Home » , » Ποινή "χάδι" για χρυσαυγίτες. Οι ίδιοι καρφώνουν άλλους ναζιστές ...οι μπάτσοι ... σφυρίζουν αδιάφορα (Βίντεο)

Ποινή "χάδι" για χρυσαυγίτες. Οι ίδιοι καρφώνουν άλλους ναζιστές ...οι μπάτσοι ... σφυρίζουν αδιάφορα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 | 9:11 μ.μ.

Στα πούπουλα έπεσαν οι δυο χρυσαυγίτες που ήταν σήμερα κατηγορούμενοι για εμπρησμό, παράνομη βία και διακεκριμένες φθορές.

Όπως ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε –απ’ την τηλεόραση του Mega- το δικαστήριο του καταδίκασε σε φυλάκιση 41 μηνών με αναστολή και περιμένουμε, αφού σίγουρα θα κάνουν έφεση, στο που θα καταλήξει η ποινή τους.
(Φυσικά θα είναι ανοησία αν πιστεύει κανείς ότι τα αστικά δικαστήρια πρόκειται να αντιμετωπίσουν τον ναζισμό και τους εκφραστές του).

Είναι ενδιαφέρον –όχι φυσικά ότι μας ξαφνιάζει- ότι ό ένας κατηγορούμενος χρυσαυγίτης στην προανακριτική του κατάθεση είχε παραδεχτεί την ύπαρξη και δράση ταγμάτων εφόδου της χρυσής αυγής και στο κέντρο της Αθήνας, κατονομάζοντας μάλιστα -κάρφωσε δηλαδή- και άλλα μέλη της ναζιστικής συμμορίας. Όπως ακούμε τον δικηγόρο πολιτικής αγωγής Δημήτρη Ζώτο να λέει, η αστυνομία δεν έκανε καμιά διερεύνηση «και δεν προκύπτει απ’ την δικογραφία να έκανε καμιά ερώτηση "ποιοι ήταν οι άλλοι"»


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger