Home » , » Σήμερα στην πύλη της Χαλυβουργίας (Βίντεο)

Σήμερα στην πύλη της Χαλυβουργίας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012 | 9:23 π.μ.

Μετά την απόφαση για αναστολή της απεργίας που έλαβε την Παρασκευή η γενική συνέλευση του σωματείου των εργαζομένων Χαλυβουργών, σήμερα οι χαλυβουργοί επρόκειτο να επανέλθουν στην εργασία τους.

Το τι ακριβώς συνέβη το ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε από τον Γ. Σιφωνιό, πρόεδρο του σωματείου χαλυβουργών και τον βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστο Κατσιώτη.
Πολλές οι σκέψεις και τα συναισθήματα που δημιουργούνται, παρακολουθώντας το βίντεο.

Δεν θα κάνουμε κανέναν σχολιασμός και θα αφήσουμε τους θεατές που θα δουν το βίντεο να καταλήξουν στα δικά τους συμπεράσματα.

Να σημειώσουμε όμως κάτι. Είχαμε προγραμματίσει να κάνουμε μια συζήτηση με χαλυβουργούς, για την κατάληξη του αγώνα τους. Μας ενημέρωσαν όμως ότι μια παρόμοια συζήτηση με μεγαλύτερη συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί στο κάμπινγκ των φετινών Αναιρέσεων –της νεολαίας του ΝΑΡ, Κομμουνιστική Απελευθέρωση- την Παρασκευή.
Αποφασίσαμε λοιπόν να είμαστε εκεί να βιντεοσκοπήσουμε την συζήτηση και να την παρουσιάσουμε στο μπλοκ μας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
30 Ιουλίου 2012 στις 2:22 μ.μ.

τι να πει κανεις;!
οι λαθος επιλογες οδηγησαν τα πραγματα εδω.
ο συνδικαλισμος πρεπει να αναδομηθει σε εντελως νεες βασεις, αμεσης δημοκρατιας (που οι στρουγκες δεν επιθυμουν, για ναχουν το πανω χερι).
η εμμονη καποιων (συνδικαλισταδων και κομματικων καθοδηγηταδων) να μετατρεψουν τον αγωνα ενος κλαδου στο μπροσταροκριο των αγωνων ενος δεινοπαθουντος λαου δε μπορουσε παρα να οδηγησει σε ηττα.
δυστυχως δεν εχουμε να κανουμε μονο με το κεφαλαιο και τις φιλιππινεζες του μα και με ολο εκεινο το πλαιγμα της δομημενης συνδικαλιστικης, κομματικης και κομματιδιακης ηλιθιοτητας των αριστερουληδων.

Ανώνυμος
30 Ιουλίου 2012 στις 3:46 μ.μ.

Τι λες ρε αριστερές τραμ πούμε του Μανεση;
Πλένει το βρομοστωμμα σου πριν αναφέρεις στους χαλυβουργους και στο Παμε.

Ανώνυμος
30 Ιουλίου 2012 στις 8:07 μ.μ.

Ε ρε έχε χαρη που ειναι δυνατός ο ηλιος και εχω βάλει ακριβό
αντηλιακό και δεν μπορώ να παω να δαγκώσω τα ΜΑΤ τον Μανεση
τον Ομπαμα και να τα κανω ολα λίμπα ,οχι σαν αυτους τους
προσκυνημένους αριστερους
Δεν θα τελειώσει το καλοκαίρι ,θα σας δείξω εγω μετα ,θα εχω παρει και
χρώματακι (για καταδρομικούς λογους φυσικά )

Ανώνυμος
30 Ιουλίου 2012 στις 9:22 μ.μ.

πιστευω οτι και οι τελευταιοι πλεον καταλαβαν τι παιχνιδι πεζεται.Η επανασταση θα ερθει απο τον λαο και οχι απο τα μαγαζακια της αριστερας.Τωρα δημιουργια μετωπου.

Ανώνυμος
31 Ιουλίου 2012 στις 1:31 π.μ.

Άθλιοι Σταλινικοί προσκυνημένοι.όπως και το 1949 με το "Οπλο παρά πόδα"
Αφού ξεφτιλίσατε την ουσία της απεργίας με την ατελείωτη διάρκεια χωρίς καμία αναβάθμιση προς τα μπροστά,την ξεπουλήσατε.Μια απεργία 9 μηνών ,εξοντώσατε τους εργάτες,τους διασπάσατε και αφού ηττήθηκαν,τους παραμυθιάζετε ότι δήθεν κέρδισαν.
Τα παράπονά σας για την αστική νομιμότητα και τη "δημοκρατία" είναι το τελευταίο στάδιο της προδοσίας σας.Αλλοίμονο στην εργατική τάξη και το μαύρο μέλλον της...!!!

Ανώνυμος
31 Ιουλίου 2012 στις 9:39 π.μ.

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 1:31 ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ανώνυμος
31 Ιουλίου 2012 στις 10:48 π.μ.

Τοσο προβατα θεωρεις αυτους τους εργατες? Οταν δεν εχεις να δωσεις 2 ευρο στο παιδι σου για σοκολατα, αυτο ειναι εξοντωση κ αντι να ταπεινωνεται ο εργατης, θα πρεπει με περιφανια να πολεμησει-ναι!κ με 1 χρονο απεργια. κ μονο η εμπειρια του αγωνα των χαλυβουργων ειναι οπλο στα χερια της εργατικης ταξης για τους αγωνες που ερχονται... κυριακη κοντη γιορτη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger