Home » » Τάδε έφη ... Ταμήλος (Βίντεο)

Τάδε έφη ... Ταμήλος (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 | 9:27 μ.μ.

Εχει πάρει φωτιά το διαδίκτυο που καυτηριάζει τις δηλώσεις του πρώην δημάρχου Τρικάλων και νυν βουλευτή της Ν.Δ Ταμήλου.
Τις είχε αποκαλύψει χτες η εκπομπή «ράδιο Αρβύλα» -απ όπου είναι το βίντεο που παραθέτουμε- και τις ανακύκλωσαν σήμερα στα κεντρικά τους δελτία ειδήσεων ο Αλφα και ο Αντένα.

Στο δελτίο ειδήσεων του Αλφα μάλιστα σήμερα,προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μας είπε: «Ο χρόνος μας είναι πολύ περιορισμένος. Πρέπει να καταλάβουν ότι ο χρόνος του κάθε βουλευτή είναι πολύτιμος», και συμπλήρωσε ότι «ο βουλευτής μπορεί να έχει και άλλες υποχρεώσεις. Μπορεί να έχει να πάει σε μία τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή ή να δώσει συνέντευξη σε κάποια εφημερίδα και να φύγει από την Επιτροπή». Πάνω απ’ όλα δηλαδή ο βολευτής βάζει τις δημόσιες σχέσεις.


Και μια διαπίστωση από περασμένη ανάρτησή μας

 «Τι είναι η βουλή; Ένα απέραντο εκτροφείο σκανδάλων είναι. Μια τεράστια βιομηχανία ρυθμίσεων που ευνοούν τα καπιταλιστικά συμφέροντα. Πότε τα καπιταλιστικά συμφέροντα ως συνόλου και πότε τα συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων καπιταλιστών. Αλλωστε, καθεμιά από τις μεγάλες καπιταλιστικές φαμίλιες έχει το δικό της «λόμπι» μέσα στη Βουλή. Με βουλευτές τουλάχιστον από τα δυο μεγάλα κόμματα (ενίοτε και από τα μικρότερα). Τους ταΐζουν καλά, φροντίζουν να τους χρηματοδοτούν τον προεκλογικό τους αγώνα, για να τους έχουν διαθέσιμους όταν τους χρειάζονται. Ασπόνδυλα είναι, γυμνοσάλιακες είναι, σκουλήκια είναι, έμαθαν όμως να είναι καλοί παίκτες. Πρεζόνια της εξουσίας που ξέρουν να χειρίζονται τον εαυτό τους και τους γύρω τους».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2012 στις 12:25 π.μ.

πιασάρικο το βιντεάκι, η κατακλείδα όμως του Κανάκη σιχαμένη "είναι ένας από τους τρακόσιους , δε γενικεύω, αλλά όλοι πάνω-κάτω σ'αυτό το επίπεδο είναι". αδικεί μια σειρά βουλευτών της αριστεράς που άσχετα με το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε μαζί τους παλεόυν όσο μπορούνε για τα συμφέροντα και την προοπτική της εργαζόμενης πλειοψηφίας με τον τρόπο που αυτοί νομίζουν

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2012 στις 3:26 μ.μ.

Ου τραμπάκουλας ! Πουσε ρε επιστημονο..ιπιστιμονολουγ.. αι στα κομματια στου χαντακ !
Αφού είναι χαζότεροι αυτοί που ψηφίζουν τι περιμένεις να βγάλουν αυτόν και άλλους χειρότερους.
-Φίλε Δ.Υ εισαι ιδαχ? ψήφισες νδ ? Φάε τα @@ μου τώρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger