Home » , » Τραυματίας αγρότης: Με χτύπησε «Λες και ήθελε να με σκοτώσει ο αστυνομικός!» (Βίντεο)

Τραυματίας αγρότης: Με χτύπησε «Λες και ήθελε να με σκοτώσει ο αστυνομικός!» (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 | 7:45 μ.μ.

Είχαμε γράψει σε περασμένες αναρτήσεις μας για την βίαιη επίθεση που δέχτηκαν οι αγρότες από τα ΜΑΤ. Το βίντεο που παραθέτουμε τώρα είναι ο τρόπος που παρουσιάστηκαν αυτά τα γεγονότα από την τηλεόραση του Σκάι και την εκπομπή του Ευαγγελάτου.

Ο 54χρονος αγρότης που τραυματίστηκε σοβαρά και οδηγήθηκε για νοσήλια στον Ευαγγελισμό ονομάζεται Μανόλης Ψυχαράκης και σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε σε ιστοσελίδα της Κρήτης οι μπάτσοι του χτύπησαν «χωρίς λόγο, αναίτια». «Εμείς καθόμασταν χωρίς να δημιουργούμε πρόβλημα» προσθέτει, ενώ παράλληλα εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για τη στάση των αστυνομικών «Λες και ήθελε να με σκοτώσει ο αστυνομικός!» είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
20 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:49 μ.μ.

Διαβάζουμε κατά καιρούς διάφορους "φίλους της αστυνομίας'' να τραγουδάνε το γνωστό τραγιυδάκι: ''εμείς είμαστε παιδιά του λαού και του μόχθου και απέναντί μας είναι τα κωλόπαιδα των βορείων προαστίων, πχ Γρηγορόπουλος κτλ ". Τους μπαμπάδες βέβαια των ''πλουσιόπαιδων" τους γλύφουμε τα γεννητικά όργανα μέχρι ενδοστοματικού οργασμού. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Να δω τώρα ένα δεξιό κωλόπανο να σχολιάσει τη θρασύδειλη αλητεία της βίας πάνω επί των αγροτών που είναι οι πατεράδες των επαγγελματιών φονιάδων των ΜΑΤ. Ακούω!

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:48 μ.μ.

αυτουσιο απο το zougla .gr "Την ώρα που στη γειτονική Ιταλία οι αστυνομικοί των δυνάμεων καταστολής βγάζουν τα κράνη, κατεβάζουν τις ασπίδες και ενώνονται με τους διαδηλωτές, στην Ελλάδα ένας αστυνομικός των YMET, πετώντας με δύναμη το κράνος του στο έδαφος, «διαρρηγνύει τα ιμάτιά του» γιατί οι ανώτεροί του δεν δίνουν εντολή ώστε να γίνει αστυνομική επέμβαση στην πορεία που πραγματοποίησαν χτες οι αγρότες στο Σύνταγμα."ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειναι παιδια του λαου λακεδες και πραιτωριανοι ειναι και μαλιστα απεναντι σε ανθρωπους που θα μπορουσαν να ειναι συγγενεις τους για την χαρη των αφεντικων τους κοπροσκυλα δηλαδη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger