Home » , » Ρασοφόροι νεοναζί (Βίντεο)

Ρασοφόροι νεοναζί (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012 | 8:43 μ.μ.

Μόλις χτες είχαμε ανεβάσει βίντεο με τίτλο «Μπάτσοι και νεοναζί όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί».

 Μπορούσαν να απουσιάσουν και οι δεσποτάδες απ’ αυτό το μαύρο μέτωπο; Το λέμε αυτό γιατί εκτός απ’ όσα παρακολουθούμε στο βίντεο -Απαιχτος, όπως πάντα ο δεσπότης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος. Ο ρασοφόρος χειρίζεται με την ίδια μαεστρία τον λόγο του όπως χειριζόταν τον βούρδουλα της εξουσίας την εποχή που ήταν χωροφύλακας, και γνωστό φερέφωνο των γερμανοτσολιάδων στην κατοχή. Τούτη την φορά χαρακτηρίζει «γλυκιά ελπίδα για τον απελπισμένο πολίτη» την νεοναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου, κάνοντας την αγιογραφία της εγκληματικής οργάνωσης των νοσταλγών του Χίτλερ.- δεν απέχει απ’ την πραγματικότητα η δήλωση του Η. Παναγιώταρου ο οποίος είπε:«Η Χρυσή Αυγή έχει επικοινωνία με δεκάδες μητροπολίτες ανά την Ελλάδα οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα την Χρυσή Αυγή και το έργο της.

 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2012 στις 8:55 π.μ.

Σύντροφοι, δεν είναι όλοι οι δεσποτάδες ναζί. Μη κάνετε το λάθος και τους βάζετε στο ίδιο τσουβάλι. Δεν απηχεί την πραγματικότητα, δεν είναι δίκαιο ούτε σκόπιμο. Είναι πολύ πιο χρήσιμο η πλειοψηφία των δεσποτάδων να αποβάλει τους ναζί, αν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, αλλιώς η μη ναζιστική μειοψηφία να είναι αγκάθι στο σώμα της πλειοψηφίας.
Εξάλλου ο Σιατίστης έχει κι από θεολογική άποψη δίκιο: Ο άνθρωπος είναι εικόνα του θεού, επομένως κάθε φυλή είναι εικόνα του θεού, συνεπώς προσβάλλοντας τον άνθρωπο προσβάλλεις τον ίδιο το θεό.
Δεν νομίζετε πως είναι πιο χρήσιμο να κυριαρχήσει στους χριστιανούς του τόπου μας αυτή η άποψη παρά η άποψη του μίσους των Αμβροσίου Λενή, Σεραφείμ Μεντζελόπουλου κλπ.;

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2012 στις 12:02 μ.μ.

«αδιαμφισβήτητη παρουσία ένοπλων στρατιωτών με στολές παραλλαγής και κόκκινα, πράσινα, μπλε μπερέ σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης, αλλά και για την ανάθεση αστυνομικών καθηκόντων σε ένοπλες στρατιωτικές μονάδες η οποία αποτελεί επιλογή η οποία δεν απέχει πλέον πολύ από το να χαρακτηριστεί επικίνδυνο παιχνίδι με τους θεσμούς, που -αν μη τι άλλο- γυρίζει την ελληνική κοινωνία σε αλήστου μνήμης ιστορικές περιόδους». AYTO EINAI TO Program from XPYΣHΣ AY. (X.A.) KAI TPOIKAΣ !!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger