Home » , » Όμοιος τον όμοιο ….

Όμοιος τον όμοιο ….

Από giorgis , Τετάρτη 8 Μαΐου 2013 | 12:38 π.μ.


Το ότι οι δηλώσεις της Κικής Δημουλά θα ενθουσίαζαν τους ναζιστές της εγκληματικής συμμορίας-κόμματος του Μιχαλολιάκου ήταν αναμενόμενο, γ’ αυτό προβάλλουν τις εμετικές ρατσιστικές απόψεις της στην ιστοσελίδα τους.
Το ότι τα καλόπαιδα της Χρυσής Αυγής κάνουν και μια λαθροθηρία παρουσιάζοντας τις δηλώσεις της Κικής Δημουλά σαν "απάντηση" στον νέο αντιρατσιστικό νόμο είναι ανάξιο σχολιασμού.

Αυτό που ίσως δεν ήταν αναμενόμενο είναι η συμπαράσταση που βρήκε η «διανοούμενη» από τον βουλευτή του Σύριζα Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος δεν αρκέστηκε μόνο να τις κάνει την αγιογραφία της αλλά την παρουσίασε και σαν «θύμα» μιας «ηλεκτρονικής οχλοκρατίας που δεν θα χορτάσει ουδέποτε ούτε από ατάκες ούτε από θύματα».

Το στέλεχος του Σύριζα που κατά δήλωσή του έχει «πηδήξει τη μισή Αθήνα» καυτηριάζει όλες/ους που με παρεμβάσεις τους στο διαδίκτυο στηλίτευαν τον ρατσιστικό, ξενοφοβικό λόγο της ποιήτριας.

Σταβλίζονται και οι δυο στον ίδιο χώρο βλέπετε …


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
8 Μαΐου 2013 στις 4:02 π.μ.

Επειδή θα τρελλαθούμε εδώ μήπως ο Τατσόπουλος κατάλαβε ότι η Δημουλά πρωτοστατεί με άλλους "διανοούμενους" να πάρουν τους έρμους τους μετανάστες με τα παιδιά τους από τα παγκάκια και να τους πάνε σε αξιοπρεπείς χώρους διαμονής;A δεν τα κάνουν αυτά οι "διανοούμενοι";Έχουν άλλες ασχολίες ε;

Ανώνυμος
8 Μαΐου 2013 στις 2:57 μ.μ.

ποιος ειναι ο ρολος αυτου του ανθρωπου στη βουλη εγω δεν μπορω να καταλαβω.βαρεθηκα να βλεπω αχρηστους βουλευτες να πουλανε φιλοσοφια λες και ετσι θα λυθουν τα προβλημα του λαου.αυτος ειναι ενας απο τους λογους για μενα που η αριστερα ειναι και θα μεινει χαμηλα ,τσαμπα μαγκες τελος η θα μπειτε μπροστα και θα παρετε ευθυνη με οποιοδηποτε πολιτικο κοστος η αλλιως σπιτι σας

8 Μαΐου 2013 στις 3:07 μ.μ.

Ωραία ρε Πέτρο δίκιο έχεις... Το πε Η δεν το πε!?!?!?!?

Αν το πε ΣΚΑΣΕ!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger