Home » , » Εριξαν πλερέζες οι δεξιοί. Ομολογούν ότι η κατάσταση σε βάρος της Ν.Δ δεν είναι αναστρέψιμη. (Βίντεο)

Εριξαν πλερέζες οι δεξιοί. Ομολογούν ότι η κατάσταση σε βάρος της Ν.Δ δεν είναι αναστρέψιμη. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 | 5:49 μ.μ.

Γράφαμε χτες στην ιστοσελίδα μας: Ο πανικός δεν ήταν ποτέ καλός σύμβουλος. Και το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν,Δ. πρέπει να έχει καταληφθεί από άκρατο πανικό. (Λέτε να προέρχεται από τις λεγόμενες κρυφές δημοσκοπήσεις, όπως γράφουν κάποιες Κυριακάτικες εφημερίδες που δείχνουν την εκλογική καταβαράθρωση της Ν.Δ;)

Όπως και να είναι όμως, το να καλεί σε βοήθεια τον …μεγαλοδύναμο, το κόμμα της Συγγρού, μόνο γέλια προκαλεί το γεγονός.

Αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ν.Δ: «Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος. Δικαίωμα του. Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του».

Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του Τσίπρα δεν είναι κάτι κρυφό. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ τις έχει κάνει γνωστές, πριν χρόνια μιλώντας σε εφημερίδα των Κυκλάδων στην οποία δήλωνε κατηγορηματικά ότι είναι άθεος και δεν πιστεύει στην θρησκεία άσχετα αν σήμερα και ενόψει της πρωθυπουργίας του .. αγιάζεται.

Απ’ την άλλη όμως δεν καταλαβαίνουμε αυτές τις ανακοινώσεις της Ν.Δ που απευθύνονται κύρια στο θρησκόληπτο «ποίμνιο». Αφού ο Σαμαράς έχει νταλαβέρια προσωπικά με τον … Μεγαλοδύναμο (Δείτε το βίντεο) γιατί δεν τον καλεί να .. καθαρίσει για πάρτη του; Θα απαλλάξει και την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ από το .. άγχος της μετανάστευσης.


Ερχετε, λοιπόν, σήμερα το Σαμαρικό antinews να κάνει μια εντυπωσιακή παραδοχή: Η ηγεσία της Ν.Δ, όντως έχει καταληφθεί από πανικό και αντιδρά σπασμωδικά γιατί αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι θα υποστεί συντριβή όποτε και αν γίνουν οι εκλογές. Και μάλιστα αυτή την διαπίστωση την αποδέχονται και οι περισσότεροι σχολιαστές του άρθρου.

Γράφει συγκεκριμένα η ιστοσελίδα που αναφέραμε: «Σκηνικό ήττας για τη Νέα Δημοκρατία που πρέπει να ξυπνήσει άμεσα σε όλα τα επίπεδα –κυβέρνηση και κόμμα- καταγράφουν οι επί μέρους «μυστικές» δημοσκοπήσεις που έγιναν αυτή την περίοδο σε όλη τη χώρα για τις ανάγκες των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Τα στοιχεία που έφθασαν στο Μέγαρο Μαξίμου και στη Συγγρού, προκάλεσαν ευλόγως αγωνία καθώς προκύπτει μια μεγάλη απόσταση της ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ που σε μερικές περιφέρειες ξεπερνά και τις επτά ποσοστιαίες μονάδες ενώ σε ορισμένες περιοχές αγγίζει ακόμη και το 10%, ενώ αντέχει ακόμα η Χρυσή Αυγή και ο κυβερνητικός εταίρος το ΠΑΣΟΚ εξαφανίζεται από τον πολιτικό χάρτη».

Δηλαδή, ομολογούν πια ανοιχτά και οι πιο «μαχητικοί» δεξιοί ότι τα κόμματα της άθλιας συγκυβέρνησης θα «λουστούν» μια τεράστια αποδοκιμασία από το εκλογικό σώμα κάτι που σημαίνει ότι η κατάσταση γ’ αυτούς δεν είναι πια αναστρέψιμη. 
Το ζήτημα είναι τι θα τους διαδεχθεί. Αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 15 σχόλια

ένας
20 Ιανουαρίου 2014 στις 6:00 μ.μ.

Γιατί η Κανέλλη σε ποιόν απευθύνεται όταν βγαίνει ΣΗΜΕΡΑ και παραπονιέται ότι ΚΑΠΟΙΟΙ την βρίζουν, αλλά όχι το ΚΚΕ που στέκεται...προσοχή!

Ε ρε κομμουνιστικό κόμμα να σου πετύχει....
http://www.enikos.gr/politics/208083,BINTEO-Kanellh:_Me_exoyn_vrisei_epeidh_k.html

Ανώνυμος
20 Ιανουαρίου 2014 στις 6:00 μ.μ.

http://thepaper.gr/%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%AF-%CF%85%CE%BC%CE%AF%CE%BD/

Ανώνυμος
20 Ιανουαρίου 2014 στις 7:06 μ.μ.

Ο Τσίπρας είναι άθεος αλλά ο Σαμαράς δεν έχει το θεό του.

Ανώνυμος
20 Ιανουαρίου 2014 στις 8:37 μ.μ.

Χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται, στο όνομα του Θεού όμως επιτρέπονται τα πάντα. Νάτος ο αποπροσανατολισμός, η νέα τρομοκρατία: Θα έρθει ο άθεος, ο αντίχριστος!, ο 333 επί 2, που θα μας εκδιώξει ως άλλος όφις από το μνημονιακό παράδεισο! Που θα τα κάνει όλα! Ποια όλα; Που ο Αλέξης ούτε εναντίον της ΕΕ έχει πει τίποτα, ούτε γκρεμίστηκε καμιά εκκλησία, ή άνοιξε η γη, ή τουλάχιστο έπεσε κάνας κεραυνός εν αιθρία, τίποτα. Κι οι εικόνες μόλις τις φίλησε ούτε ένα δάκρυ! Αλλά τα λεφτά των δανειστών είναι πολλά που θα τον βγάλουν το βελζεβούλη τον ίδιο. Θα ορκιστούν μάλιστα και κάτι θεούσες, ότι έχει μεγάλη ουρά κάτω από το παντελόνι. Η δε Μισέλ θα τον καλέσει να βγάλει το παντελόνι του να δουν, αν είναι αλήθεια! Χωρίς θεό όλα επιτρέπονται μας θύμισε ο Σεραφείμ. ΟΛΑ; Επιτέλους κάποιος θα καταργήσει το Μνημόνιο, θα κάνει δίκαιο φορολογικό σύστημα κι αφού επιτρέπονται όλα θα κλείσει τους κλέφτες πρώην πρωθυπουργούς στη φυλακή που ως τώρα ήταν «ιεροί»! Θα μπορεί ο καθένας να λέει ελευθέρα τη γνώμη του χωρίς λογοκρισία, δε θα πληρώνει για τα βασικά, κοντολογίς θα κάνει ότι δεν επιτρέπεται σήμερα από τους τοκογλύφους. Χα, χα! Μακάρι, αλλά δεν έχω τόσο μεγάλες προσδοκίες. Άλλωστε τα ίδια έλεγαν για πολλούς άλλους που τελικά βγήκαν επειδή ο κόσμος νευρίασε με τη βλακεία και το σκοταδισμό.
Ο Σαμαράς έχει θεό, μιλάει μαζί του, (αυτό δεν είναι και τόσο νορμάλ) αλλά ο θεός του έχει όνομα: Συμφέρον. Στο όνομα του θεού του λοιπόν, εξαπατά, κλέπτει, μισθούς συντάξεις, τρομοκρατεί, βασανίζει και δολοφονεί με μαγκάλια, έλλειψη φαρμάκων, στέγης, θέρμανσης. Όπως κάθε φανατικός, στο όνομα του θεού του σκοτώνει και κάνει ωμότητες για να εξασφαλίσει τον παράδεισο της εξουσίας. Κάνει τη ζωή των άλλων κόλαση.
Ας δούμε όμως τι επιτρέπεται με το θεό. Κάθε έγκλημα, αφού ο «σκοπός αγιάζει τα μέσα». Κάθε φόνος αφού η τακτική είναι «σκοτώστε τους όλους κι αφήστε το θεό να αποφασίσει για το ποιος είναι δίκαιος». Αυτό είπε ο πάπας στους σταυροφόρους, όταν ρωτήθηκε πως θα ξεχωρίζουν τους πιστούς και τους δίκαιους από τους άλλους στη λεηλασία των πόλεων και τις μάχες. Επιτρέπεται κάθε εξαπάτηση αφού ισχύει το «πίστευε και μη ερεύνα τα της πίστεως». Κι αν κάποιος φωτεινός νους ανακάλυπτε κάτι, όπως ότι η Γη κινούνταν πχ, η φωτιά της Ιεράς εξέτασης και τα σύνεργα βασανισμού ήταν έτοιμα... Επιτρέπεται κάθε ανοσιούργημα, κάθε ύβρη κατά της φύσεως, κάθε παραβίαση δικαιώματος κι ελευθερίας αφού οι εκπρόσωποι του θεού «ξέρουν». Τα κάθε λογής σκάνδαλα παιδεραστίας θάπτονται κάτω από τα άμφια. Η μπόχα οικονομικών ατασθαλιών καλύπτεται από το λιβάνι. Επιτρέπονται τα πάντα εκτός από την αμφισβήτηση της υπάρχουσας τάξης, την αναζήτηση της ελευθερίας, την ευχαρίστηση του να ζεις. Η θρησκεία βρωμά έτσι θάνατο, απόγνωση, απαγόρευση, τιμωρία και φόβο. Μετά φόβου Θεού... Γιατί όμως να φοβόμαστε το Θεό, αν μας αγαπά; Γιατί χωρίς φόβο, χωρίς εκμετάλλευση, οι κηφήνες, που άλλα υποκριτικά διδάσκουν κι άλλα έχουν στο νου και κάνουν κρυφά, θα σταματήσουν να ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ.
Δε θα πω άλλα. Στο έργο ο Χριστός ξεσταυρώνεται, θυμάμαι μια φράση προς τον παπά: Το Χριστό εσείς (το ιερατείο) τον σταυρώσατε. Κι αν ξανάρθει ποτέ στη γη εσείς θα τον σταυρώσετε και πάλι. mitsos175.

Ανώνυμος
21 Ιανουαρίου 2014 στις 4:24 μ.μ.

6.00 ενας. μια χαρα ειναι το ΚΚΕ και πολυ ωραια τα ειπε η λιανα. τωρα οτι σας χαλανε το θεατρο της ψευτικης δικομματικης αντιπαραθεσης ενω στην πραξη συμφωνειτε σε ολα αυτο ειναι που σας ποναει. ΚΚ οπως το θελεται δεν θα βρειτε

ένας
22 Ιανουαρίου 2014 στις 6:47 μ.μ.

χαχα...ε βέβαια, μια χαρά τα είπε η Λιάνα: Βγαίνει στην τηλεόραση την μέρα που η ΝΔ μιλά για άθεους του ΣΥΡΙΖΑ και παραπονιέται ότι την βρίζουν ΚΑΠΟΙΟΙ επειδή είναι θεοσεβούμενη.

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε ρε Μπαλτσαβία; Υπάρχει άραγε και πιο χαμηλά;
Άντε, ο Θεός μαζί σου τέκνον μου

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2014 στις 7:31 μ.μ.

η λιανα ηρθε συνεργαζομενη με το ΚΚΕ μετα το 1991 οταν αλλοι ετρεχαν να κρυφτουν γιατι μας ελεγαν οτι ο κομμουνισμος πεθανε. οταν συνεργαζομαστε με καποιον δεν του ζηταμε να συμφωνει σε ολα μαζι μας. υπαρχει πιο χαμηλα και ειναι η συνεργασια με τον συριζα

Ανώνυμος
23 Ιανουαρίου 2014 στις 4:25 π.μ.

Αντε να βγει ο συριζα να τελειωνουμε με τοσα αρνητικα.
Να αλλαξουν τα πραγματα επιτελους.
Να σουταρει και τις σπαστικες φεμ και ολα θα ειναι καλυτερα

Ανώνυμος
23 Ιανουαρίου 2014 στις 7:22 π.μ.

Ρε Παναγιώτη αγόρι μου.
Ποιο 1991 μας τσαμπουνάς; Η Κανέλλη προσδέθηκε στο ΚΚΕ, το 1999 μαζί με τον Ζουράρι. Την είχαν διώξει από όλα τα κανάλια και έβγαζε τότε το περιοδικό ΝΕΜΕΣΙΣ ένα κατά τα λοιπά εθνικιστικό περιοδικό. Μάλιστα θυμάμαι κάτι Λιακόπουλους και Βελόπουλους στις εκπομπές τους να το διαφημίζουν.
Το 1999 με τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία παρουσιαζόταν με μπλουζάκια που έφεραν τα διακριτικά CCCP.
Το 1999 είναι η εποχή που το ΚΚΕ κυριολεκτικά "ψωνίζει από τα πανέρια" που λέμε...

ένας
23 Ιανουαρίου 2014 στις 11:16 π.μ.

Μωρέ άσε το θεοσεβούμενη, το ότι βγήκε την μέρα που την έπεφταν στο ΣΥΡΙΖΑ για αθεϊσμό και είπε αυτά που είπε, δεν σου κάνει καμία εντύπωση? Εσύ δηλαδή αν κατηγορούσε η ΝΔ τον Παφίλη για άθεο κι έβγαινε ο Παπαδημούλης κι έλεγε "κάποιοι με βρίζουν που πιστεύω, αλλά δεν είναι από το ΣΥΡΙΖΑ που πάντα σέβεται την ανεξιθρησκεία" δεν θα το θεωρούσες σιγόντο στην ΝΔ?

Έλα τώρα ρε συ....

Ανώνυμος
23 Ιανουαρίου 2014 στις 11:51 π.μ.

ενας. δεν υπαρχει κανενα σιγοντο στην Ν.Δ οπως δεν υπαρχει κανενα σιγοντο στον ΣΥΡΙΖΑ. αγωνιζομαστε συνολικα εναντια στο καπιταλιστικο συστημα και δεν εγκλοβιζομαστε στο καινουργιο διπολικο παιχνιδι που παει να στηθη με σκοπο ποιος απο τους δυο θα βγη κυβερνηση στα πλαισια του καπιτα λισμου

ένας
24 Ιανουαρίου 2014 στις 10:02 π.μ.

Α...αγώνας ενάντια στο σύστημα είναι η διεκδίκηση του δικαιώματος να σταυροκοπιέται η Λιάννα ως βουλευτής του ΚΚΕ! Μάλιστα....εγώ πάλι νόμιζα ότι τα κομμουνιστικά κόμματα έχουν συγκεκριμένη αντίληψη για την θρησκεία, ότι την θεωρούν το όπιο του λαού. Η αλήθεια είναι ότι όταν διάβαζα ότι η θρησκεία είναι ο στεναγμός του καταπιεσμένου πλάσματος δεν μου ερχόταν η εικόνα της Λιάνας στο μυαλό, άλλα μου έρχονταν.

Όμως δεν μπορείς να τα θες όλα δικά σου αγαπητέ Μπαλτσαβία: Και ενάντια να διεκδικείς το ρόλο του απόλυτου κομμουνιστή και να σταυροκοπιούνται οι βουλευτές σου στο κοινοβούλιο. Όποιος επιλέγει τα απόλυτα να δέχεται και τις επιπτώσεις.

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2014 στις 9:54 μ.μ.

ενας. Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ στηριζουν το καπιταλιστικο δρομο αναπτυξης της οικονομιας με διαφορετικο μειγμα διαχειρησης. το ΚΚΕ ειναι αντιθετο με τον καπι ταλισμο και δεν μπαινει στην λογικη ποιος θα εινα διαχειρηστης αυτου του συστηματος. με οποιον συνεργαζομαστε δεν ειναι απαραιτητο να ειναι αθεος και ουτε να συμφωνει σε ολα μαζι μας. η λιανα στην πορεια της διπλα στο κομμα ειναι πολυ καλυτερη απο αρκετους αλλους που περασαν απο μελη και στελεχη του κομματος και στην πορεια προσπαθησαν να το διαλυσουν και προδωσαν. αντιλαμβανομαι οτι θελεται να μπουμε στην καινουργια δικομματικη λογικη του ποιος θα διαχειρηστη τον καπιταλισμο απλα εμεις δεν θα παρουμε ψαξτε αλλου

ένας
25 Ιανουαρίου 2014 στις 5:42 μ.μ.

Μπαλτσαβία, μη ξεχάσεις να διαβάσεις την συνέντευξή της σήμερα στην εφημερίδα των συντακτών. Μνημείο ψυχοπαθολογίας της ίδιας και του κόμματος που εκπροσωπεί.
Αναρωτιέμαι ρε φιλαράκο: Αφού εκεί μέσα απευθύνεστε ο ένας στον άλλο, τι τις θέλετε τις συνεντεύξεις;
Για να διαβάζει η Αλέκα τη Λιάννα και να λέει "καλά τους τά 'πε το κορίτσι";

Διαχειριστές είστε εδώ και δεκαετίες καψερέ.
Απλά έχετε και το παραμύθι της δευτέρας παρουσίας. Γιατί αυτό που λέτε είναι δευτέρα παρουσία κι όχι επανάσταση. Η επανάσταση έρχεται μέσα από κοινωνική κίνηση όχι μέσα από αυξημένες δόσεις ματαιοδοξίας στο τέλμα της ΚΟΒΑς όπου "μαζεύονται απλοί άνθρωποι και δεν λένε και πολλά πολλά" (έτσι μου είχε πει κάποτε ο καθοδηγητής σου σε μια από αυτές)

Περίμενε εσύ ο κόσμος ν' αλλάξει από μόνος του, περίμενε την "ανυπακοή" όταν το πρώτο που τσακίζεται να υπακούσει είναι το ΚΚΕ. Και τέλος περίμενε αν όλα αυτά τα κάνει μόνος του, να σε βάλει και....μπροστάρη, τιμητικά. Θα περιμένεις πολύ φιλαράκο. Καλό κουράγιο και δυνατά, με πίστη και προπάντων...μηδενική ανοχή. (Γεια σου ρε Λιάννα καπετάνισσα.)

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2014 στις 10:24 μ.μ.

ενας. αν ενοεις οτι υπηρχανε ιδεολογικες παρεκλισης πριν το 1991 δεν εχω καμμια αντιρηση. παντως απο εκει και περα διαχειριστικη λογικη δεν υπαρχει. δευτερα παρουσια ειναι να νομιζης οτι με μια αλλαγη κυβερνησης μια δευτερα πρωι και με τους καπιταλιστες στα μεσα παραγωγης θα κανης σοσιαλισμο. τετοιο πραγμα δεν εγινε πουθενα. ο κοσμος να αλλαξει απο μονος του δεν γινεται χρειαζεται πολυ μεγαλη προσπαθεια και αγωνας μεσα στο κινημα για λα ικη συμμαχια. την συνεντευξη την διαβασα και δεν εχω πουθενα να διαφωνησω ετσι θα τα ελεγα και εγω να μιλαγα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger