Home » » Νέο τρομοκρατικό χτύπημα

Νέο τρομοκρατικό χτύπημα

Από mitsos175 , Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 | 10:56 π.μ.

 Σ ένα ακόμη τρομοκρατικό χτύπημα προχώρησε χθες η διαβόητη «Μμημονιακή Κυβέρνηση». Πρόκειται για τις οργανώσεις «Νέα Δικτατορία», «ΜΠΑΤΣΟΚ», και «ΡΗΜΑΔ» οι οποίες όπως φαίνεται, αποτελούν συγκοινωνούντα πτυελοδοχεία.

Η νέα επίθεση πραγματοποιήθηκε στον καλά φυλαγμένο χώρο του Kυνοβουλίου λίγες μέρες μετά την εισβολή στο Κέντρο Πολιτισμού και Δράσης κατά της Φτώχειας και του Ρατσισμού - Βίλα Αμαλίας. Οι τρομοκράτες τοποθέτησαν μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), η οποία εξερράγη  προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές. Ο τρόπος ενεργοποίησης του φονικού μηχανισμού ήταν με ψηφοφορία.

«Η χρήση όπλων μαζικής οικονομικής καταστροφής δείχνει την αναλγησία και το μίσος των φονταμενταλιστών του καπιταλισμού», σχολίασαν ξένοι δημοσιογράφοι. Η νέα επίθεση εντάσσεται σε ένα ανηλεή πόλεμο, που έχουν εξαπολύσει οι τρομοκρατικές ομάδες εναντίον ολόκληρης της κοινωνίας. Ο πόλεμος αυτός κλιμακώνεται με άγριες επιθέσεις και πολύνεκρα χτυπήματα κυρίως στην τσέπη, στις καταθέσεις, την περιουσία και στο εισόδημα.

«Κανένας εργαζόμενος δεν είναι ασφαλής», φαίνεται να είπε ένας υπάλληλος που εργάζεται στα εναπομείναντα καταστήματα. «Οι τρομοκράτες αυτοί είναι γνωστοί. Γιατί τους αφήνουν; Πόσες καταστροφές ακόμα πρέπει να κάνουν; Το διπλανό μπακάλικο έκλεισε. Φοβόμαστε πως αύριο θα χτυπήσουν εμάς...» μας είπε φανερά οργισμένος.  
  
Οι αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες εστιάζουν την προσοχή στα ευρήματα. Στην περιοχή βρέθηκε μεταξύ άλλων και μια προκήρυξη, η οποία αφού κατηγορεί τους φτωχούς για όλα τα δεινά, δηλώνει τη θέληση του αδίστακτου αρχηγού της οργάνωσης, που είναι γνωστός με την κωδική ονομασία «Τόνι – Το σαμάρι» να συνεχίσει τις επιθέσεις, «ως το τελευταίο ευρώ των μισθωτών και των συνταξιούχων. Για να αφανίσουμε όλους τους φτωχούς και τους ανήμπορους...». «Η επίθεση αυτή έγινε ως αλληλεγγύη για το έγκλειστο μέλος μας - παλαιό κηφήνα στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως και για τις συλλήψεις των συμβούλων, των δημάρχων και των υπουργών μας. Κανείς πλουτοκράτης στα χέρια της κάθαρσης!» καταλήγει η προκήρυξη.

Τα υπόλοιπα ευρήματα, τα οποία εξετάζονται διεξοδικά είναι: Ένας σβησμένος μπλε πυρσός, που εικάζεται ότι χρησιμοποιήθηκε ως πυροκροτητής, εκατό καλαμάκια από σουβλάκια, στα οποία βρέθηκε DNA γνωστού παχύδερμου, και το σύνθημα  γραμμένο σε τοίχο: «Είμαι δημοκράτης αριστερός, τ’ ορκίζομαι...» του οποίου εξετάζεται ο γραφικός χαρακτήρας. Οι ειδικοί γραφολόγοι, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζουν ότι ανήκει σε σχιζοφρενή πρώην αριστερό μουστακοφόρο, που ψηφίζει ακροδεξιούς νόμους.

«Η σύλληψη των δραστών είναι θέμα λίγων ημερών», εκτιμούν χαμηλά αμειβόμενοι εργαζόμενοι. Υπενθυμίζεται πάντως, πως ως τώρα η δράση αυτής της συμμορίας έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, τη διακοπή ρεύματος, κατάρρευση του συστήματος υγείας, κλείσιμο σχολείων, μειώσεις μισθών, ολοσχερή διάλυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, πείνα, ανεργία, αστέγους και ξεπούλημα της δημόσιας περιούσιας.

Τις επιθέσεις καταδικάζουν σύσσωμα οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι και οι μικρομεσαίοι, η συντριπτική δηλαδή πλειοψηφία. Ύποπτη ωστόσο θεωρείται η ανακοίνωση των πλουσίων, των εφοπλιστών, τραπεζιτών κλπ που όχι μόνο δεν καταδικάζουν, όπως οφείλουν ως άνθρωποι, τέτοια εγκλήματα αλλά βγάζουν και συγχαρητήριες ανακοινώσεις στους οικονομικούς δολοφόνους! Είναι φανερό ποιοι είναι από πίσω...
Σε ερώτηση μας επίσης, αν οι ρατσιστές καταδικάζουν έστω τις απαγωγές και δολοφονίες φτωχών  ξένων ανθρώπων, ο εκπρόσωπος τους, Χρυσός Αυγοκέφαλος, μας είπε θυμωμένα. «Οι ακροδεξιοί ζητάμε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, δεν δίνουμε ποτέ!»

Ελπίζουμε ο κύκλος προπαγάνδας και λεηλασίας θα σταματήσει και τα αδίστακτα κτήνη που έχουν κάνει τόσο μεγάλο κακό σε τόπους πολλούς συνανθρώπους μας να τιμωρηθούν παραδειγματικά.


Και μια τελευταία έκτακτη είδηση: Σε απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, που έδωσε στη δημοσιότητα η αντιτρομοκρατική, ο αρχηγός φαίνεται να συγχαίρει τα μέλη της οργάνωσης λέγοντας «Αυτό ήταν χτύπημα! Δεν σπάσαμε απλά ένα τζάμι, αλλά ισοπεδώσαμε μια χώρα...»
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger