Home » , » Αντιμέτωπος με ισόβια ο Παπαγεωργόπουλος (Βίντεο)

Αντιμέτωπος με ισόβια ο Παπαγεωργόπουλος (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 | 10:12 μ.μ.

Το ότι, σε πολλές περιπτώσεις η τοπική αυτοδιοίκηση είναι άντρο ρεμούλας και λαμογιών είναι γνωστό, αν και σπάνια την «πληρώνει» κάποιος «δημοτικός άρχοντας».
Τι παρασκήνιο υπήρξε και πως βρέθηκε στο σκαμνί του δικαστηρίου ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργίου δεν γνωρίζουμε. Αυτό που μαθαίνουμε απ’ το βίντεο που παραθέτουμε είναι ότι στην δίκη ο πρώην δήμαρχος αντιμετωπίζει ακόμα και την ποινή των ισοβίων, αν υιοθετηθεί η πρόταση του εισαγγελέα της δίκης.

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος σήμερα πρέπει να είναι ο άσπονδος εχθρός του, σημερινός δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μπουτάρης που προεκλογικά άφηνε έλεγε ότι τον δήμο της Θεσσαλονίκης τον διοικεί μια διεφθαρμένη συμμορία που μόνη της επιδίωξη είναι να κλέβει τα λεφτά των δημοτών. (Δεν τα έλεγε ακριβώς έτσι, αλλά το νόημα των λεγομένων του αυτό ήταν).

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 12:36 μ.μ.

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 7:19 μ.μ.

Φανταστείτε αν στη θέση του Παπαγεωργόπουλου,βρισκόταν ένας οποιοσδήποτε αριστερός.Δύσκολο βέβαια αλλά το παίρνουμε σαν υπόθεση εργασίας.Όλη η αστική μπλέμα και τα παπαγαλάκια της θα είχαν βγεί στα κεραμίδια.Τα ΜΜεξαπάτησης θα το είχαν κυρίαρχο θέμα για πολύ καιρό και θα το έφερναν σαν παράδειγμα πως όλοι οι αριστεροί είναι κλέφτες.Το ίδιο ισχύει και για τον Μακεδονομάχο Ζορό που καταδικάσθηκε τελεσίδικα,και σχεδόν δεν το πήρε κανείς χαμπάρι.Σημεία των καιρών...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger