωσιλόγων!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 | 7:48 μ.μ.

«Για να μάθεις, ποιος πραγματικά ασκεί εξουσία πάνω σου, απλά βρες ποιον δεν επιτρέπεται να κριτικάρεις».

Βολταίρος

_____________________________________


Δεδομένο πρώτο: Ο παππούς του γράφοντος ήταν εκ των ιδρυτικών μελών της ΑΕΚ.

Γεννημένος στα Χανιά, στην Κίσσαμο, αναγκάστηκε σε πολύ μικρή ηλικία -λόγω των συνθηκών, που επικρατούσαν στις αρχές του 20ου αιώνα στην Κρήτη (βεντέτες κλπ), να μεταναστεύσει με την οικογένειά του στην Κων/πολη, στην οποία μεγάλωσε κι εκ της οποίας αναγκάστηκε –σε ηλικία 18-19 χρονών- να μεταναστεύσει εκ νέου στην Ελλάδα, λόγω επεισοδίου, που είχε με Τούρκο τσαούση, δηλαδή λοχία (ο παππούς του κάθισε ένα κομμάτι ξύλο στο κεφάλι και του το άνοιξε) και να εγκατασταθεί στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Σημειωτέον, ότι κάποια στιγμή, κατά διάρκεια της προσωπικής εργασίας, που πρόσφεραν τότε οι πρόσφυγες της Ν. Φιλαδέλεφειας προκειμένου να χτιστούν τα πρώτα τσιμεντένια τοιχαλάκια, στα οποία θα κάθονταν οι φίλαθλοι, η αστυνομία συνέλαβε τον παππού μου, μαζί με όλους όσους δούλευαν εκείνη την ώρα, διότι είχαν υπερβεί τα μέτρα, που προέβλεπε η άδεια για τα εν λόγω τοιχαλάκια. Μεταξύ των συλληφθέντων κι ο γνωστός (εφοπλιστής τότε) Νίκος Γκούμας, του οποίου τ’ όνομα είχε πάρει το γήπεδο της ΑΕΚ.
Σημειωτέον επίσης, ότι στο σπίτι του παππού μου στη Ν. Φιλαδέλφεια (δίπλα από την Παναγίτσα για όσους γνωρίζουν την περιοχή) είχαν κολλατσήσει πολλές φορές οι παίχτες της ΑΕΚ, μεταξύ των οποίων κι ο νεόφερτος τότε στην ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης.

Δεδομένο δεύτερο: Εδώ μιλάμε πολιτικά κι όχι ποδοσφαιρικά. Έχουμε φίλους και συγγενείς, φιλάθλους όλων των ομάδων και δεν ταυτίζουμε τα σωματεία, την ιστορία τους και τους φιλάθλους τους, με τα καθάρματα που κατά καιρούς τα έχουν διοικήσει και φυσικά δεν ταυτίζουμε κανένα φίλαθλο καμίας ομάδας, με κάποιους καμμένους και τραγικά γελοίους οπαδούς, που ταυτίζουν την ομάδα με τον εκάστοτε πρόεδρο, τον οποίο βάζουν πάνω απ’ την ομάδα τους κι αποτελούν τον πρόθυμο στρατό του. Ούτε μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός, ότι η μοναδική διοίκηση, που είχε ως στρατηγική την επίσημη κι αποσχημάτιστη δημιουργία και υποστήριξη οπαδικού στρατού, υπέρ του προέδρου, ήταν αυτή του Κόκκαλη στον Ολυμπιακό (Τσουκαλάδες κλπ). Όλοι οι πρόεδροι, από τον Νταιφά του Ολυμπιακού, το Βαρδινογιάννη του Παναθηναικού, τον Παντελάκη του ΠΑΟΚ, έως το Ντέμη της ΑΕΚ, είχαν-για τους δικούς του λόγους ο καθένας- πολύ κακές σχέσεις κι αδυσώπητη κόντρα με τους οπαδούς, πλην ελάχιστων και μεμονωμένων περιπτώσεων χαρτζηλικώματος.

Δεδομένο τρίτο: Ο γράφων δεν έχει καμία εκτίμηση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και ιδίως στη Δούρου, η οποία προσεγγίζει την πολιτική με όρους... Χόλλυγουντ. Μια ηγεσία, η οποία –όχι μόνο δε σκαμπάζει γρι από πολιτική- αλλά θεωρεί ότι η σωστή και ρεαλιστική γραμμή είναι η κατάθεση διαπιστευτηρίων ενώπιον κάθε βρώμικης εξουσίας, από τα ΜΜΕ, έως το Τέξας και τις Βρυξέλλες.

Δεδομένο τέταρτο (και καλύτερο): Ιούνιος 1996. Ο Μελλισανίδης είναι ήδη προφυλακισμένος για λαθρεμπόριο πετρελαίου. Στην ΑΕΚ γίνεται ο χαμός με το θέμα Μπάγιεβιτς (κολλητός φίλος του Μελισσανίση έως σήμερα), ο οποίος κοροιδεύει κατάμουτρα τους φίλους της ομάδας, χρησιμοποιώντας ένα κάρο γελοίες και ξεδοιάντροπες δικαιολογίες, για να μην κάτσει άλλο στην ΑΕΚ και να πάει στα εκατομμύρια του Κόκκαλη. Κι όταν μιλάμε για την ΑΕΚ εκείνης της εποχής, μιλάμε για την ομάδα που έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην ελληνική ποδοσφαιρική ιστορία. Είναι γνωστό, ότι εκείνα τα χρόνια στη Φιλαδέλφεια πήγαινα να δουν μπάλλα αρκετοί φίλαθλοι άλλων ομάδων.  Και ω του θαύματος! Μια μέρα μετά την κάθοδο του άθλιου αυτού τύπου (Μπάγιεβιτς) στον Ολυμπιακό, ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ο Μελισσανίδης (δείτε το διαφωτιστικότατο βίντεο από τα δελτία ειδήσεων εκείνης της μέρας).

Ο κόσμος της ΑΕΚ αντελήφθη αμέσως (δεν ήταν δύσκολο) το «κομπρεμί» μεταξύ Κόκκαλη-Μελισαννίδη: «Διάλυσε την ΑΕΚ, δώσε μου Μπάγιεβιτς και 3-4 από τους παιχταράδες σου για να κάνω μια ομάδα, που θα με βοηθήσει στις δουλειές μου κι εγώ κανονίζω την αποφυλάκισή σου», κάτι το οποίο λεγόταν κατά κόρο τότε στις κερκίδες του «Ν. Γκούμας». Και όντως, ο Μπάγιεβιτς προσπάθησε για το χατήρι του φίλου του και του Κόκκαλη, να διαλύσει την ΑΕΚ και να πάρει τους καλύτερους παίχτες της ομάδας στον Πειραιά (δείτε τι λέει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στο 03:00!). Γι αυτό, άλλωστε, ο Μελισσανίδης δήλωνε μετά, ότι «Όταν επιστρέψω, τον Μπάγεβιτς θα τον φέρω πάνω σε άσπρο άλογο» .

Αυτοί είναι οι...μεγάλοι ΑΕΚτζήσες και σύγχρονοι «σωτήρες» της ΑΕΚ. Με πρόσχημα τη λαχτάρα μας για το γήπεδο και τη Δούρου, προσπαθούν, αφενός να στέψουν ψηφοφόρους προς το καταρρέον γερμανόφιλο κυβερνητικό μόρφωμα των δωσιλόγων, το οποίο χρηματοδοτούν αφειδώς κι αφετέρου να δημιουργήσουν-κατά τα πρότυπα του Κόκκαλη- οργανωμένο στρατό Τσουκαλάδων, ο οποίος θα είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να εκστρατεύσει, κάθε φορά που θα θίγονται τα συμφέροντα του...προέδρου.

Θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα γενιά ηλιθίων κακομοίρηδων, οι οποίοι θα αξιώνουν τίτλο με κάθε μέσο και θα απαιτούν από το διαιτητή να σφυρίζει πέναλτυ υπέρ της ΑΕΚ 10 μέτρα έξω απ’ την περιοχή! 

Με άλλα λόγια, θέλουν να μεταλλάξει την ΑΕΚ σε μια ανυπόληπτη ομάδα της παράγκας τους προκειμένου να σταθεροποιούν τις δουλειές τους και ν’ αυγατίζουν τα κέρδη τους, όπως τότε ο «Θείος». Και βέβαια, έχουν αφήσει εντελώς στο απυρόβλητο τον τσάτσο του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Γρανίτσα (φίλο του Λούβαρη και του Κόκκαλη, όπως δήλωνε ο ίδιος μετά από κάποιες μπούφλες, που είχε μαζέψει από ορισμένους «στρατιώτες» του Κόκκαλη στο γήπεδο της Ριζούπολης), ο οποίος είχε γκρεμίσει το γήπεδο της ΑΕΚ, χωρίς να εξασφαλίσει την εκ νέου ανέγερσή του, αν και Πολιτικός Μηχανικός! Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Δούρου λοιπόν!

Όσοι εκ των μεταλλαγμένων ηλιθίων ομοιδεατών μου ονειρεύονται- όλως αφελώς-ότι ο Τίγρης θα κάνει την ΑΕΚ «Κοκκαλιστάν», με βρώμικους τίτλους, παράγκες, Τσουκαλάδες κλπ, δεν είναι  σε θέση να αντιληφθούν το αυτονόητο: Ο Κόκκαλης –επί σχεδόν 15 χρόνια-δρούσε σε σταθερό πολιτικό περιβάλλον, μ’ ένα ΠΑΣΟΚ ακλόνητο και με δυνατή κοινωνική βάση και με τις ΗΠΑ αναμφισβήτητες κυρίαρχες του πλανήτη.

Ο Μελισσανίδης, αντιθέτως, ναι μεν στηρίζεται κι αυτός σε μια συμμορία ποινικών και πολιτικών καθαρμάτων, πλην όμως όλα είναι «φύλλο και φτερό» στο σημερινό κόσμο και στην Ελλάδα. Που λοιπόν θα στηριχθεί ο Mr Aegean, για να κτίσει ένα νέο Κοκκαλιστάν στη ΑΕΚ; Στο Σαμαρά, ο οποίος είναι με το ένα πόδι στο ελικόπτερο προς άγνωστη κατεύθυνση, στο Βενιζέλο, ο οποίος είναι με το ενάμιση πόδι στη φυλακή, ή στο...Ποτάμι και την ...Ελιά; Ή μήπως στις ΗΠΑ (όπως ο Κόκκαλης), οι οποίες τα μάζεψαν άρον άρον, όταν ο Πούτιν κατέβασε τα στρατά στην Κριμαία; Πόσο δύσκολο είναι ν’ αντιληφθεί κάποιος, ότι ο Μελισσανιδης, όπως κι η υπόλοιπη φάρα του φυράματός του, προσπαθεί να βουτήξει ό,τι μπορεί, τώρα που η χώρα διαλύεται και μετατρέπεται από «χώρα» σε «χώρο» κι ότι χρησιμοποιεί τη ΑΕΚ, ως προσωπείο; Είναι προφανές, πως από τέτοιες καταστάσεις η ΑΕΚ, έχει να χάσει πολύ περισσότερα και σημαντικότερα, απ’ όσα πρόσκαιρα έχει να «κερδίσει».  Θυμηθείτε την ΕΝΙΚ, το Μάκαρο, τον έτερο «σωτήρα» Ντέμη και τόσους άλλους.

Τα πράγματα είναι απλά, αρκεί να θέλουμε να τα καταλάβουμε: Σε ρευστότατο παγκόσμιο, κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον, σε μια χώρα που καταργείται, η θέση τύπων σαν το Μελισσανίδη, που είναι χωμένοι ως το λαιμό, είναι εξαιρετικά επισφαλής. Είναι γνωστό στους νομικούς κύκλους, ότι οι οι δικογραφίες για το λαθρεμπόριο πετρελαίου κρέμονται σε μια κλωστή κι ότι αν- για οποιοδήποτε λόγο- οι δικαστές πάρουν το πράσινο φως (από ξένους, ή ντόπιους ανταγωνιστές ) να πράξουν τα δέοντα, τότε θ’αρχίσουν τα πανηγύρια για το «σωτήρα» της ΑΕΚ και για την ίδια την ομάδα.

Όταν δεν διδάσκεσαι από τις καταστροφές του παρελθόντος (Ψωμιάδης, ΕΝΙΚ, Ντέμης, Νοτιάς κλπ), είσαι καταδικασμένος να τις ξαναβιώσεις και σε υπερθετικό βαθμό μάλιστα.

Οι λύκοι, που κατά καιρούς έπεσαν πάνω στο σαρκίο της ΑΕΚ και το ξέσκισαν, έρχονται τώρα με χάντρες και καθρεφτάκια για να κοροιδέψουν τους ιθαγενείς και να τους κάνουν έναν πρόθυμο στρατό χαχόλων-υπερασπιστών του μεγάλου αφεντικού.

Η ΑΕΚ όμως, δεν δύναται να μετατραπεί σε Κοκκαλιστάν. Ήταν το καταφύγιο των προσφύγων και κι όχι το ορμητήριο του κάθε μαυραγορίτη- γκάνκστερ.

Δεν της το επιτρέπει η Ιστορία της άλλωστε...

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου! askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2014 στις 11:26 μ.μ.

Πρεπει να γινει μια πορεια 200 χιλιαδων αντιφα Αεκτζηδων με την στηριξη και αλλων φιλαθλων/ομαδων
εναντια στη μετατροπη γηπεδου σε εκκλησια που θα λεγεται και Αγια Σοφια.
Ειναι μεγαλη προκληση εις βαρος της συγχρονης ιστοριας της Αεκ
Εκμεταλλευεται ο Μελισσανιδης τον υποβιβασμο της Αεκ για να την μετατρεψει σε κατι αλλο.
Αν ητανε στην πρωτη εθνικη θα ειχανε καει ολα.
Η αριστερα πρεπει αν κυβερνησει να παρει το γηπεδο που θα ειναι και δικο της και να το ονομασει
γηπεδο Αεκ με σχημα κανονικα και ποδοσφαιρικο.Αυτη θα ειναι αριστερα.
Αλλιως θα φταιει αυτη για την βλακοποιηση και την φασιστικοποιηση

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2014 στις 11:35 μ.μ.

Η Αεκ και η καθε Αεκ μπορει να καλυπτεται απο νομους εταιρειων αλλα απο την αλλη
δεν μπορει ο καθενας να της αλλαζει ονομα,τασεις,στυλ και φυσιογνωμια αναλογα με το αν ειναι δεξιος η ακροδεξιος.Δεν μπορει ο Παναθηναικος αν αποκτησει τον Μελισσανιδη προεδρο να ονομαστει η λεωφορος Αγια Μαρινα και το γηπεδο του να το κανουν να μοιαζει με Χριστιανικο τρουλο.
Εδω υπαρχουνε κινησεις απιθανες που κανονικα θα επρεπε να ειχε επεμβει εισαγγελεας και να εμποδισει καποιους να κανουν οτι θελουν λες και ειναι κτημα τους κατι.
Η ανεξιθρησκεια επισης καταργειται ετσι.
Επιβαλλεται δια της ψυχολογικης βιας σε μια μαζα ανθρωπων μια θρησκεια.
Υπαρχει πραξικοπημα σε εξελιξη.Καλο θα ηταν οσοι το διαβαζουν το παρον να επεμβουν.
Απο εισαγγελεις μεχρι τον Μητσικωστα.
Και ο Τσουκαλας ακομα να τους πει οτι ειναι φαουλ.
Ολοι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger