Home » , » Οταν ο "κομματικός πατριωτισμός" (μόνο αυτός;) χτυπάει κόκκινο

Οταν ο "κομματικός πατριωτισμός" (μόνο αυτός;) χτυπάει κόκκινο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 | 6:42 π.μ.

Το παρακάτω δημοσίευμα είναι απ' την τελευταία σελίδα του σημερινού "Ριζοσπάστη" και το παραθέτουμε χωρίς σχόλια:

Μια γροθιά τα κοράκια, μια γροθιά και εμείς

Δεν είναι η πρώτη φορά που όλοι ενώνονται ενάντια στο ΚΚΕ με καρμπόν κείμενα και επιχειρήματα. Αυτή τη φορά, όμως, ο συντονισμός τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αποκαλύπτοντας σε κάθε άνθρωπο καλής θέλησης ποιος είναι ο πραγματικός τους στόχος: Να πλήξουν το ηθικό κύρος του ΚΚΕ. Να παρουσιάσουν ένα ΚΚΕ στα μέτρα τους, «διαπλεκόμενο», «μία από τα ίδια». Πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα ξεμπερδέψουν με το ΚΚΕ, θα απαλλαγούν από τη δύναμη εκείνη που καθημερινά παλεύει ενάντια στο σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, το οποίο υπερασπίζονται, που αποκαλύπτει τα αντιλαϊκά τους σχέδια. Σε τούτα όμως τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει. Το ηθικό κύρος του ΚΚΕ πηγάζει από το σταθερό στόχο του και την πάλη του να ανατρέψει το καπιταλιστικό σύστημα, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Κανένα άλλο κόμμα δεν υπάρχει που να έχει αυτό το στόχο. Οσο και αν προσπαθούν, λοιπόν, δε θα καταφέρουν να πλήξουν τους δεσμούς του ΚΚΕ με τους ανθρώπους του μόχθου, με πλατιά τμήματα του λαού που ακόμη και αν δε συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ, του αναγνωρίζουν την ηθική ανωτερότητα. Το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να ξεμπροστιαστούν ακόμη περισσότερο. Αυτό γίνεται τις τελευταίες μέρες με τους συγκυβερνώντες, τους οπορτουνιστές, τους φασίστες, τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, άλλους γνωστούς και μη εξαιρετέους κονδυλοφόρους του συστήματος που αλληλοαντιγράφονται σε σημείο τέτοιο, που να ξεχνάει κανένας πού και τι διαβάζει.

***

Εχουμε και λέμε: ΣΥΡΙΖΑίοι twittάρουν (δηλαδή αναπαράγουν στο διαδίκτυο μέσω του twitter) τα γραφόμενα του Τζήμερου... και γιατί να μην το κάνουν! Τι κι αν είναι ο ίδιος που κατακεραύνωναν, όταν υποκλινόταν στην Μέρκελ... Τώρα που επιτίθεται στο ΚΚΕ έγινε έγκυρη πηγή. Το φασιστο-site «Θερμοπύλες» αναδημοσιεύει αποσπάσματα από το «ISKRA» του Λαφαζάνη. Το «αντιφασιστικό» tvxs.gr αναπαράγει όλα τα φασιστοεπιχειρήματα της Χρυσής Αυγής. Η πλειοψηφία της ΕΣΗΕΑ (ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ) αναπαράγει τα «ΝΕΑ» και την «Αυγή» και βγάζει απόφαση με τη φράση «το σχετικό ρεπορτάζ (της φιλεργατικής εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" εννοείται) έχει ως εξής». Ενα site που αυτοαναφέρεται σαν «η πατριωτική μαχητική φωνή του διαδικτύου» αναδημοσιεύει κατά λέξη τη φωνή του Καρτερού της «Αυγής». Το site, μεταξύ άλλων, προβάλλει τις δραστηριότητες του Καρατζαφέρη και την εφημερίδα «A1». Ο Πάσχος Μανδραβέλης, μετρ στην αστική προπαγάνδα, ρίχνει κι αυτός νερό στο μύλο του «συστημικού» ΚΚΕ, ώστε να βγαίνει ο κάθε άκαπνος και να λέει μυξοκλαίγοντας «να, το ΚΚΕ παίρνει συγχαρίκια από την "Καθημερινή"». Πρώτος, βέβαια, το περί «συστημικού» ΚΚΕ, το έριξε ο πανελίστας του Ευαγγελάτου, ο Κυρίτσης της «Αυγής»... Η «Αυγή» αναδημοσιεύει τα «Νέα»... όπως έκαναν και πριν το 19ο Συνέδριο, τότε που λέγανε ότι το ΚΚΕ διαλυόταν την Παρασκευή και τη Δευτέρα, μετά το συνέδριο, έκαναν γαργάρα και το ρίξανε πάλι γρήγορα στη διαστρέβλωση... Το «Antinews» (Φαήλος - ΝΔ) γράφει τα ίδια με τη Χρυσή Αυγή (σιγά το καινούριο), τη ΔΗΜΑΡ και φυσικά την «Αυγή»...

***

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Καρύδης, σε εκπομπή λέει στον εκπρόσωπο του ΚΚΕ ότι «το ΠΑΜΕ αν ήταν σωστό θα πήγαινε έξω από τον "902"». Μάλλον σε κείμενο φασιστικού site το είχε διαβάσει. Μπορεί να έγινε και το αντίστροφο, αλλά μικρή σημασία έχει. Στο «indymedia» επίσης αναπαράγεται ό,τι μπόχα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ενώ φιλοξενεί και την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, αυτού του «αυτοδιαχειριζόμενου αντιιεραρχικού εγχειρήματος των δημοσιογράφων» Το «Πρώτο Θέμα» σε άρθρο μιλάει για πολιτική συναλλαγή του ΚΚΕ με το σύστημα (όπως ο Τζήμερος), διανθίζοντάς το με επιχειρήματα παρμένα από ομιλίες του Τσίπρα και άρθρα της «Αυγής», ότι τάχα το ΚΚΕ ασχολείται μόνο με το πώς θα κάνει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» αναδημοσιεύει και αυτό τα περί διαμεσολάβησης κυβερνητικού παράγοντα στην πώληση του «902» και τα επεκτείνει επινοώντας φιλική σχέση αυτού του παράγοντα με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Προφανώς για να μη μείνει πίσω στην αντιΚΚΕ προβοκάτσια.

ΥΓ1: Την ίδια μέρα που η «Αυγή» φιλοξενεί σχόλιο με τίτλο «βρώμικο 2013», βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε κανάλι δηλώνει ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ.

ΥΓ2: Ολοι αυτοί οι μέντορες ηθικής, αντικειμενικότητας και ανωτερότητας μία (μία έστω) - από τις πολλές - δήλωση εργαζομένου του «902» δεν έχουν αναδημοσιεύσει.

ΥΓ3: Ολοι αυτοί έγραφαν και τις ψευτιές για τον «Γερμανό», όταν αποκαλύφθηκε το ψέμα, ούτε ένας δεν ανακάλεσε, ούτε ένας δεν διόρθωσε και φυσικά κάποιοι τα λένε ακόμα...

Νοσηρή φαντασία και αντιΚΚΕ μένος; Οχι μόνο. Ολοι αυτοί αντλούν παραδείγματα από το σάπιο σύστημα που υπερασπίζονται. Είναι βγαλμένα από το δικό τους κόσμο και προσπαθούν να τα κολλήσουν ρετσινιά στο ΚΚΕ. Ομως, τους το ξαναλέμε. ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 26 σχόλια

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 7:50 π.μ.

Αγκύλωση μέχρι το μεδούλι. Επαγγελματίες πολιτικοί. Ίσως είναι τα ίδια σκατά με τους ναζί. Ίσως και χειρότεροι γιατί χαλάνε υγιή μυαλά. Θεωρούν εαυτούς τους μοναδικούς αριστερούς. Εάν αγάπαγαν τον τόπο θα ψάχνανε πως να κάνουν συμμαχίες μέσα από έναν διάλογο και ρίχνοντας νερό στο κρασί τους, όχι μόνο αυτοί αλλά όλες οι αριστερές δυνάμεις.

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 8:28 π.μ.

Προς: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

"Το παρακάτω δημοσίευμα είναι απ' την τελευταία σελίδα του σημερινού "Ριζοσπάστη" και το παραθέτουμε χωρίς σχόλια..."

Η αλήθεια είναι, ότι πράγματι σχόλιο δε βάλατε. Βάλατε όμως μία εικόνα. Και ως γνωστόν "Μία εικόνα , χίλιες λέξεις."

Τι δείχνει η εικόνα; Παιδάκια να καίνε βιβλία.

Που συνέβη το γεγονός της εικόνας; Στη χιτλερική Γερμανία!

Τι συνειρμοί δημιουργούνται; Οι εργαζόμενοι στον 902, οι κομμουνιστές και το ΚΚΕ - κάτι σαν τα παιδάκια της εικόνας!!!

Ένα ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ σχεδόν σαν ΒΑΘΥ ΜΑΥΡΟ!!!
Και λίγα σας λέει ο ΡΙΖΟΣ. Είσαστε χειρότεροι από αυτά που σας καταμαρτυρεί. Πνιγήκαμε στην αντιΚΚΕ χολή, που φιλοξένησε το blog σας τις τελευταίες μέρες.

Καλά σας τα είπε η Αλέκα πριν από το 19ο Συνέδριο: "Ο επαναστάτης οπορτουνιστής γίνεται, ο οπορτουνιστής επαναστάτης - ποτέ!!!" Θα προσθέσω, ότι η κατρακύλα των οπορτουνιστών δε γνωρίζει όρια.

Κρίμα! Είχα μία κρυφή ελπίδα για μερικούς από εσάς!

Άνεργος Οικοδόμος

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 8:36 π.μ.

...''σαπιο εκμεταλλευτικό σύστημα.''
Ναι είναι οι ίδιοι,αυτοί που κατηγορούν την σαπίλα, που χρησιμοποιούν τη σαπίλα για να πραγματώσουν τα άνομα σχεδιά τους,για να ξεπουλήσουν κάτι που δεν τους ανήκε και να πετάξουν στο δρόμο κι άλλους εργαζόμενους.
Βέβαια αυτά τα γραπτά τους απευθύνονται σε μέλη και οπαδούς που αν δεν φανατιστούν έτι περαιτέρω δεν θα μπορεί η γραφειοκρατία να κρατήσει τις καρέκλες της για πολύ ακόμα.
Το μόνο που πετυχαίνουν όμως είναι να αποκαλύπτεται ακόμα περισσότερο ο καθεστωτικός ρόλος τους και η διαχρονική τους σχέση με τους εκπροσώπους της μαύρης διαπλοκής.
Ευτυχώς που δεν είναι όλοι ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 9:24 π.μ.

Πολλά από οσα επισημαίνει ο αρθρογράφος είναι εύστοχα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δίνουν κάποια ηθική ή πολιτική υπεροχή στο ΚΚΕ.
Η καταγραφή του τι υποστηρίζουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι και του πως αυτό προβάλλεται από τις φυλλάδες και τα κανάλια είναι ως ενα σημείο χρήσιμη, αλλά δε μπορεί να μετατρέψει τα σκοτεινά πολιτικά αδιέξοδα (στα οποία έχει περιέλθει το κόμμα) σε καλοφωτισμένες πολιτικές λεωφόρους.
Ας μη ξεχνάμε ότι η πλειονότητα του κόσμου που έχει καταφέρει να διατηρήσει κάποια ψήγματα κριτικής σκέψης, το έχει καταφέρει ακριβώς επειδή δεν έχει καμία επαφή με αυτές τις φυλλάδες και αυτά τα κανάλια που αναφέρονται στο άρθρο.
Συνεπώς η κριτική που ασκούν αυτοί οι άνθρωποι στο ΚΚΕ δεν καθοδηγείται από τους διάφορους δημοσιολόγους, ούτε και περιμένουν τον καταγγελτικό λόγο του ριζοσπάστη προκειμένου να τους απαξιώσουν.
Δεν περιμένουν από το ΚΚΕ να τους φανερώσει τον αντικομμουνισμό του Φαήλου ή του Τζήμερου, ούτε και τα μικροπολιτικά παιχνίδια της αυγής.
Περιμένουν (ή μάλλον περίμεναν) κάτι πολύ περισσότερο από την συντεταγμένη και με σχέδιο οπισθοχώρηση ενός κόμματος με ιστορία, οργάνωση και ενεργά μέλη, ακριβώς τη στιγμή που (σχεδόν)του προσφέρθηκε ο καπιταλισμός στο πιάτο.

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 9:36 π.μ.

Το κκε θυμιζει γρια γκομενα,που καποτε ηταν ομορφη και ελκυστικη και οι αλλες γυναικες την ζηλευανε και την κακολογουσαν.Δεν μπορει ομως να καταλαβει οτι περασαν καμια 30 χρονια απο τοτε που ηταν ομορφη και προκαλουσε εριδες,τωρα ουτε επιθυμητη ειναι ουτε προκαλει ζηλια.Αν πραγματικα ο κειμενογραφος πιστευει οτι το κκε απειλει το συστημα ειναι εκτος τοπου και χρονου,προσωπικα δεν πιστευω οτι ειναι τοσο αφελης αλλα απο καπου πρεπει να πιαστει,κατι πρεπει να γραψει μπας και συσπυρωσει τους ψηφοφορους του.Ακομα αν δεχτουμε ως επιχειρημα την συγκλιση αποψεων απο την ακρα δεξια ως το συριζα κατα της αποφασης πωλησης 902,θα πρεπει και οι κκουεδες να δεχτουν ως επιχειρημα αυτων που λενε οτι το κκε λειτουργει χρονια ως δουρειος ιππος του συστηματος τα συγχαρικια που του δινανε ο πρετεντερης ο αδωνις η μπακογιαννη και τα εξωφυλλα των αστικων φυλλαδων τις μερες που ψηφιζωτανε το μεσοπροθεσμο. Υ.Γ.Για τους φιλους του κκε ,οχι δεν ειμαι ουτε υπηρξα ποτε ψηφοφορος κανενος κομματος

Χ.Κ.
9 Αυγούστου 2013 στις 10:17 π.μ.

Σε αυτό: http://antigeitonies.blogspot.gr/2013/08/blog-post_1784.html, τι απαντάνε;
Γιατί θεωρώ ότι η συζήτηση έχει ξεφύγει σε μονοπάτια μάλλον βολικά για την ηγεσία του ΚΚΕ. Αλλού πρέπει να επικεντρωθούν οι αριστεροί και πολλοί περισσότερο οι κομμουνιστές.
Αν και δεν είμαι μλ νομίζω ότι θέτει τα ζητήματα με διαφορετικό τρόπο από τα συνηθισμένα.

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 11:05 π.μ.

Στον τίτλο έχετε δύο σχόλια: τα εισαγωγικά και το περιεχόμενο της παρένθεσης. Για να ακριβολογούμε.

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 2:00 μ.μ.

Πού ζούνε ρε παιδί μου;
Τα χάφτουν όλα αυτά;
Τί μέτωπο να κανεις με αυτήν την σέχτα;
Ιαχωβάδες!

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 2:59 μ.μ.

Έδινες ενίσχυση στον 902 για να γίνει ο δίαυλος του Μαρινάκη;
Γουστάρεις απ'τον σταθμό της εργατικής τάξης να ακούγονται οι απόψεις του Κασιδιάρη;
Ο ιδιοκτήτης κρύβεται,γιατί φοβάται μήπως χαλάσει το ντιλ έστω και την τελευταία στιγμή.
Για τον ίδιο λόγο τον κρύβει και το ΚΚΕ.Για να μη χαλάσει το ντιλ.
Μην ακούτε για τετελεσμένα και ρήτρες.Αν πάει στον Περισσό ΤΩΡΑ όλος ο κόσμος όπως πήγε και στην ΕΡΤ,πάνε τα τετελεσμένα,πάνε και οι ρήτρες.
Ο Περισσός πρέπει ΤΩΡΑ να γίνει νέα ΕΡΤ,να πάμε όλοι εκεί.Πρώτοι απ'όλους οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.Θα είναι μια πράξη αλληλεγγύης στον αγώνα που έδωσε το ΠΑΜΕ στο Ραδιομέγαρο.
Έτσι θα χαλάσει το ντιλ.Αυτό τρέμουν.
Όχι στο χάρισμα του 902.Ο 902 ανήκει στο λαό και δεν πουλιέται σε κανένα Μαρινάκη.
Ο λαός πρέπει να πάει στον Περισσό και να προστατέψει τον σταθμό ΤΟΥ από αυτούς που τον βγάζουν στο σφυρί.
Την ίδια στιγμή που θα βρεθούν 20 χιλιάδες κόσμου στον Περισσό,θα έχει ακυρωθεί το ντιλ.
Και για να το λήγουμε.
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ με το χάρισμα του 902.Αλλά μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.Όμως με 20 χιλιάδες έξω απ'το Σπίτι του Λαού,κάτι μπορούν να κάνουν.
Σας νοιάζει να παίζετε ξύλο πάνω απ'το χυμένο γάλα,ή σας νοιάζει να κάνετε τίποτα σοβαρότερο μπας και σωθεί ο σταθμός την τελευταία στιγμή;

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 3:28 μ.μ.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ τα γραφει ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ο οποιοs btw(που λενε και οι του ...ανθρωπινου καπιταλισμου) την τριτη 6/8 ειχε 26% ΑΥΞΗΣΗ στην κυκλοφορια του!

clandestino

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 4:02 μ.μ.

Κανονισμός της ΕΕ: COM(2012)499 - 12/09/201
Το συμπέρασμα ;
Όποιο ελληνικό κόμμα συμμετέχει σε κάποιο ΕΠΚ, με βάσει τα παραπάνω, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα φερέφωνο των μεγάλων καπιταλιστικών επιχειρήσεων που φτιάξανε την ΕΕ, άρα, κόλπα ότι δήθεν δουλεύουν για το καλό του λαού μας, ας τα σταματήσουν επιτέλους !
Μονό το τιμημένο ΚΚΕ παλεύει ακόμα μαζί μας στη
κκοκινη ζώνη!!!!!!!!!!
ΣΥΝ.ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ. ΤΟΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 30 ΑΡΓΙΡΙΑ
Ως Ευρωπαϊκα Σέβονται με τα πρόγραμμά τους και με τη δράση του τις αρχές της ΕΕ, όπως καθορίζονται από τις ενοποιητικές Συνθήκες της ΕΕ ΔΝΤ ΕΚΤ.
________________________________________________
κανόνες εσωκομματικής λειτουργίας του είναι σύμφωνοι με τις προδιαγραφές που δέχεται η ΕΕ______________________________________________ Το Ευρωκοινοβούλιο ελέγχει εάν τα ευρωκόμματα συμμορφώνονται με τους όρους της ΕΕ και την πολιτική της. Εάν διαπιστώσει παραβίαση από κάποιο ΕΠΚ, μπορεί ανά πάσα στιγμή να διαγράψει από το Μητρώο του αυτό το Ευρωπαϊκό Πολιτικό Κόμμα.______________________________________
Αυξάνεται το σημερινό ανώτατο όριο των 12.000 σε 25.000 ευρώ για δωρεές κατ' έτος ανά δωρητη
________________________________________________
Μειώνεται το ποσοστό χρηματοδότησης των δαπανών των ευρωπαϊκών κομμάτων από τους δικούς τους πόρους από 15% σε 10% και προ-χρηματοδοτούνται από τον προϋπολογισμό της ΕΕ με το 90% των δαπανών τους.--- Αν τα περνάνε και στο ΚΚΕ τώρα θα είχαν τον 902 τν ρθ 902 ο νοών νοείτω ----
Κάθε χρόνο τα ΕΠΚ είναι υποχρεωμένα να
υποβάλλουν στο ευρωκοινοβούλιο και στις εθνικές αρχές κάθε κράτους - μέλους ετήσιους ισολογισμούς και να δικαιολογούν το σκοπό των εξόδων τους. Επίσης, πρέπει να υποβάλλουν «ανεξάρτητη έκθεση ελεγκτών» για τις δαπάνες τους. Υπόκεινται στον έλεγχο του Ευρωπαϊκού
Ελεγκτικού Συνεδρίου και της OLAF (της Οικονομικής Αστυνομίας της ΕΕ για την καταπολέμηση της απάτης σε βάρος των οικονομικών της ΕΕ) που μπορούν ανά πάσα στιγμή να διενεργούν ελέγχους στα κόμματα και να ζητάνε οποιαδήποτε στοιχεία και έγγραφα. Τον ίδιο έλεγχο έχουν δικαίωμα να ασκούν και οι εθνικές αρχές (σε συνεργασία με το Ευρωκοινοβούλιο) για τα χρήματα που προέρχονται από τους ίδιους πόρους των ευρωκομμάτων.

Οι εισφορές των πολιτικών κομμάτων-μελών του ΕΠΚ δεν μπορούν να υπερβαίνουν το 40% του ετήσιου προϋπολογισμού του, τα υπόλοιπα καλύπτονται από την ευρωενωσιακή χρηματοδότηση.
________________________________________________
Επιβάλλονται κυρώσεις στα ευρωκόμματα από το Ευρωκοινοβούλιο, εάν αυτά δεν συμμορφώνονται με τις__________αρχές και τις αξίες της ΕΕ _______ή εάν παραβιάζουν
τους όρους της χρηματοδότησής τους από τον ευρωενωσιακό προϋπολογισμό.
Οι κυρώσεις αυτές μπορεί να είναι:
- Η διαγραφή τους από το Μητρώο των ευρωκομμάτων (και επομένως και από την ευρωενωσιακή χρηματοδότηση).
________________________________________________
- Η ακύρωση της χρηματοδότησης της ΕΕ και η επιστροφή των χρημάτων που έχουν ήδη πάρει
ο νοών νοείτω

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 4:32 μ.μ.

ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους του 902 που έχουν ακριβώς αντιληφθεί το πρόβλημα και δεν έχουν αυταπάτες ότι το ΚΚΕ μπορεί να είναι καλά ενώ ο λαός μας ματώνει και αυτοκτονεί.ναι είναι μειοψηφια η πρόταση του ΚΚΕ,αλλά,επειδή χτυπάει το κατεστημένο δεν μπορεί ο 902 να μπουκώνεται με διαφήμιση και κρατικο χρήμα.επίσης μην έχουμε κανένα προβληματισμό στο αν θα επιστραφούν στο Κόμμα τα εκατομμύρια που του χρωστούν οι μεγαλοφειλέτες.
το ΚΚΕ είναι εδώ .όλοιμας με το Ριζοσπαστη στο χέρι και όλοι κάθε μέρα είσοδο στο πορταλ να στηρίξουμε και να καλύψουμε το τεράστιο κενό.όσο για κάτι τελευταίες θεωρίες περί καναλιού της Αριστεράς,δεν μπορεί να υπάρξει σταθμός που θα εξυπηρετεί 2 διαφορετικές στρατηγικές.οπότε πρόκειται για δημαγωγία.άσε που αν ήθελαν αυτοί οι αριστεροί να γλιτώσει ο σταθμός έπρεπε να έχουν υποβάλει ήδη τις προσφορές τους.οι εργαζόμενοι και τα Ταμεία τους θα καλυφθούν πλήρως και αυτο ειναι μεγάλο πράμα τη σήμερον ημέρα.η ξεπουλημένη ΕΣΗΕΑ είναι απεργοσπαστικός μηχανισμός στις κρισιμες μαχες οποτε δε δικαιουτται δια να ομιλει.

ΑΝΤΙ-ΚΑΡΤΕΡΟΣ

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 5:00 μ.μ.

Σε άλλο πλανήτη! Έχουν τελειώσει και δεν το έχουν καταλάβει καν!

Ποιά ηθική ανωτερότητα, ποιά δήθεν απειλή για το σύστημα.

Είναι θλιβερό να το βλέπεις να καταντάει έτσι και ακόμη περισσότερο λυπάμαι αυτούς που του αφιέρωσαν όλη τη ζωή τους, να συνειδητοποιούν τι υποστήριζαν όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι βαρίδι πλέον η πολιτική του για την εργατική τάξη. Αντιδημοκρατικό, τραμπουκικό και οπαδίστικο.

Πέτρος

9 Αυγούστου 2013 στις 5:04 μ.μ.

Όλοι στην Ελλάδα και στον κόσμο είναι βρώμικοι, φασίστες, αλήτες, ρουφιάνοι, πουλημένοι, διεφθαρμένοι, διεστραμμένοι!
Όλη; Όχι!
Υπάρχει μέσα στην υφήλιο μόνο ένα γαλατικό χωριό που ακόμη αντιστέκεται και πάντα θα ατνιστέκεται στους εισβολείς.
Το Άγιο Κόμμα της Αλέκας, του Κουτσούμπα, του Μαϊλη και των άλλων παιδιών της εργατιάς.

Ζήτω το Κόμμα!
Ζήτω!
Ζήτω ο Σαβιόλα!
Ζήτω!


Όλος ο κόσμος διακατέχεται από "αντι-κκε μένος"...
Καταντάει ψύχωση.
Να το κοιτάξετε, συντρόφια!

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 9:12 μ.μ.

Πέρα από τους παραδοσιακούς-κλασσικούς-γραφικούς αριστεροχαρούμενους, στο μπλογκ κάνουν πάρτυ τα χρυσά αβγά τις τελευταίες μέρες στις "αναρτήσεις" για το ΚΚΕ.
Ασφαλώς προσφέρονται και τα της Αυγιανής που αναδημοσιεύονται...

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 9:27 μ.μ.

Απο τον Τζίμερο την Χ.Α μεχρι και τον ΣΥΡΙΖΑ http://4.bp.blogspot.com/-6x_3facVDMQ/UgT7lnNJ7eI/AAAAAAAAB-c/bUqe49JkgGM/s1600/protoselido+Avgi.jpg

Tα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής ετοιμάζουν επίθεση με τον κώλο, στο εργατικό κίνημα και στο ΠΑΜΕ!

Τα σούργελα-κότες της Χρυσής Αυγής
Τα τσιράκια των εφοπλιστών, τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής μπήκαν ως συμμορία με κράνη και καταδρομική στην κλειστή και έρημη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και έκαναν συζήτηση δήθεν με εργαζόμενους ξανά δήθεν, ανεβάζοντας βίντεο στο site τους ως μέγιστη επιτυχια.

Από το βίντεο μπορεί να διακρίνει κανείς το βάθος της συγκέντρωσης! Σαράντα φασίστες και πέντε εργαζόμενοι!

Πέρα από τα γνωστά περί κόκκινης χούντας, λένε διάφορα ανέκδοτα λες και έκαναν κάτι το εντυπωσιακό! Ο Λαγός λχ λέει με περηφάνια πως μπήκαν στη φωλιά του ΠΑΜΕ! Μόνο που το ΠΑΜΕ δεν ήταν εκεί κύριε ναζάκο! Δεν κρατάει βάρδιες Αυγουστιάτικα για επισκέπτες που έρχονται στα μουλωχτά.

Ανάμεσα σε άλλες αρλούμπες, λένε πως θα πάνε κόντρα στο σωματείο και αν χρειαστεί θα βρεθούν απέναντι από το ΠΑΜΕ! Δηλαδή εχθρός του οργανωμένου εργατικού κινήματος, απεργοσπαστικός και εφοπλιστικός μηχανισμός με τα όλα του. Αποκαλύπτονται καθαρά ως ρουφιάνοι της εργοδοσίας ..

Βέβαια στο ερώτημα αν η Χρυσή Αυγή έρθει στο συνδικάτο μετάλλου Πειραιά που είναι "φωλιά του ΠΑΜΕ" όπως λένε, διατυπώνουν κάτι μαμουνιές του στυλ "αν είστε κι εσείς οι εργαζόμενοι" (οι 5 δηλαδή) και κάτι τέτοια..

Εμείς πάντως, παράσιτα της κοινωνίας, λακέδες της εργοδοσίας και των εφοπλιστών, φουσκωτοί τρόμπες στο μυαλό και στο σώμα, φασιστοειδή του Χίτλερ και του Lifestyle δε σας φοβόμαστε.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Και δε σας φοβόμαστε αναπαράγοντας και το βίντεο-μαΪμού σας!


* "Εσείς είστε ζώνη! Τι σχέση έχετε με αυτούς που φτιάχνουν κονσέρβες"!
Ιστορική δήλωση άσχετου φασίστα με το εργατικό κίνημα, με τους εργάτες, με τους κλάδους! Πιο τρόμπας πεθαίνεις..



Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 9:43 μ.μ.

Ενδιαφέρων διάλογος στα σχόλια παρακάτω...

http://e-globbing.blogspot.gr/2013/08/902-902gr.html

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 9:55 μ.μ.

Μετά από αυτή την ανάρτηση και τη φωτογραφία της, μπορούμε να συμπεράνουμε βάσιμα ότι το "βαθύ κόκκινο" (σχεδόν μαύρο), συμπαρατάσσεται περήφανο στο "δημοκρατικό" τόξο, ενάντια τον κόκκινο "φασισμό", μαζί με την Σώτη , τον Τζήμερο, τον Μαραντζίδη , τον Καλύβα και τ' άλλα παιδιά, του Αthens voice, της Καθημερινής κλπ κλπ.

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 10:24 μ.μ.

αντικκε παπαριες πονατε αλητες ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΚΕ

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 10:55 μ.μ.

Αγαπητοι του "Βαθυ Κοκκινο"
στο portal του 902.gr μιλανε οι εργαζομενοι του 902,
γιατι αληθεια αυτα δεν τα αναρταται?
Μηπως δεν εξυπηρετουν το αντιΚΚΕ μενος σας?
ΑΛΛΑ εσας γιατι σας ενδιαφερει τι κανει το ΚΚΕ, περιοριστειτε στα του οικου σας, περιοριστειτε στα της ΑΝΤΕΡΣΥΑ-συριζα, σκεφτειτε και ονειρευτειτε την κυβερνηση της αριστερας που αυριο θα κανετε μαζι με τον Τατσιοπουλο τον Ραυτοπουλο, τον Λαλιωτη, την Αρσενη, τον Λοβερδο μπορει ακομα και με τον Βενιζελο, τον Σαμαρα , τον Καραμανλη , τον Καμενο και ολους τους πιστους υπηρετες του αστικου συστηματος.
Αφηστε το κομμα της εργατικης ταξης στους εργαζομενους και στα μελη του, αυτοι εφτιαξαν τον 902 και σε αυτους ανηκει.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.
Δεν πειθετε κανεναν, ουτε τους εαυτους σας...

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2013 στις 1:40 π.μ.

Δηλαδή ρε μάγκες όταν οι τηλεοπτικές συχνότητες πουλιόνταν από τους άλλους ιδιοκτήτες καναλιών , σε αυτούς δεν είχαν παραχωρηθεί δωρεάν; Παρότι το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του λέει ότι δεν πουλάει την συχνότητα, ούτε το σήμα αλλά μόνο τα μηχανήματα, γιατί δεν έχει δικαίωμα να την πουλήσει;Για μένα αν δεν την πούλησε έκανε μαλακία μετα συγχωρήσεως.

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2013 στις 10:32 π.μ.

1. εμπνευσμένη φωτογραφία. νομίζω δυσαρεστήθηκες που οι συντάκτες του κειμένου δε διαφημίσαν και το blog σου. δηλαδή εσύ λες ότι οι ΚΚΕ φέρονται σαν ναζί και το ονομάζεις και κριτική αυτό; (και όχι χυδαία ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ συκοφαντία;;;)
2. ο σχολιασμός δε νομίζω ότι ήταν επιλογή σου, αλλά αδυναμία. το άρθρο είναι σαφές και όποιος θέλει ας απαντήσει.
3. τις δηλώσεις των εργαζομενων του 902 γιατί δεν τις βάζεις;; αντίθετα αναδημοσιεύεις τα κείμενα κάθε μη εμπλοκόμενου με τον 902.
Γιώργος Π.
Πατήσια

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2013 στις 3:13 μ.μ.

Η ηγεσία του ΚΚΕ διατείνεται ότι πούλησε «…υποδομές, μηχανήματα και αυτοκίνητα της εταιρείας». Δηλαδή, να υποθέσουμε ότι ο επιχειρηματίας που αγόρασε το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό 902, θα εκπέμπει από άλλη συχνότητα; Ή να υποθέσουμε ότι στην αγορά δεν υπήρχαν «υποδομές, μηχανήματα και αυτοκίνητα»;

Πέτρος

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2013 στις 11:06 π.μ.

Ας μην ξύνοντε ορισμένοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ στην ΄΄γκλίτσα του τσοπάνη΄΄. Για ποιά περιουσία της ΄΄Αριστεράς΄΄ μιλάνε?Αυτοί που καταχρέωσαν την τυποεκδοτική με την εκδοση της ΄΄Πρώτης¨?Αυτοί που παρουσίασαν πλαστά και απο ανύπαρκτες εταιρείες τιμολόγια για την δήθεν εγκατάσταση πυλώνων αναμεταδοσης του 902 σε όλη την Ελλάδα, χρεώνοντασ τον 902( το κόμμα δλδ) με αρκετά εκατομμύρια και μετά την κοπάνησαν με τον ΣΥΝ? Αυτοί που λάκισαν αλλα πρώτα 'επεισαν το κόμμα να πληρώσει αρκετα εκκατομύρια για να μην πάρει η τράπεζα το κτίριο της Κουμουνδουρου που ειχε εγκατασταθεί η ΕΑΡ( σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ) τότε, αφού δεν επρεπε κατα τα λεγόμενα τους, ενα κόμμα που συμμετέχει στον ΣΥΝ να απωλέσει περιουσιακά στοιχεία?Αυτοι που φεύγοντας απο το κόμμα φρόντισαν να σηκώσουν μέχρι και τις καρέκλες απο την Μπουμπουλίνας(τότε τα γραφεία της ΚΟΑ?Αυτοί που πήγεναν στα δικαστήρια το Κόμμα γιατί είθελαν ποσοστα απο την ΣΥΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ?Αυτοί που επέστρεφαν στο κόμμα τα αυτοκίνητα που τους είχε παραχωρήσει κατεστραμένα?Αυτοί που παρότρυναν την συνθέτρια μαζί με εναν σουηδό του μουσικού σήματος του 902 να παψει να ακούγετε?Αυτοί που έκαναν ότι μπορούσαν για να αποτρέψουν κάθε βοήθεια προς το κτίριο της Κ.Ε. του Κόμματος , στο Περρισό μετά της πλημύρες?Αυτοί που πάσχιζαν κα καταργήσουν το ίδιο το Κόμμα προτε΄'ινοντας κατάργηση κάθε συμβόλου του και των αρχών του?ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΛΗΤΕΣ!!!
Υγειονομικός-Πάτρα

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2013 στις 12:40 μ.μ.

Το θέμα δεν είναι τι είναι αυτοί? Αυτό το ξέρουμε.

Το θέμα είναι τι σκατά είστε ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ!


Πέτρος

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2013 στις 8:16 μ.μ.

2 χιλιάρικα μετοχικό κεφάλαιο η εταιρεία που τάχα αγόρασε τον 902.Ούτε περίπτερο δεν αγοράζεις με
2 χιλιάρικα,όχι τον 902.
Αχ Κουτσούμπα μου,παραλίγο να γίνεις πωλητής της χρονιάς,αλλά τελικά θα πάρεις το χρυσό βατόμουρο.Χαλάει η πώληση.
Μοιραίο λάθος η αναφορά της εταιρείας-βιτρίνας απ'τον 902.gr.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger