Home » , » Goin Through: Απ' τα φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πλευρό του Σφακιανάκη

Goin Through: Απ' τα φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πλευρό του Σφακιανάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 | 12:17 π.μ.

Το παρακάτω κείμενο μας το έστειλε αναγνώστης μας. Απαλείψαμε τα σχόλια του που τα θεωρούμε υπερβολικά και αναρτούμε μια ανακοίνωση του μαγαζιού όπου θα τραγουδήσει ο Σφακιανάκης και ένα απόσπασμα από δημοσίευμα του "Ριζοσπάστη"

«Οι πόρτες του Έναστρον ανοίγουν το Σάββατο 7-12-2013 και ο Νότης Σφακιανάκης μας υποδέχεται για να τραγουδήσουμε μαζί του τις τεράστιες επιτυχίες του! Το σχήμα συμπληρώνουν δυναμικά οι Goin Through και μία ομάδα νέων καλλιτεχνών, οι οποίοι μας υπόσχονται μοναδικές βραδιές διασκέδασης στην οδό Πειραιώς 178»!

Η επίσημη ανακοίνωση του Έναστρον

_______________

Με αφορμή πρόσφατο άρθρο της εφημερίδας «Αυγή» με το οποίο σχολίαζε επικριτικά τη συμμετοχή στο 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» των συγκροτημάτων GOIN THROUGH και NEBMA, τα συγκροτήματα εξέδωσαν τo ακόλουθo δελτίο Τύπου - απάντηση:

.... Επιπλέον, πολλοί από μας δεν έχουμε κρύψει ποτέ τα πολιτικά μας πιστεύω και αντίθετα από τη γενική αντίληψη, έχουμε πληρώσει τίμημα για τις δημόσιες αυτές τοποθετήσεις. Το ίδιο ισχύει και για το προσωπικό - εργασιακό βίο, που για πολλούς από εμάς, παρά τη "χλιδή" του χώρου του θεάματος, συνεχίζει να αποτελεί καθημερινότητα. Τέλος, αυτοί που χαλιούνται με τη συμμετοχή μας στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της χώρας, είναι οι ίδιοι που χαλιούνται όταν μαθαίνουν (γιατί για να μας δουν πρέπει να έρθουν μαζί μας, και αυτό είναι δύσκολο) ότι συμμετέχουμε σε μαζικούς αγώνες στο πλευρό του ταξικού κινήματος.
Δεν απολογούμαστε για καμία επαγγελματική επιλογή και ούτε έχουμε κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό μας. Δεχόμαστε πάντοτε την κριτική και η αντιπαράθεση είναι στη φύση της μουσικής μας. Αλίμονο όμως σε αυτούς που σπεκουλάρουν και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Να χαίρεστε όλους όσους συμμετέχουν στα "φεστιβάλ μαστούρας" και τους χρυσοπληρώνετε, εμείς επιλέγουμε τη συμμετοχή μας εδώ, στην κρίσιμη ώρα για την κοινωνία μας και ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. Και επειδή εσείς το θυμηθήκατε πρώτοι, να σας το αφιερώσουμε και από κοντά στις 15 του μήνα...
"Μαζί μου ασχολείσαι..." "... τα ξέρεις τα υπόλοιπα"...

GOIN' THROUGH

Ριζοσπάστης
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 14 σχόλια

28 Νοεμβρίου 2013 στις 12:28 π.μ.

Τώρα πρέπει το ΚΚε να απολογηθεί και για τους going through!
Εδώ καράβια καίγονται και το...
Με τό άρθρο της Iskra που ταυτίζει την ΝΔ με τον ...ΔΣΕ(!!), [ http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=14291:2013-11-24-08-59-39&catid=71:dr-kinitopoiisis&Itemid=278 ]δεν είδα να ασχοληθείτε ιδιαίτερα.
Προφανώς το θεωρήσατε λιγότερο σημαντικό από πολιτικής άποψης από το ποιός τραγουδάει μαζί με τον Σφακιανάκη.
Καθείς και οι προτεραιότητες του....

Ανώνυμος
28 Νοεμβρίου 2013 στις 7:28 π.μ.

''την συμμετοχή μας στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της χώρας''
Και εγώ που νόμιζα πως το μαγαλύτερο είναι ο Καρνάβαλος της Πάτρας.
Σιγά ορέ λεβέντες!!!Προσγειωθείτε ορέ παλλουκάρια!!.

Ανώνυμος
28 Νοεμβρίου 2013 στις 10:37 π.μ.

Trash,πες μας και ποια θεματα θα ανεβαινουν,ποιες αναρτησεις ειναι σωστες να δημοσιευονται,ποια κεινενα θα κοβονται οταν δεν συμβαδιζουν με τη γραμμη. Πες μας κι αλλα, δειξε μας ποσο βαθεια εχεις βουλιαξει στη σκοτεινη πλευρα της σταλινικης καθεστωτικης πρακτικης

φουρναρης
28 Νοεμβρίου 2013 στις 10:56 π.μ.

δε νομίζεις Trash ότι πάει πολύ να μας κουνάς το δάχτυλο, όταν εσύ από το θλιβερό site σου επιδίδεσαι καθημερινά σε αντί-σύριζα πολεμική και ακόμη υιοθετείς αμάσητα επιχειρήματα δεξιών;

Eυτυχώς που υπάρχουν και πραγματικοί κομμουνιστές και αξιοπρεπείς σύντροφοι που δεν σου μοιάζουν καθόλου!

28 Νοεμβρίου 2013 στις 9:15 μ.μ.

Καλά για να μη τρελαθούμε.
Κατηγορείται την ΚΝΕ το ΚΚΕ και το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ
οτι δεν έχουν επέμβει Σταλινικά στον εγκέφαλο των G.T,
Οτι δεν τους ελέγχουν αποτελεσματικά;

Για τα ΠΑΣΟΚικα καραγκιόζηλικια χθες στη Βουλή, για τον πόλεμο του ποιος βιομήχανος θα χάσει και ποιος θα κερδίσει στο φάρμακο, μεταξύ των ντηλερς του κλάδου, τίποτα;

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2013 στις 12:44 π.μ.

Ευτυχως που δεν αλλαξαν αποψεις τελικα.
Και σκεφτομουν οτι ειχε μεριδιο και η Γιαμαλη του συριζα με τις κοτσανες που εκτοξευσε εναντιον τους
ενα καλοκαιρι.
Πλακα πλακα ο Κωστοπουλος που εχουν γραψει γι'αυτον 2-3 του συριζα αρνητικα σχολια
σε πρωινη εκπομπη πριν τη συλληψη του ειχε παρει καλη θεση εναντια σε Παπαδοπουλους ,χ.α και υπερ της Δεσποινας Βανδη οπως και εναντια του Σφακιανακη.

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2013 στις 2:20 π.μ.

Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του trash. Από τα πολλά μπες- βγες, μπερδεύτηκε και νόμισε πως εδώ ήταν ο redfly planet. Κανένα πρόβλημα, βαθύ κόκκινο. Συνέχισε, ο trash σου το επιτρέπει.

Φάντασμα
29 Νοεμβρίου 2013 στις 11:02 π.μ.

Βρε Πάπια-Σκουπίδι, είσαι θεός παλικάρι μου!!!

Ανεβάζεις στο μπλογκ σου (redfly) ακτιβώς το ίδιο θέμα για τους Going Through και το Σφακιανάκη και όταν βλέπεις τα σχόλια από κάτω που κράζουν το ΚΚΕ, τότε απλά, δημοκρατικά και "παντελονάτα" .....κατεβάζεις την ανάρτηση!

Λίγη τσίπα δεν σου έχει μείνει; Τι κρίμα!!!!!!

Επώνυμος
29 Νοεμβρίου 2013 στις 12:24 μ.μ.

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες"
TRASH

Ανώνυμος
1 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:14 π.μ.

Ρε σκουπιδοredfy
σου είπε κάποιος ότι υπάρχουν και κ.μ. μέσα στους χιπ-χοπάδες;;;. Τι ζόρια τραβάνε στο όργανο της ΚΕ του "αρχιεπαναστατικού και ταξικού ¨κκε να βγάζει ανακοινώσεις των συνεργατών του φασιστόμουτρου. Που καταντήσατε βρε γελοία υποκείμενα και το παίζετε κομμουνιστάκια και δείχνετε το δάχτυλο σε αυτούς που σας κάνουν κριτική για συνεργασίες χωρίς αρχές. Το κκε έναι ένα κόμμα γεμάτο οπορτουνιστές , καιροσκόπους και νταβαντήδες της εργατικής τάξης.
Τελειώσατε αγόρι μου. Σας πηραν χαμπάρι.
Με τον σφακιανάκη ορέ;!!!!
Η Βανβή κατά κκε του έπεφτε λίγη., γιάυτό του έστειλε τον Βαγγέλη τον Σ.
Τελειώσατε .

Το Θηρίο κάτι ψέλλισε για το αίμα του Παύλου αλλά φαίνεται τα καπιταλιστικά μπικικίνια 'εχουν μεγαλύτερη αξία από το θάνατο συντρόφων.
Η δε ντροπή να παίζεις με ένα φασίστα στη σκηνή είναι πιο μικρή από τη μνήμη της φιλίας σου με έναν αγωνιστή, Κρίμα και πάλι κρίμα.

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:44 μ.μ.

@ανώνυμε 2:14:
Αν δεν ήμασταν στο "βαθύ" θα έλεγα ότι γράφει ο King Diamond. Τέτοιο μίσος!
Αλλά επειδή είμαστε στο "Βαθύ" -όπου οι goin through αντιμετωπίζονται ως ΚΟΒ του ΚΚΕ-μάλλον κάποιος ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖαίος σε υπηρεσία θα είσαι.
ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΣ!

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:35 μ.μ.

Φαντάζομαι ότι όλοι εσείς που κράζετε τον Trash θα γεμίζατε ως "ακομμάτιστοι" αγανακτισμένοι τις πλατείες και θα βγάζατε κοινά πλαίσια με τους χρυσαυγίτες της πάνω πλατείας περί "κατάργησης όλων των κομμάτων και συνδικάτων", σωστά? Ή μήπως κάνω λάθος? Φαντάζομαι ότι όλοι εσείς που κράζετε το ΚΚΕ είστε αυτοί που μαζί με χρυσαυγίτες ρίχνατε πέτρες σε απεργούς εργάτες του ΠΑΜΕ στις 20 Οκτώβρη 2011 και με μια φωνή με τα χρυσαυγουλα μιλούσατε για "περιφρούρηση της Βουλής από τα ΚΝΑΤ"! Μήπως ρε μάγκες αντί για κριτική πρέπει να κάνετε και μια σκληρή αυτοκριτική κάποια στιγμή? Λέω εγώ. Και σας το λέει άνθρωπος που ΔΕΝ είναι κομματικό μέλος του ΚΚΕ.
Kostas Xr

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:38 μ.μ.

@
Ανώνυμος 4 Δεκεμβρίου 2013 - 9:35 μ.μ.

Και λάθος κάνεις, και βλακείες λές και κυρίως ψέμματα λες.

Ανώνυμος
5 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:29 π.μ.

Μια που έγινε αναφορά στα γεγονότα της 20ης Οκτώβρη του 2011, εγώ δε συμμερίζομαι την άποψη ότι το ΠΑΜΕ έκανε περιφρούρηση της βουλής. Η γνώμη μου είναι ότι έκανε επίδειξη δύναμης προλαβαίνοντας να πιάσει πρώτο τραπέζι πίστα και μην αφήνοντας χώρο σε άλλη οργανωμένη δύναμη να πιάσει θέση μπροστά από τη Βουλή.
Δεν μπορούσε, όμως, να καταλάβει ότι αυτή η συμπεριφορά προκαλούσε από θυμηδία μέχρι και οργή στον κόσμο και, ακόμη περισσότερο, δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα τολμούσαν οι μπαχαλάκηδες να επιτεθούν εναντίον του.
Ό,τι κι αν πιστεύει το ΚΚΕ για εκείνη τη μέρα, η αλήθεια είναι ότι βγήκε τραυματισμένο επικοινωνιακά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger