Home » , » Το συμβόλαιο πώλησης του "902" σύμφωνα με το "Βήμα"

Το συμβόλαιο πώλησης του "902" σύμφωνα με το "Βήμα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Αυγούστου 2013 | 5:25 π.μ.

Κι ενώ απ’ το τηλεοπτικό κανάλι «902»προβάλλεται σποτ –δείτε το βίντεο- για την διάδοχη κατάσταση που θα προκύψει στην τηλεοπτική συχνότητα που μέχρι τώρα είχε το ΚΚΕ, ολοσέλιδο δημοσίευμα στο Κυριακάτικο «Βήμα» που υπογράφουν η Γιάννα Παπαδάκου και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος κάνει αναφορά στο συμβόλαιο πώλησης της εταιρείας του ΚΚΕ «Ραδιοτηλεόραση ΑΕ» στην εταιρεία Α-Orizon Media Ltd.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ανάμεσα στα άλλα,  πιθανολογεί ποιος επιχειρηματίας είναι πίσω από την εταιρεία που αγόρασε τον «902», ενώ εμείς αποφεύγουμε να αναφέρουμε τις φήμες που κυκλοφορούν για το ποιος μεγαλοδημοσιογράφος –τον οποίο δεν έχουμε σε καμιά εκτίμηση- ανέλαβε να στελεχώσει το νέο τηλεοπτικό κανάλι κάνοντας «δελεαστικές» προτάσεις σε εντελώς φθαρμένα πρόσωπα τα οποία έχουν παρελάσει μέχρι τώρα απ’ το τηλεοπτικό τοπίο.


Το δημοσίευμα του Βήματος:

Τα μυστικά της πώλησης του "902"

Το συμβόλαιο μεταβίβασης της εταιρείας του ΚΚΕ Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ στον αγοραστή, την εταιρεία Α-Orizon Media Ltd με έδρα τη Λεμεσό και νόμιμο εκπρόσωπο τον δικηγόρο Αθηνών κ. Ιωάννη Μπούρα, αποκαλύπτει σήμερα «Το Βήμα». Στο συμβόλαιο περιγράφεται πώς θα δοθεί το τίμημα των 3,7 εκατ. ευρώ (προκαταβολή 1,5 εκατ. ευρώ με επιταγή και τα 2,2 εκατ. ευρώ στο βάθος δεκαετίας), πώς θα εξοφληθούν οι υποχρεώσεις της αγοράστριας εταιρείας σε εργαζόμενους αλλά και σε ασφαλιστικούς οργανισμούς και πώς θα μεταβιβαστεί συνολικά η εταιρεία μετά τις 10 Σεπτεμβρίου 2013.

Τι αναγράφεται στο συμβόλαιο του ΚΚΕ με την υπεράκτια εταιρεία που εδρεύει στη Λεμεσό.

Το τίμημα των 3.700.000 ευρώ και η ρήτρα για να μην πωληθεί ο σταθμός σε άλλο κόμμα τα επόμενα τρία χρόνια.


Το συμβόλαιο περιλαμβάνει πολλές ρήτρες, όπως για παράδειγμα ότι η εταιρεία για τρία χρόνια δεν θα μεταβιβαστεί σε εταιρεία που ανήκει σε άλλο κόμμα, αλλιώς ο αγοραστής υποχρεούται να πληρώσει ποινή 5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα στο συμβόλαιο (υπ. αριθμ. 10989), που αποτελείται από 28 φύλλα, περιλαμβάνεται και νομισματική ρήτρα: Οτι δηλαδή σε περίπτωση υποτίμησης του εθνικού νομίσματος η αγοράστρια «υποχρεούται να καταβάλει το οφειλόμενο μέρος από το πιστούμενο τίμημα στο ισχύον τότε εθνικό νόμισμα, αλλά στην αξία που συμφωνείται το πιστούμενο τίμημα σήμερα και με βάση την τότε ισοτιμία εθνικού νομίσματος και ευρώ...».

Ειδικότερα το συμβόλαιο συντάχθηκε και υπεγράφη την Τετάρτη 31 Ιουλίου στο συμβολαιογραφικό γραφείο της κυρίας Ευθαλίας Συκιώτη. Παρόντες ήταν εκ μέρους του ΚΚΕ ο συνταξιούχος κ. Γεώργιος Σκιαδιώτης (πληρεξούσιος αντιπρόσωπος) και από την κυπριακή εταιρεία ο δικηγόρος κ. Ιωάννης Μπούρας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναγράφονται στο συμβόλαιο, η εταιρεία Α-Orizon Media συστήθηκε στο γραφείο της οδού Ρήγα Φεραίου και Ανδρέα Ζάκου, Christina Center, «σύμφωνα με το πιστοποιητικό περί διεύθυνσης του εγγεγραμμένου γραφείου της με Νο LM Apostile 19783/13». Η εταιρεία συστήθηκε στις 19 Μαΐου 2010 και το πιστοποιητικό εκπροσώπησης της από τον αθηναίο δικηγόρο φέρει ημερομηνία 16 Ιουλίου 2013.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η εμφανιζόμενη στο συμβόλαιο μετοχική συμμετοχή του ΚΚΕ στην εταιρεία Ραδιοτηλεοπτική, που φέρει τον διακριτικό τίτλο «902 Αριστερά στα FM». Ετσι ο πωλητής δήλωσε ότι έχει την απόλυτη κυριότητα της εταιρείας και συγκεκριμένα 3.617.620 μετοχές, αξίας η καθεμία 0,82 ευρώ. Η εταιρεία εκμεταλλεύεται τον τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας «902 Αριστερά στα FM και 902 Τηλεόραση», ο οποίος λειτουργεί με απόφαση των υπουργών Προεδρίας, Εσωτερικών Μεταφορών και Επικοινωνιών και Οικονομικών (22414/ Ε3/2992/3.11.1993), αλλά και τον ραδιοφωνικό σταθμό «902 Αριστερά στα FM». Η εταιρεία του ΚΚΕ συστήθηκε το 1989 και έχει 15 τροποποιήσεις στο καταστατικό της. Το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται σήμερα σε 2.966.448 ευρώ... Με το συμβόλαιο η πωλήτρια εταιρεία δήλωσε ότι μεταβιβάζει και παραδίδει την ψιλή κυριότητα στον αγοραστή, κρατάει την επικαρπία ως τις 10 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια μεταβιβάζει την εταιρεία στο 100% των σχέσεων της.

Το ποσό που συμφωνήθηκε ήταν 3,7 εκατ. ευρώ και η προκαταβολή δόθηκε με επιταγή 1,5 εκατ. ευρώ, που εκδόθηκε σε ελληνική τράπεζα από τις 10 Ιουλίου και παραδόθηκε ενώπιον του συμβολαιογράφου στον πωλητή. Σε περίπτωση μη εξόφλησης της ως τις 14 Αυγούστου η πώληση ανατρέπεται. Το υπόλοιπο ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ θα εξοφληθεί με συγκεκριμένους όρους που συμφωνήθηκαν: Η κυπριακή εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να εξοφλήσει τις υφιστάμενες οφειλές σε τρίτους πιστωτές ως το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ οι οποίες είναι ληξιπρόθεσμες. Πρόκειται για οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία, στον ΟΤΕ και στο Δημόσιο. Οι οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία υπερβαίνουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Η αγοράστρια εταιρεία αναλαμβάνει επίσης - και σε βάθος δεκαετίας - να κάνει και τους ανάλογους διακανονισμούς. Οι συμφωνίες αυτές θα πρέπει να υλοποιούνται ώστε να μην ευθύνονται τα μέλη του ΔΣ της εταιρείας του ΚΚΕ και όσοι θήτευσαν σε αυτό ως τις 10 Σεπτεμβρίου 2013...

Λεπτομερώς αναφέρεται πώς θα γίνουν οι διακανονισμοί και πότε θα προσκομιστούν τα αντίστοιχα έγγραφα. Ο πωλητής εξασφαλίζεται επίσης με τη δημιουργία 30% ενεχύρου υπέρ του, ως την οριστική καταβολή του τιμήματος. Ανάλογη πρόβλεψη υπάρχει και για την περίπτωση υποτίμησης του εθνικού νομίσματος, όπως προαναφέραμε.

Η πωλήτρια εταιρεία (ΚΚΕ) δηλώνει επίσης ότι αναλαμβάνει την ευθύνη να εξοφλήσει κάθε οφειλή από τη λύση των συμβάσεων των εργαζομένων, που απασχολούνταν ως τις 13 Σεπτεμβρίου 2013. Ρητώς συμφωνήθηκε ότι η αγοράστρια εταιρεία δεν βαρύνεται με τις απαιτήσεις των εργαζομένων. Η πωλήτρια δεσμεύεται επίσης ότι δεν βαρύνεται με πρόστιμο από το ΕΣΡ ή άλλα δάνεια. Η κυπριακή αγοράστρια αναλαμβάνει και την ευθύνη να εξοφλήσει τις οφειλές της εταιρείας προς την Digea.

Ο πωλητής επιτρέπεται να δραστηριοποιείται, ακόμη και άμεσα, σε ανταγωνιστικά μέσα με την εταιρεία, όπως τηλεοπτικό σταθμό, ραδιοφωνικό και παροχή ευρυζωνικών δικτύων. Η αγοράστρια εταιρεία πάντως για τα επόμενα τρία χρόνια δεν επιτρέπεται να μεταβιβάσει ή να παραχωρήσει τα δικαιώματα της από τις μετοχές ή τις επιχειρήσεις του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού σε άλλο πολιτικό κόμμα ή συνασπισμό κομμάτων ημεδαπό ή αλλοδαπό πλην του πωλητή ή σε εταιρεία στην οποία συμμετέχει. Απαγορεύεται επίσης η μεταβίβαση σε εταιρεία που ελέγχει άλλο κόμμα. Σε περίπτωση μεταβίβασης, όπως καταγράφεται, τίθεται ως ποινική ρήτρα το ποσό των 5 εκατ. ευρώ.

Στη μεταβίβαση πάντως δεν περιλαμβάνεται το domain 902.gr, καθώς και τα σήματα «902 Αριστερά στα FM» και «902 Τηλεόραση» και ο διακριτικός τίτλος «902 Αριστερά στα FM». Δεν μεταβιβάζεται και το αρχείο της ραδιοτηλεόρασης.
Φυσικά μεταβιβάζονται και οι απαιτήσεις της εταιρείας από διαφημιζόμενους, ύψους 122.000 ευρώ, και φυσικά υπάρχει ρήτρα εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας.

Από το ΕΣΡ έχει κληθεί ο εκπρόσωπος της αγοράστριας στην Κύπρο, προκειμένου να αποκαλύψει την εταιρική σύνθεση της αγοράστριας εταιρείας.

Νέες συμπτώσεις στην αγορά

Δείχνουν συγκεκριμένο επιχειρηματία

Του Β. Λαμπρόπουλου

Σειρά νέων συμπτώσεων φαίνεται να συνδέει, πιο στενά, την αγορά του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «902» με τον γνωστό επιχειρηματία (πρώην ιδιοκτήτη των εταιρειών Ατέρμων Κατασκευαστική και Εμπορικός Δεσμός) κ. Φίλιππο Βρυώνη και πιθανόν νέους συνεταίρους του. Πάντως ο κ. Βρυώνης μιλώντας στο «Βήμα» ανέφερε: «Ως φυσικό πρόσωπο δεν έχω σχέση με τη συγκεκριμένη αγορά. Ωστόσο γνωρίζω τους επιχειρηματίες που έχουν προχωρήσει στη συγκεκριμένη επένδυση».

Το συμβόλαιο της αγοράς του «902» έχει συνταχθεί από την ίδια συμβολαιογράφο, την κυρία Ευθαλία Συκιώτη, με γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, που είχε αναλάβει τη σύνταξη του συμβολαίου αγοράς τον Σεπτέμβριο του 2012 και του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Ζoom, ιδιοκτήτης του οποίου φέρεται να είναι ο κ. Βρυώνης. Επιπλέον, ο δικηγόρος κ. Ιωάννης Μπούρας, ο οποίος εμφανίζεται ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας Α-Orizon Media Ltd που αγόρασε τον «902», φέρεται το 2010 - σύμφωνα με καταγγελίες ιδιώτη που αναρτήθηκαν τότε στο Διαδίκτυο και αργότερα ανακλήθηκαν - να είναι συνεργάτης του κ. Βρυώνη και να χειρίζεται μαζί του διάφορα θέματα.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε αποκαλύψει «Το Βήμα» στις 13 Αυγούστου, η προαναφερθείσα κυπριακή offshore εταιρεία που αγόρασε τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «902» έχει την ίδια ακριβώς έδρα στη Λεμεσό και εκπροσωπείται από το ίδιο κυπριακό δικηγορικό γραφείο του κ. Πανίκου Λεωνίδου με την offshore KIOPRA Commercial Ltd που φέρεται να αγόρασε και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Ζoom από τον ίδιο επιχειρηματία.

Οπως ανέφεραν νομικοί κύκλοι στο «Βήμα», «στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 3.200 συμβολαιογράφοι και στην Κύπρο περίπου 60 δικηγορικά γραφεία που ασχολούνται με τη δημιουργία υπεράκτιων εταιρειών. Αρα η πιθανότητα να μην είναι το ίδιο πρόσωπο πίσω απ' τις δυο συναλλαγές από το ίδιο κυπριακό γραφείο και τον ίδιο συμβολαιογράφο στην Αθήνα είναι απειροελάχιστες.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Μπούρας, ο οποίος εμφανίζεται στην προαναφερθείσα καταγγελία, σε προγενέστερο χρόνο να εκπροσωπεί νομικά τον κ. Βρυώνη, μιλώντας στο «Βήμα» επισήμανε: «Δεν γνώριζα αυτή την παλαιότερη υπόθεση. Δεν θέλω να αναφέρω οτιδήποτε για τη γνωριμία μου ή μη με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Αυτό που μπορώ ωστόσο να πω είναι ότι η αγορά του "902" γίνεται όχι από έναν αλλά από μια ολιγομελή ομάδα επιχειρηματιών, τα ονόματα των οποίων θα αποκαλυφθούν την επόμενη εβδομάδα».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 31 σχόλια

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2013 στις 9:51 π.μ.

ποπο μυστικα που εχει το συμβολαιο αντικκε καρφιλα μαγκιες τωρα εχουμε λεφτα πονατε και δεν το μαρτυρατε

25 Αυγούστου 2013 στις 2:07 μ.μ.

Και εμεις εδώ αδέλφια, αναπαράγουμε το .....ΒΗΜΑ.....!!!!! Ποιο ;;;; το ΒΗΜΑ ;;;;;;;;
Ένα αριστερό ιστολόγιο ασχολείται με το ΒΗΜΑ και το ΔΟΛ.......!!!!
Σε λίγο θα πέσει και το δίκτυο ρε παιδιά να μας πλακώσει.

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2013 στις 3:20 μ.μ.

Α έχετε τώρα λεφτά ανώνυμε;
Να δούμε στις εκλογές αν σας έμεινε και κανένας άνθρωπος.

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2013 στις 4:54 μ.μ.

στις εκλογες ποιες εκλογες ανωνυμε συριζεα

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2013 στις 7:29 μ.μ.

Μια διάψευση αρκεί.
Με μια ανακοίνωση που θα βγάλει το κκε,να διαψεύδει σαν ανυπόστατα τα στοιχεία του αστικού ΒΗΜΑΤΟΣ.
Θέλει δεν θέλει το κκε υπάρχουν και αστικά ΜΜΕ και όχι μόνο αριστερά μπλόγκς.Σε αυτά τα αστκά ΜΜΕ παραχωρούν συνεντεύξεις κορυφαία στελέχη του κκε.
Οταν δεν μας συμφέρουν αυτά που αποκαλύπτουν,τα απαξιώνουμε!!
Εμπρός κύριοι του κκε,βγάλτε μια ανακοίνωση αν είστε καθαροί,και αποκαλύψτε επιτέλους σε ποιά χέρια παραδώσατε τον σταθμό,και διαψεύστε ΤΟ ΒΗΜΑ και την κρυφή συμφωνία.
Αν δεν το κάνετε,ο κόσμος θα πιστέψει το ΒΗΜΑ,και όχι εσάς.
Αλλά δεν θα διαψεύσετε τίποτα,γιατί ποτέ δεν είσαστε καθαροί.

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2013 στις 8:30 μ.μ.

Γ.Σ. Η ηγετική κλίκα του Περισσού έχει χάσει την μπάλα και κάθε μέρα εκτίθεται ανεπανόρθωτα στα μάτια του λαού με τα καμώματα της!!!
Χρέος των μελών και των φίλων του Κόμματος είναι η αποκατάσταση των σχέσεων τιμής και εμπιστοσύνης με τον λαό και η επανάκτηση των Μαρξιστικών- Λένινιστκων χαρακτηριστικών του Κόμματος.
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ (6/4/2013 http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=7378192 ) …΄οι φορολογικοί παράδεισοι δεν υπάρχουν τυχαία, αποφασίζονται από κυβερνήσεις και εξυπηρετούν τις διεθνείς κεφαλαιαγορές, τον ίδιο τον καπιταλισμό.΄
Ο Ριζοσπάστης (26/5/2013 http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=7457045 ) σε άρθρο του με τίτλο ‘Πάνω από 14,3 τρισ. ευρώ στους «φορολογικούς παραδείσους΄ έγγραφε μεταξύ άλλων πως οι ΄… «φορολογικοί παράδεισοι», όσο και οι offshore εταιρείες είναι γεννήματα και θρέμματα του ίδιου του καπιταλισμού και της ανάγκης των καπιταλιστών να κρατούν τα κεφάλαιά τους μακριά από έλεγχο των αρχών και την ενοχλητική φορολόγηση, πολλαπλασιάζοντάς τα. Είναι ακόμη σαν τους οίκους ανοχής όπου οι υπεράνω πάσης υποψίας επιχειρήσεις (και επιχειρηματίες) έρχονται σε επαφή με το «βρώμικο χρήμα» που λατρεύουν.΄
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις οι… μωρές παρθένες του Περισσού (ηγεσία) ξεπουλήθηκαν σε offshore εταιρία με έδρα της Παρθένες Νήσους!!!
Μην περιμένετε από αυτούς (ηγεσία) να μιλήσουν για την ταμπακιέρα, μόνο στείρο οπαδιλίκι για να αποτρέψουν την ακόμη μαζικότερη κριτική από μέλη-οπαδούς και φίλους του ΚΚΕ.
Και μην εχουν την εντύπωση ότι όλοι όσοι φύγαν από το Κόμμα πήγαν ή θα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν θα σας κάνουμε την χάρη. Το ΚΚΕ δεν το χαρίζουμε στους… ανεπάγγελτους κομματικούς υπαλληλίσκους που δεν έχουν δουλέψει ούτε μία μέρα στην παραγωγή…

Ανώνυμος
25 Αυγούστου 2013 στις 9:21 μ.μ.

Συγγνώμη, αλλά τί ήταν μυστικό από όλα αυτά;
Προσωπικά, μόνο το όνομα του πληρεξούσιου αντιπροσώπου του ΚΚΕ δεν ήξερα και το ποσό και τη χρονική ισχύ της ρήτρας.

Κατά τα άλλα, το δημοσίευμα μας λέει ότι το μεγαλύτερο μέρος του τιμήματος της πώλησης θα πάει στις υποχρεώσεις της Ραδιοτηλεοπτικής σε ασφαλιστικά ταμεία, ΟΤΕ κτλ. και το λοιπό σε αποζημιώσεις-δεδουλευμένα.

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2013 στις 12:35 π.μ.

ρε κκεδες εισαστε με τα καλα σας;

πουλησατε μια δημοσια συχνοτητα σε οφ σορ;
με ποιο δικαιωμα; σας ανηκει; απο το αμπελι του πατερα σας τη βρηκατε;

κατω τα χερια σας απο κατι που δεν σας ανηκει

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2013 στις 10:56 π.μ.

@ 26 Αυγούστου 2013 - 12:35 π.μ.

Δεν κάνεις μια μηνυτήρια αναφορά κατά του ΚΚΕ; Να δικαιωθείς, ρε αδερφέ, αφού "το ΚΚΕ πούλησε δημόσια συχνότητα σε οφσορ".

Είναι πολύ απλά τα πράγματα.

ΥΓ: Υπάρχουν 2 ενδεχόμενα για την περίπτωσή σου: ή είσαι προβοκάτορας ή χρήσιμος ηλίθιος. Διαλέγεις και παίρνεις.

ΥΓ2: Στην Ελλάδα καμία συχνότητα δεν έχει πωληθεί. Έχουν χαρισθεί και χαρίζονται σε ραδιοτηλεοπτικές εταιρίες από το κράτος.

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2013 στις 4:16 μ.μ.

10.56
η πολιτικη σου ανοησια (ή κουτοπονηρια) ειναι ανιατη. δεν ειναι ιωση για να περασει σε 48 ωρες. θα την εχεις για παντα!

με τον καταπτυστο νομο 1989-1990 στις κυβερνησεις τζανετακη -ζολωτα (που θελετε να ξεχνατε επιμονα) δοθηκαν προσωρινες αδειες στα γνωστα ιδιωτικα καναλια στους δημους και φυσικα στον 902.
η προσωρινοτητα αυτη κραταει ουσιαστικα 23 χρονια. ετσι εκπεμπουν τα καναλια σημερα. ουσιαστικα τζαμπα. με προσωρινες δημοσιες συχνοτητες. αρα αφου σταματας να εκπεμπεις σαν 902 επιστρεφεις την αδεια του δημοσιου. η πολιτικη αριστερη ηθικη αυτο επιβαλει.

τα περουσιακα στοιχεια του 902 καντα σαν κκε οτι θες. τη συχνοτητα να την πουλας με 3.5 εκ. ευρω ειναι παρανομο.

καταλαβες ή θες φροντιστηριο; επειδη εχεις αγχος αν θα κανω μηνυση στο κκε σου απαντω οτι δεν θα κανω. το οτι γι αυτο το γεγονος ο κοσμος σας κραζει πολιτικα αρκει.

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2013 στις 4:36 μ.μ.

Φίλε-η 12.35 δεν έχεις δίκιο.Καλά τα λέει ο-η παραπάνω. Δεν είναι σωστό να πουλάει το ΚΚΕ το σταθμό σε οφ-σορ εφόσον ξέρει ότι με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετεί συμφέροντα διάφορων μεγαλοκαρχαριών-καπιταλιστών.

Είναι αλλο ένα λάθος του ΚΚΕ.Και να ξέρεις ότι το ΚΚΕ αυτό που φοβάται είναι μην εξαγριωθούν οι άνθρωποι που το στηρίζουν τόσα χρόνια και στραφούν εναντίον του με διάφορους τρόπους.

Ο λαός του ΚΚΕ δεν είναι χαζός. Μπορεί να είναι φοβερά πιστός στο κόμμα αλλά αν τα πάρει στο κρανίο θα ανέβει προς Περισσό και θα τα κάνει όλα λαμπόγυαλο.
Γι'αυτό η ηγεσία του ΚΚΕ προσπαθεί να κρύψει την πραγματικότητα και να τα "μπαλώσει"

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2013 στις 6:09 μ.μ.

@ 26 Αυγούστου 2013 - 4:16 μ.μ.

- Η πολιτική μου ανοησία (ή κουτοπονηριά) δεν έχει όρια, αλλά έγραψα ακριβώς το ίδιο με σένα στο ΥΓ2.

- Η εταιρεία πωλήθηκε με 3,7 δισ., σύμφωνα με το ΒΗΜΑ και το Σούρλα.

- Πώς μπλέκεις την πολιτική ανηθικότητα και την αστική νομιμότητα-παρανομία, είναι απορίας άξιο.

Αν είναι παράνομη η μεταβίβαση της εταιρείας μπορεί να ακυρωθεί από το ΕΣΡ.
Αν είναι πολιτικά ανήθικο να πουλάς τις υποδομές σου για να πληρώσεις τους εργαζομένους σου και τα ασφαλιστικά ταμεία, από το να πτωχεύσεις και να κλείσεις απλώς την επιχείρηση, θα το κρίνει ο λαός.

- Μηνυτήρια αναφορά, όχι μήνυση. Αν κρίνεις ως παράνομη την αγοραπωλησία οφείλεις ως πολίτης να προστατεύσεις το δημ. συμφέρον.

Ο 10.56

ΥΓ: Σου φαίνομαι αγχωμένος;

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2013 στις 8:13 μ.μ.

Γιατι ρε συντρόφια, τι έχει "Το Βήμα"? καποια χρονια πριν, απο εκει μάθαμε το ονομα του νεου ΓΓ. και ποσα άλλα. αποφάσεις, θεσεις,κλπ

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2013 στις 8:48 μ.μ.

Γ.Σ.
26 Αυγούστου 2013 - 4:16 μ.μ.
...Αν είναι παράνομη η μεταβίβαση της εταιρείας μπορεί να ακυρωθεί από το ΕΣΡ... (!) Καλά θέλεις και τα γράφεις αυτά ή σε ξεφεύγουν;
Εδώ είχαν το Θράσος η έμμισθοι κομματικοί υπάλληλοι της ηγεσίας να μην κρατήσουν ούτε καν τα προσχήματα, αφού ήρθαν σε συναλλαγή με το βασικότερο παράγοντα διοχέτευσης μαύρου χρήματος (ofshorre, πάνω από το 50% των παγκόσμιων εμπορικών συναλλαγών και το μεγαλύτερο μέρος του διεθνούς δανεισμού διεκπεραιώνονται πλέον μέσω αυτών), λες να βγάλει το ΕΣΡ (τα μέλη του συμβουλίου εκλέγονται ως εξής: τέσσερα από τα μέλη εκλέγονται από το κυβερνών κόμμα, τέσσερα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ο πρόεδρος της επιτροπής από την Εθνοσυνέλευση, δίνοντας στην κυβέρνηση την σημαντικότερη ψήφο), την αγοροπωλησία άκυρη;(!!)
Αλλά είπαμε ΤΙΠΟΤΑ για την ταμπακέρα, απλά είστε σε τόσο δύσκολη θέση που το μόνο που σας έμεινε είναι να καταφύγετε σε γελοία νομικίστικα και δικηγορίστικα επιχειρήματα για να συγκαλύψετε μια καραμπινάτη υπόθεση διαπλοκής (σύμφωνα με την... υπερεπαναστατική λογική σου κάθε πολίτης για το συγκεκριμένο θέα αν δεν βρει το δίκιο του στο ΕΣΡ μπορεί να προσφύγει και στο συμβούλιο της επικρατίας... !!!) Όσό για το επιχείρημα σου ότι πουλάς υποδομές για να πληρώσεις τους εργαζομένους και τα ασφαλιστικά ταμεία σου, εδώ είναι που φίλε δίνεις ρεσιτάλ ορμήνιας!!!
Πιστεύεις αλήθεια ότι μπορείς να πείσεις τον οπουδήποτε ότι μία... αθώα οφσορ έδωσε χρήματα για να αποκτήσει απλά ραδιοτηλεοπτικές υποδομές, μην έχοντας εξασφαλίσει και την χρήση της συχνότητας;
Επίσης για τα ασφαλιστικά ταμεία σύμφωνα με το συμβόλαιο η οφσορ αναλαμβάνει να εξοφλήσει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τρίτους (π.χ. ασφαλιστικά ταμέια) ύψους 2,2 εκατ. ευρώ και οφειλές προς τη Digea. στον ΟΤΕ και στο Δημόσιο. Αλήθεια τι αποζημιώσεις θα πάρουν οι απολυμένοι; για αυτό το θέμα ας ρωτήσουν τους απολυμένους της τυποεκδοτικής!!!
Η οφσορ αναλαμβάνει να κάνει και τους ανάλογους διακανονισμούς για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών. Οι συμφωνίες αυτές θα πρέπει να υλοποιούνται ώστε να μην ευθύνονται τα μέλη του ΔΣ της εταιρείας του ΚΚΕ και όσοι θήτευσαν σε αυτό ως τις 10 Σεπτεμβρίου 2013!!!
Εδώ είναι το ζουμί όλοι όσοι θήτευαν στο Δ.Σ. εξασφαλίζουν και νομικά την πάρτι τους!!!


Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2013 στις 9:03 μ.μ.

6:09

πρωτα βουταμε τη γλωσσα στο μυαλο και μετα απανταμε. ειδικα στην πολιτικη σκεψη:
για να στα ξαναπω με ερωτηματα

1.Η εταιρεία πωλήθηκε με 3,7 δισ. .στα χρηματα αυτα τι εχεις πουλησεισαν κκε; τις υποδομες, τη δημοσια συχνοτητα ή και τα 2 μαζι;

4. αν θες σαν κκε να πληρώσεις τους εργαζομένους σου και τα ασφαλιστικά ταμεία απευθυνσου στο κοσμο ολης της αριστερας και ζητα οικονομικη βοηθεια.


2. οι συχνοτητες μεγα, αντενα, 902 κ.α ειναι προσωρινα δοσμενες ή εχουν χαριστει; ανοιξε το νομο 1990 και διαβασε. η πολιτικη δεν ειναι για τεμπεληδες. το να λες οτι ενα κρατος χαριζει συχνοτητες ειναι περιπου σαν να λες οτι πουλαει τον εναεριο χωρο του. απλο ή οχι; διαλεξε

3. απο ποτε η αριστερα λατρευει την αστικη νομιμοτητα; προτεινεις οτι αν είναι παράνομη η μεταβίβαση της εταιρείας μπορεί να ακυρωθεί από το ΕΣΡ. σοβαρα ε; και η πολιτικη τακτικη παει περιπατο; το ΕΣΡ κανει οτι δεν καταλαβαινει! γιατι αραγε; ειναι απλο. 23 χρονια κανει τα στραβα ματια στα μεγαλα καναλια. δεν ειναι πολιτικα ηλιθιο να μπλεξει και με το κκε για πολλους λογους. στο κατω κατω η συχνοτητα παει σε οφ σορ. δεν ειναι και κακο!

υ.γ το να βιαζεσαι να απαντησεις χωρις μελετη αναμασωντας τις απαντησεις του περισσου δειχνει τουλαχιστον αγχος. π.χ αν χαριζεται μια δημοσια συχνοτητα τοτε να κανουν αιτηση και οι αναρχικοι να παρουν μια δωρεαν. διαβασε και τα ξαναλεμε

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2013 στις 9:37 μ.μ.

Ο αντικομμουνισμός καλά κρατεί,
Οπως και η λογοκρισία...
Κάποιοι έχουν λόγο και ρόλλο ύπαρξης όσο υπάρχει το ΚΚΕ, αν δεν υπήρχε θα ήταν ανύπαρκτοι...

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2013 στις 10:28 μ.μ.

@ 26 Αυγούστου 2013 - 8:48 μ.μ.

- Αν είναι παράνομη (σύμφωνα με την αστική νομιμότητα) η πώληση της Ραδιοτηλεοπτικής και δεν την ακυρώσει το ΕΣΡ, έχει κάθε δικαίωμα η αξιωματική αντιπολίτευση να στείλει τα μέλη του ΕΣΡ στη δικαιοσύνη.
Επίσης, αντιπρόεδρος του ΕΣΡ είναι η κυρία Λίνα Αλεξίου. Όχι εγώ.

- Η offshore (και αυτή και όλες) είναι πολύ ένοχη. Όσο ακριβώς ένοχος είναι ο κάθε καπιταλιστής που καρπώνεται το μεγαλύτερο μέρος της υπεραξίας που προκύπτει από την εργασία του εργαζομένου.

Ο εργαζόμενος που έχει οικονομικές συναλλαγές με τον καπιταλιστή (παίρνει το μισθό του) δεν είναι καθόλου ένοχος. Ο αυτοαπασχολούμενος καπνοπώλης που έχει οικονομικές συναλλαγές με τον καπιταλιστή (του πουλάει πούρα Αβάνας) δεν είναι καθόλου ένοχος. Ο αγρότης που έχει οικονομικές συναλλαγές με τον καπιταλιστή (του πουλάει το κτήμα του για να βγει οικονομικά) δεν είναι καθόλου ένοχος. Ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει οικονομικές συναλλαγές με τον καπιταλιστή (καταχωρεί διαφημίσεις στην Αυγή για να χρηματοδοτήσει τη λειτουργία της) δεν είναι καθόλου ένοχος γι'αυτό (υπό την προϋπόθεση να μην εξαρτά την πολιτική του από τις διαφημίσεις στην Αυγή).

- Το ΚΚΕ θα ήταν/θα είναι ένοχο-υπόλογο π.χ.:
α) Αν δεν αποζημιώσει ή αν δεν πληρώσει τα δεδουλευμένα στους εργαζομένους.
β) Αν αυτό είχε offshore.
γ) Αν προσαρμόσει την πολιτική του και γίνει φιλικά προσκείμενο προς τους αγοραστές.
κτλ.
Ήθισται ο πωλητής να μη φέρει ευθύνη για το ποιόν και τις ενέργειες του αγοραστή.

- Σύμφωνα με το συμβόλαιο που παραθέτει το ΒΗΜΑ, από τα 3,7 δισ. οφείλει ο αγοραστής να καταβάλει τα 2,2 δισ. απ'ευθείας στα ασφαλιστικά ταμεία και σε λοιπές οφειλές.
Για οποιαδήποτε παράλειψη του αγοραστή μετά τη μεταβίβαση, για ποιό λόγο θα έπρεπε να ευθύνεται ο πωλητής;

ΥΓ: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Ανώνυμος
27 Αυγούστου 2013 στις 12:54 π.μ.

Βρε μελετηρέ κανε καμια βουτια στην θάλασσα και μην προσπαθείς να κανεις πράγματα που δεν μπορείς ..Ασε υπάρχουν αλλοι ,εσυ κοιτα να εισαι μελετηρός μα διάρκεια και εχεις χρόνο για περιπέτειες στην πολιτική "σκεψη"..Ειναι νωρίς ακομα,τα είπαμε και σε αλλα ποστ,, αλλα εσυ εκει
Τωρα τι χαζομάρες ειναι αυτες με τους αριστερούς εράνους ,..Ασε μας ρε φιλε

Ανώνυμος
27 Αυγούστου 2013 στις 2:41 μ.μ.

10:28

Ήθισται ο πωλητής να μη φέρει ευθύνη για το ποιόν και τις ενέργειες του αγοραστή.

δε μου λες ρε φιλε αυτο που εγραψες το πιστευεις;
κινεζικο μπλουζακι ειναι η αγορα ενος σταθμου;

δηλαδη αν πισω απο μια οφ σορ βρισκεται ενας δοκτατορας ή ενα εμπορος ναρκωτικων απο τη λατινικη αμερικη εσυ σαν κκε δεν εχεις καμια πολιτικη ευθυνη!!! ωραιος!! συνεχισε

12:54

ερανος η υποστηριξη απο τον κοσμο της αριστερας! ειναι μια αποψη και αυτη.

για την ταμπακιερα το κουνελι κανεις. τελικα τι πουληθηκε με 3.7 δις; ειναι μεσα και η δημοσια συχνοτητα στο νταραβερι; ειτε σου αρεσει ειτε οχι με το νομο του 1990 δεν χαριστηκε απλα παραχωρηθηκε προσωρινα. οι υπολοιποι εξυπνακισμοι ειναι για κομματικη καταναλωση

Ανώνυμος
27 Αυγούστου 2013 στις 8:21 μ.μ.

Για την τεράστια (!) «δημοσιογραφική επιτυχία» του ΔΟΛ...
Με τον ευφάνταστο πρωτοσέλιδο τίτλο «Αποκάλυψη: Το κρυφό συμβόλαιο για την πώληση του "902"», κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή το «Βήμα» του Στ. Ψυχάρη. Άνθρακες ο θησαυρός!!!
Η …τεράστια δημοσιογραφική «αποκαλυπτική» επιτυχία του «Βήματος» είναι το συμβόλαιο που εδώ και καιρό είναι κατατεθειμένο στις αρμόδιες Αρχές. Απλά το συγκρότημα Λαμπράκη στην προσπάθειά του να κλιμακώσει την επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ, παρφουμάρει στοιχεία που βρίσκονται εδώ και καιρό στα χέρια των αρμοδίων Αρχών με στοιχεία «αποκάλυψης». Είναι τουλάχιστον ένα βήμα συγκριτικά με την ολοκληρωτική ψευδολογία στην οποία το «Βήμα» και τα «Νέα» επιδίδονται συστηματικά προκειμένου να πλήξουν το ΚΚΕ.

Το συμβόλαιο στο οποίο αναφέρεται το ρεπορτάζ έχει κατατεθεί έγκαιρα σε δημόσιες αρχές και στο ΕΣΡ, όπως ακριβώς προβλέπεται από τους νόμους.
Κατά συνέπεια, ήταν ενημερωμένοι όλοι οι επίσημοι φορείς, όπως καθορίζει ο νόμος. Τι θα ήθελε ο ΔΟΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης έχει κάνει «σημαία» τη δήθεν αδιαφανή διαδικασία πώλησης του «902»; Να ενημερωθεί πρώτα ο ΔΟΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά οι αρμόδιοι φορείς; Έπρεπε να τους ζητηθεί η άδεια;
Τίποτα απόκρυφο, τίποτα προς αποκάλυψη και μάλιστα με πρωτοσέλιδες τυμπανοκρουσίες σαν να ανακάλυψε αυτός που κατάρτισε το πρωτοσέλιδο του «Βήματος» το Άγιο Δισκοπότηρο… Αυτά που γράφει το «Βήμα» ότι περιέχει το συμβόλαιο είναι κοινοποιημένα εδώ και εβδομάδες στους αρμόδιους φορείς. Αν ήθελε θα μπορούσε να τα έχει γράψει έγκαιρα, εδώ και εβδομάδες, αντί να φτιάχνει σενάρια που αποσκοπούν αποκλειστικά και μόνο στη συκοφάντηση του ΚΚΕ.
Υ.Γ.: Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη που δε σκεφτήκαμε να ειδοποιήσουμε έγκαιρα τον ειδησεογραφικό οργανισμό Λαμπράκη, να ανακαλέσει απ’ τις καλοκαιρινές άδειες τους δημοσιογράφους του για να ψάχνουν συμβόλαια, αποφάσεις, μητρώα, εφορίες κ.λπ.
902.gr

Ανώνυμος
28 Αυγούστου 2013 στις 3:48 π.μ.

@Ανώνυμε 8:21 μ.μ. εγώ μετά τον ΔΟΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ θα πρόσθετα και τον "βαθύ κόκκινο"...
Χωρίς την άδεια αυτών των νταβατζήδων που πάει το ΚΚΕ και κάνει αγοραπωλησίες???
Το τίμημα στους παραπάνω νταβαντζήδες το πλήρωσε/ αν όχι την έβαψε,
Πρώτος ο Βαθυκοκκινος απαιτεί μέρισμα (βλέπεις κολλητός του Ψυχάρη & του ΔΟΛ απο την εποχή του ΧΙΤΛΕΡ, δευτερος ο κολλητος του πρώτου που έβαλλε στοιχημα ζωής να εξαφανήσει το ΚΚΕ και
ΤΡΙΤΟΣ το αφεντικό τους που υπηρετεί κλασσικά και διαχρονικά ιδανικά (Χιτλερ, Μεταξας, Παπαδοπουλος, Παπανδρεου, Καραμανλης, Σημιτης, Βενιζ, (λίγο), ΣΑμαρ, (λίγο) , Μιχαλολιάκοαυγός, Παπαδημούλης!!!, ο ΜΕΓΑΣ Τσίπρας? ... κ.τ.λ.

Ανώνυμος
28 Αυγούστου 2013 στις 3:21 μ.μ.

3:48
ρε μεγαλε ασε τι λεει ο ψυχαρης. τον ξερουμε. στο κατω κατω σας εσας σας υπηρετησε με κατι συγκυβερνησουλες το 1989-1990 (τζανετακη-ζολωτα)!
το εχετε ξεχασει;
για τη ταμπακιερα θα μας πεις κατι; πουλατε σε οφ σορ συχνοτητα 902 που ανηκει στο δημοσιο;
εκτος και αν 3.7εκ. κοστιζει ο πεπαλαιωμενος εξοπλισμος του σταθμου. παλι πιαστε κοροιδα τους καπιταλιστες!

Ανώνυμος
29 Αυγούστου 2013 στις 12:53 μ.μ.

Λοιπόν γιθα να τελειώνει η σπέκουλα

Το ΚΚΕ βρισκόμενο σε δεινή οικονομική θέση με τα έσοδα από χρηματοδότηση, εισφορές αιρετών (μείωση κοινοβ ομάδας, μείωση αποζημίωσης, κατάργηση αποζημίωσης δημοτικών συμβούλων)είναι είναι -80% και από οικονομικές εξορμήσεις -40% αναγκάζεται να πουλήσει περιουσιακά του στοιχεία. Ένα από αυτά είναι η Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ που διαχειρίζεται 902 τβ και ράδιο. Μια εταιρεία με συνολική ζημία 36 εκ Ευρώ τα οποία πληρώνει το ΚΚΕ, δηλ όλοι εμείς τα μέλη και φίλοι του. Το τίμημα δυστυχώς είναι πολύ χαμηλό αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση. Το ΚΚΕ απευθύνθηκε πολλές φορές σε όλο τον κόσμο αλλά η τρύπα δεν μπορεί να καλυφθεί με κανέναν τρόπο. Βάλε και την μείωση των διαφημίσεων. Αυτονόητα μια ραδιοτηλεοπτική εταιρεία μπορεί να αγοραστεί μόνο από επιχειρηματίες. Πωλείται ΜΟΝΟ η επιχείρηση (περίπου 3 εκατομμύρια λόγω μετοχικού κεφαλαίου και 700χιλ εξοπλισμός) και ΟΧΙ η συχνότητα που ούτως ή άλλως δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο συναλλαγής. Το συμβόλαιο είναι στο ΕΣΡ και έχει ήδη κυκλοφορήσει, δεν είναι κανα μυστικό. Η νέα ιδιοκτήτρια διατηρεί την συχνότητα λόγω παραχώρησης αλλά ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ. Αντε μέγα Τσίπρα, ιδού πεδίο δόξης.

Το σκύλιασμα έχει δύο όψεις. Τα αστικά ΜΜΕ ανησυχούν για έναν νέο παίκτη στην αγορά και οι "αριστεροί" γιατί τελειώνει η σπέκουλα με τους απλήρωτους εργαζόμενους του ΚΚΕ κτλ. Και μια τρίτη κατηγορία, αυτοί οι της αλλεργικής αντίδρασης

Αυτά...

Β.

Ανώνυμος
30 Αυγούστου 2013 στις 1:23 π.μ.

Η αλήθεια είναι ότι είναι δικαίωμα του ΚΚΕ να πουλάει και να κάνει ό,τι γουστάρει με ό,τι έχει στήσει σε συνδιαλλαγή και με τη βοήθεια του αστικού κράτους (μπιζνες της τυποεκδοτικής και όχι μόνο κομματικά έντυπα, επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις από το αστικό κράτος, αποζημιώσεις από τη συμμετοχή στα τραπέζια του διαλόγου μέσω επιτροπων ΟΚΕ - κατά τα άλλα είναι ενάντια στον υποτιθέμενο "κοινωνικό διάλογο").
Δική του δουλειά. Εμπλεξε με τα πίτουρα, ας τα βρει τώρα με τις κότες.
Ισως θα πρεπει όμως κάποτε να μας πληροφορήσει αν η τωρινή στάση του στις ομοσπονδίες (αδεδυ κλπ) και η σταθερή σύμπραξή του με την ΔΑΚΕΠΑΣΚ για να κάνουν 4ωρες στάσεις σαν τη σημερινή (και στο ΕΚΑ το οποίο εξαφανίστηκε από προσώπου γης) έχει κάποια σχέση με αυτές τις μπίζνες.
Η αν η "συνδικαλιστική" στάση αυτή εντάσσεται στη γνωστή γραμμή του διαρκούς ξεπουλήματος

Ανώνυμος
30 Αυγούστου 2013 στις 7:54 π.μ.

Ο κάθε ευυπόληπτος υποστηρικτής του ΚΚΕ, πρέπει πρώτα απ' όλα, να δει την κατάρρευση της πολιτικής προσωπικότητας του ΚΚΕ και μετά όλα τ' άλλα.
Και εκεί έγκειται το πρόβλημα.
Οι ευυπόληπτοι οπαδοί λιγοστεύουν και το συγκεκριμένο κόμμα περιβάλλεται, όλο και περισσότερο, από διάφορους μικροπρεπείς, κακεντρεχείς ανθρωπάκους.
Να μη μας διαφεύγει ότι:
Αν τον Μάιο του 2012 είχε σχηματισθεί Κυβέρνηση, το ΚΚΕ θα διατηρούσε το 8,45% που είχε λάβει, τα έσοδά του, θα ήταν ελαφρώς ενισχυμένα, (επιδοτήσεις, βουλευτικές αποζημιώσεις κ.ο.κ.) και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Την άλλη ημέρα των εκλογών αποφάσισε να αλλάξει προπαγανδιστική τακτική και με το πολυθρύλητο "ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ" και το: "ο λαός να διορθώσει την ψήφο του", έβαλε τα χέρια του κι έβγαλε τα μάτια του, που θα' λεγε κι ο Σπύρος Ζαγοραίος.
Και γενικά ισχύει το εξής θέσφατο : Του άχρηστου του φταίνε πάντα οι άλλοι και ποτέ ο εαυτός του. Αντίθετα με τον προκομμένο άνθρωπο που κοιτά να διορθώσει πρώτα τον εαυτό του, χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς να αγνοεί τους άλλους.
Στην πολιτικοί παρατηρούνται ιστορικά, δύο ειδών προσωπικότητες προσώπων ή συλλογικών οργάνων.
Πρώτη είναι αυτή η κατηγορία που προσπαθεί να καταλάβει τι ζητάει ο Λαός και κατόπιν ταυτίζεται μαζί του, κολακεύοντάς το πόπολο και υιοθετώντας όλα τα αιτήματα του λαού, ακόμη και τα πιο αβυσσαλέα.
Αυτοί είναι οι λεγόμενοι ποπουλιστές ή λαϊκιστές.
(περιπτώσεις ΠΑΣΟΚ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κλπ).
Δεύτερη κατηγορία είναι εκείνοι οι πολιτικοί που προσπαθούν να εμπνεύσουν το λαό, να κάνει ένα βήμα παραπέρα, με κίνδυνο την πολιτική τους εξαφάνιση, από τον ίδιο το λαό.
(περιπτώσεις Χαρ. Τρικούπη, Φρανκλίνου Ρούσβελτ,κ.α)
Το ΚΚΕ δεν εντάσσεται σε καμία από τις δύο περιπτώσεις, Απλά αποδείχτηκε, ότι από το 1993 και μετά, το εμπιστεύθηκαν περιστασιακοί και πρόσκαιροι ψηφοφόροι, χωρίς ενιαία πολιτική προσωπικότητα και συμπεριφορά.

Ανώνυμος
30 Αυγούστου 2013 στις 7:34 μ.μ.

Οχι άλλο συριζα, έλεος...
Συριζόπουλα πηγαίνετε να υπδεχτείτε τον αριστερό Ομπάμα και τον αριστερό Ολάντ και βάλτε και ένα χεράκι και εσείς στην σφαγή του Συριακού λαού...
Οσο για το ΚΚΕ, μην αγχώνεστε, τον ξέρει τον δρόμο του.
95 χρόνια ιστορίας έχει, πολλοί πριν απο εσάς και ικανότεροι σας, προσπάθησαν να το εξαφανήσουν, αλλά σε πείσμα όλων σας είναι ακόμα ζωντανό ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, γιατί είναι ο μοναδικός εκφραστής και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ελπίδα της εργατικής τάξης.

Ανώνυμος
30 Αυγούστου 2013 στις 8:52 μ.μ.

..η παραπάνω εικόνα αφιερώνεται στον ανωνυμο των 7¨54:
http://www.902.gr/eidisi/politiki/25216/sygkentrosi-tis-ko-attikis-toy-kke-kai-tis-kne-enantia-stin-epemvasi-sti-syria#/0
και τι συμπτωσις,αυτοί οι "περιστασιακοί και πρόσκαιροι ψηφοφόροι, χωρίς ενιαία πολιτική προσωπικότητα και συμπεριφορά" διαδήλωναν μαζικά τηννωρα που κάποιοιεδω μέσα έγραφαν σχολιάκια..παρε κια αυτό για να θυμάσαι:
http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=7535676
αυτός είναι ο κόσμος του ΚΚΕ..κιόπως φάνηκε και στις απεργιακες συγκεντρώσεις στην ΕΡΤ και στο λιμάνι είναι η μεγάλη πλειοψηφία του κοσμου που αγωνίζεται και απεργεί..
..τωρα,τα πραματα είναι απλά:
1.Το ΚΚΕ έχει βγάλει ένα καρο ανακοινωσεις γιατί και πως πούλησε την Ραδιοτηλεοπτική (κιόχι την συχνότητα)..πρέπει να απαντά σε κάθε μπούρδα που συνεχίζει να γράφεται και να λέγεται; αλλιώς έχει κάτι να κρυψει; τι γκεμπαιλισμός είναι αυτός!!!
2. Το ποιος κάνει απεργίες διαρκείας το δειχνουν τα γεγονότα: Χαλυβδουργία, Τηλεμάρκετιν, Αριαδνη, Ανακυκλωση,ΜΕΒΓΑΛ, ΦΑΓΕ, EΞΤΡΑ κτλ όλα με την καθοριστική συμβολή του ΠΑΜΕ στην οργάνωση και στηριξη του αγώνα..το ποιος υπονομευει απεργίες,συμαχώντας με συνδικαλιστες απο ΠΑΣΟΚ,ΝΔ κτλ και ξεπουλώντας την ψηφο για απεργία πουο ίδιος ζήτησε είναι επίσης ολοφάνερο (ντιιιιν! Φατουρου!!!)
3. Επισης,περι συναλλαγής με την αστική τάξη ας απολογηθούν αυτοι που τη αθωωνουν μιλώντας περι "κατοχης" και "χουντας",κι αυτοι που την καθιστουν αιωνια κυριαρχο μιλώντας για "Δευτερα Παρουσία" της εργατικής- λαικής εξουσίας..μαλλόν το ευχονται κιολας,γιατί αν ερθει η εργατική εξουσία θα σαρώσει όλους αυτούς που της λεγαν να μεινει στις αλυσίδες της..
4. Υποθέτω ότιη συντριπτική πλειοψηφία των σχολιαστών εδω μεσα ζει τον προσωπικο της σοσιαλισμό..δεν πουλάει ας πουμε την εργατική της δυναμη σε εργοδότες,αρα δεν συναλλάσεται με αστους..λογικό μου φαίνεται,αφου πρόκειται μάλλον για φοιτητες κυρίως (ως γνωστόν η εξωκοινοβουλευτική αριστερά ανθίζει στν προστατευμένο περιβάλλον των ΑΕΙ,και μάλιστα των πιο "κλασάτων" κοινωνικα...)

Εμμανουηλ

Ανώνυμος
30 Αυγούστου 2013 στις 9:49 μ.μ.

"Ποιός σας είπε ρε Συριζαίοι ότι πουλήθηκε η συχνότητα;"

Μήπως θυμάται κανείς αυτό το επιχείρημα των φιλοΚΚΕ που ακουγόταν τις δυό πρώτες μέρες της είδησης;
Τί έγινε ρε μάγκες η συχνότητα τελικά;

Ανώνυμος
31 Αυγούστου 2013 στις 11:38 μ.μ.

Χωρίς τον 902 τν το ΚΚΕ ανεβαζει τα ποσοστά του,
το παραμύθι σας δεν είχε δράκο!!!!!!!! Ο κόσμος
κατευθύνετε στη κοκκινη ζώνη που πολεμαει ακόμα


Ανώνυμος
1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:23 π.μ.

Καλά ρε τσοπανόσκυλα της ηγεσίας είστε απεχτα!!! όταν οι δημοσκοπήσεις σας συμφέρουν τότε της επικαλείστε, όταν όμως δεν σας συμφέρουν τότε τις καταγγέλλετε ως στημένες !!!
Όταν τό Κόμμα ανεβαίνει εκλογικά τότε επιβεβαιώνετε η πολιτική της ηγεσίας, όταν όμως πέφτει, τότε ξεφουρνίζετε το τσιτάτο του Μαρξ που λέει πως... αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα, θα ταν παράνομες!!! Τι να πώ… δύο μέτρα και.. 902... οφσορ σταθμά!!! Ααα και κάτι για την εταιρία που έκανε την δημοσκόπηση... σε δημοσκόπηση (την τελευταία της πριν τις εκλογές) που έκανε για τις εκλογές του Ιούνη του 12 το ΚΚΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΌΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΌ ΚΌΜΜΑ που του έδινε ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό που τελικά πήρε. Διαβάστε και ξεστραβωθείτε http://www.metronanalysis.gr/gr/polls/ziped/pub1672.pdf

Ανώνυμος
2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:22 μ.μ.

Ο Χειρότερος ψηφοφόρος ΚΚΕ είναι ο καλύτερος από
τον αρχηγό του κοματο σου. Γιαυτό κρατάς το κομμα σου κρυφό γιατί έχει τον κ@λ@ τ@υ ανοιχτο.
Στη κοκκινη ζώνη που πολεμαει ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger