Home » , » Ισραήλ: Κράτος-τρομοκράτης (Βίντεο)

Ισραήλ: Κράτος-τρομοκράτης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 | 7:56 μ.μ.

Προηγουμένως είχαμε αναρτήσει το δελτίο τύπου της Πρωτοβουλίας “Ένα Καράβι για τη Γάζα” σύμφωνα με το οποίο ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε με πολεμική επιχείρηση το ιστιοφόρο ESTELLE και συνέλαβε πλήρωμα και επιβάτες. Το ίδιο δελτίο κατάγγειλε την πειρατική αυτή ενέργεια του κράτους τρομοκράτη Ισραήλ, ενέργεια που αποδεικνύει για άλλη μία φορά το αληθινό πρόσωπο του σιωνιστικού απαρτχαϊντ, όπως τόνιζε.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε την απελευθέρωση των 5 Ελλήνων ακτιβιστών, ενώ πρέπει να επισημάνουμε ότι ποτέ, ίσως, στην ανθρώπινη ιστορία δεν υπήρξε πιο μακρόχρονη και βάρβαρη πολιορκία ενός ολόκληρου λαού, από στεριά και θάλασσα, σαν αυτή της μαρτυρικής Γάζας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2012 στις 8:11 π.μ.

Το οτι απελευθερωθηκαν τοσο συντομα οι ελληνες ακτιβιστες του Εstelle εχει σχεση με την στενη
συνεργασια της αντιδραστικης ελληνικης κυβερνησης
και του σιωνισμου του τρομοκρατικου κρατους του
Ισραηλ Μια συνεργασια η οποια θεμελιωθηκε επι ΓΑΠ
που συνεχιζεται και αναβαθμιζεται συνεχως και που
εχθρευται ανοιχτα τον παλαιστινιακο αγωνα ενω παραλληλα ενισχυει την επιθετικοτητα και τη βαρβαροτητα του Ισραηλ προς τους γειτονικους λαους και ολη τη μεση ανατολη. Αυτο το τερατωδες κατασκευασμα του διεθνους ιμπεριαλισμου Ισραηλ οσο κι αν το ενισχυουν υποστηριζουν και του παρασχουν καθε ειδους βοηθεια οχι μονο δεν προκειται να πετυχει την εγκληματικη αποστολη που του εχουν αναθεσει αλλα στο τελος θα ηττηθει κατα κρατος και η παλαιστινιακη υποθεση θα θριαμβευσει!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger