Home » , » Σαρκοβόροι λαγοί

Σαρκοβόροι λαγοί

Από mitsos175 , Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 | 2:19 π.μ.


Στην Ελλάδα των αυτοκτονιών, της χρεοκοπίας, του ρατσισμού, της ανεργίας, η προπαγάνδα έχει την τιμητική της.
 «Η Βουλγαρία έχει δουλειές γιατί έχει φθηνά μεροκάματα και κάνει τεμενάδες στις ξένες εταιρίες» κραυγάζουν θριαμβευτικά τα φερέφωνα στα κανάλια.  

Ο πρόεδρος της δημοπρασίας από γλάστρα έγινε λαγουδάκι: «Περισσότερες από 1.500 Ελληνικές επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στη γειτονική χώρα και έχουν δημιουργήσει 100.000 θέσεις εργασίας» είπε πονηρά. Με άλλα λόγια, να πληρώνεστε όπως οι Βούλγαροι για να υπάρξουν θέσεις.

Σώπα ρε Κάρολε. Να σε ρωτήσω κάτι. Οι μισθοί στη γειτονική χώρα είναι χαμηλοί. Όμως και οι τιμές το ίδιο. Πως θα μειώσεις τους μισθούς, όταν αυξάνεις τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, τα χαράτσια και η ακρίβεια καλπάζει; Τι θα μείνει Κάρολε για φαΐ; Οι σκουπιδοτενεκέδες;

Όσον αφορά την ανεργία στην ΕΕ είναι υψηλότερη στην Ισπανία (23,6%) και την Ελλάδα (23,2%), που έχουν μικρότερους μισθούς σε σχέση με τη Γερμανία, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, την Αυστρία, όπου έχουν και λιγότερους ανέργους (γύρω στο 5%).

Το λαγουδάκι προετοιμάζει για νέες μειώσεις μισθών με το πρόσχημα της ανταγωνιστικότητας. Είναι το αποτέλεσμα της επιτυχής (για την τρόικα) «επαναδιαπραγμάτευσης» του Μνημονίου.

Μπράβο Φώτη. Πολύ καλή κίνηση να στηρίξεις το Σαμαρά. Βέβαια τι να κάνεις; Τόσα στελέχη σου θα μπουν μέσα στον κρατικό μηχανισμό, να αλωνίζουν. Άσχετα αν οι ψηφοφόροι σου φεύγουν σωρηδόν. Ποιος τον λογαριάζει τον κόσμο; Πάντως όχι εσείς.

Να δεις κάτι ξεπουλήματα που σου έρχονται μετά λαέ. Πρώτα τα πεφωτισμένα κομματόσκυλα θα διαλύσουν τους οργανισμούς, όσους δεν πρόλαβαν να τους διαλύσουν οι περικοπές και το μπάχαλο, μετά θα τους δώσουν τσάμπα (μην πληρώσουν κιόλας για να τους πάρουν) αφού διώξουν τους υπαλλήλους, κι έπειτα θα σου πουν καταναλωτή: πλήρωσε τριπλάσια από όσα πληρώνεις, για να έχεις νερό, ρεύμα κλπ.

Δεν υπάρχει φαΐ; Σκοτώνουμε τους εργάτες, το δημόσιο και τρώμε τα πτώματα. Πως λέμε κανιβαλισμός; Καπιταλισμός, η κεντρική ιδέα η ίδια είναι. Η εφαρμογή του καπιταλισμού απλά είναι πιο επώδυνη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger