Home » , » ….η καπιταλιστική δημοκρατία δεν τιμωρεί ,απλά έχει μετατραπεί στο απόλυτο άκρο

….η καπιταλιστική δημοκρατία δεν τιμωρεί ,απλά έχει μετατραπεί στο απόλυτο άκρο

Από κοινωνικα απροσαρμοστος , Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 | 5:37 π.μ.

Δημοσιογράφος: Kύριε Ιατροδικαστά υπάρχουν στο σώμα του Αλβανού ίχνη βασανισμού;

Iατροδικαστής: Το θύμα εκακοποιήθη με σπειροειδές θλών όργανο(κλόμπ) ενώ υπάρχει μακροσκοπική διάρρηξη του δέρματος με μια εγκαυματική μακροσκοπική εικόνα η οποία πιθανόν είναι είσοδος ηλεκτρικού ρεύματος(ηλεκτροσόκ).

Μουδιασμένα και αμήχανα  οι συστημικοί δημοσιογράφοι προσπαθούν να ξορκίσουν το κακό με τις φτηνές διερευνητικές προσεγγίσεις που χρησιμοποιούν όλα αυτά τα χρόνια για να κατευθύνουν συνειδήσεις. Αυτή τη φορά όμως η «δημοκρατία τους» έδρασε με  τέτοια χρονική και επιχειρησιακή συνέπεια στην οποία και οι ίδιοι δεν είναι συνηθισμένοι, αλλά ούτε και ικανοί να διαχειριστούν.

Η δολοφονία μετά από βασανιστήρια του Ιλι Καρέλι αποδεικνύει ποιο είναι το απόλυτο άκρο στην ελληνική κοινωνία που επιβάλει ακόμα και με θάνατο τις προσταγές του. Είναι το εγκληματικό και απολυταρχικό κράτος με τα όργανα του που στο διάβα του καταστρέφει όλο τον σκελετό του «δημοκρατικού εποικοδομήματος» (συντάγμα, εκπαίδευση, υγεία, σωφρονιστικό σύστημα κτλ) για το οποίο τάχα νοιάζεται.

Ο Αλβανός Ιλι Καρέλι πλήρωσε για τον φόνο του Αρχιφύλακα Γιώργου Τσιρώνη βασανιζόμενος και εκτελούμενος, όμως οι βασανιστές και εκτελεστές του κινούνται, και μάλλον θα κινούνται για πολύ ακόμα  ανάμεσα μας, ελεύθεροι. Περιγελώντας  «την δημοκρατία τους» που τους αφήνει να οργιάζουν.

Οι φυσικοί αυτουργοί μας  είναι γνωστοί από τα βασανιστήρια στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, τα λευκά κελιά της Ευρώπης, τα βασανιστήρια στο Ιράκ και τα λευκά κελιά της Τουρκίας. 
Υποταγμένα όντα στην υπηρεσία ενός μεσαιωνικού καθήκοντος και «ήθους» που στις μέρες μας έχει την μορφή της οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης κάτω από την αιγίδα συντονιστικών καπιταλιστικών μηχανισμών όπως ΔΝΤ,  ΕΕ και ΝΑΤΟ  με τους κρυφούς και φανερούς μισθοφορικούς στρατούς ,τους οποίους στελεχώνουν οι ίδιοι βασανιστές και εκτελεστές. ΄

«Η λήξη συντάγματος»  έχει σημάνει εδώ και πολύ καιρό με τα λάβαρα και τις σημαίες του άκρου να ανεμίζουν επιδεικτικά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger