Home » , » Αναμενόμενο το δικαστικό ξελάσπωμα του "κομιστή"

Αναμενόμενο το δικαστικό ξελάσπωμα του "κομιστή"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 | 4:22 μ.μ.

Στο χώρο της εκδοτοδημοσιογραφικής αλητείας δεν κάνουν πιάτσα μαλάκες, αλλά λαμόγια περιωπής που έχουν μεγάλες διασυνδέσεις διαχρονικά σε όλες τις πτυχές του κρατικού μηχανισμού.
Οπότε πιστεύουμε, ότι κανείς δεν θα εντυπωσιάστηκε σήμερα με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθήνας που απέδωσε «λευκές περιστερές» στην κοινωνία τον επικεφαλής του «γραφείου τύπου» της Χ.Α., Θέμο Αναστασιάδη και τους υπόλοιπους που ήταν μπλεγμένοι στην υπόθεση με το ροζ  dvd του Ζαχόπουλου.

Σύμφωνα, λοιπόν με τους δικαστές, που έβγαλαν λάδι τους κατηγορουμένους που αντιμετώπιζαν κατηγορίες για παραβίαση προσωπικών δεδομένων το dvd –που κανείς δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του και φυσικά δεν παρουσιάζει ένα απλό χαμούρεμα μεταξύ δυο εραστών. Γιατί τότε δεν θα είχε καμιά αξία. Να πιθανολογήσουμε ότι εκεί ακούγονται από το στόμα Ζαχόπουλου, πράγματα που εκθέτουν πολιτικά και ηθικά τον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή;- το dvd που φέρεται να παρουσιάζει προσωπικές στιγμές  των δυο εραστών δεν αποτελεί αρχείο προσωπικών δεδομένων κατά την έννοια του νόμου γιατί για να εκληφθεί ως αρχείο ένα υλικό απαιτείται να είναι ταξινομημένο και ομαδοποιημένο.

Προσπερνάμε ασχολίαστη την αιτιολογία του δικαστηρίου, που αθώωσε τους κατηγορουμένους και αφήνουμε εσάς να κάνετε τις εκτιμήσεις σας.

Και αφού έπεσε ταφόπλακα και σ' αυτό το σκάνδαλο -που δεν το εντοπίζουμε στις ροζ διαστάσεις του- να το τοποθετήσουμε στις σωστές του βάσεις. Θυμηθείτε αυτή μας την ανάρτηση που κατέληγε:
Ο μεγάλος κερδισμένος απ’ όλη αυτή την υπόθεση ήταν ο «κομιστής». Ο Θέμος Αναστασιάδης, δηλαδή που είχε το «εμπόρευμα» που έκλεψε απ’ την Τσέκου. Και αυτό το «εμπόρευμα» το πούλησε σε πολύ καλή τιμή. Ποια ήταν αυτή η τιμή; Ότι ποτέ δεν μάθαμε τι απέγινε με τα 5.500.000 ευρώ που μέσα σε μαύρες σακούλες κατέθεσε ο κ. Θέμος σε λογαριασμό του στη γαλλική τράπεζα BNP PARIBAS. Κανένας δεν έψαξε από πού προέρχονταν, δεν του ασκήθηκε καμία δίωξη, δεν του επεβλήθη κανένα πρόστιμο. (Υπήρξε μια ενδοεκδοτική κόντρα μεταξύ Αναστασιάδη-Χατζηνικολάου αλλά η προσπάθειες του τελευταίου –απ’ την φυλλάδα του είναι η εικόνα που παραθέτουμε- απέβησαν μάταιες. Το «εμπόρευμα» που είχε στα χέρια του ο Θέμος μπόρεσε να τον ξελασπώσει απ’ όλα τα λούκια).
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

29 Απριλίου 2013 στις 9:44 μ.μ.

Θέμος Αναστασιάδης: πιο «ανεξάρτητος», κινδυνεύεις να… συλληφθείς! http://bit.ly/YBJbqF

30 Απριλίου 2013 στις 12:47 π.μ.

Προφανώς το δικαστήριο μπέρδεψε τον όρο αρχείο με το αρχείο δεδομένων της ντάτα μπέϊς ,αρχείο μελών αρχείο επαφών κλπ. Κάποιος πρέπει να τους αποκαλύψει ότι το DVD είναι ψηφιακό- ηλεκτρονικό υλικό και στο γλωσσάρι της πληροφορικής μία φωτογραφία ή ένα βίντεο από μόνα τους αποτελούν αρχείο. Ενα βίντεο είναι ένα (1)αρχείο πως θα ταξινομήσεις και θα ομαδοποιήσεις τη μονάδα ;;;;;
Σε κάθε περίπτωση η απόφαση είναι ...σοκιν
γιατί σαφώς εννοεί ότι η τσόντα πρέπει να έχει προκαταρκτικά αρχή μέση και πανηγυρικό καταβρεχτικό τέλος και να μην μπερδεύονται οι στάσεις του κάμα σούτρα, διαφορετικά έχει file error.
H άλλη φοβερή διάσταση -εκτός από τη ροζ και του κομιστή - αυτού του σκανδάλου είναι ότι μερικές χιλιάδες νέων πήραν μέρος σε έναν στημένο διαγωνισμό για 115 θέσεις στο δημόσιο στον οποίο οποίο όλες μα όλες οι θέσεις ήταν κλεισμένες πριν καν προκηρυχθεί ο διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ παρακαλώ !!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger