Home » , , » Επειδή και οι λέξεις έχουν την σημασία τους (Βίντεο)

Επειδή και οι λέξεις έχουν την σημασία τους (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 | 3:12 μ.μ.

«Τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων έχουν μετατραπεί σε φερέφωνα των κατασταλτικών μηχανισμών, χωρίς μάλιστα να κρατούν ούτε τα προσχήματα», γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας. 

Παρακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega την επίθεση που δέχτηκαν με χημικά από τους μπάτσους οι σχολικοί φύλακες δεν μπορεί παρά να αναφωνήσεις: «Είναι απίστευτοι κάποιοι δημοσιοκάφροι».

 Προσέξτε μια ουσιαστική λεπτομέρεια. Ακούμε την ρεπόρτερ του Μεγάλου προπαγανδιστικού κυβερνητικού καναλιού να μας λέει: «Αντρες των ΜΑΤ απομακρύνουν –σ.σ τους σχολικούς φύλακες- χρησιμοποιώντας ακόμα και χημικά, καθώς οι φύλακες όπως λέει η ίδια η αστυνομία, δεν συμμορφώθηκαν με την έκκληση της να απομακρυνθούν από το υπουργείο».

Κολλήσαμε, λοιπόν στην λέξη έκκληση καθώς οι μπάτσοι δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες «ευαισθησίες» και το δόγμα τους είναι «αποφασίζομεν και διατάσσομεν». 

Πάμε, λοιπόν στην ιστοσελίδα της ελληνικής αστυνομίας και διαβάζουμε: «Οι αστυνομικές δυνάμεις που μετέβησαν στο σημείο, επανειλημμένα κάλεσαν και έδωσαν διορία στους συγκεντρωμένους να ελευθερώσουν την είσοδο και να μετακινηθούν στο πεζοδρόμιο. Σε όλες τις περιπτώσεις οι συγκεντρωμένοι αρνήθηκαν, ενώ όταν κινήθηκαν προς το μέρος των αστυνομικών δυνάμεων, απωθήθηκαν με την απολύτως αναγκαία και περιορισμένη χρήση χημικών».

Βλέπουμε δηλαδή ότι τις διαταγές και την «διορία στους συγκεντρωμένους», των μπάτσων η ρεπόρτερ του Mega το ονομάζει «έκκληση» ενώ η ίδια δεν βρήκε λέξη να πει για την βαρβαρότητα των δυνάμεων καταστολής, ενώ την βιοπραγία σε διαδηλωτή την ονομάζει προσπάθεια των μπάτσων "να ανοίξουν τον δρόμο"

  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:21 μ.μ.

...."κι ενώ στοιβάζοταν στο προαύλιο χώρο του Υπ μεταρρύθμισης απωθήθηκαν από τις δυνάμεις καταστολής μέσα σ ένα περιβάλον δροσερής φθινοπωρινής ομίχλης..."
φάπες στους λογοκριτές και τ αφεντικά τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger