Home » , » Εχει απαλλοτριώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ ο Νίκος Μαζιώτης; (2 Βίντεο)

Εχει απαλλοτριώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ ο Νίκος Μαζιώτης; (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 | 8:21 μ.μ.

Στον καταζητούμενο για την συμμετοχή του στον Επαναστατικό Αγώνα, Νίκο Μαζιώτη αποδίδουν οι μπάτσοι την ληστεία που έγινε τον Ιούλη σε τράπεζα στα Μέθανα.
Ερωτηματικά δημιουργεί το γεγονός γιατί σήμερα μετά από τόσους μήνες οι μπάτσοι δίνουν στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό κύκλωμα καμερών της τράπεζα, και σύμφωνα με τους ίδιους εμφανίζουν τον Ν. Μαζιώτη μεταμφιεσμένο.
Ισχυρίζονται επίσης ότι βρέθηκε και ένα δακτυλικό του αποτύπωμα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που διοχετεύουν οι μπάτσοι ο Νίκος Μαζιώτης έχει «απαλλοτριώσει» και άλλες τράπεζες με το συνολικό χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρώσει να ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι ίδιες πηγές της αστυνομίας εκτιμούν ότι ο Ν. Μαζιώτης θα φτιάξει νέα οργάνωση ένοπλης μειοψηφικής βίας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2013 στις 1:53 π.μ.

ο Μαζιώτης έχει 1.500.000 ευρώ ,ζητείται καπιτάλας να τον προσεγγίσει για επενδύσεις....βρε δεν μας ....ζετε ρε ψωρομπατσοι που κοπιάρετε τα αφεντικά σας.Με άρσεις τηλ απορρήτων δεν την βγάζετε ρε ,μόνο τα μαντριά σας μασάνε.Πόσες άρσεις απορρήτου θες να σου βγάλω ρε.Η παραμύθα του σκόρπα μια αλήθεια και δέκα ψέμματα πέθανε ψωρόμπατσοι και ψωροΜΜΕ.Α ξέχασα πληρώνετε τις στατιστικές και είδατε ότι έπιασε το κόλπο με τα χρυσαυγουλα.Δώστε χρήμα στους κερατάδες έτσι κι αλλώς αφού το λένε τ αφεντικά σας κατι θα ξέρουν,τα κάνανε και στο "σπίτι τους" στις χρεωμένες πολιτείες.Ευτυχώς που υπάρχει το χάος ρεμάλια και έτσι κάποιοι από σας θα την γλιτώσουν.Ονειρα πικρά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger