Home » , » Δολοφονική επίθεση Χρυσαυγιτών στον Δ. Στρατούλη (Βίντεο)

Δολοφονική επίθεση Χρυσαυγιτών στον Δ. Στρατούλη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 | 8:10 μ.μ.

Δολοφονική επίθεση από τρία μέλη της Χρυσής Αυγής δέχτηκε το στέλεχος του Σύριζα Δ. Στρατούλης όταν βρισκόταν στο γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στο δελτίο ειδήσεων του Αλφα, τρία άτομα τον πλησίασαν δηλώνοντας ότι «Είμαστε μέλη της Χρυσής Αυγής και θα σε σκοτώσουμε τώρα εδώ». Αρχισαν να τον χτυπούν γροθιές στο κεφάλι. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο «φώναξα αμέσως Στρατούλης με χτυπάει η Χρυσή Αυγή, έτρεξαν εκατοντάδες φίλαθλοι και με έβγαλαν απ’ τα χέρια τους. Διαφορετικά θα με είχαν σκοτώσει». Ο βουλευτής του Σύριζα συμπλήρωσε ότι η Χρυσή Αυγή «Δεν είναι πολιτική οργάνωση, είναι μια σπείρα δολοφόνων».

 Η σχετική ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ:

 Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του «πως τώρα θα σε σκοτώσουμε». Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών.
Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

16 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:42 μ.μ.

Mελλοντική ανακοίνωση του ΚΚΕ

"Η επίθεση στο Στρατούλη είναι από αφανή και διάτρητα κέντρα,τα οποία καθοδηγούνται από το σύστημα και έχουν στόχο να αποπροσανατολίσουν το κίνημα και το λαό.Το ΚΚΕ καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση,και καλεί τους εργαζόμενους,την εργατική τάξη και το λαό,να συμπαραταχθούν με τις δυνάμεις του ΚΚΕ."

Όταν η φάρσα,πλησιάζει την πραγματικότητα.Και φυσικά η μπάλα στην εξέδρα!

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:11 μ.μ.

«Καταδικάζουμε τη φασιστική τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης. Ο λαός και η νεολαία πρέπει να απομονώσουν πιο αποφασιστικά τη δράση και την ιδεολογία των φασιστοειδών».

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΚΚΕ και εσύ ο από πάνω είσαι ένας γελοίος.

17 Δεκεμβρίου 2012 στις 2:48 μ.μ.

Ο λαός και η νεολαία πρέπει να απομονώσουν πιο αποφασιστικά τη δράση και την ιδεολογία των φασιστοειδών».

Η μπάλα στην εξέδρα κλασσικά.Τα φασιστοειδή γενικά και αόριστα? Πολιτικό φορέα δεν έχουν?

Προσοχή ΚΝιτες με τις πολιτοφυλάκες θα χτυπήσετε!

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:39 μ.μ.

Oi φασίστες ναζιστοσυμμορίτες έχουν όνομα και ανήκουν στο κόμμα 'χρυσή αυγή'.Το γιατί το κκε δεν τους αναφέρει με το ονομά τους και την πολιτική τους ταυτότητα,είναι ένα 'μυστήριο'στα τόσα πολλά που ταλανίζουν το κόμμα του περισσού τα τελευταία χρόνια.

17 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:27 μ.μ.

@TheFunkyKingston:
Ο κύριος μέλος άλλης φασιστικής οργάνωσης που φοβάται μην τον πάρει η μπάλλα, να φανταστώ ("όνομα δεν έχουν;");
ή μήπως χρυσαυγίτης που πουλάει τσαμπουκα ("προσέξτε μην χτυπήσετε");

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:10 μ.μ.

Εγω βλέπω οτι στην ανακοίνωση του ΚΚΕ δεν υπάρχουν κόμματα, άρα οι μικρές προτάσεις που ισοδυναμούν με μια άνευ προηγουμένου λιτότητα στο λόγο, σημαίνουν πως το ΚΚΕ ουσιαστικά σύρθηκε στην ως άνωθεν ανακοίνωση.

Ο βαθμός γελοιότητας ορισμένων ξεπερνά κάθε φαντασία.

18 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:18 π.μ.

@Thrash
Βασίλης λέγομαι και είμαι ανένταχτος αριστερός αποσκιρτήσας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Έχω μιλήσει και στο τσάτ του ιστολογίου που μας φιλοξενεί.
Οπότε τις επιθέσεις επί προσωπικού άφησε τες TRASH.

Ανώνυμος
19 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:48 π.μ.

Εδώ βουλευτής Στρατούλης.

Έχω να δηλώσω πως με καρτέρεσαν 13 σταφιδοπαραγωγοί, 2 κένταυροι (ο ένας με πλατυποδία) , ο Στήβεν Σηγκάλ με την γυναίκα του (έχει πιο βαρύ χέρι) και ο ερμηνευτής Τέρης Χρυσός με μια εφημερίδα “Αυγή” στο χέρι, ΑΛΛΑ δόξα το Θεό την γλίτωσα χωρίς αμυχή!

Σκοπεύω να εκμεταλλευτώ τις διακοπές του cool Αλέξη στην Βραζιλία και την αναταραχή από την συμπαράσταση της συντρόφου Γαϊτάνη στους Monkeydones, προωθώντας την πολλά υποσχόμενη καριέρα μου στο Hollywood.
Νιώθω βαθύτατα κολακευμένος που μου ζήτησαν να πρωταγωνιστήσω στην ταινία “Άφθαρτος 2, η επιστροφή από την Φιλαδέλφεια’, ειδικά μετά από το μικρό δείγμα ταλέντου που ξεχειλίζει σε βίντεο όπως αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=sIb1Gyk_-UU

Σας ευχαριστώ

19 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:48 μ.μ.

Κύριε Βουλευτά επιτέλους και λίγο χιούμορ εδώ μέσα!!!

Μια ερώτηση η κυρία Αλέκα βρήκε καλό τζαμάδικο σε περίπτωση εξγέρεσεως,ακεφάλου βεβαίως βεβαίως,ή το ανέθεσε σε κάποια αρκετά καλή ΟΒ;

Eρωτώ γιατί σε περίπτωση επανάστασης πρέπει να το γνωρίζομεν!

ΥΓ:Δόξα τω θεώ.Προσοχή με τα ορθογραφικά,για να τη λέμε και στα φασιστοειδή!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger