Home » , » Πρόσκληση Τσίπρα προς Σαμαρά για δημόσιο διάλογο - Φαιδρή απάντηση της Ν.Δ (Βίντεο)

Πρόσκληση Τσίπρα προς Σαμαρά για δημόσιο διάλογο - Φαιδρή απάντηση της Ν.Δ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 | 10:06 μ.μ.

Από τα κύρια θέματα στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων ήταν και η τοποθέτηση σήμερα του Α. Τσίπρα καρά την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του. (Το βίντεο που παραθέτουμε από τα δελτία ειδήσεων Mega και Σκάι).

Μάθαμε λοιπόν ότι μετά την κίνηση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να καταθέσουν στην βουλή κοινό νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, και οι βουλευτές του Σύριζα καταθέτουν την Δευτέρα δικιά τους σχετική πρόταση νόμου.

 Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε ως δεκανίκια του Σαμαρά τους Βενιζέλο και Κουβέλη και εμέσως πλην σαφώς κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτη να παραιτηθεί χαρακτηρίζοντας τον ως «υπουργό υπό περιορισμό». Πρόσθεσε επίσης ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα γίνει νόμος του κράτους μόλις ο Σύριζα γίνει κυβέρνηση.

Σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ τονίζει: «μέρα με την μέρα γίνεται πια φανερό ότι οι αντιπαραθέσεις και ζυμώσεις των άλλων κομμάτων, γύρω από το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, δεν αφορούν την αντιμετώπιση του ρατσισμού και του ναζισμού που γεννά και θρέφει το σύστημα που οι ίδιοι υπερασπίζονται. Εχουν πραγματικό στόχο αφενός την αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού και τον εγκλωβισμό του λαού σε νέα ψεύτικα διλήμματα αφετέρου την ενσωμάτωση αντιδραστικών αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης που ποινικοποιούν τους λαϊκούς αγώνες και τις ριζοσπαστικές ιδέες».

Από κει και πέρα ο Α. Τσίπρας κάλεσε σε μια αντιπαράθεση, είτε στην βουλή είτε στην τηλεόραση, όπως είπε, τον Α. Σαμαρά, πρόταση που αντιμετώπισε σκωπτικά σχόλια από Νεοδημοκράτες. Πάντως θα θέλαμε να ξέραμε ποιος είναι αυτός ο εγκέφαλος της Ν.Δ που γράφει σχόλια απευθυνόμενος στον Τσίπτα του τύπου «ζητά να υπάρξει νέα Κερατέα, νέα Ιερισσός, δηλαδή καλεί τους συντρόφους του να κάψουν πάλι πόλεις, να τρομοκρατήσουν πολίτες, εργαζόμενους, επιχειρηματίες και οικογενειάρχες».
Εχει κάψει φλάντζα ο τύπος. Οσο για την Ν.Δ που ανέχεται τέτοιες δηλώσεις …. Ασχολίαστο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2013 στις 11:15 μ.μ.

Όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν αντιπολίτευση, σας ένοιαζαν τα παιχνιδάκια που έπαιζε με τη ΝΔ; Αν ναι, τότε καλώς αναρτάτε σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν όχι, τότε σταματήστε να αναπαράγετε τα συζυγικά τους καβγαδάκια.

Ανώνυμος
31 Μαΐου 2013 στις 7:02 μ.μ.

πασοκ -συριζα το ιδιο ε; αυτο δε λες; το κκε στο αυτακι σου το πε; πατησαν οι καπιταλιστες ενα κουμπακι στις εκλογες του 2012 και το 50% του κκε πηγε στο συριζα!οι ηλιθιοι ψηφοφοροι σας τι εκαναν στο κομμα! αφου ολα τα παραπεπεντε στην αλλη ζωη (οταν και οποτε θα ρθει η λαικη εξουσια) καλα να παθετε!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger