Home » , , » Ασύλληπτο το "πάρτι" μίζας και διαφθοράς με όχημα τις ΜΚΟ

Ασύλληπτο το "πάρτι" μίζας και διαφθοράς με όχημα τις ΜΚΟ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 | 6:12 μ.μ.


Είναι ασύλληπτο το πάρτι που έκαναν τα λαμόγια των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που .. «πρόσφεραν τα φώτα» τους  για να υπάρξει «διάδοση του Χριστιανισμού στην Βόρεια Κορέα»,  «για την εκπαίδευση συνταγματολόγων στο Ιράκ»  για την μελέτη του χρώματος του μπαρμπουνιού,  …

Είχαν όμως και έμπνευση τα «τσακάλια» που έστηναν τέτοιες οργανώσεις «μάσας» όσο αφορά τα ονόματα που τις έδιναν. Από τον «Σύλλογο Ονειροπόλων» μέχρι το «Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων», υπήρχε ένα ατέλειωτο πάρτι μίζας και διαφθοράς που είχε στηθεί με τα χρήματα του ληστρικά φορολογούμενου ελληνικού λαού.

Μέχρι τώρα παραμένει απροσδιόριστο το ποσό που κατέληξε στις τσέπες ημετέρων από τα υπουργεία Εξωτερικών, Υγείας και Πολιτισμού. (Μόνο για τις χρηματοδοτήσεις του ΥΠΕΞ στις ΜΚΟ κυκλοφόρησαν κάποια στοιχεία. Δημοσιεύτηκαν χτες στο «Ποντίκι» και είναι η εικόνα που παραθέτουμε).

Εδώ να συμπληρώσουμε ότι μπορεί να διαβάζουμε και να ακούμε πάρα πολλά από δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων ότι «θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο». «θα αποδοθούν ευθύνες», μπλα μπλα … σε όσους θησαύρισαν με όχημα τις ΜΚΟ, αλλά ας είμαστε επιφυλακτικοί.

Μπορεί σήμερα οι πολιτικές σκοπιμότητες των κομμάτων της συγκυβέρνησης να εξυπηρετούνται βάζοντας στο στόχαστρο τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ανακαλύπτοντας ξαφνικά τη "σκοτεινή δράση" συνεργατών και συμβούλων του, ειδικά κατά την θητεία του στο υπουργείο εξωτερικών. Μήπως όμως και κατά την πενταετία της κυβέρνησης ΝΔ δεν συνεχιζόταν η ίδια φάμπρικα;

Θέλουμε να πούμε δηλαδή ότι "δεν έσπασε το κακό σπυρί" των ΜΚΟ, όπως ακούσαμε να μας λέει αριστερός πολιτικός και τώρα θα ζητηθούν ευθύνες από τους εμπλεκόμενους.

Εμείς κρατάμε τις αμφιβολίες μας. Δεν είναι μόνο ότι σ’ αυτό το τεράστιο σκάνδαλο «έμμεσα είτε άμεσα εμπλέκονται κορυφαία στελέχη των δυο κομμάτων που κυριάρχησαν στο πολιτικό σκηνικό τα τελευταία τριάντα χρόνια», όπως έγραψε το «Ποντίκι».
Είναι γιατί γνωρίζουμε, επίσης, ότι  για μια ολόκληρη οκταετία, σέρνεται στα εισαγγελικά συρτάρια η έρευνα για την αμαρτωλή «ιερή» ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» του παπαδαριού.  (Διαβάστε αυτή την αναλυτική μας ανάρτηση).

Μένει λοιπόν να δούμε τι θα συμβεί όταν ξεφουσκώσει αυτός ο επικοινωνιακός –απ’ την πλευρά της κυβέρνησης- θόρυβος.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:09 μ.μ.

Ένα αστέρι της standup comedy πρόσφερε άφθονο γέλιο στους παραβρισκόμενους στην του Συνεδρίου "Χρηματοδοτώντας τη δημιουργικότητα". Ο υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος έδωσε ρέστα, κάνοντας τους καλλιτέχνες να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Το black humor του ήταν εξαιρετικό. Ειδικά αυτό το περίφημο ανέκδοτο με την ανταγωνιστικότητα. Είπε λοιπόν ο Πάνος, ντυμένος υπουργός, ότι πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικοί σαν την οικονομία της Κίνας, καθώς το κόστος εργασίας στη Γηραιά Ήπειρο είναι εξαιρετικά υψηλό! Καταπληκτικό! Το απαιτητικό κοινό ξέσπασε αμέσως σε τρανταχτά γέλια. Πράγματι είναι από τα πιο γελοία πράγματα που έχουμε ακούσει.
Η σύγκριση της Ελλάδας και του σκληρού ευρώ με μια χώρα όπως η Κίνα, που έχει δικό της νόμισμα, στον τομέα μάλιστα της ανταγωνιστικότητας, αν λέγονταν σοβαρά, θα προκαλούσε όχι γέλια αλλά ... βροχή από σφαλιάρες. Κι αυτό γιατί το κόστος ζωής στην Κίνα είναι κάπως διαφορετικό ως πολύ μικρότερο από το κόστος ζωής εδώ. Αλλά το κοινό κατάλαβε αμέσως την ειρωνεία.
Το νούμερο - υπουργός δεν σταμάτησε εδώ: "Οφείλετε, οφείλετε, οφείλετε.... Καθίστε κάτω κυρία μου. Να έχετε το θάρρος να έρθετε εδώ να μιλήσετε. Θέλετε να μετατρέψετε μια εκδήλωση για την ελληνική προεδρία, σε οχλαγωγία συνδικαλιστών της Αριστεράς. Αυτά να τα πείτε σε συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είναι ντροπή σας. Είναι ντροπή σας", έλεγε.
Πάνο μου, ήσουν φαιδρότατος. Μας έκανες και ξεραθήκαμε στο γέλιο. Καινούριο συκώτι θα κάνουμε και στις εκλογές, που θα παραστήσεις τον βουλευτή με το ντουφέκι, ο οποίος θα ψάχνει ψήφο για το κόμμα του.
Θα μου επιτρέψεις όμως δυο παρατηρήσεις: Η πρώτη, αυτό το σχιζοφρενικό "καθίστε κάτω" σε συνδυασμό με το "να έρθετε εδώ να μιλήσετε", είναι καλό, να το κάνεις σλόγκαν. Αν μπορείς μάλιστα στην επόμενη παράσταση σου, να κάτσεις σε μια καρέκλα και να προσπαθήσεις να πας κάπου χωρίς να σηκωθείς. Σαν ερασιτέχνης κωμικός σου λέω ότι θα έχει πλάκα.
Το δεύτερο: Γιατί μόνο διαφήμιση σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΣΥΡΙΖΑ; Φυσικά ήταν κι από το ΣΥΡΙΖΑ και από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ (χίλια μπράβο σε όσους ήταν) αλλά ήταν κι από ΚΚΕ που γελάσαμε μαζί σου. Όπως πολλοί άλλοι, Αναρχικοί, άνθρωποι με νοημοσύνη, καλλιτέχνες, φτωχοί εργαζόμενοι κλπ, κλπ. Σε παρακαλώ, να μην το ξεχνάς αυτό. Στο λέω, για να γίνεις το τέλειο νούμερο και να φτάσεις κατεβαίνοντας το επίπεδο του μεγαλύτερου σήμερα κωμικού, του Άδωνη Μπουμπούκου Γεωργιάδη. mitsos175.

22 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:21 μ.μ.

Nάσο Θεοδωρίδη, πες αλεύρι: μία έρευνα για τη ΜΚΟ Αντιγόνη και τις άλλες ΜΚΟ σου σε γυρεύει!
Έξω από την Αριστερά αυτοί που τα παντελονιάζουν από κυβερνήσεις και τις Βρυξέλλες!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger