Home » , » Δημοσιοκάφροι και εθνονταβατζήδες (2 Βίντεο)

Δημοσιοκάφροι και εθνονταβατζήδες (2 Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 | 8:28 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το αιδοίον ασχολείται με κομμωτήρια. Τούτη η έκφραση μου ήρθε στην γκλάβα κάνοντας περατζάδα απ’ τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων. Ολοι τους ξεσκίζουν τον Γ. Παπακωνσταντίνου, τον πέταξαν βορά στην λεγόμενη «κοινή γνώμη» και οι ίδιοι δημοσιοκάφροι που μέχρι χτες του έκαναν εμετικά γλειψίματα σήμερα συναγωνίζονται ποιος θα τον κατασπαράξει καλύτερα.

Εντάξει, μπορεί να έγινε μπάχαλο το αστικό πολιτικό σύστημα, όπως παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, αλλά την γενεσιουργό αιτία που δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις (ένα πολιτικό σύστημα που είναι από την φύση του διεφθαρμένο είναι επόμενο το να στελεχώνεται από ανάλογης ποιότητας άτομα) δεν την αναφέρει κανείς.

Το ποιο ωραίο που ακούσαμε ήταν από το στόμα του Συνταγματολόγου Κ. Χρυσόγονου –το παραθέτουμε σε βίντεο- ότι το πιθανότερο με τις νομοθετικές μεθοδεύσεις των εθνοπατέρων ο Γ. Παπακωνσταντίνου, θα βγει λάδι και θα αποδοθεί «λευκά περιστερά» στην κοινωνία.

Για την σκοπιμότητα που σήμερα παρουσιάζεται ξοφλημένος απ’ το πολιτικό σύστημα ο πρώην υπουργός γράψαμε σε περασμένη ανάρτησή μας. Να σταθούμε όμως λίγο στους «λειτουργούς» έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Με δεδομένο ότι αυτοί έχουν το νταούλι και βαρούν τον χαβά που θέλουν τα αφεντικά τους, δεν θα χορέψω τους σκοπούς τους και θα μιλήσω για το διαχρονικό και επιβεβαιωμένο σύνθημα «Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι».

Το ότι τα παντελωνιάζουν οι δημοσιοκάφροι από όσες μπάντες μπορούν είναι γνωστό. Και μιλάμε για χοντρά μπακίρια. Η χοντρή κονόμα τους δεν είναι οι αργομισθίες που τσεπώνουν οι περισσότεροι/σες εμφανιζόμενοι σαν εκπρόσωποι τύπου υπουργείων και οργανισμών. Ούτε ότι παριστάνουν τους καθηγητές, (μέχρι η Παναγιωταρέα δηλώνει καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο στο τμήμα δημοσιογραφίας & ΜΜΕ), σε ιδιωτικές σχολές. Θα προσπεράσω, επίσης τα μυστικά κονδύλια που τσεπώνουν αφού δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα και θα σταθώ σε μια άλλες δραστηριότητες  τους που είναι μεγάλο μπακιροκοφτήριο.

Από που ν αρχίσω και που να τελειώσω. Ας ξεκινήσω λοιπόν απ’ την Ιωάννα Μάνδρου, που σήμερα στην τηλεόραση του Αλαφούζου Συνέχεια στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger