Αρχισαν τα "όργανα" στην ΔΗΜΑΡ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 | 6:12 μ.μ.


Αρχισαν τα όργανα στο πολιτικό μόρφωμα του Κουβέλη με πρώτον να σέρνει τον χορό και να δηλώνει την  ανεξαρτητοποίησή του από την ΔΗΜΑΡ τον  βουλευτή Ηρακλείου Γιάννη Μιχελογιαννάκη.

Μπορεί ο Φ. Κουβέλη-με την βοήθεια και των ΜΜΕ- να επιχειρεί να διαχειριστεί επικοινωνιακά την βαρβαρότητα στην οποία θα βάλει την υπογραφή του, δημοσιογραφικές πληροφορίες όμως θέλουν άλλα τέσσερα μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας να είναι αποφασισμένα να καταψηφίσουν το καταστροφικό πακέτο των 11,5 δισ.

Επίσης άρχισαν να κυκλοφορούν κείμενα στελεχών της ΔΗΜΑΡ που στρέφονται ανοιχτά εναντίον της ηγεσίας του κόμματος καταγγέλλοντας εκτός των άλλων ότι η προγραμματική συμφωνία που υπέγραψε το κόμμα τους για να συμμετέχει στην συγκυβέρνηση έχει πεταχτεί στα σκουπίδια με κύρια ευθύνη του ίδιου του Φ. Κουβέλη.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

22 Οκτωβρίου 2012 στις 9:25 μ.μ.

Ναι καλά! Δεν ξέρανε με ποιόν μπλέκανε?????

Δώσανε το άλλοθι να φτιαχτεί η κυβέρνηση, παίξανε το ρόλο του αριστερού Καρατζαφέρη και ΤΩΡΑ που ούτως ή άλλως δεν τους χρειάζονται για να περάσουν τα μέτρα, την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και νίπτουν τας χείρας των!

Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ! ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!!

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2012 στις 1:25 π.μ.

Άντε με το καλό να ακολουθήσει και ο ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ του Πάντζα, της Δούρου, της Κωνσταντοπούλου, και των λοιπών πασόκων που φόρεσαν νέα προβιά.

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2012 στις 5:19 μ.μ.

ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΆΣΩ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ "ΑΦΙΕΡΩΜΑ" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΤΕΣΙΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΛΟΓΙΑΝΑΚΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΕΝ ΛΌΓΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ MEGA KAI TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΗ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΡΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΕΝΕς ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΩΝ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΘΩς ΕΠΕΞΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΜΠΟΜΠΗΣ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ..

Ανώνυμος
30 Οκτωβρίου 2012 στις 9:35 μ.μ.

http://mhmadas.blogspot.gr/2012/10/blog-post_29.html#comment-form
Eδω στελεχος της δημαρ λεει καθαρα.Και στρατο να κατεβασουμε για να υπερασπισουμε την δημοκρατια! Εχουν ξεφυγει οι ανθρωποι.....
ΚΥττα το σχολιο του στελεχους της δημαρ κατω απο το κειμενο.Aυτο δημιουργει θεμα αν τα στελεχη της δημαρ σκεφτονται ετσι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger