Home » , » Ο Λ. Βατικιώτης για τις συλλήψεις μελών της Χ.Α (Ηχητικό)

Ο Λ. Βατικιώτης για τις συλλήψεις μελών της Χ.Α (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 | 12:30 π.μ.

Πηγή: "Νέα Κρήτη"

Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη που έδωσε στο ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο Οικονομολόγος και Δημοσιογράφος Λεωνίδας Βατικιώτης.

Παρουσιάστηκε προβληματισμένος ο ίδιος για το χρόνο που επιλέχτηκε από την κυβέρνηση για να σταματήσει η δράση της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής τονίζοντας ότι οι κρατικοί μηχανισμοί γνώριζαν εδώ και καιρό για την εγκληματική δράση των μελών της Χ.Α. Εφερε  σαν παράδειγμα μια έκθεση της ΕΥΠ, που δημοσιεύτηκε χτες στην εφημερίδα «ΝΕΑ» και στην οποία ο ναζιστής βουλευτής Γ. Λαγός είχε εντοπιστεί να επιδίδεται σε μαστροπεία, σε τοκογλυφία και σε μια άλλη σειρά ενεργειών που εμπίπτουν στον ποινικό κώδικα.

Και αυτή η έκθεση της ΕΥΠ δεν είναι πρόσφατη.
Είναι απ’ τον Φλεβάρη του 2012 και αράχνιαζε σε κάποιο συρτάρι της ΕΥΠ. Κι αυτό το γεγονός από μόνο του λέει πάρα πολλά.

Δεν είναι τυχαίος ο χρόνος που επέλεξε η κυβέρνηση να δώσει ένα πλήγμα στην ναζιστική οργάνωση σύμφωνα με τον Λ. Βατικιώτη, και έχει ενδιαφέρον το σκεπτικό που προβάλλει για να τεκμηριώσει αυτή του την άποψη και έχει σχέση με τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που θα ληφθούν από την κυβέρνηση και τις διεθνείς εξελίξεις.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger