Home » » Σε φιάσκο εξελίχτηκε η συγκέντρωση της Χ.Α έξω από την ΓΑΔΑ - Παραδόθηκε ο Ν. Μίχος (Βίντεο) - Πανηγύρια με χιούμορ στα social media για τις συλλήψεις της ΧΑ

Σε φιάσκο εξελίχτηκε η συγκέντρωση της Χ.Α έξω από την ΓΑΔΑ - Παραδόθηκε ο Ν. Μίχος (Βίντεο) - Πανηγύρια με χιούμορ στα social media για τις συλλήψεις της ΧΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 | 3:39 μ.μ.

Παρ’ όλο την τεράστια κινητοποίηση που έκανε η ναζιστική συμμορία παίρνοντας τηλέφωνα, στέλνοντας sms και επανειλημμένα καλέσματα μέσω των ιστοσελίδων της δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει πάνω από 300 άτομα έξω από την ΓΑΔΑ για να συμπαρασταθούν στα συλληφθέντα πρωτοπαλίκαρα της. Και αυτό δείχνει πολλά.

Πριν από λίγη ώρα παραδόθηκε και ο βουλευτής της Χ.Α Νίκος Μίχος, που κατεζητείτο, και ο μόνος που μένει εξαφανισμένος είναι ο υπαρχηγός της εγκληματικής συμμορίας Ν. Παππάς. 

Νωρίτερα μεταδόθηκε ότι κατά τις έρευνες στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου βρέθηκαν χωρίς τις απαιτούμενες άδειες ένα περίστροφο, ένα πιστόλι, ένα κυνηγετικό όπλο, 43.100 ευρώ σε μετρητά, φυσίγγια, σφαίρες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και USB.


Από το "Ποντίκι"

Πανηγύρια με χιούμορ στα social media για τις συλλήψεις της ΧΑ 

Εξαιρετικά αντανακλαστικά επέδειξαν οι χρήστες των social media που πανηγύρισαν με ιδιαίτερο δεικτικό χιούμορ τη σύλληψη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Σταχυολογήσαμε ορισμένες φαρμακερές ατάκες από το Twitter:

@Ο Λαγός πήγε να το σκάσει αλλά του έπαιξαν τα φώτα με το περιπολικό και κοκάλωσε.

@Τελικά δεν έκανε πλάκα χτες ο Κασιδιάρης που είπε έξω από τον Άρειο Πάγο "Ήρθαμε να παραδοθούμε". Κακή συνεννόηση ήταν.

@Τον Μπαρμπαρούση θα τον συλλάβει ο Κιουταχής

@Δεν προέβαλαν καμία αντίσταση κατά της σύλληψης τους. Το μόνο που ψέλλισαν ήταν... Να μας πάτε σε φυλακή μόνο για Έλληνες

@Μπορώ να φανταστώ τους ΧΑγίτες με μια έκφραση απορίας να αναρωτιούνται: "Μα γιατί; Αφού κάναμε όλα όσα μας είπαν..."

@Τελευταίο Σάββατο που πήρα τέτοια χαρά ήταν όταν έγινε το Σχολείο πενθήμερο

@Και η πεθερά μου τους ψήφισε!!χώστε την μέσα

@Αίμα -Τιμή - Blowjobs στη Φυλακή

@Στο κελί 33 μ'είχαν στον Κορυδαλλό, με συγκάτοικο Ηλία και απέναντι Λαγοοοοοοο

@Tον Κασιδιάρη τον συνέλαβαν γιατί έληξε η βίζα του

 @ Οι νεοσυλληφθέντες θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν το Corpus Christi για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Α
28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:02 μ.μ.

Καλή η φαρσοκωμωδία ... να δούμε ποιος θα πληρώσει στο τέλος τα έξοδα της παράστασης (ηθοποιοί, σκηνοθέτες, σκηνικά, μακιγιέρ και κριτικών).

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:32 μ.μ.

Πανηγυρίζει ο οχλος όπως στους Ολυμπιακούς.
Οταν δει το λογαριασμό θα είναι αργά

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:05 μ.μ.

Θεάματα χωρίς άρτο μέχρι να μας ψοφίσουν.....

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:16 μ.μ.

http://www.youtube.com/watch?v=wLjhPgInuDs#t=140

Ανώνυμος
29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:01 π.μ.

Οι χρυσαυγίτες παίζοντας το ρόλο που τους ανάθεσε το σύστημα θα πάνε για λίγο(;) φυλακή.
Δυστυχώς όμως κανένας αριστερός απο αυτούς που βγαίνουν στ μμ"ε" δεν σχολιάζει και δεν αντιδρά στο ότι η χούντα του μνημονίου συλλαμβάνει εκλεγμένους βουλευτές παρακάμπτοντας τη βουλή.
Αύριο αυτή η χούντα μπορεί να στοχοποιήσει όποιο κόμμα της αριστεράς θέλει και βαφτίζοντάς το εγκληματική οργάνωση να μας στείλει πάλι στα ξερονήσια...

Ανώνυμος
29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:28 μ.μ.

Οι διώξεις κύριοι κατά την γνώμη μου είναι πολιτικές. Δεν είναι αποδεκτό λογικά το ότι η Χ.Α. συγκροτήθηκε για να διαπράξει ανθρωποκτονίες και να ασκήσει προστασία. Είναι ένα εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν είναι δόκιμο για την δημοκρατία να απαγορευτεί αυτή η ιδεολογία. Διότι θα απαγορευτεί και η κομμουνιστική ενδεχομένως.

Αν βάσει δικογραφίας αποδεικνύεται η η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης τότε έχει καλώς. Να περιμένουμε.

Παρεμπιπτώντως η Χ.Α. δεν είναι φασιστικό κόμμα είναι εθνικοσοσιαλιστικό. Υπάρχει μια βασική διαφορά λόγω απέχθειας προς τους κρατικούς θεσμούς. Η αριστερά να προσέχει τις διαφορές για γίνει δυνατό να αντιμετωπιστεί ο φαιδρός Μιχαλολιάκος, ο παράφρων Κασιδιάρης και οι λοιποί. Δείτε τις δημοσκοπήσεις.

Εγκληματική οργάνωση μπορεί να γίνει οποιαδήποτε οργάνωση-κίνημα-κόμμα, όπως και εξάλλου τρομοκρατική για να δέσει η θεωρία των δύο άκρων. Να το περιμένετε.

Ανώνυμος
29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:47 μ.μ.

Ασε ρε φιλε .
Εδω εχουνε εξαφανιστει 100 μεταναστες και λεγεται οτι τους εξαφανισανε αυτοι(οι χρυσαυγιτες).
Επισης αν ειναι να γινει πραξικοπημα τα πραγματα αλλαζουν

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger