Home » » Le Miserables: Του Αντώνη Σαμαρά

Le Miserables: Του Αντώνη Σαμαρά

Από mitsos175 , Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012 | 5:35 π.μ.

«Σε ιδιώνυμο μετατρέπονται οι εγκληματικές πράξεις οι οποίες θα διαπράττονται από μετανάστες οι οποίοι δεν βρίσκονται νόμιμα στην Ελλάδα.
Με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης θα προωθήσει προς το υπουργείο Δικαιοσύνης νομοθετική ρύθμιση σύμφωνα με την τη παράνομη είσοδο στη χώρα να εκλαμβάνεται ως «επιβαρυντική περίσταση» όταν τελούν κάποιο αδίκημα εκ δόλου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, «άτομα που έχουν ήδη παρανομήσει εισερχόμενα λαθραία στη χώρα δεν είναι νοητό, όταν αποτολμούν να παρανομήσουν εκ νέου, να έχουν την ίδια ποινική μεταχείριση σε σχέση με τους ημεδαπούς ή τους νόμιμους μετανάστες».
Σκοπός της ρύθμισης, όπως αναφέρεται, είναι η αυστηρότερη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας των παράνομων μεταναστών και η «αποτροπή εισόδου νέων».
Με μέτρα καταστολής δεν αντιμετωπίζεται το τεράστιο ζήτημα της μετανάστευσης και το δράμα των θυμάτων του ιμπεριαλισμού και των πολέμων, αναφέρει το ΚΚΕ».
ΠΗΓΗ
Νάτο πάλι το ιδιώνυμο, όπως τα λέγαμε! Το οποίο βέβαια, καταργεί κάθε Ισονομία και Ισοπολιτεία, αλλά με τέτοιες λεπτομέρειες θα ασχολούμαστε; Φυσικά με εντολή Σαμαρά, ποιανού άλλου; Του Μιχαλολιάκου; Θα μπορούσε να το είχε προτείνει κι αυτός.
Δηλαδή, να το πούμε με ένα παράδειγμα: Αν ένας αλιτήριος ναζί χτυπήσει ένα μετανάστη, κι ο μετανάστης τολμήσει να αμυνθεί, το θύμα θα καταδικάζεται και θα κλείνεται στο στρατόπεδο συγκέντρωσης, ενώ στον φασίστα θα του τραβάνε το αυτάκι και του λένε «είσαι κακό παιδάκι».    
Όταν θα κλέβει το μέλος της γαλάζιας συμμορίας τα ταμεία, θα το λένε «προσπάθεια για τη σωτηρία της χώρας», ενώ αν κλέψει κάποιος μετανάστης ένα καρβέλι ψωμί, επειδή πεινάει, θα τρώει 20 χρόνια για κακούργημα. Ο Ιαβέρης τώρα δικαιώνεται.   
Να δώσω «συγχαρητήρια» στη φασιστική δεξιά του Φώτη Κουνέλι, ο οποίος θα ψηφίσει ένα τέτοιο μέτρο. Παρέα με όλους τους ναζί. «Μπράβο» Φώτη, τις πέρασες τις εξετάσεις για ταγματασφαλίτης, το περίμενα άλλωστε.
Αρχίζουν από τους μετανάστες, για να καταλήξουν στους Αριστερούς. Τα έχουμε ξαναζήσει, τα έχουμε ξαναδεί. Τη δεκαετία του 1920, μετά του 1950, στη Χούντα… Σημερινά πράγματα, πρόοδος, ολοταχώς προς το Μεσαίωνα. Ταξίδι στο χρόνο, πριν κι από το Habeas Corpus.
Για το ίδιο αδίκημα θα τιμωρείσαι βάσει του τόπου γέννησης. Το άκρον άωρο του ρατσισμού. Μετά θα τιμωρείσαι, αν θεωρείσαι ή όχι Αριστερός και στο τέλος θα τιμωρείσαι, γιατί απλά δεν είσαι φασίστας. Εντάξει, είπε ο Αντωνάκης να εφαρμόσει μερικούς Γερμανικούς νόμους. Απλά παίρνει τη νομοθεσία του τρίτου Ράιχ…
Να λοιπόν, πως συνεργάζονται οι ένοικοι της γαλάζιας πολυκατοικίας. Πως χρησιμοποιούνται τέλεια οι επιθέσεις στους μετανάστες.  
Το ότι αυτό αντίκειται σε κάθε έννοια διεθνούς δικαίου κι ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αφού καταργεί την Ισότητα απέναντι στο νόμο, αυτό δεν απασχολεί καθόλου τους Ράλληδες. Έχουν μια χώρα να ξεπουλήσουν, με τα ανθρώπινα δικαιώματα θα καταπιάνονται;
Αθλιότητα, απόλυτη αθλιότητα…    
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger