Home » , » Για την δικαστική περιπέτεια του Κ. Βαξεβάνη (Βίντεο)

Για την δικαστική περιπέτεια του Κ. Βαξεβάνη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012 | 8:15 μ.μ.

Για την δικαστική περιπέτεια που περνάει ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης ο οποίος δημοσίευσε στο περιοδικό του HOT DOC την φερόμενη λίστα Λαγκάρντ, έχουν ακουστεί και γραφτεί πάρα πολλά. Σχετική αναφορά έχει κάνει και ο σύντροφος ασκουρδουλάκος στο μπλοκ μας.

Ασχετα αν για ορισμένους και απ’ αυτό το θέμα δεν πρόκειται να προκύψει τίποτα το ουσιαστικό, -υπήρξαν και απόψεις ότι δρα αποπροσανατολιστικά- δεν μπορεί να μην καυτηριάσουμε την ένταση της κρατικής καταστολής που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι από το δελτίο ειδήσεων του Alpha και μας λέει όλο το συγκεκριμένο ιστορικό. Ο δημοσιογράφος θα περάσει την αυτόφωρη διαδικασία αύριο στις μία το μεσημέρι με την κατηγορία «παραβίαση προσωπικών δεδομένων».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Ανώνυμος
28 Οκτωβρίου 2012 στις 11:01 μ.μ.

Ενα ερωτημα και προς τον Βαξεβάνη.Η λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ ή το πρόσφατο τεύχος για την υπόθεση Τσαλικίδη οδήγησε στην σύλληψή του;

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2012 στις 1:55 π.μ.

Ρε παιδιά, καμία κουβέντα συμπαράστασης για τον Βαξεβάνη δεν πρέπει να ακουστεί από αυτό το blog;
Εντάξει, δεν είναι γραμμένος στο ΚΚΕ, ούτε αρθρογραφεί στον Ριζοσπάστη, αλλά φαίνεται να είναι δημοσιογράφος με αρχίδια. Οι αποκαλύψεις που έχει κάνει για τράπεζες, Αμερικανούς κτλ, δεν αξίζουν τη συμπαράσταση όλων; Τόσο σκατόψυχοι είστε;Επειδή δεν είναι δηλωμένος στο ΚΚΕ και μάλλον κλείνει προς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αξίζει κανένα θετικό σχόλιο; Έτσι ουδέτερα το παρουσίασε το θέμα και το MEGA.Άντε καλυνήχτα...

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2012 στις 12:46 μ.μ.

Σωστός ο ανώνυμος. Μην ξεχνάμε ότι στο προηγούμενο τεύχος, έγραψε ξεκάθαρα ότι κλιμάκιο από το μεριλαντ σκότωσε το Τσαλικίδη. Λέτε να πέρναγε έτσι; Δύσκολο. Και μου φαίνεται βλακώδες εκ μέρους της εγχώριας ελίτ να ήθελε να γίνει όλο αυτό το μπάχαλο. Για ποιο λόγο;

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2012 στις 2:09 μ.μ.

Με μεγάλη καθυστέρηση το κκε,έβγαλε μια λιτή ανακοίνωση συμπαράστασης στον Βαξεβάνη.Πάλι καλά,θα μπορούσε να το περάσει στο ντούκου,μια και δεν ανήκει στις στρατευμένες γραφίδες του Περισσού.

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2012 στις 7:17 μ.μ.

Ανώνυμε των 2:09μ.μ μάλλον έχεις μεγάλο πρόβλημα με το ΚΚΕ. Για ενημέρωση και μόνο ο Βαξεβάνης τη 10ετία του 80 ήταν μέλος της ΚΝΕ στη σπουδάζουσα του μαθηματικού Ιωαννίνων. Κάπου ο άνθρωπος στη διαδρομή έκανε τις επιλογές του. Και μάλιστα στην εκπομπή το κουτί της πανδώρας έχει κάνει καταπληκτικά άρθρα.Για πια καθυστέρηση μιλάς. Μετά την σύληψή του έβγαλε ανακοίνωση καταδίκης της ενέργειας. Δηλ, τι εκτιμάς ότι έπρεπε να κάνει; Τα υπόλοιπα κόματα τι κάνανε;
Αλλα έτσι είναι. Άλλο να είσαι αντίθετος με το ΚΚΕ και άλλο ψευτοεπαναστάτης Αντι-ΚΚΕ.

Ανώνυμος
30 Οκτωβρίου 2012 στις 2:10 π.μ.

7:17 Όπως το λες, έχουν γίνει πάρα πολλοί οι υπερεπαναστάτες της Πλατείας Συντάγματος, στα αφεντικά μπροστά όμως τουμπεκί ψιλοκομμένο, εκεί πάνε λίγοι κόντρα. Οι "απογευματινοί" περίπατοι αντί για απεργία, το μοτο "μην κάνετε απεργία, δηλώστε ασθένεια ή πάρτε άδεια" και το ακόμα καλύτερο "κάνουμε απεργίες με την ΑΔΕΔΥ επειδή δεν είναι έτοιμος ο κόσμος και είναι πιο ενωτικό" και έπειτα κατηγορούμε το ΠΑΜΕ για διασπαστή κάνει θραύση, ίδιος πρέπει να είναι ο δάσκαλος.

Ανώνυμος
30 Οκτωβρίου 2012 στις 9:08 μ.μ.

Το κκε μαζί με ΝΔ και πασοκ κατεψήφισαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για να κληθεί να καταθέσει ο ΓΑΠ στην επιτροπή διαφάνειας της βουλής για την λίστα Λαγκάρντ.Μάλιστα ο Χαλβατζής δικαιολόγησε αυτή τη στάση,στο ότι η πρόταση είναι....αποπροσανατολιστική.Οι καλοί φίλοι στα δύσκολα φαίνονται ή ο κατήφορος δεν έχει τέλος!

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2012 στις 12:14 π.μ.

30 Οκτωβρίου 2012 9:08 μ.μ.

Εχεις πολυ πλάκα.......

Απο κατήφορος σε διατεταγμένη υπηρεσία

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger