Home » , » Το καθεστώς Ασαντ μακελεύει τον Συριακό λαό (Βίντεο)

Το καθεστώς Ασαντ μακελεύει τον Συριακό λαό (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Ιουλίου 2012 | 8:03 μ.μ.

Το αιματοβαμμένο καθεστώς του Ασαντ στην Συρία –έχοντας τις πλάτες της Ρωσίας- συνεχίζει τις κτηνωδίες του σε βάρος του Συριακού λαού δείχνοντας να μην διστάζει μπροστά σε τίποτα στην επιδίωξη του να κρατηθεί στην εξουσία.

Στο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε μεταξύ άλλων τις νέες βαρβαρότητες από το καθεστώς Ασαντ που  συνεχίζει να μακελεύει τον Συριακό λαό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το καθεστώς αρχίζει να βγάζει από τις αποθήκες του μέρος των χημικών όπλων του.

Να σημειώσουμε ότι μόλις πριν μερικές μέρες αποκαλύφθηκε από την έκθεση του Παρατηρητήριου Ανθρώπινων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch - ΗRW), ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας έχουν στήσει 27 κέντρα κράτησης στα οποία γίνονται συστηματικά βασανιστήρια, σε πολίτες της χώρας που αντιστέκονται στο καθεστώς.

Και ενώ η παγκόσμια κοινότητα περιορίζεται στα ευχολόγια του ΟΗΕ , και όλα δείχνουν ότι ο Ασαντ θα προσπαθήσει να κρατηθεί γαζωμένος στην εξουσία όσο αίμα και να κοστίσει αυτό στον Συριακό λαό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 23 σχόλια

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2012 στις 8:23 μ.μ.

Καλά, τι κατάντια είναι αυτή! Δεν ντρέπεστε να αναπαράγετε την προπαγάνδα των αστικών ΜΜΕ και των υπηρεσιών του ιμπεριαλισμού; Άκου "παγκόσμια κοινότητα" - ούτε η μαριονέτα, ο Μπαν Κι Μουν, να είσασταν.

Πέτρος

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2012 στις 8:42 μ.μ.

"η παγκόσμια κοινότητα περιορίζεται στα ευχολόγια του οηε";

Δηλαδή τι ζητάς, μια ακόμη ιμπεριαλιστική επέμβαση;

Πρόσεξε μόνο μην τυχόν και η ειδησεογραφία αποδειχθεί ξανά "κορμοράνος" (αν θυμάσαι), "όπλα μαζικής καταστροφής του σανταμ", κλπ, και βρεθείς εκτεθειμένος.

Το ίδιο το βίνεο, με την φωνή "off" που κάνει λόγο για 250 νεκρούς, η με αναφορά στην κλίντον που μας διαβεβαιώνει ότι "το καθεστώς δολοφονεί αθώους", είναι ελάχιστα αξιόπιστο τεκμήριο για το γεγονός, κι ακόμα λιγότερο αξιόπιστο για το τι ακριβώς συμβαίνει γενικά στη Συρία.

Το βέβαιο είναι ότι σε ΗΠΑ και ΕΕ, σε μοναρχίες του κόλπου και αλλού, υπάρχει μεγάλη επιμονή για επέμβαση, κι όσο υπάρχει αυτή η επιμονή τόσο θα εντείνουν τη δράση τους και οι εμπροσθοφυλακές τους στη Συρία και τόσο θα εντείνεται η κατευθυνόμενη προπαγάνδα των μμε.

αριστερό ασπόνδυλο
14 Ιουλίου 2012 στις 8:52 μ.μ.

Καλά τόσο καιρό δεν έχουμε μάθει την ιστορία; Από την Γιουγκοσλαβία μέχρι το ΙΡΑΚ και την Λιβύη η ίδια ιστορία γίνεται: Σφαγέας Μιλόσεβιτς/Χουσείν/Καντάφι, φίσκα στα χημικά/βιολογικά/πυρηνικά όπλα (που ποτέ δεν αποκαλύπτονται), τα βάζουν με εξεγερμένους που το ΝΑΤΟ την τελευταία στιγμή επεμβαίνει και τους "σώζει" αυτούς και τις οικογένειες εκατομμυρίων αθώων θυμάτων. 100 φορές το έχουμε δει το σενάριο σε χώρες δίπλα μας, δεν είναι και μακριά να πεις ότι τα ξεχάσαμε!

Δεν καταλαβαίνω, τι πιστή και άκριτη αναπαραγωγή του συγκεκριμένου παραμυθιού είναι αυτή από το Βαθύ Κόκκινο; Αλλά και να μην είναι παραμύθι, και να καθαρίζει ο Άσαντ το Συριακό λαό στην ψύχρα, είναι τόσο απλό για το Βαθύ Κόκκινο να πάρει θέση κάποιος, όταν ολοφάνερα μπαίνουν στην μέση οι ενδοϊμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί και παίζονται παιχνίδια πολύ έξω από την Συρία και το αυταρχικό καθεστώς της;

Εδώ υπάρχει η "ενημέρωση" της άλλης πλευράς:
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=47579&Itemid=137
Σκοπεύετε να την υιοθετήσετε κι αυτήν;
Αν όχι, γιατί;

14 Ιουλίου 2012 στις 11:00 μ.μ.

"...Και ενώ η παγκόσμια κοινότητα περιορίζεται στα ευχολόγια του ΟΗΕ..."
Εμ βέβαια. -Τι κάνει το ΝΑΤΟ;
Γιούργια να ισοπεδώσουμε και την Συρία, να τον ρίξουμε τον παλιοδικτάτορα!
Τόσες δημοκρατίες έφτιαξε η "παγκόσμια κοινότητα" (ως γνωστό οι ρώσοι είναι Αρειανοί...), Ιράκ, Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία, Λιβύη, κλπ κλπ
Μετά ποιά δικτατορία(που πάντα την υποστηρίζει η Μόσχα) έχει σειρά άραγε;
Ιραν, Κούβα, Λ.Δ.Κορέας;

14 Ιουλίου 2012 στις 11:07 μ.μ.

Μια καλή ανάλυση για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Συρία υπάρχει εδώ. http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4124.html

Από κει και πέρα είναι αστείο να μην αποδέχεται κανείς ότι στην Συρία έχουμε ένα καταπιεστικό καθεστώς. Και μόνο να διαβάσει κανείς τον νέο «αντιτρομοκρατικό» νόμο που πέρασε τον περασμένο μήνα στην Συρία θα διαπιστώσει πόσο αυταρχικό είναι το καθεστώς Ασαντ.

Για τον βρόμικο ρόλο του ΟΗΕ έχουμε γράψει δεκάδες φορές και θα ήταν πλεονασμός να επανέλθουμε. Στην προκειμένη περίπτωση εννοούμε τα ψηφίσματα 2042 και 2043 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, αλλά αφού άνοιξε αυτό το θέμα θα επανέλθουμε με πιο αναλυτική ανάρτηση.

Με ποια λογική και επειδή με επίκεντρο την Συρία εντείνονται οι ενδοϊμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί για την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και του Κόλπου, πρέπει να αφήσουμε στο απυρόβλητο το καθεστώς Ασαντ;

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2012 στις 11:33 μ.μ.

Πάτε καλα ρε όσοι υποστηρίζεται το δολοφονικό καθεστώς της Συρίας; Διαβάστε εδώ για τις ομότητες του και φρίξτε.
http://tvxs.gr/news/kosmos/katadiki-gia-ti-sfagi-sto-xorio-taramsex-tis-syrias

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2012 στις 11:41 μ.μ.

Δεν είναι το θέμα το "απυρόβλητο".
Το θέμα είναι η χωρίς δυνατότητα παρερμηνειών αντίθεση στους σχεδιασμούς που -και ιδεολογικά- προσπαθούν να κάνουν πραγματικότητα την ιμπεριαλιστική επιδρομή.

Η "αντιτρομοκρατική" νομοθεσία στη Συρία πριν ένα μήνα, με την ένοπλη δραστηριότητα της "αντιπολίτευσης" σε εξέλιξη, με φανερές και αφανείς σχέσεις ανάμεσα σε "αντιπολίτευση" και ιμπεριαλιστικά κέντρα, δεν είναι δυνατό να "διαβαστεί" με μέτρο τους γενικούς όρους των πολιτικών ελευθεριών, ούτε να μπει στον ίδιο παρονομαστή με την "αντιτρομοκρατική" ή και την αντιμεταναστευτική (βλ. στρατόπεδα συγκέντρωσης κλπ) νομοθεσία που θωρακίζει προληπτικά την εξουσία του κεφάλαιου απέναντι στη λαϊκή αμφισβήτηση.

Δε θες "να αφήσεις στο απυρόβλητο το καθεστώς Άσαντ", γιατί ένας γεωπολιτικός σχεδιασμός που σε υπερβαίνει, το έχει φέρει στο προσκήνιο. Όμως λχ τα μοναρχικά καθεστώτα της περιοχής, με την έκδηλη αντιδραστικότητα, τα "αφήνεις στο απυρόβλητο", μια που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται στην αιχμή των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών (και της χειραγώγησης της "κοινής γνώμης"), αλλά ίσα - ίσα αποτελούν παράγοντα της διαμόρφωσής τους... Το βρίσκεις σωστό, να καθορίζεται από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς το τι αφήνεις ή δεν αφήνεις κάθε φορά "στο απυρόβλητο";

15 Ιουλίου 2012 στις 12:00 π.μ.

@Vathi,dioti den mporis na denis ta heria orismenon oste na droun eleftera oi aloi..

Ανώνυμος
15 Ιουλίου 2012 στις 3:58 π.μ.

η αληθεια σε ενα πολεμο ειναι το πρωτο θυμα,δεν θελω να βαλω φωτοστεφανο σε κανενα Ασαντ,Κανταφι,Σανταμ,Μιλοσεβιτσ αλλα ουτε και να τους βαλω στο ιδιο τσουβαλι ..αλλα εχει παραγινει αυτο το κακο με την εξαγωγη δημοκρατιας εκ μερους του Ν.Α.Τ.Ο και αλλον λοιπον χαρουμενων δυναμεων που δεν εχουνε αφισει μετα το 1990 κρατος που να μην το εχουνε κανει επιθεση (πριν βεβαια εχουν φροντηση να το εμπλεξουνε σε εμφιλιο πολεμο και μετα πανε να τους δωσουνε δημοκρατια!!!)επειδη δεν δεχθηκε να ειναι πιονι τους

αριστερό ασπόνδυλο
15 Ιουλίου 2012 στις 8:54 π.μ.

Σύμφωνα με το άρθρο που εσύ έβαλες "Το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα έχει καθήκον να αναδείξει αυτό το ζήτημα (της κλιμακούμενης ιμπεριαλιστικής εκστρατείας εναντίον της Συρίας) και να καταγγείλει τους κάθε επίδοξους εμπρηστές του πολέμου."

Το άρθρο αυτό λοιπόν είναι σε αυτή την λογική ή στην λογική της υιοθέτησης της προπαγάνδας της μιας πλευράς; Αν είναι έτσι, βάλε και την προπαγάνδα της άλλης κι άσε μας να διαλέξουμε. Εκτός αν γνωρίζεις ότι τα πτώματα, οι σφαγές κλπ. γίνονται μόνο από την πλευρά Άσαντ. Εγώ όμως δεν ξεχνάω ότι κάποιοι είχαν ξεθάψει στην Ρουμανία νεκρούς προκειμένου να μας δείξουν τα άπειρα θύματα της Τιμισοάρα.

Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί, γιατί πλέον είναι γνωστό κι αδιαμφισβήτητο ότι κάθε πολεμικής επιχείρησης του ΝΑΤΟ προηγείται η πολεμική του προπαγάνδα.

Ανώνυμος
15 Ιουλίου 2012 στις 1:28 μ.μ.

Ήρθε και ο άλλος να μας παραθέσει το λινκ απο τον έγκυρο βόθρο της μεταρυθμιστικης/σοσιαλδημοκρατικής Αριστεράς , το "έγκυρο " tvxs. Αυτοι που στήριξαν την σφαγή και ισοπέδωση της Λιβύης απο τους τζιχαντιστες"εξεγερμένους " και τα καθικια των δυτικών μυστικών υπηρεσίων με την συνδρομή του ΝΑΤΟ. Οποίος δεν βλέπει μια επανάληψη και πως η Ρωσία αυτη τι στιγμή (λόγω και συμφεροντων αλλα ίσως και επειδη βλέπει πως οι δυτικές ελίτ  αφού "ξεμπερδεψουν" με Συρία και Ιράν μετα θα " αναλάβουν " και την Ρωσία για μια πλήρης υποβολή στο Νεοφιλελευθερο Παγκοσμιοποιημένο Καπιταλισμό που θέλουν να επιβάλλουν) τότε 2 πράγματα ισχύουν . Είτε είναι ηλίθιος είτε είναι ύποπτος  όπως σίγουρα ισχύει για πολλούς που εμπλέκονται με πάσης φύσεως ΜΚΟ ( την πεμπτουσία των δυτικών ελίτ ανά τον κόσμο ) για τη δήθεν προώθηση των δικαιωμάτων και της (αντιπροσωπευτικής/ ελιτιστικής) " δημοκρατίας" και που στην σοσιαλδημοκρατική Αριστερά στην Ελλάδα είναι περισσότερο από εμφανής . Ας μην τρώμε κουτόχορτο και μην αναπαραγουμε τα ψέματα των καθεστωτικων . Το δικαίωμα της αυτοδιευθυνσης ανήκει στο λαό της Συριας και όχι στους δυτικούς μακελαρηδες που με την βοήθεια των τζιχαντιστων προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες , με σφαγές αθώων που χρεώνουν στον Ασαντ ( όπως αποδείχτηκε και το φιάσκο με τη σφαγή αθώων στη Χούλα) για τον βομβαρδισμό απο το ΝΑΤΟ.
Βαθύ κόκκινο , επειδη σε διαβάζω καιρό τώρα είναι η πρώτη φορα που βλέπω να αναπαραγείς ένα τόσο άθλιο και συστημικό βιντεο που ταιριάζει μόνο στην αθλιότητα της μεταρυθμιστικης αριστερας στην Ελλάδα, ασε την Αυγή και τα κάθε tvxs να αναπαράγουν τα άθλια ψέματα των ελίτ ...

15 Ιουλίου 2012 στις 3:50 μ.μ.

Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα.
Στις μαρτυρικές Χόμς και Χάμα, με έντονο το Σουνίτικο στοιχείο, Σουνίτες μακελεύουν Σουνίτες για να τα ρίξουν στην χούντα του Άσσαντ.
Η σφαγή στην Χούλα ήταν έργο των δολοφόνων του Άσσαντ. Όποιος κάνει λόγο για φιάσκο, καλό θα ήταν να δίνει και πληροφορίες. Αλλιώς ρίχνει νερό στον μύλο της δήθεν προβοκάτσιας για το "αγγελικό" καθεστώς.
Το πυροβολικό, τα τανκς, και τα επιθετικά ελικόπτερα που δολοφονούν αθώες ψυχές παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων δεν είναι από την πλευρά των εξεγερμένων. Η πολύμηνη πολύμορφη εξέγερση με την ελάχιστη βοήθεια από τα έξω, δεν κάμπτεται. Αντίθετα μεγαλώνει μέρα με την μέρα. Η απελευθέρωση του Συριακού λαού είναι έργο δικό του.
Ας έκανε ένα κόπο το καϊνάρι της 15 ιουλίου 1:28, να παρευρισκόταν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στην πλατεία Εξαρχείων, όπου και μίλησαν αντικαθεστωτικοί Σύριοι, κάποιοι από αυτούς μάλιστα ήταν μέχρι και πριν τρεις μήνες στην πολύπαθη Χομς.
Εσύ να μην τρως κουτόχορτο φιλαράκι για δήθεν τζιχαντιστές.
Πήραν τα όπλα για να απαντήσουν στις δολοφονίες των συνανθρώπων τους. Σχεδόν όλοι έχουν έναν φίλο, γνωστό, αδελφό, συγγενή που είτε έχει τραυματιστεί, είτε έχει απαχθεί από τα καλόπαιδα του Άσσαν, είτε έχει δολοφονηθεί. Εξεγερμένοι άνθρωποι, με το Α κεφαλαίο.

Το καθεστώς βομβαρδίζει ανηλεώς τις πόλεις και τα χωριά της Συρίας, και κάποιοι εδώ μέσα προσπαθούν να μας μιλήσουν για προβοκάτσια, σαν φερέφωνα του κοντοπούτιν.
Το αίμα των δολοφονημένων παιδιών, καθίκια, είναι και στα δικά σας χέρια.

Υ.Γ1. Αλήθεια, δεκαεπτά μήνες που διεξάγεται η εξέγερση - επανάσταση, εκτός από δηλώσεις αποτροπιασμού, που ακριβώς είναι η ευαίσθητη διεθνής κοινότητα; Πουθενά. Ρητορικό ήταν το ερώτημα.

Υ.Γ2. Την ίδια ακριβώς άποψη με διάφορους δήθεν τάχα μου αριστερούς, έχει και η χρυσή αυγή για την σύγκρουση της Συρίας. Έτσι κι αλλιώς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τον εθνικοπατριωτικό ρόλο του "Κ"ΚΕ...

15 Ιουλίου 2012 στις 4:08 μ.μ.

Ντροπή και αίσχος διάφοροι δήθεν αριστεροί, να αναπαράγουν τα ψεύδη του γκαγκεμπίτη Πούτιν και του συναφιού του.


Αλληλεγγύη στο Συριακό λαό
‎15/7/2012 - Η κυβερνητική επίθεση στο συριακό χωριό Τρέμσιχ είχε ως στόχο σπίτια ακτιβιστών και ανταρτών, ανακοίνωσε η αποστολή του ΟΗΕ στη χώρα.
Το σχόλιο της σελίδας: θέλουν να μας πουν δηλαδή ότι τα σπίτια των ανταρτών και οι οικογένειες των ανταρτών είναι νόμιμος στόχος των φασιστικών δυνάμεων του Άσαντ; Η φασιστική αντίληψη ακόμα και στον ΟΗΕ!!!

15 Ιουλίου 2012 στις 4:33 μ.μ.

Άθλια ψέματα των ελίτ...

Άθλια ψέματα των ελίτ τα βομβαρδισμένα σπίτια, οι δολοφονίες, οι εξαφανίσεις ακτιβιστών, τα βασανιστήρια σε μυστικά κέντρα κράτησης, οι δολοφόνοι μικρών παιδιών Σαμπίχα, η προπαγάνδα μιας οικογενειοκρατούμενης χούντας εδώ και σαράντα χρόνια.

Να χαιρόσαστε την μη μεταρυθμιστική αριστερά σας. Κουτί σας έρχεται. Ταιριάζει με το χρώμα κόκκινο... Όχι βαθύ. Του αίματος...

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=QoQcgjH21j0
Αυτός ο εξεγερμένος άνθρωπος που πήρε τα όπλα για να υπερασπίσει οικογένειες και φίλους στην κατεστραμένη από το πυροβολικό του Συριακού στρατού Χάμα, είναι υποκινούμενος από σκοτεινά κέντρα.

http://www.youtube.com/watch?v=4y0iGJZ0wW4
Εδώ ο ακτιβιστής που βασανίζεται σε μυστικό κέντρο κράτησης, είναι αυτός που φταίει γιατί πηγαίνει και πέφτει πάνω στα όργανα βασανισμού από μόνος του.

http://www.youtube.com/watch?v=MAnwvc9tsfw
Εδώ γυναίκες παίρνουν αυτό που τις αξίζει από τα κολεγιόπαιδα Σαμπίχα...

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=SRkS9oxc6ic
Και μια και μιλάμε για επεμβάσεις από τα έξω, ας δούμε ποιος παίρνει βοήθεια.
Η ΧεζμπΑλλάχ στο πλευρό του μακελάρη. Εμ πως να μην επιστρέψει ο ισλαμοφασίστας Νασράλα την εξυπηρέτηση από το καθεστώς της συρίας κατά την κατοχή του Λιβάνου για χρόνια;

https://www.youtube.com/watch?v=MI4U7-gupzU&feature=player_embedded
Ένα κωμικοτραγικό βιντεάκι, όπου σήμερα στην Συρία 2+2 μας κάνει πέντε.

http://www.youtube.com/watch?v=A09-Z41nGl4
Εδώ στην Ντεράα, οι Σαμπίχα δεν κάνουν φάλαγγα. Απλά του ανέβηκε του ανθρώπου το αίμα στα πόδια και είπαν να τον βοηθήσουν.

Άντε δήθεν κομμουνιστές που λοιδορείτε μία κανονική επανάσταση απέναντι στο ναζιστικό καθεστώς της μειοψηφίας των Αλλαουϊτών, αντί να ήσασταν ολόψυχα μαζί με τους καταπιεσμένους.
Αλλά έτσι είναι. Η γκα γκε μπε και τα γκουλάκ δεν μπορούν να φύγουν ποτέ από τα μυαλά των "καθεστωτικών" αριστερών. Πούτιν και ξερό ψωμί...

αριστερό ασπόνδυλο
15 Ιουλίου 2012 στις 7:28 μ.μ.

Δεν υπάρχει πιο απολιτίκ στυλάκι από αυτό της (αντι)παράθεσης βίντεο με φρικαλεότητες. Μια "απάντηση" φυσικά θα ήταν ένας άλλος να πεταχτεί και ως απάντηση στην φάλαγγα να βάλει ένα αποκεφαλισμό ή ως απάντηση στο ξυλοκόπημα γυναικών να βάλει ένα βιασμό παιδιού. Τέτοια άλλωστε είδαμε κάμποσα στην Λιβύη και είναι σίγουρο ότι θα γίνονται και στην Συρία.
Άλλωστε και οι δύο πλευρές δεν φαίνεται να έχουν και πολλούς ηθικούς ενδοιασμούς ως προς τα μέσα.

Όμως τι θα απεδείκνυε αυτό;
Τίποτε, πέραν της σαδιστικής ευχαρίστησης των διάφορων "αγανακτισμένων" που απ' την μία κλαίνε κι απ' την άλλη κυνηγούν σαν τρελοί τα σαδιστικά βίντεο στο ίντερνετ.
Είναι κι αυτό κομμάτι της "ευαισθησίας" τους.

Εδώ είναι φανερό ότι διεξάγεται ένας εμφύλιος πόλεμος, τον οποίο υποδαυλίζουν με κάθε μέσο και δυνάμεις έξω από την Συρία. Από εκεί και πέρα όταν αρχίζουν τα πολλά βιντεάκια στο youtube, όταν αρχίζει η "διεθνής κοινότητα" να "ευαισθητοποιείται", όταν αρχίζουν στο δίκτυο να γράφουν σωρηδόν οι διάφοροι "ευαίσθητοι", τα αεροπλανοφόρα είναι πολύ κοντά στην ανάληψη δράσης. Δράση που θα είχαν ήδη άλλωστε αναλάβει αν οι Ρώσοι δεν είχαν εκεί την μεγαλύτερή τους βάση στην Μεσόγειο και δεν είχαν τις δικές τους "ευαισθησίες".

Κι εμείς για άλλη μια φορά αντί να βγάλουμε μια πολιτική στάση, θα καθόμαστε να μετράμε τα κομμένα κεφάλια και χέρια που θα πέφτουν απ' τον πάγκο του (διεθνούς) χασάπη...

15 Ιουλίου 2012 στις 8:33 μ.μ.

Ντροπή και αίσχος σε δήθεν αριστερούς που έχουν ταχθεί με την πλευρά του ναζιστικού καθεστώτος. Ντρέπομαι που δηλώνω αριστερός, όταν αριστεροί δηλώνουν οι υποστηρικτές δολοφόνων μικρών παιδιών.
Αίσχος. Αίσχος, για το εν τύποις κομμουνιστικό κόμμα ελλάδας, και τους οπαδούς του, που δηλώνουν ότι για το μακελειό στην Συρία ευθύνονται σκοτεινά ξένα κέντρα που θέλουν την αποσταθεροποίηση της Συρίας.

Η Άλ Κάϊντα, οι τζιχαντιστές, οι τρομοκράτες είναι πίσω από το πλανητικό ιμπέριουμ, και όχι ένα ναζιστικό καθεστώς εδώ και σαράντα χρόνια.

Να χαιρόσαστε την αριστερά σας, που αντί να δώσει γη και ύδωρ στην Συριακή επανάσταση, ουσιαστικά την λοιδωρεί με τον χειρότερο τρόπο. Αίσχος...

Ελπίζω και εύχομαι, μετά από τα λουτρά αίματος μέσα στην επικράτεια της Συρίας, να μην σκάσει το Νάτο σαν απέλευθερωτής την τελευταία στιγμή.
Η απελευθέρωση του Συριακού λαού είναι έργο δικό του. Και καμία κουφάλα δυτικός δεν θα μπει την ύστατη στιγμή για να πει ότι βοήθησε.
Άργησε η διεθνής κοινότητα εδώ και δεκαεπτά μήνες. Να πάει να γαμηθεί και να μην ασχοληθεί. Η συριακή επανάσταση δυναμώνει. Και Τελειώνει από μόνη της το ναζιστικό καθεστώς του Άσσαντ. Δεν χρειάζεται καμία βοήθεια από τους μεγαλοιμπεριαλιστές.

Ενάντια στους μύθους και τις προκαταλήψεις, χιλιάδες άνθρωποι, μακριά από θρησκευτικούς εναγκαλισμούς, έχουν πάρει τα όπλα για να αντιμετωπίσουν τους δολοφόνους των οικογενειών τους, των φίλων τους, των γειτόνων τους.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, και αν το "Κ"ΚΕ και οι συνοδοιπόροι του θέλουν ξανά και ξανά να μας μιλάνε για πλανητική (sic!) προβοκάτσια, που ουσιαστικά ταυτίζεται με την εξωτερική πολιτική της αντιδραστικής Μόσχας, τότε, συγγνώμη για την έκφραση αλλά: να πάνε να γαμηθούν. Έχουν στα χέρια τους το αίμα του Συριακού Λαού.

Οξύμωρο; Όχι Τάκη. Είναι απλώς στρατηγική. Αλλά ένα κόμμα που θέλει εν τύποις να ονομάζεται επαναστατικό, θα πρέπει αν μη τι άλλο να είναι και επαναστατικό.

Αλλά τι λέω ο καψερός.
Εδώ στην εξέγερση που ακολούθησε την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το "επαναστατικό" κόμμα του περισσού, ταυτίστηκε με τον Βελόπουλο και τα σκοτεινά κέντρα που ήθελαν την αποσταθεροποίηση της εθνικής μας επικράτειας...
Σιγά μην είχαν σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι μία λέξη συμπάθειας για τους επαναστατημένους - εξεγερμένους ανθρώπους της Συρίας.

Αίσχος για μία αριστερά που πήρε το ξεφτιλισμένο 4.5% και ουσιαστικά δεν έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει...

15 Ιουλίου 2012 στις 8:50 μ.μ.

κυνηγάμε σαδιστικά βίντεο από το δράμα της Συρίας.
Άντε αγόρι μου (ελπίζω όχι κορίτσι μου), να σε δει κανένας γιατρός.
Χέστηκαν οι Ρώσοι για το αίμα που χύνεται στην Συρία. Το Λιμάνι της Ταρσούς να είναι καλά, και τα όπλα που πουλάνε στο ναζιστικό καθεστώς της Δαμασκούς.
Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτό που βγάζεις, είναι μία υποστήριξη στο δολοφονικό καθεστώς Άσσαντ.
Τελικά μπορεί να μην ψηφίζεις "Κ"ΚΕ, και να είσαι με την πλευρά των μαχαιροβγαλτών της Χρυσής Αυγής. Διαλέγεις και παίρνεις... Ταυτίζεστε...

Ανώνυμος
15 Ιουλίου 2012 στις 9:15 μ.μ.

Μιχαλάκη, πολύ ΟΑΚΚΕ μου ακούγεσαι. Αφού σας αρέσουν τόσο εκεί στο "Βαθύ" τα καθστωτικά μίντια, πάρτε μια τελευταία ανάρτηση του in.gr:

"Η κυβερνητική επίθεση στο συριακό χωριό Τρέμσιχ είχε ως στόχο κυρίως σπίτια ακτιβιστών και ανταρτών, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΗΕ στη χώρα.

Τόνισε ότι στην επίθεση χρησιμοποιήθηκε βαρύς οπλισμός, κάτι που απορρίπτει η Δαμασκός, η οποία κάνει λόγο για μόλις 37 νεκρούς, ανάμεσά τους και δύο πολίτες.

Η ανακοίνωση ήρθε μετά από την επίσκεψη των παρατηρητών του ΟΗΕ στο χωριό, όπου περίπου 200 άτομα σκοτώθηκαν. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΔΩ ΤΟ IN.GR TO XABA TOY, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΗΕ)

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με ισχυρισμούς που ανέφεραν ότι ο απολογισμός ανάμεσα στους πολίτες είναι βαρύς.

Αντιθέτως, τα πρώτα ευρήματα συμφωνούν με την κυβέρνηση της Συρίας ότι στόχος των επιθέσεων ήταν κρησφύγετα ανταρτών.

«Η επίθεση στο Τρέμσιχ είχε ως στόχο συγκεκριμένες ομάδες και σπίτια, τα περισσότερα λιποτακτών και ακτιβιστών» ανέφερε η εκπρόσωπος του ΟΗΕ, Σούζαν Γκόσεχ.

«Κηλίδες αίματος ή, σε άλλες περιπτώσεις, πολύ αίμα είδαμε σε πολλά δωμάτια, ακόμα και στους υποδοχείς για τις ηλεκτρικές συσκευές στο εσωτερικό των κατοικιών» ανέφεραν οι παρατηρητές του ΟΗΕ μιλώντας στον ανταποκριτή, στην ίδια περιοχή, του Γαλλικού πρακτορείου.

Πρόσθεσαν ότι ο αριθμός των νεκρών δεν είναι ξεκάθαρος και ότι οι παρατηρητές θα επιστρέψουν την Κυριακή στο χωριό.

«Αυτό που έγινε στο Τρέμσιχ είναι ότι ένοπλες συμμορίες εξαπέλυσαν επίθεση στο χωριό και το μετέτρεψαν σε κέντρο τρομοκρατικών επιχειρήσεων» είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Τζιχάντ Μακντίσι σε συνέντευξη Τύπου στη Δαμασκό.

«Οι κυβερνητικές δυνάμεις δεν χρησιμοποίησαν άρματα μάχης, αεροπλάνα, ελικόπτερα ή πυροβολικό... χρησιμοποίησαν ελαφρά όπλα -το βαρύτερο εκ των οποίων ήταν αντιαρματικές ρουκέτες RPG-7» είπε σε συνέντευξη Τύπου στη Δαμασκό.

Ο Μακντίσι είπε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν 37 μαχητές και δύο αμάχους στο πλαίσιο εκστρατείας κατά του χωριού, απ΄όπου η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι οι αντάρτες πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε άλλες περιοχές."

Πέτρος

16 Ιουλίου 2012 στις 3:33 π.μ.

Εσύ ρε μπαγλαμά ταυτίζεσαι με το καθεστώς της Δαμασκούς; Γιατί από ότι φαίνεται εκεί τοποθετείς την πολιτική σου υπόσταση.

Τώρα ξαφνικά έγινες ΟΗΕΣ, ενώ είσαι όψιμος αριστερός επαναστάτης; Και ποιος σου λέει ρε αλλοτριωμένε ότι και η διεθνής κοινότητα δεν θέλει την λήξη της επανάστασης στην Συρία; Μετά από δεκαεπτά μήνες τους έπιασε ο πόνος; Και που τους έπιασε δηλαδή έγινε τίποτα; Μερικές καταδικαστικές και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Μόνοι τους είναι οι επαναστατημένοι να παλεύουν με το ναζιστικό καθεστώς του Άσαντ. Αυτή είναι η πραγματικότητα.



Και τώρα ξαφνικά ακούμε τον εκπρόσωπο του υπουργείου εξωτερικών της Συρίας; Να χαίρεσαι την ενημέρωσή σου αγοράκι μου. Και όχι. Την Οάκκε την έχω χεσμένη. Αλλά το μανίκι που σου τραβάει το κόμμα δεν μπορείς να το κάνεις στην άκρη. Και μετά προβληματίζεστε γιατί κατρακυλήσατε στο 4.5%.
Τα καζάνια της αντεπανάστασης έχουν και άλλο πάτο... Έξω από το κοινοβούλιο και χωρίς κρατικές επιδοτήσεις.

Δηλαδή τα μόνα βαριά όπλα που κάνει χρήση η Δαμασκός είναι αντιαρματικές ρουκέτες RPG. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις, ή να σου κατεβάσω ένα σκασμό πληροφορίες με τον Συριακό στρατό που κάνει χρήση βαρέων όπλων; Όπλων που δυστυχώς δεν έχει ο ελεύθερος επαναστατημένος εξεγερμένος Συριακός στρατός.

Δυστυχώς....

16 Ιουλίου 2012 στις 3:44 π.μ.

Ο Πετράκης μας δίνει σαν πραγματικότητα τις ανακοινώσεις του Ναζιστικού καθεστώτος της Συρίας.
Ένοπλες συμμορίες εξαπέλυσαν επίθεση στο χωριό και το μετέτρεψαν σε κέντρο τρομοκρατικών επιχειρήσεων είπε ο παπάρας του υπουργείου εξωτερικών...

Και άντε. Να πάρουμε σαν γεγονός τις ανακοινώσεις του Ναζιστικού Υπουργείου Εξωτερικών της Συρίας.
Για τις πόλεις και τα χωριά που βομβαρδίζει εδώ και μήνες, για τα δολοφονημένα παιδιά, γυναίκες από το ναζιστικό καθεστώς του άσαντ, έχεις καμία κουβέντα συμπάθειας;
Ή ως γνωστό για εσένα και το απόκομμα σου εκεί στον περισσό όλα αυτά είναι ...προβοκάτσια;

αριστερό ασπόνδυλο
16 Ιουλίου 2012 στις 6:59 π.μ.

Ναι μωρέ Μιχάλη, όπως τα λες.
Εμένα γιατρός έπρεπε να με δει και στην Γιουγκοσλαβία, γιατρός και στο ΙΡΑΚ, γιατρός και στην Λιβύη, οπότε γιατί ν' αλλάξει κάτι τώρα;

Στο κάτω κάτω είναι γνωστό ότι οι ψυχικά υγιείς κρύβονται πίσω από τα αεροπλανάκια του ΝΑΤΟ που μεταφέρουν την "ελευθερία" από χώρα σε χώρα. Αλήθεια και το καθεστώς στο ΙΡΑΝ κάπως ανελεύθερο δεν σου φαίνεται; Είναι ρε γαμώτο, είναι πολύ ανελεύθερο και καταπιεστικό, κάτι πρέπει να γίνει κι εκεί.

Μόνο σ' αυτή την Σαουδική Αραβία ο οίκος των Σαούντ ξεχειλίζει από δημοκρατία και ελευθερία. Δεν συγκρίνεται φυσικά με αυτή των ΗΠΑ που στέλνουν τους κρατουμένους για "επεξεργασία" σε φιλικά τους καθεστώτα ή στο γκουαντάναμο, αλλά καλοί είναι.

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2012 στις 1:35 μ.μ.

Τα πλοκάμια των δήθεν " αριστερών " ιντερνετικών περσονων τύπου Μιχάλη , που σπεύδουν να απαντήσουν με σεντόνια template copy-paste απο τα εγχειρίδια προπαγάνδας (ακριβώς όπως έγινε πριν την επεμβαση στη Λιβυη που είχαν γεμίσει με βίντεο , αναρτήσεις και tweets τον ιντερνετικο χώρο ώστε να " νομιμοποιήσουν " έστω και τυπικά την καταστροφή της Λιβυής απο τις ορδές των καλα-πληρωμενων και εκπαιδευμένων "εξεγερμένων"/τζιχαντιστών από τις μυστικές υπηρεσίες των χωρών μελών του ΝΑΤΟ) πρέπει να μας προβληματίσουν γενικότερα. όχι μόνο για τα κίνητρα της συστημικης Αριστερας στην Ελλάδα που αναπαράγει αυτή την προπαγάνδα ( βλ δήλωση ΣΥΡΙΖΑ για λιβύη "...να αναγνωρίσει άμεσα η ελληνική κυβέρνηση την μεταβατική κυβέρνηση στη Λιβύη ...") αλλα και για τη δυνατότητα των επι πληρωμή ατόμων (γιατι δεν μπορει να υποθέσουμε ότι υπάρχουν τόσοι αφελείς με τόσο ελεύθερο χρόνο ώστε να συντάσσουν "σεντόνια" με στοίχηση και βιντεο σφαγών , σαν αυτα που έδειχνε μέχρι και το Mega channel στα δελτία ειδήσεων πριν την καταστροφή της Λιβύης) για να αναπαράγουν την συστημική προπαγάνδα.

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2012 στις 3:28 μ.μ.

Μιχαλάκη, γίνεσαι καταγέλαστος με μπούρδες σαν την παρακάτω:

"Μόνοι τους είναι οι επαναστατημένοι να παλεύουν με το ναζιστικό καθεστώς του Άσαντ."
(παρεπιμπτόντως στη γραφή του mixalis κάθε 5 λέξεις πρέπει απαραίτητα να εισάγουμε τη λέξη "ναζιστικό" ή τα παράγωγα του)

'Μόνοι" τους με σουρωτήρι τα σύνορα προς Τουρκία;

Και ένα τελευταίο. Το ΚΚΕ κρατήθηκε όρθιο σε πολύ χειρότερα, στα οποία έβαλαν το λιθαράκι τους και αρκετοί της φάρας σου. Αυτά που μας λες, λοιπόν, για κοινοβούλια και κρατικές επιδοτήσεις, τα λες στο βερεσέ.

Πέτρος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger